8 najboljših Litecoin (LTC) denarnic 2021

Litecoin je ena tistih kriptovalut, ki ohranjajo svoj položaj v skupini peterice. Je edini alt-coin, ki ima več kot 2000-odstotni skok vrednosti. Litecoin je tudi decentralizirana valuta, ki omogoča takojšnja in takojšnja plačila po vsem svetu. Litecoin deluje tudi na medsebojnem mehanizmu in ni osrednjih upravnih organov. Vlagateljem ponuja veliko varnost in nadzor uporabnikov. Litecoin ima lastno verigo blokov in deluje na inovativnih kripto okvirih. Pravzaprav je bil razvit z upoštevanjem napak Bitcoin-ove tehnologije veriženja blokov. To je edini kovanec, ki je po Bitcoinu stalno povečeval svojo vrednost.

Najboljše Litecoin denarnice v letu 2021

Kriptovalute so shranjene v denarnicah po vsem svetu. Te denarnice so lahko v obliki programov ali nekaterih naprav strojne opreme. Z drugimi besedami, te denarnice so lahko tudi strojna in programska oprema. Denarnice so lahko tudi v obliki aplikacij brez povezave in spletnih spletnih aplikacij. Različne vrste denarnic uporabnikom ponujajo različne stopnje varnosti. Denarnice je mogoče ustvariti, kupiti in prenesti. Denarnice s kriptovalutami nudijo veliko varnost uporabnikom, hkrati pa jim omogočajo kupujejo in izmenjujejo njihove litecoine. Razvijalci Litecoin so razvili tudi denarnico, ki je namenjena izključno litecoinom.

Poleg tega morate pred nakupom najboljše denarnice za shranjevanje vaših litecoinov prebrati tudi mnenja drugih uporabnikov. Ob upoštevanju vseh teh dejavnikov in prebiranja mnenj uporabnikov je v nadaljevanju 8 najboljše litecoin denarnice uporablja po vsem svetu.

 1. Denarnica Guarda
 2. Atomska denarnica
 3. Ledger Nano S
 4. Jaxx
 5. Litecoin jedro (Litecoin IQ)
 6. Izhod
 7. Liteaddress.org
 8. Rahakott 

1- denarnica Guarda

denarnica guarda

Guarda je denarna denarnica za kriptovalute, ki ni več skrbniška in je zasnovana za enostavno shranjevanje, upravljanje in prenos digitalnih sredstev. Guarda trenutno podpira več kot 40 najbolj priljubljenih verig blokov in več kot 10.000 njihovih žetonov (vključno z BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH in drugimi). Vse valute lahko v denarnici kupite z bančno kartico. Uporabniki lahko tudi izmenjujejo valute prek vgrajene menjalniške storitve in opravljajo hitre transakcije s kriptovalutami.

Denarnice Guarda so na voljo v različnih različicah: splet, namizje (Linux, Windows, MacOS), mobilne naprave (iOS, Android) in razširitev za Chrome.

Skladišča kriptovalut Guarda delujejo na različnih platformah in do njih je mogoče dostopati iz katere koli naprave, ki je povezana z internetom. Poleg glavnih multivalutnih denarnic ponuja Guarda vrsto odprtokodnih denarnic z eno valuto.

Ker Guarda zagotavlja denarnice brez skrbništva, podjetje na noben način ne shranjuje ali uporablja uporabnikovih osebnih podatkov ali zasebnih ključev – to povečuje varnost kriptokovancev in žetonov ter preprečuje vse možnosti uhajanja informacij.

 1. Napoved cene Litecoin 2021-2025
 2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
 3. Napoved cene verige 2021–2025 bo POVEZAVA dosegla 100 USD?

Glavne značilnosti:

 • Podpora 40+ verig blokov in več kot 10 000 žetonov;
 • Popoln nadzor uporabnika nad zasebnimi ključi in sredstvi;
 • Uporabniku prijazen vmesnik;
 • Nakupi kriptovalut s kreditno / debetno kartico;
 • Vgrajena izmenjava kriptovalut;
 • 24-urna linija za podporo strankam;
 • Varno šifrirano varnostno kopiranje denarnice;
 • Dostopnost med različnimi platformami.

2.- Atomska denarnica

Atomic je skrbništvo v več valutah Litecoin denarnica, ki podpira več kot 300 drugih kovancev in žetonov. XRP lahko zaščitite, upravljate, zamenjate in kupite v uporabniku prijaznem vmesniku, zaščitenem z mnemoničnim semenom. V celoti nadzorujete svoja sredstva.

