Kako kupiti Siacoin (SC) v letu 2021 [Navodila za nakup po korakih]

Varnostno kopiranje datotek in podatkov v oblaku je lahko rešilno. Ne glede na to, ali boste morda potrebovali dostop do določene datoteke na poti ali obnavljanje podatkov, potem ko se bo računalnik na vas dvignil, je lahko blagoslov oddaljenih kopij vaših podatkov.

To je razlog, zakaj spletne storitve za shranjevanje, kot so Google Drive, Dropbox in Box, med drugim uspevajo. In tako kot tehnologija blockchain oblikuje prihodnost v mnogih pogledih našega vsakdanjega življenja, kot so izobraževanje, finance, vrednostni papirji, trgovanje, pravo in druga področja, si tudi razvijalci prizadevajo ustvariti blockchain storitve za spletno shranjevanje.

Tu nastopi Sia; storitev za shranjevanje v oblaku na osnovi verige blokov, ki jo poganja žeton Siacoin (SC). Če ste že slišali za to in se sprašujete, kako kupiti Siacoin, si preberite celoten korak za korakom.

HITRI VODNIK: Kako kupiti Siacoin

 1. Ustvarite in se prijavite v svoj račun Binance
 2. Pojdite na Denarnice – Spot Denarnice, da dobite svoj Binance BTC naslov
 3. Prenesite sredstva na Binance
 4. Pojdite na stran Binance Markets
 5. Poiščite tržno stran za trgovalni par SC / BTC
 6. Vnesite, koliko BTC želite porabiti, in kliknite »Kupi SC«

Pojdi na Binance

Kje kupiti Siacoin – 5 najboljših borz

Ker je relativno majhen altcoin (trenutno je na 66. mestu med vsemi kriptovalutami glede na tržno kapitalizacijo), ni veliko borz, kjer bi lahko kupili Siacoin, vendar je naveden na nekaterih najboljših. Tu je kratek pregled najboljših 5 borz Siacoin:

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena:

Pojdite na Nakup

Kraken

 • Elektronski prenos sredstev
 • Bančno nakazilo (SEPA)
 • Bančno nakazilo
 • Skrbništvo Ethane
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Bittrex

 • Kreditna kartica
 • Bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

V redu

 • Kreditna kartica
 • Bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Alipay
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Poloniex

 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Vse zgoraj navedene borze so odličen kraj za nakup Siacoina. Izbira med njimi je lahko odvisna od nekaterih posebnih lastnosti, ki jih želite. Če boste na primer kupili Siacoin z USD ali pretvorili Siacoin v USD, lahko vidite, da samo trgovalni pari Siacoin Bittrex in Siacoin Kraken vključujejo USD.

Seveda obstajajo tudi druge borze, kjer lahko dobite žetone SC. Za celoten seznam borz in trgovalnih parov si lahko s klikom ogledate vnos na coinmarketcap.com tukaj.

Priročnik po korakih za nakup Siacoina

Recimo, da želite kupiti Siacoin na Binance. Čeprav Binance sprejema vloge na kreditnih karticah, trgovalni pari Siacoin Binance ne vključujejo USD.

Za nakup enega od žetonov, ki se povezujejo s Siacoinom (BTC, ETH, USDT in BNB), morate najprej uporabiti USD ali pa za nakup opraviti nekaj kriptovalut, ki ste jih že imeli..

Predvidevali bomo, da imate nekaj Bitcoinov v osebni denarnici in boste želeli nekaj uporabiti za nakup SC.

1. korak: ustvarite račun na Binance

Če že imate račun Binance, nadaljujte in preskočite na naslednji korak. Če ne, nadaljujte.

Pojdite na www.binance.com in kliknite rumeni gumb “Registriraj se” na zgornji pasici.

kako kupiti siacoin

Vnesite svoj e-poštni naslov, vnesite varno geslo, nato kliknite »Ustvari račun« in sledite vsem korakom za preverjanje in aktiviranje računa. Ne pozabite nastaviti dvofaktorske overitve (2FA) za večjo varnost.

