Kako kupiti Electroneum s Coinbase – [ETN Buyers Guide]

Kriptovalute preoblikujejo svetovno gospodarstvo in zdaj je na voljo na tisoče različnih kovancev, ki se pojavljajo skoraj vsak dan. Ena izmed teh novih kriptovalut, za katero ste morda že slišali, je Electroneum, mobilno usmerjen žeton. Če vam je uspelo pritegniti vašo pozornost, se morda sprašujete “kako kupiti Electroneum z Coinbase

Preden začnete, se morate zavedati dveh stvari: prvič, Coinbase ne našteva Electroneuma, zato ga tam ne boste mogli kupiti. Drugič, nobena borza ne ponuja trgovalnih parov ETN / fiat, tako kot pri nakupu večine drugih altcoinov lahko tudi Electroneum kupite z drugimi kriptovalutami. To pomeni, da ni mogoče kupiti Elecontroneuma z enim samim računom. A brez skrbi. Ni tako težko, kot se sliši. 

V tem članku vam bom pokazal, kako kupiti Electroneum z Coinbase. 

Nakup Bitcoin ali Ethereum na Coinbase

1. – Predvidevam, da že imate račun Coinbase, če ga ne, ga lahko ustvarite tukaj. Traja le 10 minut in ko imate račun, ste pripravljeni za uporabo. 

2.- Prijavite se v svoj račun Coinbase in kliknite na “Kupiti prodati”

Kako kupiti Electroneum s Coinbase

3. – Electroneum lahko kupite z Bitcoini, Ethereumom ali Litecoinom, tako da lahko kliknete katerega koli od teh. Ker pa so trgovalni pari ETN / BTC in ETN / ETH na voljo na več borzah, izberite eno od njih. 

4. – Vnesite znesek Bitcoin ali Ether, ki ga želite kupiti, in nato izberite fiat denarnico, v kateri so vaša sredstva (USD ali evri itd.).

5. – Ko je vse v redu, kliknite “Potrdi nakup” za dokončanje naročila.

6. – Ko je nakup končan, lahko v denarnici Coinbase vidite Bitcoin ali Eter, ki ste ga pravkar kupili. Denarnico poiščete s klikom na ”Računi” na zgornji strani zaslona.

V redu, zdaj imamo na Coinbase svoje Bitcoine ali Ethereum … Kaj je naslednje?

Kje lahko kupim Electroneum?

Ker je kovanec Electroneum precej nova kriptovaluta, ni na izbiro toliko borz. Odločite se lahko glede na trgovalne pare, obseg trga, provizije ali kako znana ali varna je borza. V času pisanja je 16 borz, ki kotirajo Electroneum. Spodaj so navedeni trije najbolj znani:

Kucoin

Kucoin je bil ustanovljen leta 2017 s sedežem v Hong Kongu. Naštetih je 70 + različnih kriptovalut, vključno Electroneum. 

Kucoin je zelo priljubljena borza. Spletno mesto ni le uporabniku prijazno, ampak ponuja tudi res dobre honorarje; posli bodo stali 0,1% in za vloge ni provizije. Obstajajo pa odstopnine. Odstotek se razlikuje glede na žeton, ki ga želite umakniti. 

Kucoin ima tudi zelo dobre storitve za stranke. Uporabniki lahko dobijo podporo prek telefona, e-pošte in klepeta v živo. To tudi z novincem doseže nekaj točk.

Kriptopija

Cryptopia ima sedež na Novi Zelandiji in obstaja že od leta 2014. Naštejejo več kot 500 različnih kriptovalut, zaradi česar je ena največjih borz, ki ponujajo Electoneum. 

Cryptopia sicer omogoča trgovanje s fiat valutami, vendar le v novozelandskih dolarjih, nakazanih z novozelandskega bančnega računa. Uporabniki, ki nimajo sedeža na Novi Zelandiji, lahko kriptovalute, kot je Ethereum, položijo brezplačno.