Multi platforma

Atomic Wallet je na voljo za večino operacijskih sistemov, vključno z Windows, MacOS, Linuxom in Androidom. Aplikacija za iOS naj bi izšla leta 2019.

Varnost in anonimnost

V podjetju Atomic imate samo vi popoln dostop do svojih sredstev. Atomic Wallet uporablja inteligenco v napravi in ​​shranjuje vse zasebne ključe v računalniku ali pametnem telefonu. Vaša zasebnost je dobro zaščitena z geslom, ki ste ga nastavili, in 12-besedno mnemonično besedno zvezo.

Večvalutna

Poleg Litecoina, Atomic podpira več kot 300+ kovancev in žetonov. Lahko jih zaščitite in upravljate, jih izmenjujete in kupujete z uporabo vgrajenih storitev in vse to v enem vmesniku, ne da bi obiskali zunanja spletna mesta. Poleg tega vam Atomic omogoča, da z nekaj kliki dodate kateri koli žeton ERC20 in ga upravljate.

Ničelne pristojbine

Atomic je brezplačna programska oprema, ki vam ustvari edinstven naslov denarnice.

Takojšnja menjava in nakup kripto možnosti

Atomic Wallet vam omogoča, da Litecoin zamenjate za 60+ kriptovalut. To storitev poganja Shapeshift, Changelly in Changenow.

Možnost nakupa v aplikaciji, ki jo poganja Simplex, vam omogoča, da v nekaj klikih s kreditno kartico kupite litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Bitcoin Cash. Celoten postopek traja nekaj minut in za Atomic zaračuna 2% provizije.

24/7 podpora

Atomic skrbi za svoje uporabnike. Podporno osebje deluje 24 ur na dan in je vedno pripravljeno pomagati, če gre kaj narobe. Povprečni čas odgovora je približno 1 uro. Oglejte si naš vodnik za najboljše zanke denarnice

3-Ledger Nano S (urednikova izbira)

denarnica nano s

Ledger Nano S je ena najbolj znanih in pogosto uporabljanih denarnic za kriptovalute brez povezave. Prav denarnica je tista, ki jo ima večina načinov uporabe za shranjevanje kriptokovancev za razmeroma daljše obdobje. Zaradi manjše velikosti in enostavne prenosljivosti ga lahko uporabljate na poti. Je veliko cenejši od mnogih drugih denarnic in lahko shranjuje tudi številne vrste kriptovalut. Če boste torej litecoine shranili za naložbene namene, se bo to morda izkazalo za vas. Sledijo najbolj nenavadne značilnosti te strojne denarnice.

 • Vgrajen zaslon

Gumbi Ledger Nano S zdaj

Prva in najbolj privlačna lastnost Ledger Nano S je majhen vgrajen zaslon. Zaradi velikosti nakupovalnega središča denarnice je tudi zaslon nekoliko manjši. Ta zaslon prikazuje vse podrobnosti transakcij, ki se odvijajo. To uporabnikom pomaga potrditi in obdelati transakcije, ki se izvajajo. Uporabniki lahko zaradi zelo kontrastnega OLED zaslona enostavno preberejo podrobnosti.

 • Večvalutna podpora

knjiga nano večvalutna

Vrednosti kriptovalut, ki se širijo po nebu, so povzročile tudi številne altcoine. Po vsem svetu se trguje z več kot 1300 različnimi kovanci. Zato ljudje vedno raje kupijo denarnico, ki ponuja podporo za različne kriptovalute. Ledger Nano S je v tem pogledu pomembna denarnica, saj ponuja tudi podporo za približno 30 kriptovalut. Uporabniki tako olajšajo izmenjavo in nakup novih kriptovalut. Proizvajalec tega denarnica strojne opreme namerava sčasoma dodati tudi podporo za več kriptovalut.

 • Multi platforma

Druga očarljiva lastnost te strojne denarnice je, da jo lahko uporabljate na različnih platformah. Ledger Nano S podpira Windows, iOS, Android, Mac in Linux. Ta večplastna podpora je tudi ena izmed pogosto uporabljenih strojnih denarnic.

 • Varnostne funkcije

Varnost kripto sredstev vedno ostaja problem. To je zato, ker jih zakonsko ne varuje noben zakon. Ledger Nano S je tudi vrhunska kripto denarnica glede varnostnih lastnosti. Biti denarnica strojne opreme in brez povezave, je veliko varnejša od mnogih drugih denarnic. Za dodatno varnost uporablja tudi overjanje Universal Second Factor (U2F). Poleg tega so vsi osebni podatki uporabnika shranjeni v izoliranem okolju s pomočjo zasebnih ključev.

