Crypto Trader Review: Er det en svindel eller legit?

Hva er Crypto Trader?

Crypto Trader er et kryptovalutahandelssystem som bruker intelligent handelsteknologi for å analysere kryptovalutamarkedsignalene og presentere investorer med de mest lønnsomme handler.

I likhet med utenlandsk valuta, i kryptomarkedet, er målet for enhver investor å kjøpe kryptovalutaen til laveste pris og deretter videreselge for å tjene penger når prisen stiger. Å gjøre dette manuelt kan være veldig vanskelig, tidkrevende og sjansene er at du kan ende opp med å gjøre det galt. Det er her en Crypto Trader blir veldig nyttig; de automatiserte handelsrobotene vil oppdage de beste handelsmulighetene for deg ved å overvåke kryptovalutamarkedene.

Siden Crypto Trader er helautomatisk, har investorer lov til å gjøre innskudd som vil bli investert av handelsrobotene i kryptovalutamarkedet. Det laveste innskuddet en investor kan gjøre er £ 250 / € 250, og det høyeste tillatte innskuddet er £ / € 15 000.

Crypto Trader er en av de mest pålitelige og legitime handelsformene i kryptovalutamarkedet. Vi bestemte oss for å dele denne anmeldelsen med deg for å sikre at du har all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning.

Er Crypto Trader en svindel eller legit?

Vi forstår at investorer trenger å vite om de kan stole på systemet før de pløyer penger i det. Det er bekreftet at Crypto Trader er legitimt. Handelsplattformen gir enhver investor en bærekraftig mulighet til å utvide inntekten.

Her er litt viktigere informasjon om Crypto Trader: 

 • Crypto Trader har en hevdet suksesspoeng på 95%. Dette betyr at de fleste investorer kan generere en betydelig mengde formue gjennom kryptovalutamarkedet.
 • Investorer får 60-dagers pengene-tilbake-garanti hvis de ikke er fornøyde med resultatene.
 • Alle med en minimum £ 250 / € 250 å investere kan begynne å tjene penger på Crypto Trader.

Hvordan åpne Crypto Trader-kontoen din

Vi har kuratert all informasjon potensielle investorer trenger for å åpne en ny konto. Denne kontoen kan til og med brukes for potensielle investorer bare for å teste systemet. Du trenger et kontonavn, e-postadresse og et telefonnummer. Forsikre deg om at e-postadressen og telefonnummeret som er oppgitt er gyldig, slik at kontoen kan bekreftes, og fortsett med å fullføre resten av registreringsprosessen.

Du kan oppleve at denne prosessen er betydelig kortere enn andre handelsplattformer. På bare noen få minutter er kontoen satt opp og klar til bruk. Dette er god brukeropplevelse, de fleste har en tendens til å bli motløs til å registrere en konto på plattformer som krever omfattende detaljer for bekreftelse. Det er en liste over over 100 land der potensielle investorer kan tjene penger med Crypto Trader. Med flere betalingsalternativer tilgjengelig på nettstedet og appen har det aldri vært enklere å øke din passive inntekt.

Registrere en ny konto

Det første trinnet er å opprett en gratis konto via skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom oppsettprosessen:

Crypto Trader har tatt alle nødvendige tiltak for å sikre brukerens datasikkerhet, inkludert kryptering av nettstedet, databeskyttelse og samsvar med GDPR.

Når detaljene er bekreftet og registreringen er fullført, vil første £ 250 / € 250 innskudd er laget. Innskuddsprosessen er lynrask, på mindre enn tre minutter kan den potensielle investoren begynne å handle.

Det er en viss funksjon som kalles “stop-loss” -funksjonen vi trenger å forklare. Andre handelsplattformer tilbyr ikke potensielle investorer dette alternativet, det er unikt for Crypto Trader-plattformen. Denne funksjonen forhindrer potensielle investorer i å miste alle pengene / pengene sine hvis markedet plutselig endres. Dette skjer innimellom siden disse markedene er tidssensitive. Stopptap-funksjonen er satt før en handelsøkt begynner, og handel vil ikke overskride begrensningen som er satt av kontoeieren.

