Kako kupiti bitcoin z gotovino pri Walmartu [2021 posodobljeno]

Bitcoin je decentralizirana digitalna valuta, ki jo poganja ogromno, porazdeljeno omrežje računalnikov. Dandanes je postal sestavni del življenja ljudi, kjer lahko kupi kavo ali iz nje kupuje izdelke Walmart. Vprašanje je zdaj, ali je mogoče Bitcoin kupiti pri Walmartu.

Včasih je bilo, da bi lahko kupili Bitcoin na poslih, vendar so ti dnevi oddaljen spomin. Trenutno jih lahko dobite na različnih prodajnih mestih na bližnjih prodajnih mestih. Pravzaprav jih lahko dobite pri Walmartu.

Mogoče je zmeden cikel, če ste novi v igri. Poskusi, da se ne obremenjuješ, imamo tvoj hrbet. Spodaj boste našli navodila po korakih, kako narediti svojo prvo transakcijo brez stresa.

Nakup bitcoina v Walmartu morda ne bo tako enostaven, vendar je možen. Da bi Bitcoin lahko zamenjal valuto, ga morajo ljudje začeti kupovati v trgovini in ne zamenjati.

V tem članku bo bralcem prikazal, kako kupiti bitcoin z gotovino in kako se njihov nakupovalni mart lahko spremeni v kraj, kjer lahko zlahka kupujejo bitcoin

HITRI VODNIK: Kako kupiti Bitcoin z gotovino na Walmartu 1. Ustvarite račun in se prijavite v izmenjavo P2P na LocalBitcoins

2. Ko vstopite, se pomaknite do možnosti hitrega nakupa.

3. Spremenite način plačila na Walmart 2 Walmart.

4. Prelistajte seznam prodajalcev in ga izberite.

5. Dogovorite se o pogojih prodaje.

6. Plačajte z gotovino v kateri koli prodajalni Walmart z Walmart 2 Walmart, da plačilo nakažete prodajalcu.

Kje in kako lahko kupim Bitcoin z gotovino?

Kako kupiti bitcoin z gotovino pri Walmartu

Medsebojna trgovalna mesta z denarnim nakazilom Walmart2Walmart

Najprej morate poiskati prodajalca na enem od teh spletnih mest, LocalBitcoins, Paxful, ali LocalCryptos, ki so pripravljeni sprejeti a Walmart2 Walmart denarna transakcija. Priporočamo LocalBitcoins, Paxful in LocalCryptos, ker ponujajo depozitne storitve, ki zagotavljajo razmeroma varno prizorišče za nakup in prodajo bitcoinov.

Če uporabljate te storitve, morate biti na vrhu igre in paziti na prevarante. Poiščite uporabnike z dobrim ugledom, ki so prav tako sklenili veliko poslov. Premija za uporabo te storitve je draga.

Vsi uporabniki storitev prodajajo precej nad tržno vrednostjo, odobreni kupci ponujajo tudi prodajo pod tržno vrednostjo, zato gre le za časovno razporeditev trga.

Ko izberete prodajalca in se zavežete k trgovanju, morate iti na Walmart in opraviti polog ali nakazilo Walmart2Walmart in počakati, da bo BTC sproščen na vaš račun kmalu po prejemu plačila.

Walmart deluje tako kot agent za prenos in ni odgovoren za to, kako porabite svoj denar. Nobeni stranki ni treba ustvariti računa pri Walmartu za prenos denarja in s tem oprosti Walmart odgovornosti strank, če vas prevarajo. Walmart prav tako ne zahteva, da se prijavite kot stranka in se strinjate s tovrstno pogodbo.

Bitcoin bankomat in Walmart

Kako kupiti bitcoin z gotovino pri Walmartu

Bitcoin bankomati

Recimo, da imate gotovino in ste pripravljeni zapustiti hišo. Bitcoin bankomati bi bili vaš naslednji najboljši korak, nakup bitcoinov z gotovino. Bitcoin bankomati so na voljo povsod v ZDA, povsod pa se nenehno pojavljajo več.

Na žalost boste za preverjanje KYC potrebovali državno osebno izkaznico in mobilni telefon za nakup bitcoinov. Vedno se lahko odločite za uporabo predplačniškega telefona, ki bo še bolj skril vašo identiteto.

Za preostali svet je uporaba Bitcoin bankomata (BATM) zelo neposredna. Boste potrebovali; gotovino, mobilni telefon in morda mobilno denarnico. Kot previdnostni ukrep pazite na papirnate denarnice, ki jih tiskajo BATM-ji. Nekdo ga zlahka optično prebere in ukrade vaš BTC.

Na lokacijah BATM je lahko nameščen CCTV, ki si lahko ogleda papirnato denarnico, ki vas izpostavlja potencialnim tveganjem.

Lahko ga tudi izgubite ali celo napačno zavržete z drugimi potrdili. Zato priporočamo mobilno denarnico. Lahko povežete svojo mobilno denarnico kot Denarnica Wasabi ali Denarnica Samourai na denarnico za dodatno varnost.

Izogibajte se shranjevanju kriptovalut v žgoči denarnici. Najbolje bi bilo, če bi imeli v varnostni kombinaciji vedno denarnico za strojno opremo. Varnostne koristi so veliko večje od neprijetnosti njihove uporabe.

Z uporabo Bitcoin bankomata dobite tudi premijo in plačali boste višjo od promptne cene BTC. To je razumen kompromis za varnost, saj vam ni treba opraviti z izmenjavo kriptovalut in je manj verjetno, da boste dobili umazane kovance.