 • Varnostno kopiranje in obnovitev

Uporaba Ledger Nano S razbremeni tudi napetost, saj se računi uporabnikov redno varnostno kopirajo. Vse varnostne kopije so shranjene na ločenem obnovitvenem listu, ki ga je enostavno obnoviti.

Sledijo prednosti in slabosti te strojne kripto denarnice.

PREDNOSTI

 • Ponuja podporo za več valut.
 • Na voljo po nižjih cenah.
 • Združljiv z različnimi platformami.
 • Imate veliko varnostnih funkcij.
 • Uporablja se lahko na poti.
 • Za udobje uporabnikov deluje tudi za več aplikacij.
 • Imajo OLED HD zaslon.
 • Prihaja s ključi za preverjanje pristnosti strojne opreme.
 • Poskrbite za obnovo sredstev iz izterjalnega lista.

SLABOSTI

 • Ni zastonj.

Ledger Nano S so bralci izbrali 1. mesto za najboljšo denarnico za kriptovalute za leto 2019!

4.- Jaxx

denarnica jaxx

Kakršna koli razprava o denarnici za kriptovalute je nepopolna, ne da bi omenili Denarnica Jaxx. Zaradi svojih edinstvenih in inovativnih lastnosti ima sčasoma veliko priljubljenosti. Razvijalci te denarnice so podnevi in ​​ponoči zavzeti za izboljšanje njenega uporabniškega vmesnika. Ta denarnica ponuja tudi podporo za različne kriptovalute z veliko varnostnimi funkcijami. Ena glavnih varnostnih lastnosti te kripto denarnice je uvoz in izvoz zasebnih ključev, ki jih lahko uporabniki shranijo kjer koli v računalniku. Sledijo glavne značilnosti te denarnice za kriptovalute.

 • Večvalutna podpora

Tako kot mnoge druge kripto denarnice, Jaxx ponuja tudi podporo za več valut. Ne samo to, uporabniki te denarnice lahko izmenjujejo valute znotraj denarnice. Ta izmenjava med različnimi kriptovalutami poteka s pomočjo tehnologije spacehift. Številke kažejo, da denarnica trenutno podpira 13 kriptovalut.

 • Multi platforma

Druga vrhunska lastnost te denarnice je, da lahko deluje z različnimi platformami. Ta denarnica je na voljo v različicah za mobilne naprave, iOS, Mac, Linux, Windows in Android. To pomeni, da ga lahko uporabniki uporabljajo tudi na poti.

 • Preprost in privlačen uporabniški vmesnik

Ena najbolj cenjenih lastnosti te denarnice za kriptovalute je preprost in zelo privlačen uporabniški vmesnik. Skupina razvijalcev je olajšala svoj vmesnik in si še vedno prizadeva, da bi bil še krajši. Tako je za začetnike enostavna uporaba te denarnice.

 • Varnost

Biti denarnica HD, Jaxx uporabnikom ponuja veliko varnosti za shranjevanje litecoinov. Denarnica uporabnikom ponuja 12-besedni semenski ključ, ki ga lahko imenujemo tudi zasebni ključ. Uporabniki lahko ta ključ uvozijo in izvozijo na kateri koli platformi. To pomeni, da je varnost sredstev v rokah uporabnikov. Zato ta zasebni ključ vedno shranjujte na skrivnem mestu v mobilnem telefonu ali računalniku.

5 najboljših krajev za nakup Bitcoinov v letu 2021

Sledijo prednosti in slabosti te denarnice.

PREDNOSTI

 • Ponuja podporo za približno 13 kriptovalut.
 • Omogoča zamenjavo valut v denarnici.
 • Na voljo je v mobilni in namizni različici.
 • Uporablja se lahko na poti.
 • Ponuja veliko varnostnih funkcij.
 • Prav tako je sposoben obnoviti sredstva.
 • Precej enostaven za uporabo.
 • Uporabnikom omogoča kadar koli uvoz / izvoz zasebnih ključev.
 • Idealno za nove uporabnike.

SLABOSTI

 • Ni primeren za shranjevanje večje količine litecoinov.
 • Zelo mlad.
 • Manjka dvofaktorska avtentikacija.