Provizija za trgovanje znaša 0,2% na kovanec, ki ga prodajate.

Cryptopia nima nobenih naprednih funkcij, kar med trgovci z energijo ni preveč priljubljeno. Vendar spletno mesto olajša uporabo. 

Možnosti podpore so za Cryptopia omejene. Ne ponujajo niti klepeta v živo niti telefonskih klicev. Če imate težave, boste morali na njihovo spletno mesto postaviti vstopnico za podporo.  

Kriptos

Qryptos je bil ustvarjen leta 2017. Ponuja vrsto naprednih orodij za strokovne kripto trgovce, vendar ni najbolj prijazna menjalnica. 

Tako kot druge borze tudi pri fiat valutah ni podpore, zato boste morali denarnice financirati s kriptovalutami.

Vsaka trgovina ima provizijo 0,15%.

Slaba stran Electroneuma je, da ima Qryptos v času pisanja tega članka zelo majhen obseg trgovanja z žetoni ETN, zato boste morda želeli razmisliti o uporabi Kucoin ali Cryptopia. 

Torej, če ste novinec, lahko začnete s Kucoinom ali Cryptopijo, ko obvladate oba, lahko tvegate na Qryptos in postanete mojster trgovine! 

Zdaj smo pripravljeni kupiti nekaj Electroneuma!

Kako kupiti Electroneum

Najljubša izbira mnogih uporabnikov je Kucoin, tako da vas bom peljal korak za korakom, da tukaj kupite Electroneum (Proces Cryptopia in Qryptos je zelo podoben, tu in tam spremeni nekaj stvari in doda nove funkcije za napredne trgovce). 

Kupite Electroneum s Kucoin

1. – Najprej morate odpreti račun Kucoin, je zelo enostavno in ne traja veliko časa. Ti to zmoreš tukaj

2. – Ko imate račun, se prijavite in pojdite na »Dolar« in nato kliknite na “Gumb za polog” 

kje lahko kupim elektroneum

3. – Dobra novica tukaj je, da boste videli vnaprej izbrane delnice Kucoin (dobra lastnost, ki nam omogoča enostavno premikanje po spletnem mestu), nato pa morate samo klikniti Bitcoin ali Ethereum. 

zamenjajte usd za elektroneum

4. – Ko izberete Bitcoin ali Ethereum, boste pozvani, ali ste prepričani, da želite položiti izbrano sredstvo. Ko kliknete potrditev, se vam bo prikazal naslov Kucoin depozita za izbrano kripto. 

Ok, zdaj smo že skoraj pripravljeni, bodite potrpežljivi in ​​nadaljujte. 

5.- Zdaj morate iti na svoj račun Coinbase, se prijaviti in odpretiRačuni“In kliknite na “Gumb za pošiljanje” za katero koli kriptovaluto, ki ste jo izbrali.

Kako kupiti Electroneum s Coinbase

6. – Prilepite svoj naslov za polog Kucoin (tistega, ustvarjenega v 4. koraku) v “Prejemnik”In vnesite znesek kripto, ki ga želite dvigniti.

7. – Kliknite nadaljevanje in dokončanje tukaj. Vaš Bitcoin ali Ethereum polog bo v nekaj minutah prikazan na vašem Kucoin stanju. 

Zdaj je končno čas, da kupite Electroneum. Yai! 

8. – Vrnite se na stran Kucoin in izberite “Trgi”  Prepričajte se, da ste izbrali kriptovaluto (Bitcoin ali Ethereum), s katero želite trgovati za Electroneum (ETN), in nato v iskalno polje preprosto vnesite ‘ETN’. Potem boste videli, da se trg prikaže, samo kliknite, da se odpre na trgovalni zaslon.

9. – Na črnem zaslonu za trgovanje boste morali vnesti svojo dvofaktorsko kodo za preverjanje pristnosti, da začnete trgovati (to dobite, ko preverite svoj račun Kucoin).

