Kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico [2021 AŽURIRANO]

Že od uvedbe leta 2009 je Bitcoin postal priznano sredstvo izmenjave v številnih državah sveta. Kljub sprejetju bitcoinov in njegovi široki uporabi pa veliko ljudi ne ve, kako kupiti bitcoin s kreditno kartico.

Morda se sliši presenetljivo, vendar ni nič drugega kot resnica. Večina kripto borz ponuja različne načine nakupa bitcoinov. Vendar se zdi, da je nakup s kreditom najlažja in najvarnejša pot za večino ljudi.

Obstaja možnost nakupa peer-to-peer, včasih pa lahko uporabniki najdejo postopek, če lahko borza deluje kot depozit in zadrži kovance / fiat, medtem ko čaka na odobritev kupca / prodajalca, da je prejel BTC ali USD.

Ta pregled bo obravnaval različne borze, ki vam omogočajo nakup bitcoinov, in kako kupiti BTC na teh platformah.

HITRI VODNIK: Kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico

 1.   Pojdite na spletno mesto CEX.io
 2.   Registrirajte se s svojim elektronskim sporočilom in potrdite svoj račun s svojo telefonsko številko.
 3.   Vnesite dokazilo o identiteti, državo prebivališča, izberite svojo obliko identifikacije in naložite fotografije svojih dokumentov.
 4.   Posnemite se, ko držite dokument in naložite fotografije.
 5.   Po identifikaciji morate preveriti svojo kreditno kartico. Izpolnite podatke na kreditni kartici ter posnemite in naložite selfie, na katerem držite kreditno kartico.
 6.   Nakup kripto s svojo kartico

Pojdite na Cex.IO

Kje kupiti Bitcoin Top 5 borz

NameDeposit MethodBuy
Bitfinex

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Huobi Global

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinbase Pro

 • Kriptovaluta
 • Kreditna kartica
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Kraken

 • Kriptovaluta
 • Kreditna kartica
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Vodnik po korakih za nakup Bitcoinov s kreditno kartico

Na začetku nakup bitcoinov ni bil tako enostaven. Leta 2010 je Laszlo Hanyecz za 10.000 kupil dve pici Papa John’s. Prva izmenjava bitcoinov Bitcoinmarket.com ne obstaja več; vseeno pa je dalo prostor za rojstvo več izmenjav in za lažji dostop do bitcoinov.

Torej, ko kupujete Bitcoin, boste potrebovali zamenjavo za nakup vašega BTC-ja in denarnico, v kateri boste hranili svoje kovance. Bitcoin lahko kupite s tradicionalnimi plačilnimi sredstvi, kot so bančno nakazilo, plačila z debetno ali kreditno kartico, gotovinska plačila ali celo z uporabo Bitcoin bankomata..

Kljub temu obstajajo slabosti pri nakupu Bitcoina. Večina držav je sankcionirala bitcoin platforme, banke pa tudi omejujejo uporabo kreditnih ali debetnih kartic pri nekaterih transakcijah.

Obstaja tudi strah, da se ljudje izogibajo plačilu davkov z uporabo Bitcoina, zaradi česar so nekatere države v ZDA uvedle sankcije za nekatere bitcoin platforme.

Nakup Bitcoina od Binancea

Binance je leta 2017 predstavil Changpeng Zhao, ki je bil prej v podjetju OKCoin. Borza je lahko med začetno ponudbo kovancev (ICO) julija 2017 zbrala 15 milijonov dolarjev semena.

Slaba stran uporabe izmenjave Binance je, da obstajajo omejitve za uporabnike v večini zveznih držav ZDA. Omejitev izključuje New York, Washington, Alabamo, Aljasko, Florido, Connecticut, Georgia, Havaje, Idaho, Texas, Louisiano, Severno Karolino in Vermont.

Za druge uporabnike pa lahko BTC znaša do 50 do 20.000 dolarjev. Spodaj si lahko ogledate, kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico na Binance.

KORAK 1: Ustvariti morate račun pri Binanceu in se nato preveriti z dokazili o identiteti.

2. KORAK: Na domači strani kliknite »Nakup z gotovino«. Preusmerjeni boste k izbiri nakupa s P2P ali s kreditno in debetno kartico.

Kako kupiti bitcoin s kreditno kartico

3. KORAK: Vnesite znesek Bitcoina, ki ga želite kupiti, preberite pogoje in potrdite naročilo Bitcoin.

OPOMBA: Binance ima več ponudnikov plačil, ki jih uporablja pri plačilih s kreditno kartico. Vključujejo Simplex, Koinal, Trusttoken, Paxos in Banxa. Kot primer bomo uporabili Simplex.

4. KORAK: Vnesite podatke za obračun in podatke o kreditni kartici. Prav tako boste morali v Simplex vnesti nekatere osebne podatke in preveriti svojo telefonsko številko, da dobite kodo OTP. Ko vnesete kodo, bo trajalo približno 2-5 minut, da Bitcoine dobite v denarnici.