5.- Litecoin Core (Litecoin IQ)

litecoin jedrna denarnica

Če želite vlagati v Litecoins, Litecoin jedro ena najboljših denarnic za litecoin ker gre za uradno denarnico, ki jo je razvilo podjetje. Na voljo je z veliko varnostnimi funkcijami in je dokaj enostaven za uporabo. Veliko ljudi po vsem svetu uporablja to namizno denarnico, ker je popolnoma brezplačna. Za dodatno varnost se sinhronizira s celotno verigo blokov valute. Sledijo glavne značilnosti te denarnice.

 • Uradna denarnica

Najpomembnejša značilnost te denarnice je, da je uradna denarnica za shranjevanje vaših litecoinov. Uporabniki ga lahko prenesejo z uradne spletne strani podjetja.

 • Varnost

Shranjevanje vaših litecoinov v tej denarnici je povsem varno, saj uporabnikom ponuja tudi upravljanje denarnice s pomočjo zasebnih ključev, ki so shranjeni v njenem vmesniku.

 • Enostaven za uporabo

Še ena dobra lastnost te namizne denarnice je enostaven za uporabo vmesnik. Celotno namizje uporabnika se bo med uporabo spremenilo v denarnico. Na isti strani so shranjeni tudi zasebni ključi.

 • Brezplačno za uporabo

Funkcija, zaradi katere je vredno uporabiti to denarnico, je njena brezplačna razpoložljivost. Družba za uporabo te namizne denarnice ne zaračuna nobene provizije. Uporabniki morajo plačati provizije za transakcije samo med uporabo te denarnice.

Sledijo prednosti in slabosti te denarnice.

PREDNOSTI

 • Uradna denarnica.
 • Brezplačno za uporabo.
 • Preprost in idealen uporabniški vmesnik za začetnike.
 • Zelo varno, da je uradna litecoin denarnica.
 • Podpira različne platforme.

SLABOSTI

 • Ne podpira več valut.
 • Na voljo samo za namizja.
 • Veliko počasneje zaradi sinhronizacije s celotno verigo blokov.

6.- Rahakott – nova varna denarnica z več valutami

denarnica rahakott

Rahakott je denarnica za kriptovalute, ki vsakomur omogoča pošiljanje ali prejemanje digitalnih valut in spremljanje njihovega stanja.

Denarnico lahko uporabljate za nadzor stanja na spletu od koder koli.

V Rahakott se ni treba prijaviti s svojim e-poštnim naslovom, telefonsko številko ali uporabniškim imenom: preprosto vnesete mnemografsko besedno zvezo.

Sistem je zaščiten tudi z dvofaktorsko avtentikacijo. Rahakott lahko uporabite tudi za ustvarjanje več denarnic iz enega računa – na primer, če želite ustvariti podračune za določene poslovne odnose.

Tudi raziskave NewsBTC kažejo, da so tudi Rahakottove denarnice “algoritemske”, kar pomeni, da se za vsako transakcijo ustvarijo novi naslovi za povečanje anonimnosti uporabnikov.

Denarnica Rahakott je bila predstavljena 12. novembra 2017.

7.- Izhod

denarnica exudos

Izhod je ena izmed najbolj priljubljenih denarnice za kriptovalute ljudi po vsem svetu zaradi svobode in podpore za več valut. Na voljo je veliko varnostnih funkcij, vključno z 12 besedno besedno zvezo za obnovitev. Je tudi ena tistih slavnih denarnic, ki delujejo na mehanizem vesoljske tehnologije. To mu omogoča, da podpira izmenjavo med različnimi kriptovalutami v denarnici. Sledijo glavne značilnosti te denarnice.

 • Večvalutna podpora

Eden največjih razlogov za njegovo široko uporabo po vsem svetu je podpora za več valut. Ponuja podporo za skoraj vse najboljše kriptovalute, vključno s številnimi altcoin-i.

 • Neverjeten dizajn

Exodus je zaradi zelo lepega uporabniškega vmesnika tudi ena izmed najbolj privlačnih denarnic. Splošna zasnova vmesnika je zelo barvita in edinstvena. Poleg tega, da je lep, je zelo enostaven za uporabo tudi za začetnike.

 • Multi platforma

Čeprav je Exodus namizna denarnica, vendar podpira veliko platform, vključno z Windows, Linux in Mac. Uporabniški vmesnik na vseh platformah je enak in vsak uporabnik ga lahko uporablja na kateri koli platformi.

