Crypto Superstar Review: Er det svindel eller legitimt?

Hva er Crypto Superstar? 

Crypto Superstar er et uavhengig handelssystem opprettet for bruk av handel på det ustabile kryptovalutamarkedet. Den kjører på en overlegen algoritme som vet nøyaktig hva som skjer på markedet. Denne algoritmen gjør dette ved å lete etter lønnsomme handelssignaler og vurdere globale nyheter. Det fungerer ganske effektivt og kan plassere handler i løpet av sekunder. Algoritmen er påvirket av stordataprøver og finner logiske og lønnsomme handler basert på disse dataene. Det kan gjøre på få sekunder, det kan ta noen dager eller uker å gjøre. På grunn av kryptovalutamarkedets ustabile karakter trenger nye brukere et verktøy som vil hjelpe dem med å dra nytte av investeringen.

Hvorfor bør du stole på Crypto Superstar??

Vi vet at du kan være i tvil angående handelssystemer på grunn av ryktene på nettet. Dette er grunnen til at vi har testet teknologien grundig og funnet at den er bedre enn konkurrentene. Crypto Superstar er ikke et falskt handelssystem eller svindel. Handelssystemet har satt i verk tiltak for å sikre deg gjennomsiktighet. 

Her er noen av dem: 

  • Regulerte meglere: Crypto Superstar bruker regulerte og lisensierte meglere for å hjelpe deg med å administrere kontoen din og sørge for at den er regulert. 
  • Demo-handel: Crypto Superstar lar deg i utgangspunktet “prøve før du kjøper”. Du kan få tilgang til demo-kontoen, som i utgangspunktet er en kopi av live trading-kontoen og plassere handler basert på tidligere data. Hvis du ikke er fornøyd med demo-kontoen, kan du velge å ikke handle med Crypto Superstar. 
  • Kundeservice: Tilgang til kundeservice er rask og enkel. Avdelingen er åpen 24 timer i døgnet, fem dager i uken. Du kan nå kundeservice via live chat, e-post og telefonisk. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke e-post, siden korrespondanse generelt er treg på e-post. 

En kort guide til å åpne en konto med Crypto Superstar

Du trenger ikke å bekymre deg for en langvarig kontoåpningsprosess med Crypto Superstar. Vi tar deg gjennom trinnene i guiden nedenfor, og du vil se hvor raskt og enkelt det er å begynne å handle. 

  • Registrer kontoen din 

Registreringen er ganske enkel. Alt du trenger å gjøre er å holde grunnleggende informasjon klar slik at du kan fylle ut skjemaet nedenfor. Etter at du har gjort dette, vil en dedikert kontoansvarlig kontakte deg. 

  • Finansier den nye kontoen din 

Crypto Superstar krever at alle nye brukere skal finansiere kontoene sine ved å gjøre et innskudd på € 250. Dette innskuddet er faktisk din første kapitalinvestering. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å sikre et innskudd og ha investeringskapitalen klar. 

  • Start demohandel 

Når du har finansiert kontoen din, har du tilgang til demo-trading-funksjonen. Dette betyr at du kan handle på en kopi av live-konto-funksjonen, uten at du trenger penger. Handlene dine blir plassert på historiske data. Det vil tillate deg å få erfaring og ferdigheter for å oppnå større suksess på kryptovalutamarkedet. 

  • Aktiver live trading 

Når du har fullført demo-trading-eksperimentet, kan du fortsette og aktivere live-kontoen din. Kontosjefen din vil gi deg råd om hvordan du angir de riktige innstillingene for å minimere risikoen for tap på plattformen. Dette kan omfatte å sette en stop-loss-grense, og bestemme når du skal åpne og lukke handelsøkter. 

Estimere fortjenesten tjent av brukere 

Teamet vårt gjorde sitt oppdrag for å finne ut hvor mye, eller rettere sagt estimere hvor mye brukere tjente mens de handlet med Crypto Superstar. Først virket det som om Crypto Superstar var for god til å være sant, og mange av våre lesere hadde gyldige spørsmål som vi ønsket å svare på. Vi er glade for å kunne rapportere at Crypto Superstar faktisk er en legitim handelsapplikasjon som har muligheten til å hjelpe nye og erfarne brukere med å generere inntekter fra det ustabile kryptovalutamarkedet. 

Hvordan vet vi dette? 

