Kako prodati Ethereum (ETH) za USD, EUR in CAD [Celoten vodnik]

Ethereum, ki je bil razvit v začetku leta 2014, je globalizirana platforma za kriptovalute in druge digitalne aplikacije, ki je izjemno enostavna za interakcijo in zahteva malo znanja o programskem inženiringu ali računalniškem kodiranju. Čeprav je Bitcoin populariziral uporabo verige blokov, Ethereum uporablja tudi verigo blokov, da bi presegel osnovno uporabo denarnih transakcij in zagotovil medij za hitro vzpostavitev zapletenih, globaliziranih aplikacij. Možnosti te tehnologije so neomejene, od elektronskega glasovanja do regulacije digitalne trgovine in še več. V današnjem priročniku bomo razpravljali o prodaji Ethereuma za druge valute.

Kako prodati Ethereum

Blok veriga Ethereum se opira na kriptovaluto, znano kot Eter, čeprav se od bitcoina razlikuje na nekaj načinov. Medtem ko se Bitcoin osredotoča na sposobnost sledenja poslov, nakupov, lastništva in distribucije trgovine v enakovrednem okolju, je omrežje Ethereum bolj osredotočeno na gostovanje prilagodljive kode za več interdisciplinarnih aplikacij. Ether prihaja v sliko tako, da igra vlogo ne le kot trgovalne kriptovalute, temveč tudi kot metodo, ki jo razvijalci uporabljajo za sponzoriranje svojih transakcijskih provizij na platformi Ethereum. Medtem ko so druga blockchain omrežja, kot je Bitcoin, v svojih zmožnostih omejena, Ethereum je bil izdelan za razvijalce, da lahko ustvarijo neomejeno število programov.

Ključne metrike Ethereum

K uspehu Ethereuma prispevata dve ključni komponenti. V prvi vrsti je malo prostora za goljufije ali vmešavanje tretjih oseb. Ethereum uporablja računalniške kode, imenovane “pametne pogodbe”, samoupravne sisteme, ki sprožijo izmenjavo digitalnega zakonitega plačilnega sredstva, če so izpolnjeni določeni pogoji. Drugič, obstoj navideznega računalnika Ethereum (EVM), programske opreme Turing, ki vsakemu uporabniku omogoča zagon aplikacije ne glede na programski jezik, naredi omrežje Etherum veliko bolj operativno in dostopno kot nekatere druge blockchain platforme. Osnovno razumevanje tega ozadja je ključnega pomena pri vedenju, kako kupovati in prodajati.

Ethereum BlockGeeks

Kako prodati Ethereum: USD

Kot pri vsaki kriptovaluti je tudi znanje, specifično za vašo želeno regijo, ključnega pomena. Prodaja Ethereuma je veliko bolj preprosta, če jo zamenjamo za fiat valuto, na primer ameriške dolarje. Prvi korak pri vsaki izmenjavi je registracija pri platformi ali programu, ki našteva ETH (Ethereum) za trgovanje za USD, pri čemer morate skrbno pretehtati razpoložljive možnosti glede na neodvisne potrebe. Coinbase je najboljša izbira za začetnike s portfeljem, ki je zasnovan za spremljanje vseh virtualnih valut na enem doslednem mestu, različnih ponujenih valut, uporabniku prijazen vmesnik, zavarovalno garancijo in mobilno aplikacijo, ki je na voljo za udobje. Nasprotno pa se platforma, kot je Kraken, osredotoča na sposobnost, da uporabnikom ponudi široko paleto funkcij in nizke provizije za trgovanje, ki jih trgovci uporabljajo od začetka do vnaprej. Ameriški trgovci bi lahko našli platformo, kot je Coinmama, tudi bolj primerno, saj kljub višjim provizijam uporabnikom omogoča prijetno nakup digitalne valute s kreditno kartico.