10. – Zdaj boste preusmerjeni na celoten zaslon za trgovanje. Morda se zdi zapleteno, vendar brez skrbi, v polje samo vnesite znesek ETN, ki ga želite kupiti “Znesek” in kliknite “Kupi”.

11. – Potem bo vaša trgovina obdelana in vaš Electroneum se bo pojavil na vašem Kucoin računu.

Ja! Končno imamo svoj Electroneum! 

Zdi se, da je to dolg postopek, vendar to ni tako težko. Ko imate svoje račune pri Coinbase in Kucoin (ali drugi borzi), je postopek pridobivanja vašega Electroneuma enostaven in hiter. 

Napovedovanje cen Electroneum

Pri naložbi, bodisi v kriptovaluto ali karkoli drugega, je veliko vprašanje, koliko bo to sredstvo vredno v prihodnosti. Seveda tega nihče ne ve z absolutno gotovostjo. Toda orodje imenovano tehnična analiza dajati izobražene, izračunane napovedi. Pri tehnični analizi se pogleda, kako se je cena sredstva obnašala v preteklosti in ali se znesek sredstva, s katerim se trguje, povečuje, znižuje ali ostaja stabilen. Vse te informacije omogočajo poskus napovedovanja prihodnosti. V preteklosti je bila tehnična analiza narejena ročno, z dobršno mero ugibanj in občutkov. Danes imamo na voljo programsko opremo za tehnično analizo. Ti programi jemljejo razpoložljive informacije in jih vodijo skozi nekatere dovršene matematične algoritme za napovedovanje. 

Spletno mesto uslifed.com pripravlja in objavlja napovedi na podlagi programske opreme za tehnično analizo. Po njihovem mnenju bi moral biti en žeton Electroneum do decembra 2019 vreden približno 0,74 USD.

Pravijo, da je glavni razlog, da se bo cena Electroneuma zvišala, ta, da je zelo enostavno razumeti in uporabljati kriptovalute s precej velikim številom zagovornikov.

Toda napovedi uslifed.com se ne končajo z letom 2019. Napovedovali so tudi za leto 2020. Cena Electroneuma naj bi v začetku leta 2010 znašala okoli 0,81 USD, do konca leta pa približno 1,10 USD. Če računamo, to pomeni, da napovedujejo, da se bo Electroneum od zdaj do decembra 2020 povečal za približno 500-krat. Zaradi tega je ETN videti zelo dobra alternativa za dolgoročne naložbe. Jaz načrtujem, da jih nekaj kupim in jih čakam, da se povrnejo moje naložbe.

Glej tudi: Najboljše kriptovalute pod ceno

Zamenjajte USD za Electroneum

Koliko Electroneum je 1 USD?

Po navedbah walletinvestor.com je to menjalno razmerje do datuma. 

napoved cen elektroneuma

Zaključek

Zdaj ste se naučili, kako kupiti Electroneum z Coinbase, tudi če bo del nakupa treba opraviti zunaj Coinbase. Electroneum je ena od nastajajočih kriptovalut, ki dandanes nekoliko vplivajo na trg trgovcev. Če vas zanima nekaj naložb v to kripto, nadaljujte. Za zdaj se zdi precej stabilno in varno. 

Kot pri mnogih drugih kriptovalutah tudi ETN ne morete kupiti neposredno s fiat valuto. Na spletnih mestih, kot je Coinbase, morate kupiti nekaj drugih kripto, na primer Bitcoin ali Ethereum, ki jih lahko kupite z USD, evri itd. To pomeni, da boste poleg svojega računa Coinbase potrebovali še račun na drugi borzi, kot sta Kucoin ali Cryptopia. Ob vsem tem je postopek precej preprost. Torej, pojdi po Electroneum in uživaj v vožnji! Tukaj lahko preberete nekaj naših drugih kripto vodnikov.

Vsa vprašanja ali komentarje pustite spodaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me