Crypto Trader har vist seg å være en av de beste handelsrobotene på markedet. Eventuelle potensielle investorer som er interessert i å generere inntekter fra kryptovalutamarkedet, har stor sjanse for å lykkes med denne handelsboten.

Hvem skapte Crypto Trader?

Denne kryptohandelsplattformen ble opprettet av et ekspertteam som personlig overvåker, organiserer og overvåker kryptovalutamarkedet. Teamet består av vellykkede programvareingeniører som Freddie Parker, tekniske investorer og kryptovalutahandlere. Edward Clark er en svært vellykket forhandler og leder Crypto Trader-teamet. Både Clark og Parker har kompetanse, erfaring og rikdom til å styrke at Crypto Trading er et system som fungerer. Spesielt for investorer som ønsker å tjene en passiv inntekt eller få økonomisk uavhengighet.

For potensielle investorer som er interessert i å tjene penger som en kryptovalutahandler, kan det være behov for opplæring og utdannelse, og av denne grunn har autohandelsplattformer som Crypto Trader blitt en populær måte å generere inntekt med letthet.

Fordeler med å handle med Crypto Trader

Det er tradere og investorer som tjener godt over € 5000 hver dag på denne plattformen. Etter å ha forstått transaksjonsprosessen, kommer dette ingen overraskelse.

Her er de viktigste fordelene ved å handle med Crypto Trader:

 • Den høye suksesspoengene betyr at hver investor kan tjene penger daglig på denne plattformen.
 • Handelssystemet er 99,4% nøyaktig.
 • Robotene som brukes til å handle er intelligente og lynraske, og sikrer at alle investorer får de beste resultatene på få sekunder.
 • Online sikkerhet er en prioritet – SSL online sikkerhetsprotokoll er på plass for investorer som er bekymret for deres transaksjons sikkerhet.
 • Ingen registreringsavgift kreves.
 • Raske uttak – Investorer kan motta sin første betaling innen 24 timer, og midlene blir satt inn på deres direkte bankkontoer i lokal valuta
 • Det er ingen skjulte avgifter – transaksjonssystemet er helt gjennomsiktig.

Handelstransaksjoner – Hvordan fungerer det??

Vi var opptatt av å forstå hvordan handlingen fungerer, så vi var kritiske i analysen. Spesielt siden så mange av de automatiserte transaksjonene ga høy fortjeneste.

En av de største fordelene med disse handelsrobotene er at de er svært effektive, noen vil til og med si lynraske – dette er avgjørende når det handles siden prisene svinger i løpet av sekunder. På denne måten sikrer Crypto Trader de beste tilbudene for investoren, og det blir lettere å forstå hvorfor suksessgraden for alle transaksjoner er på 95%.

Hvordan fungerer Crypto Trader?

Crypto Trader-systemet er veldig responsivt. Dette gjør det enkelt å bruke og prosessen lett å følge.

Slik skjer det etter at du har registrert deg gratis og gjort et innskudd:

 • Handelsteknologisystemet vil utføre handler på investorens vegne automatisk ved hjelp av data samlet fra kryptovalutamarkedet.
 • Bare potensielle transaksjoner som kan føre til høy fortjeneste for investoren blir valgt. Dette betyr at investorer bare får de mest lukrative avtaler.
 • Etter å ha tjent et overskudd tar det automatiserte systemet en prosentandel av overskuddet og balansen, inkludert kapital, blir kreditert investorens Crypto Trader-konto.

Er det en Crypto Trader-app?

Det er. Appen lar potensielle investorer administrere sine egne kontoer og få tilgang til funksjoner. Det er brukervennlig, instinktivt og praktisk. Crypto Trader-appen fungerer så vel som nettleserversjonen. Potensielle investorer bør ha en god brukeropplevelse med lite eller ingen problemer med appen.

