Napoved cen zvezd 2021-2025 | XLM $ 5 Možno?

Ker je šele začetek leta 2021, je tudi pravi čas za nekaj napovedi. Torej, danes vam predstavljamo zvezdne lumene napoved cen.

Ko natančno pogledamo kripto trg, je eden od dejavnikov, ki se nam takoj pojavi, vtis, da kripto trgu sploh ne gre slabo, ampak deluje precej impresivno.

Očitni dejstvi, ki potrjujeta to pojmovanje, sta: Prvič, vse kriptovalute na prvih desetih seznamih (po tržni vrednosti) naraščajo, razen XRP, katerega vrednost se izčrpava, saj je prizadeta s tožbo SEC, drugo pa je delovanje bitcoin, ki je v zadnjih treh tednih zabeležil približno 60-odstotno rast.

Splošno tržno okolje in delovanje Bitcoinov sta vedno najpomembnejša dejavnika pri analizi vseh Altcoinov, vključno s Stellarjem. Toda preden skočimo v analizo cen Stellar, najprej raziščimo, kaj sploh je ta altcoin.

Kaj je Zvezdnik?

Zvezdnik je odprtokodno omrežje, kar v bistvu pomeni, da lahko kateri koli uporabnik podjetja Steller dostopa do njegovih sistemov in vpliva na delovanje. Sprejema vse vrste denarja, privilegijev nikomur in podpira ljudi pri ustvarjanju, pošiljanju in trgovanju z vsemi vrstami valut.

Steller tako kot vse druge znane kriptovalute teče po decentraliziranem omrežju, zgrajenem na verigi blokov, ki ohranja sinhronizacijo omrežja. Stellar Blockchain povečuje učinkovitost omrežja, zmanjšuje stroške, prihrani čas in omrežju omogoča tudi ustrezno izvajanje čezmejnih transakcij. Čeprav je po svoji naravi precej podoben bitcoinom in Ethereumu, se praktično precej razlikuje od njih, saj sebe prikazuje v bistvu kot plačilo in ne kot kriptovaluto..

Prej je deloval po protokolu 13, 23. novembra pa je razvojni sklad Stellar nadgradil omrežje, zdaj pa Stellar deluje po protokolu 15, ki je razmeroma bolj primeren in učinkovit.

Stellar je znan tudi po edinstvenem protokolu soglasja, ki je prvi te vrste. Protokol zvezdnega konsenza je prva praktična izvedba te direktive FBA (Federated Byzantine Network) protokol, ki ga je leta 2015 idealiziral profesor David Mazieres.

Še ena stvar, zaradi katere je Stellar edinstven med svojimi vrstniki, je njegova vizija za izboljšanje in revolucijo na trgu kripto. finančni sistem najemnin. Z drugimi besedami, tu je zato, da podpira obstoječi finančni sistem in ga ne izziva. V osnovi je zasnovan tako, da premosti vrzeli med različnimi finančnimi institucijami, njegov glavni cilj pa je ustvariti sinhronizirano okolje za vse vrste finančnih mrež.

Kratka zgodovina Stellar XLM

Jed McCaleb je misel za inovacijo podjetja Stellar. je eden največjih sodelujočih na trgu kripto, trg, ki ga danes vidimo, mu je dolžan veliko Jed. Je tudi soustanovitelj podjetja Ripple, negativna stran pa je isti človek, ki je izumil zloglasno kripto izmenjavo Mt. Gox (ki je bil v enem trenutku največja kripto borza na svetu in je imel več kot 70% Bitcoinov), ki ga je okrožno sodišče v Tokiju aprila 2014 razglasilo za bankrota.

Jed McCaleb je sodeloval z odvetnico Joyce Kim in leta 2014 ustanovil Stellar. Kasneje se je Stellar pridružil izvršnemu direktorju Stripe Patricku Collisonu in skupaj Zvezdna podlaga, neprofitna organizacija za podporo razvoju in sprejetju plačilne mreže Stellar Lumens. Sprva je Stripe podpiral tudi Stellar z vlaganjem 3 milijone dolarjev v financiranje semen.

Stellarjev XLM, za razliko od Bitcoinov ali Ethereuma, niti ga ni mogoče izkopati, niti ga protokol ne more dodeliti. Ko je prvič zaživel, je bilo proizvedenih določeno število zvezdišč XLM.

Sprva je bilo proizvedenih 100 milijard XLM, število pa naj bi se vsako leto povečalo za 1%, kasneje pa je skupnost Stellar oktobra 2019 glasovala za omejitev ponudbe XLM za 50%, zaradi česar imamo zdaj 50 milijard XLM, Od tega 20 milijard trgujejo, kupujejo in uporabljajo uporabniki Stellar, preostalih 30 milijard pa ima Stellarjeva fundacija za podporo in spodbujanje sprejetja Stellarja kot plačilne mreže.

  1. Napovedovanje cen Cardano 2021-2025 | Ali bo ADA kdaj dosegel 10 USD?
  2. Napovedovanje cen dogecoinov 2021-2025 | Ali lahko DOGE kdaj doseže $ 1?

Zgodovina cen Stellar (XLM)

Leta po zagonu Stellar v resnici nikoli ni dosegel nobenih pomembnih stopal, vendar je decembra 2017. V prvem tednu decembra presegel raven cen za 0,10 USD, nato pa je v prvih dneh januarja 2018 v tem tednu presegel raven cene 0,50 USD in isti teden , Je Stellar dosegel najvišjo vrednost doslej 0,93 USD (takrat je dosegel tudi vrh na BTC / XLM trgovalni par in dosegel 6.300 najmanjših enot BTC).