Våre vurderinger har vist at mange aktive Crypto Superstar-brukere er fornøyde med inntektene sine. Vi er ganske sikre på at hvis du søker på nettet, vil du også finne mange positive attester. Avhengig av hvor mye du investerer og hvilke innstillinger du har satt inn på kontoen din, kan du tjene opp til € 800 eller mer. Dette er ikke garantert siden kryptovalutamarkedet er veldig ustabilt og det er noen risikoer, men ved å bruke en erfaren handelsapplikasjon som Crypto Superstar vil du få større sjanse for å lykkes. 

Crypto Superstar er ikke den eneste teknologien i sitt slag på markedet. Du har kanskje hørt om Bitcoin Superstar, Bitcoin Revolution og Bitcoin Code. Det hevdes imidlertid at Crypto Superstar er langt bedre enn disse andre teknologiene.

Ytterligere sikkerhet på Crypto Superstar

Vi måtte undersøke hvor trygt Crypto Superstar faktisk er. Vi kan ikke støtte en handelsteknologi der opplysningene dine kan risikere å lekke eller kontoen din blir hacket. Vi fant noen interessante resultater. Testen vår avslørte at Crypto Superstar er beskyttet av et SSL-sertifikat. Dette betyr at din personlige og kontoinformasjon er beskyttet av kryptering. Når du bestemmer deg for å fortsette med live handel, vil du kunne konfigurere innstillingene ved hjelp av kontoadministratoren din. 

Ytterligere sikkerhetstiltak inkluderer: 

  • Sette en stop-loss-grense: Dette er en viktig innstilling du ikke må forsømme, fordi den vil gi deg muligheten til å forhindre at handelssystemet bruker alle midlene på kontoen din. Dette betyr at det er mulig å handle med en del av din totale kapital, for eksempel ved å bruke € 250 for å handle, når du har opptil € 900 på kontoen din.
  • Angi valutapar: Det er viktig at du angir valutaparene dine. Dette gjør at du kan velge de mest lønnsomme valutaparene online. Dette kan også gjøres automatisk, avhengig av dine preferanser.
  • Åpning & Avslutte handler: Crypto Superstar-algoritmen kjører 24 timer. Derfor er det viktig at du bestemmer når du skal åpne og avslutte handler, siden algoritmen alltid er på jobb. 

Kjendiser som er involvert i kryptoprosjekter

Kjendis Crypto-prosjekter
Richard Branson Richard Branson har angivelig $ 30 millioner investert i BitPay.
Mel B kunngjorde at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher har vært talsmann for Bitcoin, og han investerte i en sportsbetting blockchain, Unikrn
William Shatner Involvert med Solar Alliance, et Vancouver-basert selskap som driver en soldrevet bitcoin-gruvedrift
Mike Tyson Tyson lanserte sin egen serie med bitcoin-minibanker i Las Vegas i 2015.
50 cent Solgte et album for kryptovalutaen med tittelen: holde det og glemme det
Gwyneth Paltrow Ble med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien, Planet of the Apps.
Snoop Dogg I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
Dennis Coles Dennis Coles, kunngjorde sin investering i kryptovalutaverdenen som medstifter av Cream Capital, et firma som tar sikte på å bygge et ATM-nettverk med blockchain for å lette bruken av mynter som Ethereum og bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx hoppet på kryptovalutaen da han begynte å markedsføre token-salget av Cobinhood, en gratis børs for handel med kryptovaluta
Richard Sherman Richard Sherman kunngjorde på Facebook at hans offisielle nettbutikk ville begynne å akseptere bitcoinbetalinger, og kalte det “fremtidens valuta.”
Johnny Depp Høsten 2018 ble skuespilleren en partner med TaTaTu blockchain-oppstart, som tar for seg filmskaping.
Luis Suarez Luis Suarez vil nå også tjene penger ved å forutsi hvem som vinner en kamp. Uruguays fotballstjerne inviterte 25 millioner tilhengere på Instagram til å bli med på å registrere seg for den Ethereum-baserte prediksjonsmarkedsplattformen Stox og komme med sine spådommer for US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus ble med som fotballambassadør, fordi, som han uttalte, ved å desentralisere talentutforskning, har TokenStars et stort potensiale for å sikre at vi får se de nye maradonene og Ronaldos i nærmeste fremtid.
Gianluca Zambrotta Han er fokusert på å coache fotballklubben i Kina og i kryptoverdenen som en TokenStars fotballambassadør.
Redfoo Han er en koder som jobber med et Ethereum-prosjekt! Han er veldig interessert i blockchain og donerte flere personlige ting til TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver For tiden er han involvert i mange prosjekter, som Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger donerte T-skjorten til Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Er tennisambassadør for TokenStars.