Appen kan lastes ned på den offisielle nettsiden og er gratis å laste ned. Ingen betalingsbekreftelse eller krav. Du kan også gjøre innskudd via appen.

Crypto Trader vs andre handelsapplikasjoner

Det er noen forskjellige forskjeller mellom Crypto Trader og andre handelssystemer vi har testet. For det første er Crypto Trader rask og enkel, andre handelsplattformer krever mye mer informasjon, inkludert abonnementsavgift, avhengig av hvilken investor som velger. Disse kontoene kan også ta lengre tid å åpne.

Med Crypto Trader behandles uttak innen 24 timer, mens andre plattformer kan kreve en ventetid eller ta en uke eller to for å motta investorinntekt etter å ha startet et uttak. Kundestøtte er en stor avtale, og investorer kan oppleve at det tar lengre tid å kontakte og få støtte fra andre handelsmenn, med Crypto Trader er denne tiden betydelig kortere.

Kan du tjene penger med Crypto Trader?

Basert på anmeldelser fra hele internett og gjennom appen, er det mulig å tjene penger ved hjelp av Crypto Trader-handelsprogramvaren. Imidlertid, akkurat som enhver form for handel, på grunn av kryptovalutas ustabile natur, er det risiko for å miste investeringen din hvis du handler feil.

Her er noen tips for å få mest mulig ut av Crypto Trader:

 • Begynn i det små – Start med et minimum innskudd på € 250, og ikke handel med store penger før du er kjent med hvordan Crypto Trader fungerer, og du har begynt å tjene penger.
 • Følg ekspertråd – se videoveiledninger fra eksperter om hvordan du bruker kryptohåndteringsplattformer.
 • Invester bare det du har råd til å tape – Ikke handel med penger du trenger for å overleve og betale regninger.

Kan amerikanske kunder bruke Crypto Trader?

Nei, på grunn av amerikansk lov kan folk fra USA ikke få tilgang til Crypto Trader. Det finnes alternative handelsplattformer for kryptovaluta som kan brukes av amerikanske borgere.

Har Crypto Trader blitt omtalt på TV?

Det er påstander om at Crypto Trader har blitt omtalt i populære TV-serier som Shark Tank og Dragon’s Den. Det er andre påstander om at Crypto Trader har blitt godkjent av kjendiser som Elon Musk og Gordon Ramsay. Vi bestemte oss for å se på disse påstandene.

Var Crypto Trader omtalt på Dragons Den?

drager den bitcoin smutthull

Dragons Den er et kjent britisk show der ambisiøse forretningsfolk får 3 minutter til å gi sin forretningsidé til et panel med vellykkede forretningsfolk i håp om å få investeringer til å starte og ta forretningsidéen til neste fase. Ethvert produkt tilknyttet dette showet vil få suksess over natten. Vi har ikke funnet noen kobling mellom Crypto Trader og Dragons Den.

Var Crypto Trader omtalt på Shark Tank?

haitank bitcoin smutthull

Shark Tank er et amerikansk investeringsprogram som ligner på Dragons Den. Entreprenører ga noen minutter på å gi ideen sin til et panel av millionærer i håp om at disse millionærene vil investere penger i ideen sin. Hvis Crypto Trader hadde støtte fra Shark Tank, er det trygt å si at det vil være over hele nyheten, men det er høyst usannsynlig, da Crypto Trader ikke er lisensiert i delstatene..

Har Crypto Trader blitt godkjent av kjendiser?

Det har vært påstander om at Crypto Trader har blitt godkjent av internasjonale kjendiser. Vi har imidlertid ikke funnet noe bevis på at disse påstandene er sanne, og for nå bør dette utelukkes som spekulasjoner. 

Gjorde Gordon Ramsay Endorse Crypto Trader?