Vendar ni uspel dolgo ohraniti te ravni cen, saj je v naslednjih treh tednih izgubil približno 70% vrednosti, nato pa je Stellar mesece nadaljeval s spopadi na različnih ravneh cen, sredi decembra 2018 pa je cena padla na manj kot 0,10 USD raven cen in se nadaljevala po povprečni ceni približno 0,07 USD mesecev do konca novembra 2020 in od takrat dalje je Stellar trgoval po povprečni ravni 0,15 USD.

Mesec januar 2021, ki se nadaljuje, se je izkazal za izjemno donosnega meseca za Stellar, saj se je njegova vrednost v zadnjih dneh zvišala za približno 60%, prav danes pa je Stellar dosegel tudi najvišji 2-letni ravni, in sicer 0,41 USD, kar je nedavno povišanje cen je Stellar ponovno uvrstil med top 10 besed z besedami največje kriptovalute.

Povišanje najnovejših cen XLM

Napoved cene zvezd

Napovedovanje zvezdnih cen

Stellar je zdaj 9. največja kriptovaluta na svetu, eden najučinkovitejših kovancev med svojimi vrstniki, v zadnjem tednu pa je zrasel za več kot 160% s tržno kapitalizacijo 7.533.322.623 USD.

Zdaj pa poglejmo, kaj so o tem napovedovale znane napovedne agencije?

Napoved zvezdnih cen LongForecast

Napovedna agencija Long Forecast je naredila najobsežnejšo napoved o zvezdnikovi ceni Njihove napovedi so nižje v primerjavi s trenutnimi tržnimi razmerami.

Napovedovanje cen Stellar XLM 2021

Po napovedih dolgonapovedane agencije Stellar bo aprila 2021 trgovala med 0,26 in 0,32 USD, avgusta 2021 pa okoli 0,35 – 0,45 USD, decembra 2021 pa Stellar nekje med 0,45 – 0,50 USD..

Napovedovanje cen Stellar XLM za obdobje 2022-2023

Napovedujejo, da bo zvezda med letoma 2022 ostala nekje med 0,60 in 0,70 dolarja. Vendar pa se bo njena vrednost avgusta 2022 nekoliko znižala, saj naj bi Stellar medtem trgoval med 0,50 in 0,55 dolarja, ob koncu leta pa jih ne bi bilo. pomembna sprememba njegove vrednosti in kovanec bo še naprej trgoval med 0,60 in 0,70 USD. V prvem četrtletju leta 2023 naj bi Stellar znašal med 0,72 in 0,80 USD, konec leta pa bo ocenjen med 1 in 1,50 USD..

Napoved cen zvezd 2024-2025

Napovedovanje 5-letne zvezde (XLM), ki je zdaj že v obliki, se zdi grobo, saj so kripto spremenljivi in ​​ne moremo se odločiti, ali bodo reagirali v naslednjih minutah. Toda XLM bi moral vzleteti do konca leta 2025. Cena bo približno 3 dolarje. To pomeni, da se je trenutna cena zvišala za več kot 600 odstotkov.

Napoved cene zvezd s strani Captianaltcoin

Čeprav načrtujejo kratkoročno povečanje vrednosti Stellerja v letu 2021, saj predlagajo, da se bo med letom trgovalo pod 0,50 USD.

Glede na napovedi, ki so jih naredili, je Altcoin Stellar vsekakor lahko stvar, glede na stabilno tržno okolje, zaradi katerega lahko v naslednjih petih letih preseže raven cen 5 USD..

Napoved cene zvezd 2025, avtor Coinswitch

Po poročanju Coinswitcha bo Stellar leta 2021 trgoval okoli 0,77 USD in bo do leta 2025 zagotovo dosegel 5 USD..

Napoved cene zvezd 2025 Kriptozemlje

Cryptogroud načrtuje, da bo Stellar do leta 2025 dosegel okoli 0,74 USD. Ekipa RippleCoinNews se s to napovedjo cen ne strinja.

Napoved cen zvezd 2021

Napoved cen zvezd 2021

Naša zvezdna (XLM) napoved cen

Po preučitvi vseh dejavnikov, ki so povezani s spremembo cene Stellar, podajamo naslednje napovedi glede XLM:

Med letom 2021 se bo njegova vrednost ohranila med 0,30 in 0,50 USD, v letu 2022 pa se bo dvignila in bo predvidoma trgovala med 0,45 in 0,65 USD, pri čemer bo nadaljevala svojo rast, verjetno bo presegla 1 USD in z njo se bo trgovalo med 1 in 1,40 USD leta 2023.

Nadalje med letom 2024 bo Stellar nadaljeval svojo pot proti 2 USD, medtem pa bo ostal nekje med 1,45 in 1,70 USD in če bo šlo vse gladko in bo skepticizem trga do kriptovalut še naprej izčrpal, bo na koncu presegel vrednost 2 USD. saj se konča leto 2025.

Zaključek

Zvezdnik s svojim ogromnim potencialom lahko hitro zaporedoma naraste. Glede na trg okolje ostaja stabilno in Bitcoin še naprej nemoteno deluje, kar zagotovo vpliva na vse rastoče altcoine. Poleg tega, če bo Stellar še naprej delal v pravi smeri, ni verjetno, da bo postal eden izmed petih najboljših kovancev na digitalnem trgu in dosegel 5 dolarjev prej kot je bilo pričakovano.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me