Kako prenesti iz Coinbase v Bittrex [2021 EASY GUIDE]

Coinbase in Bittrex sta široko uporabljeni borzi v ZDA. Coinbase ima več fiat parov, kjer lahko stranke zamenjajo fiat valute, ki jih je treba zamenjati za kriptovalute. Po drugi strani ima Bittrex več kripto parov, kjer je mogoče zamenjati kriptovalute. Kot vidimo, se, čeprav imajo enako funkcijo, nagibajo k različnim trgom.

Vprašanje, na katerega je odgovorjeno v tem članku, je: Kako prenesti z Coinbase na Bittrex?

Prenos z ameriških borz je lahko zastrašujoča naloga, če to počnete prvič. Na srečo je tako zapleteno kot elektronski prenos sredstev ali elektronski prenos sredstev s svojega spletnega bančnega portala.

Če se tudi to zdi grozljivo, se ne vznemirjajte, saj bomo to razložili korak za korakom.

Kako prenesti iz Coinbase v Bittrex

Kako poslati Bitcoin iz aplikacije Coinbase

⦁ Najprej se, če tega še niste storili, prijavite v Coinbase in Bittrex in po potrebi preverite svoje račune.

⦁ Za dodatno raven varnosti y nastavite 2FA v obeh računih.

Priporočamo Google Authenticator, izberite vsako možno polje, če želite uporabljati hekerje 2FA, ki so prikriti. Zdaj imamo vse papirje s poti in varnostno nastavitev. Naslednje je do,

⦁ Začnite s postopkom pošiljanja kupljenega bitcoina v denarnico Coinbase.

Prva stvar, ki jo boste potrebovali, je naslov vaše denarnice Bittrex Bitcoin; če se zmotite in sredstva pošljete na Bitcoin Cash, Ethereum ali kateri koli drug naslov blockchain denarnice, bodo vaši kovanci za vedno izginili.

Zato vedno imejte v mislih, da trikrat preverite, kaj počnete. Upoštevajte ta priročnik Bittrex tako da lahko dobite naslov prejemnika ali pa si ga lahko ogledate video.

⦁ V Coinbase morate odpreti svojo Bitcoin denarnico;

⦁ Prilepite naslov prejemnika in znesek, ki ga želite poslati

Strašljiv del pošiljanja sredstev na napačen naslov bi vas moral držati na nogah. Vendar se nič ne razlikuje od tega, da naredite EFT ali pošljete pismo ali e-pošto prijatelju.

Razen za Bitcoin, so naslovi zapomniti bolj zapleteni, vendar računalniki nimajo težav s temi podatki. Pošiljanje bitcoinov je ulov in to so pristojbine.

Prenos iz Coinbase v Bittrex

Korak 1:

Najprej se najprej prijavite v Bittrex ali se prijavite.

2. korak:

V zgornjem delu boste videli Holdings, kliknite ga.

3. korak:

Zdaj, ko lahko vidite vsa svoja stanja. Izberite simbol BTC, ki je sestavljen iz valute Bitcoin, in kliknite Polog. Za dobre rezultate določite, da je izbrana izbira stanja z ničelnimi stanji, ker prazen račun / račun z ničelno stabilnostjo zdaj ne bo prikazan.

4. korak:

Skoraj ste že prišli, zdaj lahko ustvarite nov Bitcoin naslov za izmenjavo Bittrex.

5. korak:

Če vidite to, to pomeni, da niste poznali svoje stranke.

6. korak:

Če se vse preveri, boste videli ta zaslon. Preden kopirate naslov, se moramo odpraviti na Coinbase.

7. korak:

Nato pojdite na Coinbase in se prijavite ali prijavite.

8. korak:

Če niste postavljeni na začetni zaslon, izberite Domov in Bitcoin.

9. korak:

Zdaj morate izbrati Denarnica in Pošlji, da začnete postopek transakcije.

10. korak:

Zdaj se vrnemo na Bittrex in nadaljujemo od koraka 6. Izberite naslov za kopiranje.

11. korak:

Videli boste pozdrav: kopirano v odložišče.

12. korak:

Na tem koraku morate svoj kopirani naslov vstaviti in prilepiti v polje prejemnika na spletnem mestu Coinbase, zdaj se morate ustaviti in panične transakcije bitcoinov niso reverzibilne.

Dvojno in trojno preverjanje naslovljeno prilepljeno se ujema z naslovom iz Bittrexa. Ne prenehajte paničariti, vendar še pošljite testno transakcijo, če bo to stalo več zaradi stroškov transakcije. Iskreno, bi raje izgubili celoten znesek zaradi napake?