 • Varnost

Podjetje ni ogrozilo varnosti denarnice zaradi njene enostavne in privlačne zasnove. Uporabnikom ponuja sistem za obnovitev z enim klikom, da lahko uporabniki obnovijo svojo denarnico. Tako kot mnoge druge denarnice morajo tudi uporabniki opozoriti na besedno zvezo za obnovitev 12 besed.

 • Hitra podpora

Druga značilnost te denarnice za kriptovalute je hitra in takojšnja podpora razvijalcev.

Sledijo prednosti in slabosti te denarnice.

PREDNOSTI

 • Večvalutna podpora.
 • Lahko se uporablja na različnih platformah.
 • Lep in privlačen uporabniški vmesnik.
 • Brezplačno za uporabo.
 • Ponuja veliko varnostnih funkcij.
 • Omogoča izmenjavo med različnimi kriptovalutami.
 • Idealno tudi za začetnike.

SLABOSTI

 • Na voljo samo kot namizna različica.
 • Manjka mobilna aplikacija.
 • Ne ponuja preverjanja pristnosti dveh dejavnikov.

8.- Liteaddress.org

Denarnica Liteaddress

Temu pravimo tudi papirnata denarnica, ker lahko uporabniki zasebne ključe shranijo na papir in jih shranijo. V primerjavi z mnogimi denarnicami velja za najbolj varno denarnico. Tu je treba omeniti nekaj, kar je zelo pomembno, da ga lahko uporabljajo samo zapleteni uporabniki, ne da bi pri tem izgubili sredstva. Način ustvarjanja papirnate denarnice za litecoin je podoben načinu ustvarjanja teh denarnic za druge kriptovalute. Sledijo funkcije te denarnice.

 • Uporabnikom daje popoln nadzor

Najbolj privlačna lastnost te denarnice je, da uporabnikom omogoča popoln nadzor nad ustvarjanjem in shranjevanjem njihovih zasebnih ključev.

 • Podpira različne kriptovalute

Tovrstno papirnato denarnico je mogoče enostavno ustvariti za vse kriptovalute, ker je postopek ustvarjanja za vse enak.

 • Varnost

Liteaddress.org velja tudi za varno denarnico, ker je brez povezave. Zasebne ključe ustvari in shrani uporabnik sam.

Sledijo prednosti in slabosti te denarnice.

PREDNOSTI

 • Precej poceni.
 • Lahko ga enostavno ustvarite za različne valute.
 • Ponuja veliko varnosti.

SLABOSTI

 • Za začetnike ni enostaven za uporabo.
 • Lahko se zlahka izgubi / izgubi.

Dejavniki za izbiro dobre Litecoin denarnice

Različne denarnice za kriptovalute imajo različne lastnosti. Nekateri se osredotočajo na varnost, drugi pa na preprost uporabniški vmesnik. Pred izbiro Litecoin denarnice, upoštevati moramo naslednje dejavnike.

1- Uporabniški vmesnik

Prva in najpomembnejša funkcija, ki jo je treba iskati v denarnicah za kriptovalute, je uporabniški vmesnik. Različne denarnice imajo različne uporabniške vmesnike, vendar imajo uporabniki vedno raje tisto z lahko razumljivim uporabniškim vmesnikom. Raje izberite tudi tistega z istim uporabniškim vmesnikom na različnih platformah.

2- Podpora za kriptovalute

Pri izbiri denarnic ne pozabite, da mora imeti podporo za različne digitalne valute. Ta multivalutna podpora olajša nakup in izmenjavo katere koli kriptovalute kadar koli.

3- Varnostno kopiranje in obnovitev

Ker kriptovalute niso podobne fizičnim valutam, bi morale imeti denarnice za shranjevanje funkcijo varnostnega kopiranja in obnavljanja, da bi povečale svojo varnost. Ta funkcija pomaga obnoviti vse izgubljene transakcije v primeru kakršne koli težave.

4- Uporabniški nadzor

Denarnice, ki uporabnikom nudijo popoln nadzor, veljajo za najboljše denarnice za kriptovalute. Večina denarnic daje uporabnikom možnost zasebnih ključev za večjo varnost. Te zasebne ključe uporabniki shranijo v svojih zasebnih mapah brez povezave.

5- 24/7 Pomoč

V tej moderni tehnološki dobi ljudje raje kupujejo denarnice, ki nudijo 24-urno pomoč. To povečuje zadovoljstvo uporabnikov, ker postanejo prepričani v pomoč v primeru kakršnih koli nevšečnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me