2. korak: Vplačilo sredstev

Zdaj, ko imate svoj račun Binance že nastavljen, morate nakazati sredstva, s katerimi boste kupili Siacoin. Če želite to narediti, morate Bitcoin prenesti iz osebne denarnice v denarnico Binance BTC.

Najprej se prijavite v svoj račun Binance in na zgornjem traku kliknite »Denarnica« in nato »Spot Wallet«.

Na tej strani je prikazano vaše splošno stanje. Z drugimi besedami, skupna vrednost žetonov v vseh vaših denarnicah. V levem meniju kliknite “Depozit”.

Na tej strani v spustnem meniju izberite žeton, ki ga želite položiti. V tem primeru Bitcoin. Naslov vaše denarnice Binance BTC bo prikazan na desni. Tu lahko naslov kopirate v odložišče ali prikažete kodo QR, ki jo lahko optično preberete.

Zdaj pojdite na svojo denarnico, kjer ste shranili svoj Bitcoin, in prenesite želeni znesek na naslov denarnice, ki ste ga dobili zgoraj. Čez nekaj minut, ko bodo dokončane vse potrditve omrežja, bodo vaši žetoni v Binanceu pripravljeni za nakup.

3. korak: Nakup Siacoina

Zdaj, ko je vaš BTC na Binance, se boste morali odpraviti na trg kriptovalut. V zgornjem traku kliknite »Tržnice«.

Ker kupujemo z Bitcoini, kliknite zavihek “BTC Markets” in nato v iskalno polje na desni vnesite SC.

V oknu se prikaže trgovinski par SC / BTC. Kliknite nanj, da odprete stran za trgovanje.

To je tržna stran za trgovalni par Siacoin / Bitcoin. V prvem delu bodo prikazane nekatere informacije o cenah. Del, ki ga potrebujete za nakup, je na dnu, zato se pomaknite navzdol.

Desni stolpec je namenjen nakupu BTC s SC, zato moramo pogledati levi stolpec. V polje »Skupaj« vnesite, koliko BTC želite porabiti. V tem primeru 0,0003 BTC. Tu lahko vidimo, da bomo dobili 882 SC. Ko je vse izpolnjeno, kliknite gumb »Kupi SC«, da zaključite postopek. Čez nekaj minut bodo vaši žetoni Siacoin v vaši denarnici.

Najboljše denarnice za Siacoin

Če boste vlagali v Siacoin, boste za shranjevanje svojih žetonov potrebovali denarnico. Ne pozabite, da ni dobro, da svojo kriptovaluto (Siacoin ali katero koli drugo) dlje časa puščate na denarnici za izmenjavo. Tu je pet najboljših denarnic Siacoin:

NameTypeBuy
Sia uporabniški vmesnik

Namizni odjemalec Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Sia hladilnica

Namizni odjemalec Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Sia Android Denarnica

Mobilni (Android) Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Sia Central Wallet

Namizni odjemalec Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S je strojna denarnica, ki vsebuje ne le Siacoin, temveč tudi več kot 1300 različnih kripto žetonov. To je odlična možnost za zaščito vaših kriptovalut.

Če nameravate veliko vlagati v kripto, zagotovo razmislite o nakupu strojne denarnice. Sia UI je uradna denarnica, ki jo je razvila ekipa Sia.

Sia Cold Storage je vmesnik, ki generira naslove denarnic, s katerimi lahko Siacoins ne uporabljate. Za dostop do svojih žetonov potrebujete dejansko denarnico (na primer Ledger ali Sia UI).

Denarnice Sia Android ni razvila ekipa Sia, je pa dobra izbira za vodenje in transakcije v Siacoins.

Več informacij o Siacoinu [pogosta vprašanja]

Kaj je Siacoin?

