Crypto Superstar Review: is het oplichterij of legitiem?

Wat is Crypto Superstar? 

Crypto Superstar is een onafhankelijk handelssysteem gemaakt voor het gebruik van handel op de volatiele cryptocurrency-markt. Het draait op een superieur algoritme dat precies weet wat er op de markt gebeurt. Dit algoritme doet dit door naar winstgevende handelssignalen te zoeken en wereldwijd nieuws te beoordelen. Het werkt behoorlijk efficiënt en kan binnen enkele seconden transacties plaatsen. Het algoritme wordt beïnvloed door big data-samples en vindt op basis van deze data logische en winstgevende transacties. Het kan binnen enkele seconden gebeuren, wat u enkele dagen of weken kan kosten. Vanwege de vluchtige aard van de cryptocurrency-markt, hebben nieuwe gebruikers een tool nodig die hen helpt te profiteren van hun investering.

Waarom zou u Crypto Superstar vertrouwen?

We weten dat u misschien twijfels heeft over handelssystemen vanwege de geruchten online. Daarom hebben we de technologie grondig getest en geconstateerd dat deze superieur is aan zijn concurrenten. Crypto Superstar is geen frauduleus handelssysteem of oplichterij. Het handelssysteem heeft maatregelen genomen om u te verzekeren van transparantie. 

Hier zijn er een paar: 

  • Gereguleerde makelaars: Crypto Superstar gebruikt gereguleerde en gelicentieerde makelaars om je account te helpen beheren en ervoor te zorgen dat het gereguleerd is. 
  • Demo-handel: Met Crypto Superstar kunt u in feite “proberen voordat u koopt”. U hebt toegang tot het demo-account, dat in feite een replica is van het live handelsaccount, en transacties kunt plaatsen op basis van gegevens uit het verleden. Als u niet tevreden bent met het demo-account, kunt u zich afmelden voor handelen met Crypto Superstar. 
  • Klantenservice: Toegang tot klantenservice is snel en gemakkelijk. De afdeling is 24 uur per dag, vijf dagen per week geopend. U kunt de klantenservice bereiken via livechat, e-mail en telefonisch. We raden echter af om e-mail te gebruiken, aangezien de correspondentie over het algemeen traag verloopt via e-mail. 

Een korte handleiding voor het openen van een account bij Crypto Superstar

U hoeft zich geen zorgen te maken over een langdurig accountopeningsproces met Crypto Superstar. We zullen u door de stappen in de onderstaande gids leiden en u zult zien hoe snel en gemakkelijk het is om te beginnen met handelen. 

  • Registreer je account 

Registratie is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is uw basisgegevens bij de hand houden, zodat u het onderstaande formulier kunt invullen. Nadat u dit heeft gedaan, neemt een toegewijde accountmanager contact met u op. 

  • Financier uw nieuwe account 

Crypto Superstar vereist dat alle nieuwe gebruikers geld op hun account storten door een storting van € 250 te doen. Deze storting is eigenlijk uw eerste kapitaalinvestering. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het veiligstellen van een aanbetaling en het gereed hebben van uw investeringskapitaal. 

  • Start demo-handel 

Zodra u geld op uw account heeft gestort, krijgt u toegang tot de demo-handelsfunctie. Dit betekent dat u kunt handelen op een replica van de live-accountfunctie, zonder dat u geld nodig heeft. Uw transacties worden op historische gegevens geplaatst. Hiermee kunt u de ervaring en vaardigheden opdoen om meer succes te behalen op de cryptocurrency-markt. 

  • Activeer live handelen 

Zodra u uw demo-handelsexperiment heeft voltooid, kunt u doorgaan en uw live-account activeren. Uw accountmanager zal u adviseren over het instellen van de juiste instellingen om uw risico op verlies op het platform te minimaliseren. Dit kan het instellen van een stop-loss-limiet omvatten en beslissen wanneer u handelssessies opent en sluit. 

De winst van gebruikers schatten 

Ons team heeft hun missie gemaakt om erachter te komen hoeveel, of liever gezegd, hoeveel gebruikers verdienden tijdens het handelen met Crypto Superstar. In eerste instantie leek het alsof Crypto Superstar te mooi was om waar te zijn en veel van onze lezers hadden geldige vragen die we wilden beantwoorden. We zijn blij te kunnen melden dat Crypto Superstar in feite een legitieme handelsapplicatie is die de mogelijkheid heeft om nieuwe en ervaren gebruikers te helpen inkomsten te genereren uit de volatiele cryptocurrency-markt. 