13. korak:

Polog mora biti v čakanju. To lahko traja minuto.

14. korak:

Ponovite 11. korak za preostala sredstva, ki jih želite prenesti.

15. korak:

Počakajte 10 minut in si čestitajte za uspešen prenos Bitcoina na verigo blokov.

Coinbase Pošlji Bitcoin provizijo

Bitcoin uporablja šifriranje, ki zagotavlja varnost, ki temelji na vrednosti, in pošiljateljem omogoča vedeti, da bodo prejemniki dobili poslano. Izmenjave ni mogoče spremeniti ali uničiti, vendar z 51% napadom, ki je izredno drag in zato ni donosen.

Pri tem Bitcoin uporablja POW (Proof Of Work) za zagotavljanje šifriranja in decentralizacije, ki naj bi jo izvajali rudarji, ki ne delajo brezplačno in so dvakrat nagrajeni za obdelavo teh informacij v blokih. Prva nagrada je blokovna nagrada, ki je določena na 12,5 BTC.

Poleg tega bi morale stranke, ki izvajajo organizacijo Bitcoin, plačati zamenjavo. Ti menjalni stroški so natančno takšni kot stroški poštnine, ki so v glavnem razdeljeni na 3 ravni.

Prva stopnja ima najvišjo pristojbino, ki jo lahko štejemo za pošiljanje čez noč in lahko traja tudi 10 minut, kar je povprečno čas, potreben za kopanje enega bloka. Glede na to, kam se sredstva pošiljajo, bo prejemnik morda potreboval več potrditev za potrditev vaših transakcij.

Bittrex zahteva samo eno potrditev, sredstva pa naj bi se odražala v približno 10 minutah. Preostali dve ravni sta počasnejši in ju lahko obravnavamo kot 3-dnevno ali 7-dnevno dostavo. Čas transakcije za nižje pristojbine lahko traja od nekaj ur do dneva. Ti so kot nalašč za nakazila sredstev na denarnico, ki jo nadzirate, če gre za dolgoročne prihranke.

Zdaj se lahko vprašate, zakaj rudarji potrebujejo dve nagradi. Na vsakih 210.000 blokov se nagrada prepolovi. Sčasoma tega ne bo, ko se to zgodi, rudarji bodo še naprej kopali, če je to donosno zaradi pristojbin, povezanih s transakcijami.

Rudarji morajo ves čas plačevati tudi opremo in elektriko; mnogi rudarji so propadli in propadli.

Bitcoinov ni mogoče poslati s Coinbase

Coinbase ima koristen vodnik, ki poudarja, zakaj vaša transakcija morda ne uspe. Verjamemo, da je razlog številka ena pomanjkanje sredstev. To je enako “ali ste poskusili znova vklopiti in izklopiti računalnik.”

Seveda, naš čas v kripto je pokazal nekaj čudnih stvari, ki jih izmenjave počnejo. Ena od rešitev, ki jo boste morda želeli poskusiti, je preklicati in znova poslati transakcije z vsakim prehodom bloka. Na splošno to traja približno 3 poskuse.

Nobena izmenjava do danes ni pojasnila, zakaj se to zgodi, pričakujemo notranje težave, preklic in ponovni zagon transakcije, je ravno tako, kot da bi jo izklopili in vklopili in deluje. Vsakič, ko se umaknemo iz borze, se vprašamo, ali bo to takrat, ko bomo prevarani pri izstopu.

Je menjava počila? Ali bom kdaj dobil svoj bitcoin? V 98% primerov se sredstva pokažejo v 10 minutah ali pa moramo preizkusiti rešitev za ponovni zagon. Na srečo naša sredstva do danes še nikoli niso bila ukradena, saj jih nikoli ne shranjujemo na borzi, ampak svoje strojne denarnice uporabljamo religiozno. Ne verjamemo, da bi moralo biti vdor in izguba sredstev pravica do prehoda vsakogar.

Pošiljanje Bitcoina je začasno onemogočeno

Kripto trgi delajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Trgovine zahtevajo vzdrževanje izpadov. Tako Coinbase kot Bittrex sta zanesljiva posla in že vnaprej razglasita obdobja podpore in remont.

Obstaja dodatna podpora, ki jo lahko vzamemo, medtem ko je lokacija gor. Vsaka trgovina lahko izvede optimizacijo denarnice za zaledje, da premakne uprave, ki jih ponuja. Denarnice se nenehno posodabljajo, da sledijo napredkom Bitcoinov.