Odvisno od izbrane platforme bodo uporabniki morda morali preveriti svojo identiteto pred nakupom in prodajo. Priporočljivo je tudi omogočanje dvofaktorske avtorizacije, saj bo ta račun posloval v valuti in ga je treba zaščititi. Po preverjanju bodo morali uporabniki izvoziti svoja zunanja imetja ETH v omrežni račun. Ko se ta imetja prenesejo, se z njimi lahko trguje v USD in jih dvigne na zunanji račun. Večina platform svojim uporabnikom nudi trenutne trgovinske stopnje in druge ustrezne informacije, ki jim pomagajo pri čim boljši trgovini. Provizije za trgovanje in dvig se razlikujejo glede na platformo, zato pred njihovo dokončanjem preglejte vse transakcije, pa tudi načine, s katerimi lahko trgujete, prenašate in dvigujete sredstva.

Ethereum za USD

Kako prodati Ethereum: EUR

Coinbase, Kraken in CEX.IO so vse platforme, ki so na voljo tudi za trgovanje z ETH na EUR (evre). Med vsemi tremi je CEX.IO zelo priporočljiv za trgovanje z ETH v EUR, saj ima sposobnost zagotavljanja trdne likvidnosti in hitro, zanesljivo in neposredno obdelavo eurobankovnih nakazil. CEX.IO ponuja tudi neposredna nakazila s preverjeno bančno kartico, prilagodljivo mobilno aplikacijo za udobje in možnost takojšnjega trgovanja. Čeprav spletno mesto zaračuna provizijo na podlagi izbrane trgovinske metode in zneska, je to koristno za aktivne trgovce, ki iščejo preprostost, zaradi jasnih prikazov premikov na evropskem trgu in lahko berljivih tržnih kart, kot nalašč za analizo posameznih uporabnikov na podlagi predstavil natančne podatke in statistiko.

Za tiste, ki trgujejo z več fiat valutami in se sprašujejo, kako prodati Ethereum za različne možnosti v svojem portfelju, je resničnost, da se trgovanje z ETH za USD in EUR razlikuje le malo. Morda bodo potrebne ločene platforme, odvisno od tega, katero platformo uporabnik izbere glede na svoje osebne želje, vendar to ni vedno tako. Vrednosti se lahko razlikujejo, vendar ne, odvisno od trenutnega stanja na trgu. Ker so si ZDA in evropski trgi tako podobni, so lahko tudi predpisi podobni. Bistveno je, da se uporabniki, ki želijo trgovati v obeh fiatnih valutah, zavedajo razlik med USD in EUR, saj so si zelo podobni.

Kako prodati Ethereum: CAD

Ko se enkrat seznanite s postopkom nakupa in prodaje Ethereuma, je učenje, kako prodajati Ethereum v Kanadi, prav tako preprost postopek. Uporabniki naj raziščejo kanadske platforme za izmenjavo kriptovalut, kot so Coinbase, bitbuy.ca ali Quebex, in se seznanijo s prednostmi in slabostmi posamezne platforme, pri čemer upoštevajo podrobnosti, kot so provizije za transakcije, čas nakazila, sprejeti načini plačila, enostavnost uporaba, omejitve nakupov in kako hitro se na platformi posodabljajo menjalne stopnje in druge povezane tržne informacije. Uporabniki, ki jih zanima kanadska digitalna izmenjava, bi morali imeti tudi odprt račun pri banki v mejah Kanade in biti sposobni preveriti te podatke, ko odprejo račun na svoji izbrani platformi.

Kot pri kateri koli platformi, ko uporabniki ETH prenesejo v svojo omrežno denarnico, ga lahko prodajo v Kanadi s transakcijami v omrežju. Druga izvedljiva, manj formalna možnost vključuje uporabo programa, imenovanega LocalEthereum, ki spodbuja medsebojno trgovanje, s čimer se izognemo transakcijskim stroškom. Čeprav se za opravljanje teh poslov ni tako zanašal na sistem kod, je medsebojno trgovanje postalo priljubljeno za fiat in kriptovalute zaradi enostavnosti uporabe in pomanjkanja dodatnih stroškov za trgovce..