Hoe weten we dit? 

Onze beoordelingen hebben aangetoond dat veel actieve Crypto Superstar-gebruikers tevreden zijn met hun inkomsten. We zijn er vrij zeker van dat als u online zoekt, u ook veel positieve getuigenissen zult vinden. Afhankelijk van hoeveel u investeert en welke instellingen u op uw account heeft ingevoerd, kunt u tot € 800 of meer verdienen. Dit is niet gegarandeerd, aangezien de markt voor cryptocurrency erg volatiel is en er enkele risico’s zijn, maar het gebruik van een ervaren handelsapplicatie zoals Crypto Superstar geeft je een grotere kans om succesvol te zijn.. 

Crypto Superstar is niet de enige technologie in zijn soort op de markt. Je hebt misschien gehoord over Bitcoin Superstar, Bitcoin Revolution en Bitcoin Code. Er wordt echter beweerd dat Crypto Superstar veel beter is dan deze andere technologieën.

Verdere beveiliging op Crypto Superstar

We moesten onderzoeken hoe veilig Crypto Superstar eigenlijk is. We kunnen geen handelstechnologie ondersteunen, waarbij uw gegevens het risico lopen te lekken of uw account wordt gehackt. We hebben een aantal interessante resultaten gevonden. Uit onze test is gebleken dat Crypto Superstar wordt beschermd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat uw persoonlijke en accountgegevens worden beschermd door middel van versleuteling. Zodra u besluit om door te gaan naar live handel, kunt u de instellingen configureren met behulp van uw accountmanager. 

Verdere beveiligingsmaatregelen zijn onder meer: 

  • Een stop-loss-limiet instellen: dit is een belangrijke instelling die u niet mag verwaarlozen, omdat het u de mogelijkheid biedt om te voorkomen dat het handelssysteem al het geld op uw rekening gebruikt. Dit betekent dat het mogelijk is om met een deel van uw totale kapitaal te handelen, bijvoorbeeld met een € 250 om te handelen, wanneer u tot € 900 op uw rekening heeft staan..
  • Valutaparen instellen: Het is belangrijk dat u uw valutaparen instelt. Hiermee kunt u online de meest winstgevende valutaparen selecteren. Dit kan ook automatisch gebeuren, afhankelijk van uw voorkeuren.
  • Opening & Transacties sluiten: Het Crypto Superstar-algoritme werkt 24 uur. Daarom is het belangrijk dat u beslist wanneer u uw transacties opent en sluit, aangezien het algoritme altijd aan het werk is. 

Beroemdheden die betrokken zijn bij cryptoprojecten

Beroemdheid Crypto-projecten
Richard Branson Richard Branson heeft naar verluidt $ 30 miljoen geïnvesteerd in BitPay.
Mel B kondigde aan dat ze Bitcoin-betalingen voor haar nieuwe single zou accepteren.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher is een voorstander van Bitcoin en hij heeft geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn
William Shatner Betrokken bij Solar Alliance, een in Vancouver gevestigd bedrijf dat een door zonne-energie aangedreven bitcoin-mijnbouwbedrijf exploiteert
Mike Tyson Tyson lanceerde in 2015 zijn eigen lijn van bitcoin-geldautomaten in Las Vegas.
50 cent Verkocht een album voor de cryptovaluta met de titel: het vasthouden en vergeten
Gwyneth Paltrow Kwam als adviseur bij de Bitcoin-portemonnee-startup Abra tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
Snoop Dogg In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
Dennis Coles Dennis Coles, kondigde zijn investering in de cryptocurrency-wereld aan als mede-oprichter van Cream Capital, een bedrijf dat een blockchain-ATM-netwerk wil bouwen om het gebruik van munten zoals Ethereum en bitcoin te vergemakkelijken
Jamie Foxx Jamie Foxx sprong op de kar van cryptocurrency toen hij begon met het promoten van de symbolische verkoop van Cobinhood, een gratis handelsbeurs voor cryptocurrency
Richard Sherman Richard Sherman kondigde op Facebook aan dat zijn officiële online winkel bitcoin-betalingen zou gaan accepteren en noemde het ‘de valuta van de toekomst’.
Johnny Depp In het najaar van 2018 werd de acteur een partner met de TaTaTu blockchain-startup, die zich bezighoudt met het maken van films.
Luis Suarez Luis Suarez wil nu ook geld verdienen door te voorspellen wie een wedstrijd wint. De Uruguayaanse voetbalster nodigde 25 miljoen van zijn volgers op Instagram uit om zich bij hem aan te melden bij het op Ethereum gebaseerde voorspellingsmarktplatform Stox en hun voorspellingen te doen voor de US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus trad toe als voetbalambassadeur, omdat, zoals hij zei, door het decentraliseren van talentscouting TokenStars een groot potentieel heeft om ervoor te zorgen dat we de nieuwe maradona’s en ronaldo’s in de nabije toekomst zullen zien..
Gianluca Zambrotta Hij is gefocust op het coachen van de voetbalclub in China en in de cryptowereld als TokenStars Football Ambassador.
Redfoo Hij is een coder die aan een Ethereum-project werkt! Hij is erg enthousiast over de blockchain en heeft verschillende persoonlijke items gedoneerd voor TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver Momenteel is hij betrokken bij tal van projecten, zoals Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger schonk zijn T-shirt aan de Crypto Charity Auction van TokenStars.
Tommy Haas Is een tennisambassadeur voor TokenStars.