Gordon Ramsay er en av de mest berømte kokkene i verden. Multi-Michelin-stjernet britisk kokk, restauratør, skribent og TV-personlighet har et stort merke, slik at godkjenningen hans vil gi enhver produkt troverdighet. Vi gjennomsøkte nettet og YouTube for å finne ut om han har godkjent Crypto Trader, dessverre fant vi ikke noe. Så ryktene er falske.

Gjorde Peter Jones godkjennelse av Crypto Trader?

Peter Jones er en britisk forretningsmann og reality-TV-stjerne i det populære investeringsprogrammet Dragons Den og det amerikanske TV-showet American Inventor. Han har en estimert nettoverdi nær 500 millioner dollar, så hvis noen av hans økonomiske status støtter et investeringsprodukt, ville mange mennesker også investere i det. Vi så etter forekomst av at Peter Jones har godkjent Crypto Trader, men vi fant ikke noe.

Gjorde Elon Musk Endorse Crypto Trader?

Elon Musk er den eksentriske milliardæren med tre nasjonaliteter, sørafrikanske, kanadiske og amerikanske. Han er mannen bak Tesla og SpaceX. Tweets fra Elon Musk påvirker aksjemarkedet. Hvis han støtter Crypto Trader, vil det være over hele nyheten og Crypto Trader-nettstedet vil krasje. Vi søkte på internett etter gyldige bevis for at Elon Musk støttet Crypto Trader, igjen klarte vi ikke å bekrefte disse påstandene.

Så langt har alle påstandene om forskjellige kjendiser støttet Crypto Trader blitt funnet å være falske. Vær oppmerksom på at det er markedsførere som fremsetter disse påstandene, og ikke selve Crypto Trader-plattformen. Bare informasjonen som er publisert på Crypto Trader-nettstedet, skal betraktes som sant.

Gjorde Trevor Noah Endorse Crypto Trader?

Trevor Noah er en sørafrikansk komiker, politisk kommentator, skuespiller og programleder for det populære amerikanske talkshowet The Daily Show. Det har vært rykter om at Trevor Noah bruker Crypto Trader på grunn av annonser som sirkulerer rundt på internett om at Trevor blir rik på grunn av Bitcoin. Det er offentlig kjent at Trevor Noahs kilde til rikdom er hans kontrakt med The Daily Show og hans komedieturer. Om Trevor Noah investerer i krypto eller ikke er ikke offentlig kjent. Det kan ikke bekreftes om han bruker Crypto Trader eller ikke, derfor vil vi anta at informasjonen i annonsene som gjør rundene rundt Internett er falsk.

Hva kjente mennesker sier om bitcoin

Nå som vi har dekket all den falske informasjonen, her er hva kjente personer og vellykkede forretningsfolk sier om kryptovalutaer.

1. “Bitcoin er spennende fordi det viser hvor billig det kan være. Bitcoin er bedre enn valuta ved at du ikke trenger å være fysisk samme sted, og selvfølgelig, for store transaksjoner, kan valuta bli ganske upraktisk. ” – Bill Gates

2. “Bitcoin er en bemerkelsesverdig kryptografisk prestasjon, og muligheten til å skape noe som ikke er dupliserbart i den digitale verden har enorm verdi.” – Eric Schmidt (Google CEO)

3. “Bitcoin er en veldig spennende utvikling, det kan føre til en verdensvaluta. Jeg tror det i løpet av det neste tiåret vil vokse til å bli en av de viktigste måtene å betale for ting og overføre eiendeler på. ” – Kim Dotcom (administrerende direktør i MegaUpload)

4. “Vi har valgt å sette pengene våre og troen på en matematisk ramme som er fri for politikk og menneskelige feil.” – Tyler Winklevoss (medoppfinner av Facebook)

5. “Bitcoin har faktisk balansen og insentivene riktig, og det er derfor det begynner å ta av.” – Julian Assange (grunnlegger av Wikileaks)