Crypto Superstar er effektiv

Teamet vårt har funnet ut at Crypto Superstar er et overlegen handelssystem. Den har alle funksjonene for å hjelpe nye brukere, med liten eller ingen erfaring, å trives på kryptovalutamarkedet. Som enhver investering er det et risikonivå, men dette kan enkelt minimeres ved å konfigurere innstillingene dine på live-kontoen. Vi var veldig imponert over gjennomsiktigheten til Crypto Superstar og kan forsikre deg om at dette handelssystemet ble opprettet med tanke på brukeren. 

FAQ’s

Kan jeg bruke Crypto Superstar på mobil og stasjonær PC?

Ja. Crypto Superstar er tilgjengelig på alle stasjonære eller mobile enheter. Den har ikke en mobilapp, men du kan få tilgang til plattformen via en mobil nettleser. Det er imidlertid verdt å merke seg at programvaren er mye enklere å bruke på et skrivebord.

Kan jeg handle eiendeler med gearing?

Ja. Det rapporteres at Crypto Superstar har inngått et samarbeid med meglere som tillater leveraged handel med kryptovalutaer. Du kan handle med gearing opp til 1: 1000. 

Kan jeg åpne lange og korte stillinger?

Ja, du kan åpne både lange og korte posisjoner gjennom Crypto Superstar på grunn av nettverket av meglere plattformen er samarbeidet med.

Hva er betalingsmåtene og uttaks- / innskuddsgrenser?

Minimumsinnskudd på Crypto Superstar er € 250. Betalingsmetodene som er tilgjengelige er varierte og inkluderer Visa, Mastercard, bankoverføring, Skrill og Neteller. 

Er det noen kostnader og gebyrer involvert?

Nei, som hevdet av nettstedet Crypto Superstar tar ingen gebyrer eller provisjonsgebyrer.

Hvordan tar jeg ut pengene mine?

Det rapporteres at uttaksprosessen krever at du fyller ut en søknad, du blir bedt om å sende inn bankopplysningene dine og overskuddet ditt overføres til den gitte kontoen din. Det er ingen grenser, og du kan be om utbetalingene dine daglig.

Hva er registrerings- og verifiseringsprosessen?

Registreringsprosessen er enkel og tar noen minutter. Du må oppgi grunnleggende detaljer som navn, kontaktnummer, e-post og angi et alfanumerisk passord. Når alle opplysningene dine er sendt inn, blir kontoen din bekreftet i løpet av få minutter.  

Hvordan er kundeservicen deres??

Du kan bare kontakte nettstedet via et kontaktskjema. Når du er registrert

Ordliste med vilkår for kryptovaluta

Begrep Definisjon
Fiat Fiat er tradisjonelt referert til som papirpenger, som ikke har noen egenverdi, men hvis verdi egentlig er etablert av skaperen, i de fleste tilfeller vil dette være regjeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer mot andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt assosiert med ICO og bygger ofte på eksisterende standard fra etablerte ‘smart contract’ blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bli bekreftet og lagt til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har store mengder kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.
Hard Fork Viser til en type gaffel som skaper en permanent endring av standardprotokollen til en digital valuta
Lang / lang posisjon Henviser til å satse på at en viss eiendel til slutt vil øke i verdi.
Privat nøkkel Et stykke informasjon som presenteres som en rekke bokstaver og tall en investor kan bruke for å få tilgang til sin digitale valuta
Offentlig nøkkel En adresse der en investor kan motta sin digitale valuta ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall.
Rekt Oppstår når en investor mister store summer på kryptovalutamarkedet
Short / Shorting Oppstår når en investor tar en kort posisjon – satser på at en eiendel eller valuta faller i verdi
Mining Incentive En belønning gruvearbeidere får for å bekrefte transaksjoner og bryte dem inn i blokker
Nybegynner Henviser til nye investorer på kryptovalutamarkedet.
DApp Viser til en desentralisert applikasjon.

Andre Crypto Trading Systems

Crypto Trader Bitcoin smutthull Bitcoin Superstar Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin Circuit Bitcoin-fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me