Kako kupiti Bitcoin s PayPalom leta 2021

Bitcoin in kriptovalute so svet prevzeli. Nakupovanje z Bitcoini in drugimi kriptovalutami ima veliko koristi kot uporaba debetne ali kreditne kartice. Za spletne nakupe so kriptovalute varne; ohranjajo anonimnost vaših transakcij v spletu in vam omogočajo spletno nakupovanje po vsem svetu.

Čeprav za pretvorbo lokalne valute v Bitcoin potrebujete nekaj dodatnih korakov, se naučite, kako kupiti Bitcoin PayPal lahko olajša postopek, hkrati pa dodaja dodatno plast zaščite. V tem članku bomo natančno izvedeli, kako lahko s PayPalom kupujete Bitcoin in druge kriptovalute, in videli nekaj odličnih rezultatov.

HITRI VODNIK: Kako kupiti Bitcoin s PayPalom

  1. 1. Ustvarite svoj Paypal račun, če ga še nimate.
  2. 2. Raziščite mesta za izmenjavo Bitcoinov, ki sprejemajo Paypal.
  3. 3. Prijavite se in opravite potrebno preverjanje za uporabo spletnega mesta za izmenjavo Bitcoinov.
  4. 4. Nastavite Bitcoin denarnico, v kateri bo vaša kriptovaluta
  5. 5. Dajte transakciji dovolj časa, da kovanci končajo v vaši denarnici

Pojdite na Paypal

Kako kupiti Bitcoin s PayPalom?

Okoli tega je veliko zmede. V preteklosti PayPal sploh ni bilo mogoče kupiti za nakup Bitcoina. Večina spletnih mest je želela začeti z neposrednimi bančnimi informacijami. Nekateri bi delali s kreditnimi karticami. Dolgo časa nobeno od običajnih spletnih mest za izmenjavo kriptovalut ne bi delovalo s PayPal.

Z naraščanjem Bitcoinov in priljubljenostjo kriptovalut kot celote so številna spletna mesta za izmenjavo dodali PayPal kot plačilno sredstvo. Je preprost za uporabo in dodaja dodatno plast zaščite za tiste, ki želijo ostati anonimni v spletu. Sorazmerno enostavno je najti borze, ki danes olajšajo nakup Bitcoinov s PayPal-om.

Najboljša spletna mesta za nakup Bitcoinov s PayPal-om

Ko se želite naučiti, kako kupiti Bitcoin s PayPal, morate izbrati prava spletna mesta, da to storite. Trenutno več spletnih mest za izmenjavo sprejema PayPal za plačilo, kar omogoča večjo varnost pri zaključku plačila.

Spodnja tabela prikazuje, kako kupiti Bitcoin s Paypalom.

Kje kupiti Bitcoin s Paypalom?

NameDeposit MethodBuy
Paxful

Kako kupiti Bitcoin s PayPal (Paxful)

  • Paypal
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

eToro

Kako kupiti Bitcoin s PayPal (eToro)

  • Paypal
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Lokalni Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin s PayPal (localbitcoin)

  • Paypal
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Crpyto.com

Kako kupiti Bitcoin s PayPal (Crypto.com)

  • Paypal
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Bitcoin izmenjava s PayPal

Izmenjavo Bitcoinov je mogoče opraviti prek PayPal-a, čeprav lahko ta metoda sprejme nekaj dodatnih korakov v primerjavi z uporabo bančnega računa ali drugo metodo. Za to dodano stopnjo varnosti pa je preprost in enostaven za uporabo.

Koraki, ki jih morate uporabiti za dokončanje izmenjave Bitcoinov s PayPal, vključujejo:

Prijavite se za račun PayPal

Če še nimate računa PayPal, je čas, da se prijavite. Potrebovali boste nekaj osebnih podatkov, kot sta vaše ime in naslov. Priključiti morate tudi vir financiranja, na primer podatke o kreditni kartici ali bančnem računu. Obdelava lahko traja nekaj dni. Če imate ta račun, je ta korak končan.

1. Obiščite glavno stran PayPal

Kako pa bitcoin s Paypalom

2. Kliknite gumb Prijava v zgornjem desnem kotu zaslona in izberite osebni ali poslovni račun.

3. Izpolnite potrebne podatke in počakajte, da vam pošljejo varnostno kodo. Sprejmite pogoje in imate svoj račun.

Prijavite se za svojo platformo za trgovanje

Registrirati se morate pri borznoposredniški storitvi ali trgovalni platformi, ki prodaja Bitcoin in druge kriptovalute. Na voljo jih je veliko, ki uporabniku omogočajo, da spletno valuto plača s PayPal. Izberite eno od teh, da olajšate stvari.

Nastavite Bitcoin denarnico

Najbolje bi bilo, če bi imeli denarnico, v kateri bi hranili kriptovaluto. Bitcoina ne morete odtisniti in ga nositi, tako kot z denarjem iz banke. Za shranjevanje denarja potrebujete varno spletno denarnico, dokler je ne uporabite ali zamenjate.