6. “Så bitcoin er cybersnobvaluta …” – William Shatner (skuespiller i Star Trek TOS)

7. “Virgin Galactic er en dristig gründerteknologi. Det driver en revolusjon, og Bitcoin gjør akkurat det samme når det gjelder å finne opp en ny valuta. – Sir Richard Branson (grunnlegger av Virgin-gruppen av selskaper)

8. “Jeg liker Bitcoin. Jeg eier Bitcoins. Det er en verdilager, en distribuert hovedbok. Det er et flott sted å plassere eiendeler, spesielt på steder som Argentina med 40 prosent inflasjon, hvor $ 1 i dag er verdt 60 cent i løpet av et år, og regjeringens valuta ikke holder verdi. Det er også et godt investeringsmiddel hvis du har lyst på risiko. Men det vil ikke være en valuta før volatiliteten bremser. ” – David Marcus (administrerende direktør i Paypal)

9. “Jeg tror det faktum at innen algoritmen erstatter en algoritme funksjonene til [regjeringen] … er ganske kult. Jeg er en stor fan av Bitcoin. ” – Al Gore (45. visepresident i USA)

10. “Bitcoin kan være TCP / IP for penger.” – Paul Buchheit (skaperen av Gmail)

11. “Jeg er veldig fascinert av Bitcoin. Den har alle tegn. Paradigmeskifte, hackere elsker det, men det blir latterliggjort som et leketøy. Akkurat som mikrodatamaskiner. ” – Paul Graham (Yahoo Store)

12. “Bitcoin vil gjøre mot bankene hva e-post gjorde med postindustrien.” – Rick Falkvinge (grunnlegger av det svenske piratpartiet)

13. “Akkurat nå føles Bitcoin som Internett før nettleseren.” – Wences Casares (grunnlegger av Banco Lemon)

14. “[Virtuelle valutaer] kan ha et langsiktig løfte, spesielt hvis innovasjonene fremmer et raskere, sikrere og mer effektivt betalingssystem.” – Ben Bernanke (styreleder for Federal Reserve)

15. “Jeg tror Bitcoin er de første [krypterte pengene] som har potensial til å gjøre noe som å forandre verden.” – Peter Thiel (medstifter av Paypal)

Kjendiser med kryptointeresser:

Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.

Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.

Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..

Ashton Kutcher  – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.

Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter:

 “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun:

første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig – inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.

Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel.

Hun sa:

Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.

Drew Carey – En gang twitret:

 Bare prøvde å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”

Richard BransonEn artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattformen BitPay for kryptovaluta.

Elon Musk – I en kvitring Elon Musk sa:

“Jeg eier fortsatt bare 0,25 Bitcoin btw.”

Crypto Trader Review: Les dommen!

Etter å ha gjort en analyse har vi funnet ut at Crypto Trader er en fullt fungerende handelsplattform. Du kan også snakke med deres konsulenter hvis du trenger å vite hvordan det fungerer. Etter å ha gått gjennom internett har vi også funnet ut at mens noen mennesker har tapt penger, er det mange som tjener fra € 200 / uke til € 1000 / uke i fortjeneste. Vi anbefaler at du begynner i det minste med minimumsinnskudd på € 250 og lærer hvordan plattformen fungerer før du investerer større beløp.

Vanlige spørsmål

 • Hvem oppfant Crypto Trader? 

Crypto Trader ble oppfunnet av Edward Clark, en kjent kryptovalutahandler og Freddie Parker, en vellykket programvareingeniør.

 • Er Crypto Trader legit? 

Ja. Crypto Trader er en legitim handelsplattform for kryptovalutaer. Det er grundig testet og det fungerer.

 • Kan alle kryptovalutaer handles på Crypto Trader? 

Ja. Potensielle investorer kan handle med Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin og andre mynter.

 • Er Crypto Trader et pyramidespill?

Nei det er ikke. Crypto Trader har en lignende prosess som børsen, den bruker bare Bitcoins og andre mynter til å handle.

