Kako uporabljati Blockfolio: Celotna vadnica, namestitev, namestitev

Če ste že nekaj slišali o ljudeh, ki so s kripto trgovanjem uspeli zaslužiti dober znesek, ste se morda odločili, da ga preizkusite sami. Po nekaj raziskavah in branju vodnikov za kriptovalute pa ste ugotovili, da obstajajo na tisoče digitalnih kovancev, ki trgujejo na stotinah različnih borz z različnimi menjalnimi tečaji na vsaki. Videti to ste zagotovo že pomislili »Kako lahko kdo spremlja vse to?“. Iskanje v Googlu vas je pripeljalo do aplikacije in zdaj se sprašujete, kako uporabljati Blockfolio. Preberite ta kratek vodnik po blokfotografijah, če želite izvedeti več.

Kaj je Blockfolio?

Preden razložimo, kako uporabljati Blockfolio, na kratko pokomentirajte, kaj to sploh je. Blockfolio je sledilnik kripto portfelja. Sledenje portfeljem ni novo ali izključno za kripto trgovanje. Borzni posredniki so vedno spremljali svoje delnice, da bi se naučili, kako se obnašajo, in ustvarili dobiček iz starega aksioma “kupuj nizko in prodaj visoko”. Kriptovalute se obnašajo približno enako in tako so nastali sledilci kripto portfelja. So programske aplikacije, ki vam omogočajo spremljanje cen kriptožetonov, tako da se lahko odločite, kdaj kupiti ali prodati.

Kako deluje Blockfolio?

Blockfolio deluje tako, da zbira in prikazuje informacije. Nekaj ​​teh informacij zbere aplikacija sama. Na številnih borzah stalno spremlja cene več kot 8000 kovancev in prikazuje cene tistih kovancev, ki so za vas pomembne. Ostale podatke posredujete vi. Če bi na primer kupili nekaj žetonov Ripple (XRP) z uporabo Bitcoin (BTC), bi vnesli podatke o tej transakciji (kupljeni znesek, cena, pristojbine itd.). To bi aplikaciji omogočilo prikaz, če ta nakup dolgoročno ustvarja ali izgublja vaš denar.

Ali je Blockfolio varen?

Blockfolio vam omogoča, da ga povežete s svojimi računi za kripto izmenjavo, tako da lahko podatke o vaših poslih sinhronizirate neposredno v aplikacijo. Nekateri ljudje morda dvomijo o podelitvi tovrstnega dovoljenja za Blockfolio iz varnostnih razlogov. Toda v resnici se ni česa bati.

Najprej je povezovanje računov za menjavo popolnoma neobvezno. Lahko popolnoma sledite svojim žetonom, ne da bi dovolili dostop do borz, vendar bo to pomenilo ročni vnos vseh informacij o transakcijah. Drugič, aplikacija pravzaprav zahteve povezava izmenjave poteka prek tipk samo za branje, zato aplikacija nima dostopa do trgovanja ali dvigov. Tretjič, vsi ključi so shranjeni v vaši napravi in ​​ne na strežnikih Blockfolio. Nazadnje Blockfolio ne zahteva osebnih podatkov o svojih uporabnikih.

Z drugimi besedami, uporaba Blockfolio je popolnoma anonimna in varna.

Edina morebitna varnostna težava je, da lahko nekdo prime vaš telefon in preveri, koliko je vreden vaš portfelj. To lahko preprečite tako, da omogočite zaklepanje gesla. V tem primeru boste izbrali štirimestno geslo, ki ga boste morali vnesti vsakič, ko odprete aplikacijo.

Ali je Blockfolio edini sledilnik kripto folio tam zunaj?

Zagotovo ne. Na voljo je nekaj možnosti Blockfolio. Nekatera večja imena v zvezi s tem so Delta, CoinTracking, Crypto Compare in Hodler. Vse to so odlične možnosti za spremljanje vašega kripto portfelja. Nekateri pa zahtevajo nakup pro različic, da odklenejo vse svoje funkcije. Blockfolio je popolnoma brezplačen za prenos in uporabo z vsemi svojimi lastnostmi, uravnotežen z lepim uporabniškim vmesnikom in enostavnostjo uporabe. Tako različici iOS kot Android uporabniki zelo dobro ocenjujejo.

Zdaj pa pojdimo na dejansko vadnico Blockfolio

Kako uporabljati Blockfolio

1. korak: Namestitev aplikacije

Blockfolio je na voljo za iOS (različice 9.1 ali novejše) in Android (5.0 ali novejše) in ga lahko brezplačno prenesete iz Apple Trgovina z aplikacijami in Google Play. Po kliku na “Namesti” in sprejetju potrebnih dovoljenj se bo Blockfolio v nekaj minutah prenesel in namestil, odvisno od vaše internetne povezave.