Bitcoin bankomat pri Walmartu

Pridobivanje bitcoinov v Walmartu z BATM še ni na voljo. Walmart trenutno nima fizičnih Bitcoin BATM-jev in na svoje števce ne postavlja unovčljivih kuponov za bitcoin.

To pomeni, da Bitcoinov ne morete kupiti neposredno od Walmarta, temveč lahko Bitcoin kupite pri Walmartu z uporabo njihovih finančnih naprav. Sistem denarnih nakazil Walmart2Walmart ponuja način gotovine iz gotovine in v bitcoine, kot smo že omenili.

S hitro naraščajočim številom BATM obstaja velika verjetnost, da se bo kdo pojavil na najbližji Walmart.

Darilna kartica Walmart za nakup bitcoinov

Walmart ne podpira te vrste transakcij. Če ima uporabnik dodatno darilno kartico Walmart, lahko najde nekoga, ki ima Bitcoin, in jo deli z uporabnikom. Če se oba strinjata in obstaja dogovor o zamenjavi kart Walmart z BTC. Za oboje je to win-win situacija.

Fizični sestanek

Edina alternativa je najti nekoga, ki bi bil pripravljen zamenjati. Srečanje ljudi, s katerimi v realnem življenju klepetate po spletu, na splošno ni dobra ideja, saj je z denarjem na sestanku še bolj varno. Tudi če bi se srečali na policijski postaji ali na prenatrpanem prizorišču, vseeno ne priporočamo, vendar bi bil to dober začetek.

Izmenjava blaga za gotovino

Če bi morali bitcoin kupovati z darilnimi karticami Walmart, bi najprej pogledali zastavljalnico, da vidite, kaj izgubi najmanj vrednosti. Te stvari kupite z darilnimi karticami v Walmartu in jih nato prodajte v zastavljalnici.

Nato bi prevzeli izkupiček od prodaje in gotovino uporabili na bankomatu za bitcoin. Lahko tudi prosite svoje prijatelje in družino, da od vas kupijo darilne kartice in nato z Bitcoin bankomatom kupijo bitcoin.

Čeprav mislimo, da je odlična ideja, da vsem povemo o bitcoinih in njihovi uporabi, se nam zdi, da iz varnostnih razlogov ni dobro povedati ljudem, ki jih imate v lasti..

Spletni peer-to-peer

Poleg vseh obstoječih storitev lahko zdaj z darilno kartico Walmart kupujete tudi bitcoin na Paxful. Paxful poenostavlja postopek nakupa BTC z Walmart Gift Card. Plačajte z darilno kartico Walmart, da imate bitcoin v denarnici Paxful takoj, ko je transakcija preverjena.

Lahko kupite v eni izmed številnih ponudb, ki so jih prodajalci našteli za prodajo svojih BTC z uporabo darilne kartice Walmart, ali pa ustvarite lastno ponudbo za prodajo svojih bitcoinov v stanju darilne kartice Walmart. Pri Paxful lahko prodajalci sami določijo svoje cene in določijo svoje marže. Med nakupom in ustvarjanjem ponudb z najboljšimi možnostmi za konverzijo izberite ponudbo, ki vam najbolj ustreza.

Kako kupiti bitcoin z gotovino pri Walmartu

Kako kupiti Bitcoin s predplačniškimi karticami?

To je odvisno od predplačniške kartice, vendar lahko uporabite lokalne Bitcoin, Paxful ali LocalCryptos. To bi bila naša najprimernejša metoda zasebnosti. Predplačniška kartica in predplačniški telefon kupcu ponujata največ anonimnosti. To je odvisno od zneska, s katerim trgujete, in od tega, katero storitev uporabljate.

Takrat boste z veseljem ugotovili, da številne stopnje, ki priznavajo kartice Visa in Mastercard, ponujajo to možnost, če želite, da bi Bitcoin kupili z vnaprej naloženo kartico..

Bitcoin Revolution izpoveduje, da pomaga običajnim ljudem pri vstopu na kripto trg s kripto mehanizirano borzo.

Vnaprej naložene kartice niso enake plačilnim karticam, saj niso povezane z vašimi finančnimi evidencami. Vnaprej naložene kartice vam omogočajo nakup blaga ali uprav z gotovino, ki ste jo prej naložili na kartico.

Ne glede na to, ali ta strategija za zaščito Bitcoinov ni najbolj razširjena, obstaja nekaj uprav, ki vas pooblastijo za nakup kovancev z uporabo vnaprej naloženih kartic..

Kako kupiti bitcoin z gotovino pri Walmartu

Zaključek

Zdaj, ko veste, kako na Walmartu kupiti bitcoin z gotovino. Naslednje vprašanje je, ali bi morali kupiti bitcoin pri Walmartu? Menimo, da ne, vendar to ne pomeni, da to ne bo najboljše za vas. Uporaba sistemov in orodij, ki so na voljo v ekosistemu bitcoinov in kriptovalut, je lahko nevarna.

Vendar to ne sme biti vaša izkušnja, če opravite nekaj raziskav in vidite, kako so bili ljudje prevarani, katere storitve so na voljo in ali te storitve delujejo z vašimi parametri tveganja.

Z uporabo kripto ekosistema se boste lepo zabavali. Vse je bilo zasnovano od začetka z mislijo na varnost. Anonimnost je na voljo tudi, če znate uporabljati razpoložljiva orodja. Priporočamo veliko branja, začenši z obvladovanjem bitcoinov. Če to ni vaša hitrost, lahko preberete The Little Bitcoin Book ali The Bitcoin Standard, ki raziskuje ekonomijo bitcoinov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me