Spodbujali bi budnost, saj je glavno vprašanje, ki se ukvarja s trgovanjem, uporaba običajnega upravljanja računa, za katerega bodo še vedno upravljali borze BTC. Ko si zabeležite hrambo denarja, hitro povlecite svoj bitcoin. To zasnovo smo videli v številnih trgovinah, ki štejejo Mt. Gox in QuadrigaCX.

Coinbase Pro

Medtem ko ima Coinbase lastno izmenjavo altcoinov Coinbase Pro, je v primerjavi z Bittrexom drag. Pod dragimi mislimo, da so transakcijski stroški Coinbase pro veliko višji od Bittrexa.

To ni najbolj razlog, da pri izbiri trgovine z altcoin predlagamo Bittrex prek Coinbase Pro; gre za izbiro kovancev. Tako Coinbase Pro kot Bittrex imata izjemno varnost in to bi moralo biti vaša skrb številka ena, nenehno in do konca časa, pri upravljanju s kriptovalutami.

Glavno merilo izbire altcoinov, Coinbase, še zdaleč ne daje nobenega izziva pri določanju trgovalne tekme Bittrex in nikoli ni bil izziv. V nekem trenutku se je Poloniex približal Bittrexu. Tudi Poloniex ima manj KYC potrebščin, ki jih je sicer dostojno imeti, a nenehno najprej preučuje varnost.

Bittrexov vzvod

Izdelek Bittrex Leveraged Trading ponuja 3-kratni vzvod in je zavarovan z BTC, kar vam omogoča trgovanje na trgih BTC-ETH, BTC-XRP in BTC-BCH. To omogoča neposredno tržno zavarovanje, kar je neverjetno, saj omogoča več dela na eni borzi, namesto da bi zamenjali med borzo in borzo.

To ogroža varnost kovancev, tako da več kovancev daste na eno borzo za trgovanje. Zmogljivost oblikovanja kratkih in dolgih položajev v isti vitrini ali uporaba položaja kot ograje za omejevanje oglaševanja predstavitve je lahko neverjetno orodje za izmenjavo.

Medtem ko se pozicije odpirajo in zapirajo neodvisno, pozicij še vedno ni mogoče posebej spremeniti ali urediti. O razširjenih omejitvah zadolževanja odloča likvidnost pri odpiranju pozicije.

Bittrex Volume

Kolikor imamo radi Bittrex, so v primerjavi s Coinbase Pro nelikvidni. Ko analizirate podatke na FTX Volume Monitor, vidite močno neenakost s Coinbase Pro, ki se nahaja na 10. mestu in trguje 200 milijonov dolarjev na dan, medtem ko Bittrex na 24. mestu trguje z 20 milijoni dolarjev na dan, kar je malo v primerjavi.

Glede na vaš slog trgovanja bi to lahko delovalo za vas in proti vam. Volume upravlja kontrast med razmikom ponudb in poizvedb. Če ste potrpežljivi in ​​uporabljate prepovedi približevanja, to po nakupu ali ponudbi naročila ni resnično pomembno.

To morda deluje izključno, če želite, da svoje premoženje pustite v trgovini. Zaradi različnih razlogov globoko pozivamo proti tej metodologiji in dosledno predlagamo strojno denarnico. Eno od resnih vprašanj pri izmenjavi altcoinov je, da se lahko kovanci spoštujejo v vaša ciljna območja.

Če igrate kratko igro, je vaše premoženje primerno, če lahko ocenite nevarnost. Pri vseh zavlečenih podvigih morate dosledno uporabljati strojno denarnico z željo po donosnosti v znatnem obsegu. Če želite izvedeti več o Bittrexu, imamo tukaj še en članek.

Prenos z Coinbase na zaključek Bittrexa

Skratka, premikanje sredstev z ene borze na drugo, da ustvarite bolj raznolik portfelj, je lahko strašljivo, vendar ni nujno, da je to nemogoče. Z malo prakse lahko transakcije z Bitcoini postanejo druga narava.

Bitcoin je bil zasnovan tako, da ga ljudje uporabljajo, in za lažje to razvijajo sisteme. Če se naučite voziti avto, zgrajen v šestdesetih ali osemdesetih letih, boste postali fantastičen voznik, ko skočite v avto, narejen leta 2020.

Trenutno je uporaba Bitcoina nekoliko zapletena, vendar se gradijo enostavnejši dogovori. Nekaj ​​dobaviteljev ugodnosti bo izločilo določene priložnosti, če jim ponudite alternativo. Vedeti, kako opraviti menjave z uporabo številnih denarnic in s številnimi posli, ne moremo škoditi in vam bodo, kot rečeno, dali izbiro. Vaša prihodnost je lahko svetla, če jo želite razjasniti z znanjem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me