Na kratko, Siacoin je domača kriptovaluta, ki poganja Sia blockchain, decentralizirano platformo, ki temelji na blockchainu, za spletno shranjevanje informacij.

Kako deluje platforma Sia?

Sia omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo prostor za shranjevanje podatkov. Tradicionalne centralizirane storitve za shranjevanje, kot je Dropbox, omogočajo shranjevanje datotek na njihovih strežnikih in vedno lahko po potrebi kupite dodaten prostor.

Toda ti strežniki pripadajo Dropboxu, in če bodo kdaj gor, lahko izgubite dragocene podatke. Ampak poznaš Boba? Tisti fant iz službe, ki je kupil računalnik s trdim diskom velikosti 1 TB in samo uporablja svoj računalnik za pošiljanje e-pošte in gledanje videoposnetkov o mačkah? Ima tono neizkoriščenega prostora na disku.

Sia bi mu dovolila, da ta prostor odda uporabnikom, ki jih potrebujejo. Datoteke bi bile razdeljene med več računalnikov in šifrirane, tako da Bob ne more vedeti, kaj je shranjeno na njegovem najetem diskovnem prostoru, še manj pa dostop do teh datotek..

Datoteke so zaščitene s kriptografskimi ključi, ki jih imate samo vi, zato so vaše datoteke vedno na varnem. In ker je platforma decentralizirana, ni nobenega strežnika, zaradi katerega bi v primeru okvare izgubili podatke.

Nakup prostora na disku na Sia je veliko cenejši kot na tradicionalnih platformah … do 90% ceneje!

Je Siacoin dobra naložba?

To je veliko vprašanje, kajne? Bi morali vlagati denar v Siacoin? Kot pri vseh stvareh, povezanih s kripto, tudi včasih odgovor ni enostaven. Konec koncev, kdo bi bil Bitcoin sam po sebi že leta 2009 dobra naložba?

Dolgoročni uspeh katerega koli altcoina je odvisen od tega, kako uspešna je njegova platforma, ki temelji na blockchainu. Siacoin ni nobena izjema, zato poglejmo, kaj sam blockchain ponuja: varno, učinkovito, decentralizirano, poceni alternativo tradicionalnim platformam za shranjevanje v oblaku.

Zdi se, da Sia ponuja storitev, ki bi lahko bila za veliko ljudi zelo koristna. Stvari izgledajo dobro za Siacoin s tega zornega kota.

Napovedi cen Siacoin se običajno strinjajo. 1 SC trenutno ima vrednost 0,003261 USD. Ta cena naj bi se do konca leta 2020 ali v začetku leta 2021 zvišala na 0,006061 USD, kar je skoraj 86-odstotno povečanje vrednosti.

Do konca leta 2021 je predvidena cena 0,007023 USD; 115% več od trenutne cene. In po tem naj bi se stvari še izboljšale. Petletna napoved cen je 0,069064 USD, kar je impresivno 2000-odstotno povečanje vrednosti od trenutne cene. Torej, ja. Siacoin je dolgoročno videti kot dobra naložba.

V zaključku

Blok veriga Sia ponuja razburljivo storitev. Shranjevanje podatkov v oblaku je bistveno orodje, bodisi za dostopnost datotek na poti ali za okrevanje po okvari računalnika.

Ljudje po vsem svetu vsako leto porabijo milijone dolarjev za storitve shranjevanja v oblaku, Sia pa ponuja varnejšo storitev le z majhnim deležem stroškov.

Zdi se, da ima Sia svetlo prihodnost, kar pomeni, da ima tudi Siacoin. Pokazali smo vam, kako kupiti Siacoin. Zdaj veste, kako kupiti Siacoin in ste prebrali napovedi cen.

Preostane vam le še, da opravite prvi nakup SC in morda razmislite o najemu tistega neizkoriščenega prostora na disku, ki ga imate. Morda se bodo kmalu nekatere moje datoteke shranile v vaš računalnik, čeprav niti vi niti jaz tega ne bomo nikoli vedeli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me