 • Kan jeg tjene penger på Crypto Trader? 

Ja. Det er en enorm mulighet for deg å øke din passive inntekt og få økonomisk frihet daglig. Hva du tjener, avhenger av innskuddet du gjør. Vi vil oppfordre deg til å begynne i det små i utgangspunktet og finne ut så mye informasjon som mulig om hvordan auto trading-systemer fungerer. Du kan alltid doble innskuddet ditt etter første uttak og tjene mer penger.

 • Hvor trygt er den elektroniske prosessen? 

Prosessen er veldig trygg. Nettstedet bruker et SSL-sertifikat som krypterer all konfidensiell informasjon og beskytter potensielle investorer mot å miste pengene sine til online tyveri eller “avlytting”.

 • Er det mulig å studere hvordan tradingbots fungerer?

Ja. Det er en rekke informasjon tilgjengelig for deg. Dette vil gi deg mulighet til å handle ansvarlig og finne ut hvordan disse handelsrobotene fungerer.

 • Når mottar jeg min første utbetaling etter innskudd? 

Din første utbetaling kan behandles innen 24 timer etter at du har foretatt et første innskudd.

 • Hvor gjennomsiktig er utbetalingssystemet? 

Du vil finne at Crypto Trader har et av de mest gjennomsiktige online utbetalingssystemene. Inntektene dine beregnes nøyaktig og blir satt inn på brukerkontoen din i løpet av sekunder.

 • Hva er de tilgjengelige betalingsalternativene for å gjøre et innskudd? 

Du kan bruke Visa, MasterCard, Netteller, WebPay, blant andre alternativer.

 • Hvor mye som trengs for å registrere en Crypto Trader-konto?

Det er en gratis registreringsprosess. Alt du trenger å gjøre er å gjøre et innskudd for å begynne å handle.

 • Er det tilrådelig å investere alle pengene mine på denne plattformen?

Kryptovalutamarkedet har vist seg å være ustabilt og tidssensitivt. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap. Alternativt anbefaler vi å investere disponibel inntekt.

 • Kan utlendinger åpne en Crypto Trader-konto? 

Ja. Crypto Trader er tilgjengelig i over 100 land, og det er flere betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Du kan enkelt begynne å tjene avkastning på investeringen din fra praktisk talt hvor som helst i verden.

 • Hvor lang tid tar det å åpne en konto?

Det tar omtrent syv minutter å åpne en ny konto. Prosessen er praktisk og grei.

Ordliste

Begrep Definisjon
Fiat Fiat er tradisjonelt referert til som papirpenger, som ikke har noen egenverdi, men hvis verdi egentlig er etablert av skaperen, i de fleste tilfeller vil dette være regjeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer for andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt assosiert med ICO og bygger ofte på eksisterende standard fra etablerte ‘smart contract’ blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bli bekreftet og lagt til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har store mengder kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.
Hard Fork Viser til en type gaffel som skaper en permanent endring av standardprotokollen til en digital valuta
Lang / lang posisjon Henviser til å satse på at en viss eiendel til slutt vil øke i verdi.
Privat nøkkel Et stykke informasjon som presenteres som en rekke bokstaver og tall en investor kan bruke for å få tilgang til sin digitale valuta
Offentlig nøkkel En adresse der en investor kan motta sin digitale valuta ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall.
Rekt Oppstår når en investor mister store summer på kryptovalutamarkedet
Short / Shorting Oppstår når en investor tar en kort posisjon – satser på at en eiendel eller valuta faller i verdi
Mining Incentive En belønning gruvearbeidere får for å bekrefte transaksjoner og bryte dem inn i blokker
Nybegynner Henviser til nye investorer på kryptovalutamarkedet.
DApp Viser til en desentralisert applikasjon.

Andre Crypto Trading Systems

Bitcoin Trader Bitcoin smutthull Bitcoin livsstil Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin-fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me