Crypto Superstar is effectief

Ons team heeft ontdekt dat Crypto Superstar een superieur handelssysteem is. Het heeft alle functies om nieuwe gebruikers, met weinig tot geen ervaring, te helpen gedijen op de cryptocurrency-markt. Zoals bij elke investering is er een risiconiveau, maar dit kan eenvoudig worden geminimaliseerd door uw instellingen op het live-account te configureren. We waren erg onder de indruk van de transparantie van Crypto Superstar en kunnen u verzekeren dat dit handelssysteem is gemaakt met de gebruiker in gedachten. 

Veelgestelde vragen

Kan ik Crypto Superstar gebruiken op mobiel en desktop?

Ja. Crypto Superstar is toegankelijk op elke desktop of mobiel apparaat. Het heeft geen mobiele app, maar je hebt toegang tot het platform via een mobiele browser. Het is echter vermeldenswaard dat de software veel gemakkelijker te gebruiken is op een desktop.

Kan ik activa verhandelen met hefboomwerking??

Ja. Naar verluidt werkt Crypto Superstar samen met makelaars die handel met hefboomwerking in cryptocurrencies mogelijk maken. U kunt handelen met een hefboomwerking tot 1: 1000. 

Kan ik long- en shortposities openen?

Ja, u kunt zowel long- als shortposities openen via Crypto Superstar vanwege het netwerk van makelaars waarmee het platform samenwerkt.

Wat zijn de betalingsmethoden en opname- / stortingslimieten?

Het minimale stortingsbedrag op Crypto Superstar is € 250. De beschikbare betalingsmethoden zijn gevarieerd en omvatten Visa, Mastercard, bankoverschrijving, Skrill en Neteller. 

Zijn er kosten en vergoedingen aan verbonden??

Nee, zoals beweerd door haar website brengt Crypto Superstar geen vergoedingen of commissiekosten in rekening.

Hoe kan ik mijn geld opnemen??

Het is gemeld dat het opnameproces vereist dat u een aanvraag invult, u wordt gevraagd uw bankgegevens in te voeren en uw winst wordt overgeboekt naar uw opgegeven rekening. Er zijn geen limieten en u kunt dagelijks om uw uitbetalingen vragen.

Wat is het registratie- en verificatieproces?

Het registratieproces is eenvoudig en duurt enkele minuten. U moet basisgegevens opgeven, zoals uw naam, contactnummer, e-mailadres en een alfanumeriek wachtwoord instellen. Zodra al uw gegevens zijn ingediend, wordt uw account binnen enkele minuten geverifieerd.  

Hoe is hun klantenservice??

U kunt alleen contact opnemen met de website via een contactformulier. Als u eenmaal bent geregistreerd

Verklarende woordenlijst van cryptocurrency-voorwaarden

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies..
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die openbaar beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is via een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van de benodigde middelen vasthoudt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een slim contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen door middel van een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Treedt op wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt – een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de cryptocurrency-markt.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.

Andere crypto-handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin Superstar Bitcoin Rush
Bitcoin-evolutie Bitcoin-circuit Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me