Ko je denar v vaši denarnici, ga lahko uporabljate kjer koli, ki sprejema to kripto valuto. Če vlagate, denar zadržite tam, dokler ne vidite želenega vzpona, nato pa ga znova zamenjajte, dobiček pa pustite na svojem računu PayPal.

Kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico

To lahko storite na več načinov. Če želite uporabljati PayPal, vendar plačate s kreditno kartico namesto z bančnim računom, za to nastavite svoj račun PayPal.

Pojdite na svoje možnosti plačila in izberite povezavo s kreditno kartico.

Dodajte potrebne podatke za svojo kreditno kartico.

To izberite kot glavno plačilno sredstvo.

Nakup Bitcoina, ki ga želite uporabiti

Ko je preverjanje končano, bo ob vsakem nakupu več Bitcoinov na pravem mestu za izmenjavo denar za financiranje prišel s vaše kreditne kartice..

Vsak denar, ki ga zaslužite z menjavo Bitcoina, bo šel v vaša sredstva PayPal, vi pa ga lahko vrnete na kartico ali ga premaknete na svoj tekoči račun.

Uporaba kreditne kartice na borzi za nakup Bitcoinov

Če nameravate iti naravnost skozi menjalnico, ne da bi uporabljali PayPal, lahko uporabite tudi svojo kreditno kartico. Morali boste pogledati razdelek za plačila, ki ga najdete na tej spletni strani. Od vas lahko zahtevajo preverjanje, odvisno od tega, ali že pripadate tej borzi ali ne.

Prejeli boste poziv za vnos podatkov o kreditni kartici. Izberite, katero kartico želite uporabiti. Nekatere Bitcoin borze bodo zahtevale čakalno dobo. Morda boste morali počakati ali pa preveriti nekaj majhnih dobropisov na svojem računu, da se prepričate, da kreditna kartica pripada vam.

Ko to storite, lahko uporabite to kreditno kartico. Ker ta možnost bolj prikazuje vaše podatke in jih ne naredi tako gladkih in enostavnih za uporabo, je sodelovanje z PayPalom in povezovanje kreditne kartice z njim pogosto najprimernejši način za nakup Bitcoina s kreditno kartico..

Ali lahko kupim Bitcoin s PayPalom na Coinbase?

Coinbase je priljubljeno spletno mesto za izmenjavo, ki ga lahko uporabljate pri nakupu Bitcoinov in drugih kriptovalut. Za zdaj uporabniki ne morejo kupiti Bitcoin Paypala na Coinbase. Vendar pa obvestilo na uradni spletni strani Coinbase poudarja, da obstajajo načrti za vključitev te storitve na Coinbase novembra letos.

Glede na napoved bo na voljo le funkcija prodaje. Preprosto povedano, uporabniki še ne bodo mogli kupiti bitcoinov. Kriptovalute pa bodo lahko na borzi prodali prek PayPala. Ob zagonu bo storitev na voljo uporabnikom glede na njihovo lokacijo. Če želite uporabiti to storitev, morate uporabiti nekaj korakov, ki jih morajo vključiti;

Popolno preverjanje

Kdor želi uporabljati PayPal s Coinbase, mora opraviti celotno preverjanje identitete. Natančni koraki so odvisni od tega, kje živite, za dokončanje pa boste morda morali predložiti osebni dokument s fotografijo. Ta dva računa je mogoče pritrditi šele, ko je identiteta potrjena.

Povežite račune

Ko je preverjanje identitete končano, morate vstopiti v svoj račun Coinbase, poiskati pot do nastavitev in nato klikniti na »povezani računi«. Kliknite zavihek za »Nov račun« in izberite PayPal. Trenutno bo nadzorna plošča zahtevala vaše poverilnice PayPal.

Morda boste morali Coinbase dati nekaj časa, da se poveže z računom PayPal. Ko pa se to zgodi, lahko nato Bitcoin prodajate skupaj z drugimi digitalnimi sredstvi.

Pri nastavitvi računa PayPal morate vedeti, da ga lahko uporabljate samo z enim računom Coinbase. To so smernice podjetja, zato ni nobenih izjem. Tudi če vi in ​​nekdo drug delite PayPal, se lahko samo eden izmed vas poveže z računom Coinbase.

Zaključek

Naučiti se kupiti Bitcoin na PayPalu je preprost postopek. Medtem ko lahko postopki preverjanja trajajo nekaj dni, še posebej, če še nimate svojega računa PayPal, je preprosto povezati svoj račun PayPal z najpomembnejšimi borzami kriptovalut za namene plačila. Postopek je še bolj enostaven, če že imate svoj račun PayPal in ste se odločili za menjavo.

Ko je preverjanje opravljeno, je PayPal pripravljen za začetek nakupov Bitcoinov. Ne glede na to, ali želite Bitcoin uporabljati za nakupe ali kot naložbeno orodje, bo uporaba PayPala za nakup vaše digitalne valute olajšala življenje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me