Crypto Genius Review: Er det en svindel eller legitimitet?

Hva er Crypto Genius?

Crypto Genius er en automatisert handelsplattform for kryptovaluta, der brukere bare krever et depositum på Є250 for å starte livehandel. Plattformen er helautomatisk, noe som betyr at du trenger liten eller ingen erfaring for å begynne å handle. Handel skjer ved hjelp av en sofistikert algoritme som skanner markedet for å se etter lønnsomme handelsmuligheter for deg. Når disse mulighetene er funnet, legger algoritmen handelen for deg. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, gjøre et innskudd, prøve demo-kontoen eller gå direkte til live trading. 

Er Crypto Genius en legitim handelsplattform? 

Vi har gjennomført en rekke tester, og vi kan bekrefte at Crypto Genius er en legitim handelsplattform. Innskuddsgebyrene er 250, noe som er betydelig lavere enn andre handelsplattformer i sitt slag. Det er et dedikert kundeserviceteam for nye brukere som fremdeles finner veien rundt plattformen, og en kontoansvarlig vil være i kontakt med deg for å hjelpe deg gjennom reisen, spesielt når det gjelder å sette opp kontoen din. Du vil være glad for å vite at Crypto Genius også har inngått et samarbeid med regulerte meglere for å sikre at kontoen din administreres riktig. 

En kort guide til handel med Crypto Genius

For å begynne å handle med Crypto Genius, må du registrere kontoen din. Dessverre vil ingen investorer kunne leve handel uten konto. Enhver handelsplattform som krever at du begynner å handle uten en konto, skal ikke betraktes som troverdig. 

 • Registrering

For å registrere deg er alt du trenger din grunnleggende informasjon. Etter registrering vil en kontoansvarlig ta kontakt for å hjelpe deg gjennom resten av prosessen. Du kan registrere deg ved å fylle ut skjemaet nedenfor: 

 • Innskudd

Crypto Genius krever at alle nye brukere foretar et innskudd på Є250. Dette er lavere enn mange andre handelsplattformer som kan kreve et innskudd og registreringsgebyr for å begynne. Depositumet vil også bli brukt som den opprinnelige kapitalinvesteringen. Dette betyr at innskuddet ditt vil bli brukt til å gjøre handler. 

 • Demo-handel

Crypto Genius tilbyr en valgfri demo-trading konto for nye brukere å bli kjent med plattformen. Dette er nyttig fordi det lar deg plassere handler basert på historiske data. Du vil kunne få erfaring og utvikle en bedre forståelse av hvordan denne handelsteknologien fungerer.

 • Live-handel 

Når du har gjort et innskudd, har du tilgang til alle live tradingfunksjonene. Imidlertid vil kontoadministratoren hjelpe deg med å konfigurere innstillinger og angi stopp-tap-grenser. Du må også bestemme når du skal åpne og lukke handelsøkter.

Hva du bør vurdere før du handler med Crypto Genius?

 1. Invester med omhu, start med et minimum innskudd på € 250.
 2. Ta ut inntektene tidlig – vi foreslår at du tar ut inntektene dine og lar det opprinnelige investeringsbeløpet ligge på systemet for mer handel. På denne måten kan du nyte inntektene dine mens den opprinnelige kapitalen du investerte fortsetter å tjene penger.
 3. Ikke invester sparepengene dine – vi foreslår at nye brukere bruker disponibel inntekt i stedet for å bruke alle sparepengene sine til å finansiere sin første handel. Husk at kryptovalutamarkedet er ustabilt, og ting endrer seg raskt.

Registrer deg nå

Crypto Genius

Registrer din Crypto Genius konto gjennom Coin Insider og motta en GRATIS Personal Account Manager for å lede deg gjennom prosessen for kontooppsett.

Navn Etternavn E-post Telefon

Fordeler med handel med Crypto Genius

 1. Trygt og sikkert: Crypto Genius er trygt og trygt når det gjelder å beskytte din personlige informasjon, din informasjon blir beskyttet av kryptering. Du trenger ikke å bekymre deg for at informasjonen din blir stjålet med mindre du er uaktsom med kontoen din. 
 2. Høy gevinstrate for transaksjoner- Vi fant ut at Crypto Genius har en suksessrate på 80% når det gjelder transaksjoner. Dette kan tilskrives den sofistikerte algoritmen som alltid er på jobb. 
 3. Online kundeservice: Du har tilgang til kundeserviceavdelingen 24 timer i døgnet. Enten via e-post, live chat eller telefonisk. Vi anbefaler at du bruker live chat-funksjonen, som er mer responsiv. 
 4. Ingen erfaring nødvendig: Crypto Genius bruker en sofistikert algoritme som ikke er avhengig av menneskelig forstyrrelse. Det fungerer uavhengig og til din fordel. Alt du trenger å gjøre er å holde orden på kontoen din.

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

 • Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
 • Ashton Kutcher – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter: “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun: første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig, inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel. Hun sa: Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.
 • Drew Carey – En gang twitret: Bare prøvd å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattform BitPay for kryptovaluta.

Er Crypto Genius Legit: Vår dom!

Resultatet av analysen vår på Crypto Genius-plattformen fører oss til å støtte påstandene om at Crypto Genius er 100% legitim og kan hjelpe nye og erfarne handelsmenn med å generere en passiv inntekt og øke sin formue. Det hevdes at en ny bruker kan tjene mellom € 200 og € 1000 hver uke. Dette avhenger helt av hvor mye penger brukeren investerer og fortsetter å investere på nytt.

Vi har funnet nok vurderinger og undersøkelser som tyder på at Crypto Genius er pålitelig og tilstrekkelig for videre investering. Crypto Genius er tilgjengelig for brukere i mer enn 150 land.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Crypto Genius?

Crypto Genius er en automatisert handelsprogramvare som er programmert til å gjenkjenne muligheter for kryptovalutamarkedet for brukere som er interessert i å begynne å handle.

 • Er det lønnsomt å investere i Crypto Genius

Det er investorer som hevder å ha inntjening over € 5.000 hver dag. Imidlertid vil brukerne måtte investere store summer for å tjene slik avkastning. Vi anbefaler nye brukere å starte med et minimum innskudd på £ 250 / € 250 og kun handle på deres fortjeneste derfra.

 • Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det er ingen gebyr for å åpne en ny Crypto Genius-konto. Det er helt gratis.

 • Kan Bitcoins trekkes ut av handelssystemet etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsprogramvaren konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er knyttet til Crypto Genius-kontoen din.

 • Finnes det alternative kryptohandelsplattformer?

Det er lignende handelsplattformer som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blant andre pålitelige kryptovaluta handelsplattformer.

 • Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

 • Er Crypto Genius et pyramidespill?

Nei. Crypto Genius er en prisvinnende og dypt teknisk programvare som lar deg gjøre lønnsomme kryptovalutahandler.

 • Hvor mye tid vil jeg ha å bruke på dette?

Det anbefales at den gjennomsnittlige brukeren trenger å legge inn minst 20 minutter om dagen på denne handelsplattformen.

 • Hvilke land er Crypto Genius tilgjengelig i?

Crypto Genius er tilgjengelig i over 150 land, og det er flere betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Du kan enkelt begynne å tjene avkastning på investeringen din fra praktisk talt hvor som helst over hele verden så lenge det er lovlig å bruke Crypto Genius i ditt land

 • Er det tilrådelig å investere alle pengene dine i Crypto Genius?

Nei, invester aldri penger du trenger eller ikke har råd til å tape, du må bare bruke disponibel inntekt. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, noe som gjør det til høy risiko og høy belønning. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me