Je zdaj pravi čas za prodajo Ethereuma?

Ker je Ethereum kriptovaluta s tržno vrednostjo, lahko pride do nenehnih tržnih premikov, ki lahko hitro spremenijo trenutno vrednost trgovanja. Poleg tega so prodajne cene nekoliko odvisne tudi od valute, s katero se trguje z ETH, in od tega, ali je ta valuta fiat ali digitalna valuta. Čeprav Bitcoin še vedno trdno vodi na trgu digitalnih valut, je Ethereum zelo blizu, dosleden drugi, s svojim častnim nazivom kot prvo omrežje blockchain, ki omogoča olajšanje pametnih pogodb. Oznaka kot taka pomeni, da Ethereum ni dragocen le kot kriptovaluta, temveč tudi kot milijardna dobrina, usmerjena na poslovni trg. Tisti, ki iščejo dolgoročne naložbe, se vedno bolj odločajo za podporo Ethereumu.

Glede na to Ethereum v povprečju deluje nekoliko nad Bitcoinom. To je deloma zato, ker Ethereum več kot podvoji stopnjo preverjanja transakcij Bitcoina, deloma pa tudi zaradi statusa Ethereuma kot pionirskega zagovornika pametnih pogodb. Ko preučujemo dejavnike, ki analizirajo, ali je trenutno pravi čas za nakup Ethereuma, so viri konec leta 2020 optimistični. Kot pri vseh kriptovalutah je tudi ETH podvržen hitrim vzponom in padcem; trenutno pa je v porastu in strokovnjaki napovedujejo, da bo hitro okrevanje sledilo tudi nesreči. S potrpljenjem in pozornostjo do tržnih napovedi in trenutnih premikov lahko tudi začetnik v vsakem trenutku postane uspešen vlagatelj.

Je čas za prodajo ETH?

Po vrhuncu leta 2018 je Ethereum spet v porastu.

Ali lahko Ethereum izplačam na Paypal račune?

Kot pri drugih transakcijah s kriptovalutami je treba tudi Ethereum zamenjati za Paypal kredit z uporabo spletne platforme za pretvorbo izmenjav. Ker gre za prenos kriptovalut za prenos digitalne valute, je primerljiv s prodajo Ethereuma za kreditno kartico Paypal; vendar se menjalni tečaji še vedno uporabljajo, odvisno od platforme, ki se uporablja za pretvorbo. Poleg tega je treba pri izbiri platforme za pretvorbo natančno upoštevati običajne dejavnike: enostavnost uporabe, transakcijski stroški, čas nakupa in omejitve menjave.

Možnosti dviga Paypal so zelo različne. LocalCryptos ponuja medsebojno trgovanje, ki zmanjšuje večino pristojbin in posrednikov, hkrati pa je popolnoma samozaposlen in globoko šifriran za varnost uporabnikov. Nasprotno pa platforma, kot je eToro, deluje kot posrednik in ponuja nastanitev za 14 različnih kriptovalut, vključno s kreditnim sistemom Paypal. Exmo je menjalnica valut, ki trguje v realnem času in ponuja številne možnosti izplačil. CEX.IO in Coinbase, omenjena prej v članku, med drugim ponujata tudi Paypal kredit. LitBit ponuja Paypal menjavo za evropske prodajalce. ALFACashier je še ena možnost za razmeroma standardno menjavo.

Trgovanje z ETH na PayPal

Zaključek

Kot neposredni favorit za Bitcoin, z veliko bolj izčrpno, inovativno uporabniško razvito platformo, podprto z verigo blokov, in optimističnimi obeti za prihodnost, ni časa, kot je sedanji, za vlaganje v Ethereum. Priporočila iz tega članka prinašajo zainteresiranim strankam korak bližje k nadaljnjemu poznavanju notranjega delovanja prihajajoče trgovine s kriptovalutami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me