Po končani namestitvi odprite aplikacijo in prikazal se bo pozdravni zaslon. Povlecite, da preberete uvodne zaslone, nato pa tapnite, da začnete uporabljati Blockfolio. Videli boste začetni začetni zaslon, kjer sta Bitcoin in Ethereum že vidna.

kako uporabljati

Če tapnete tri pike zgoraj desno, se prikaže meni, kjer lahko dostopate do zaslona z nastavitvami in nekaterih drugih možnosti. Dve uporabni možnosti, ki sta na voljo takoj, vam omogočata, da preklopite, ali želite, da se vaša imetja prikažejo v odstotkih, ali pa želite, da bi bila stanja popolnoma skrita.

prenos portfelja

2. korak: Dodajanje kovancev

Zdaj je čas, da začnete dodajati kovance, ki jih imate ali želite slediti. Postopek je zelo enostaven. Najprej tapnite gumb »+« na dnu. Odprl se bo zaslon, na katerem lahko dodate kovance ali izmenjate povezave. Ker lahko Blockfolio spremlja več kot 8000 različnih kovancev, pomikanje po seznamu ni najbolj praktična možnost. Uporabite iskalno polje in vnesite ime ali kodo za kovanec, ki ga želite dodati. V tem primeru želim dodati EOS.

dodajanje svojih kovancev v portfelj

Ko se žeton, ki ga želite spremljati, prikaže na seznamu, ga tapnite in nato tapnite gumb »Watch«, ki se prikaže.

To je to! V svoj portfelj ste dodali svoj prvi kovanec. Ponovite zgornje korake za vsak kovanec, ki mu želite slediti, in dodali se bodo na začetni zaslon.

3. korak: Povezovanje izmenjave

Kot sem že omenil, ta korak ni potreben, vendar lahko s tem izboljšate svojo izkušnjo sledenja portfeljem in je popolnoma varen. Če povežete svoj račun, Blockfolio ne bo mogel trgovati ali dvigovati sredstev iz vaših denarnic. Ta povezava aplikaciji omogoča samo branje in prikaz zgodovine transakcij.

Če želite povezati svoj menjalni račun, tapnite ikono »+« na dnu, tako kot pri dodajanju kovancev. Nekatere najboljše borze, kot so Binance, Bitfinex, Bittrex in Coinbase, so vidne takoj, vendar obstaja več možnosti. Za celoten seznam tapnite »Prikaži vse«.

Predpostavimo, da želite povezati svoj račun Bitfinex. Dotaknite se ikone in to vas bo pripeljalo do ustreznega zaslona.

račun bitfinex

Upoštevajte, da boste morali za ustvarjanje povezave navesti ključ API in skrivni ključ API. Te ključe boste morali ustvariti na spletnem mestu Bitfinex. Ko jih ustvarite, jih lahko vnesete ročno ali tapnete ikono QR kode, da jih optično preberete v Blockfolio. Upoštevajte, da te tipke mora biti nastavljen na samo za branje.

Ko so ključi v aplikaciji, tapnite »Dodaj povezavo«. Če aplikacija zazna, da vaši ključi API niso samo za branje, boste na to opozorjeni in na spletnem mestu svoje izmenjave boste morali popraviti svoja dovoljenja za ključe. Če se vse preveri, bo vaša povezava ustvarjena.

4. korak: Registracija transakcije

Zdaj, ko ste dodali vse svoje kovance in povezali svoje borze, poglejmo, kako dodati transakcijo. Recimo, da ste prodali 4,3 žetona EOS in kupili nekaj ETH na Poloniexu.

Na domačem zaslonu poiščite EOS v svojem portfelju in se dotaknite gumba »Dodaj« zraven. Zdaj boste videli zaslon, na katerem lahko izberete borzo, kjer ste opravili nakup, trgovalni par, ceno žetona in druge podrobnosti. Ko vse izpolnite, tapnite gumb »Shrani transakcijo«. Po shranjevanju bodo vaša imetja posodobljena.

Druge lastnosti

Blockfolio lahko trgovcem ponudi veliko dragocenih informacij. Z gumbi na dnu si lahko ogledate informacije o trgu in dobite posodobitve iz dveh vrst virov. Gumb »Novice« prikazuje informacije z več spletnih mest, specializiranih za kripto trgovanje, in lahko celo prilagodite, katere vire želite. »Signal« prikazuje informacije o žetonih, ki jim sledite, ki jih posredujejo sami ustvarjalci žetona. Nazadnje lahko Blockfolio programirate tako, da vas opozori, ko bo cena vaših žetonov višja ali nižja od omejitev, ki ste jih določili sami. Na primer, lahko Blockfolio programirate tako, da vas obvesti, ko cena Bitcoina naraste nad 12.000 USD ali pade pod 8.000 USD..

Glej tudi: Najboljši način za izplačilo Bitcoinov

V zaključku…

Na tisoče kovancev, razporejenih na stotine borz, lahko trgovanje s kriptovalutami ponuja nešteto priložnosti za zaslužek. Vendar pa se lahko spremljanje cen žetonov in možnosti trgovanja izkaže za strašljivo. Sledilci portfelja Crypto vam omogočajo, da na poti spremljate svoje podatke o trgovanju in vas opozorijo na morebitne posle. Če se ukvarjate s kripto trgovanjem, je sledilnik portfeljev nujen. In Blockfolio delo opravi varno in učinkovito.

Upamo, da vam je bil ta priročnik, kako uporabljati Blockfolio, koristen!

Če imate kakršna koli vprašanja o nastavitvi aplikacije Blockfolio, pustite komentar spodaj!

Preberite več: Kako kupiti več altcoinov

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me