Nakup Bitcoinov iz COINBASE

Coinbase nudi podporo več kot 100 državam in je ena izmed najboljših kripto borz na svetu. Lahko tudi prejemate in pošiljate bitcoin, če vaše države ni na seznamu podprtih.

Vendar morda ne boste mogli kupiti bitcoinov. Kripto izmenjavo s sedežem v San Franciscu sta 20. junija 2012 ustanovila Brian Armstrong in Fred Ehrsam.

Tukaj je opisano, kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico na Coinbase.

KORAK 1: Ustvarite račun Coinbase in se preverite

2. KORAK: Odprite stran Način plačila

3. KORAK: Na vrhu strani za plačilo kliknite »Dodaj kreditno / debetno kartico«.

4. KORAK: Vnesite podatke o kreditni kartici in naslov za izstavitev računa, ki se mora ujemati z naslovom kartice.

5. KORAK: Preusmerjeni boste v okno s sporočilom, da je dodana kreditna kartica. Zdaj lahko kliknete gumb »Nakup« za nakup bitcoinov.

OPOMBA: Uporabniki v ZDA lahko bitcoin dobijo samo z bančnim nakazilom, debetno kartico in bančno nakazilo. Za uporabnike v Združenem kraljestvu in Evropi je možnost kreditne kartice na voljo samo, če kartica podpira 3D secure.

Nakup Bitcoina pri OKEx

OKEx je ena največjih svetovnih platform za izmenjavo kripto in izvedenih finančnih instrumentov. Izšel je bil leta 2014 in ima sedež na Malti. Tukaj je opisano, kako kupiti bitcoin s kreditno kartico V redu.

KORAK 1: Registrirajte se in ustvarite račun na OKEx. Za registracijo računa bi potrebovali kodo iz e-pošte.

2. KORAK: Potrdite svoj račun s klikom na varnost in predložitvijo identifikacijskih dokumentov. Preden boste lahko s svojo kreditno kartico lahko kupili bitcoin, boste morali opraviti tri stopnje preverjanja, vključno z vnosom treh kod, SMS-ov, e-pošte in google autentifikatorja..

3. KORAK: Kliknite Hitra trgovina.

4. KORAK: Izberite valuto, ki jo želite plačati, in količino bitcoinov, ki jih želite kupiti

5. KORAK: Izberite kreditno kartico, s katero želite plačati, Master ali Visa kartico.

6. KORAK:  Izberite “Kupi BTC”

7. KORAK: Kliknite »Zgodovina«, da preverite svoj polog.

Najboljše denarnice za Bitcoin (BTC)

Pri izbiri denarnice za zadrževanje bitcoinov lahko izbirate med številnimi denarnicami. Za razliko od drugih kriptovalut ima Bitcoin široko paleto ponudnikov storitev denarnice, med katerimi lahko izbirate.

Zaradi tega članka si bomo ogledali le nekaj. Lahko se odločite, da boste svoj bitcoin hranili v strojni ali papirnati denarnici, namizni denarnici ali mobilni denarnici.

Upoštevajte, da ohranjanje bitcoinov na borzi ni varno in če v svoji denarnici ne držite zasebnih ključev, niste popolni lastnik bitcoinov..

NameTypeBuy
Blockchain

 • Android, IOS
 • Namizni odjemalec
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Izhod

 • Namizni odjemalec
 • Android, IOS
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S

 • Strojna oprema
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Coinbase

 • Android, IOS
 • Namizni odjemalec 
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico [FAQS]

Kaj je Bitcoin?

Bitcoin je bil ustanovljen leta 2009 in je decentralizirana valuta, ki je ni podprta s strani centralne banke katere koli države na svetu. To je oblika elektronske gotovine, ki jo lahko pošlje en uporabnik tretjemu na enak način, kar omogoča blockchain, kar odpravlja potrebo po tradicionalnih mediatorjih.

Ali je Bitcoin dobra naložba?

Ja, je. Ob uvedbi je bil Bitcoin vreden nič dolarjev. Toda do leta 2017 je cena enega bitcoina znašala približno 20.000 USD, saj so v času pisanja Bitcoinov stroški enega Bitcoina 11.575 USD. Velja za eno najboljših naložb desetletja.

Zaključek

Bitcoin se lahko uporablja za številne dejavnosti, vključno s plačevanjem šolnin, hotelov in letalskih vozovnic ter v restavracijah. Odlična ideja je tudi imeti v blagajni nekaj bitcoinov.

Bitcoin se lahko uporablja tudi za trgovanje z drugimi alternativnimi kovanci in fiati. Zdaj, ko veste, kako kupiti bitcoin s kreditno kartico, lahko začnete kripto potovanje.

Vedno ne pozabite varovati zasebnih ključev in gesla. Obstajajo tudi druge možnosti za nakup bitcoinov s kreditno kartico, kot je uporaba Bitcoin bankomata, kjer ga lahko fizično kupite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me