Najboljše strojne denarnice 2021 za kriptovalute

Pri večini kriptovalut je izredno pomembno vrednotenje zapisov Bitcoin, kjer ste se odločili za shranjevanje svojih težko prisluženih kovancev. Obstaja veliko razpoložljivih možnosti, vendar denarnice strojne opreme ali hladilnice so certificirane varne in primerne za osebe z ogromno količino kovancev, ki jih želijo potegniti iz obtoka. Kljub temu obstajajo tudi drugi razlogi, zakaj bi kdo potreboval trdo denarnico. Poleg cene, ocen denarnice v skupnosti in števila podprtih kovancev bo morda treba kupiti še denarnico za strojno opremo, odvisno od njegovega načina naložbe ali kot odziv na predpise, specifične za državo.. 

Ni treba posebej poudarjati, da sta ugled in varnost denarnice ključna in med temi izbirnimi merili so tu najbolj ugledni in najboljše strojne denarnice za kriptovalute:

Uvrstitev

Ime denarnice

Ocena

Tip

Nauči se več

ocena1

knjiga nano s

Izbira urednika

Denarnica strojne opreme

Obiščite Ledger Nano S.

ocena2 trezorjeva denarnica trezor

Denarnica strojne opreme

Obiščite denarnico Trezor

ocena3 trda denarnica Keepkey

Denarnica strojne opreme

Obiščite Keepkey Wallet

Najboljše strojne denarnice v letu 2021

1. Ledger Nano S

Po internetu lahko iščete vse vrste pregledov, vendar so stvari Ledger nenehne nad vsemi ostalimi. Izstopa v njihovem katalogu Ledger Nano s in obstaja veliko razlogov, zakaj je izstopajoč. Da, lahko trdimo s cenovnega vidika. Ledger Nano S je na drobno približno 59 USD in je razmeroma cenejši od vrstnikov ter precej boljši glede na število kovancev in žetonov, ki jih podpirajo. denarnica nano strojne opreme

Torej, kaj natančno naredi Ledger Nano S denarnico za strojno opremo za kriptovalute na zahtevo? No, najprej je ukoreninjenje morda zato, ker gre za evropsko zagonsko podjetje in po uvedbi leta 2015 je Ledger v bistvu zasnežil in dodal privlačne lastnosti. Naprava sama je lahka, elegantna in kompaktna.

Zunanjost je izdelana iz plastike, zaradi česar je ob padcu odporna na udarce. Ledger Nano S je brez baterije, kar pomeni, da ga morate pred nastavitvijo najprej priključiti v računalnik. Čeprav s tem obstajajo tveganja, morajo uporabniki zagotoviti, da računalnik nima virusov, čeprav bi pripomoček še vedno deloval. Da bi to olajšalo, podjetje ponuja kabel USB za povezavo in hkrati naredi denarnico bolj združljivo z večino računalniških operacijskih sistemov, kot so Linux, Windows in Mac. 

PREDNOSTI

  • Ponuja podporo za več valut.
  • Na voljo po nižjih cenah.
  • Združljiv z različnimi platformami.
  • Imate veliko varnostnih funkcij.
  • Uporablja se lahko na poti.
  • Za udobje uporabnikov deluje tudi za več aplikacij.
  • Imajo OLED HD zaslon.
  • Prihaja s ključi za preverjanje pristnosti strojne opreme.
  • Poskrbite za obnovo sredstev iz izterjalnega lista.

SLABOSTI

  • Ni zastonj.

Ledger Nano S je znan tudi po svojih varnostnih nagnjenjih. Naprava nima samo zaslona OLED za preverjanje transakcij, temveč fizični gumbi, ki jih je treba potrditi pri potrditvi transakcij, uporabnikom zagotavljajo še en nivo zaščite.

To naredi denarnica strojne opreme zaščiten proti hekerjem, saj heker nikakor ne more pritisniti gumba, če seveda nima fizičnega dostopa do denarnice. Poleg tega so zasebni ključi shranjeni v drugem naboru čipov v sami napravi, kar kovancu daje dodatno plast zaščite.

Ledger Nano S je naš bralnik leta 2020 izbral 1. mesto za najboljšo denarnico za kriptovalute

2. Ledger Nano X

Denarnica Ledger je v bistvu ena najboljših denarnic za strojno opremo. Zasnovan je za shranjevanje kriptovalut z ogromnimi varnostnimi funkcijami. Trgovci s kripto in vlagatelji strastno uporabljajo denarnice za svoje kriptovalute, ki jih tudi hvalijo.

Družba, ki je razvila to denarnico, je izpostavljena ustvarjanju varnostnih rešitev za kripto in verigo blokov. Ustanovljena je bila leta 2014 in ima pisarne v San Franciscu v Parizu, skupaj z ekipo cca. 130 zaposlenih.

Druga izstopajoča lastnost Ledger Nano x je število podprtih kovancev. Če želite, da ga obesite, vedite, da denarnica podpira vse žetone ERC, kadar jih uporabljate v vleki z MyEtherWallet. To v bistvu pomeni, da denarnica podpira neskončno število žetonov, poleg podpore drugim uveljavljenim kovancem, kot so XRP, Tron, Bitcoin, Ethereum, Litecoin in vseh 30 najbolj likvidnih kovancev.

Druga edinstvena lastnost je, da je Ledger Nano S denarnica HD (Hierarchical Deterministic), kar pomeni, da ima lastnik pripomočka popoln dostop do računa, ki predstavlja kovanec, in lahko celo varnostno kopira ključ, če je naprava ukradena. To še ni vse. Čeprav lahko denarnico varnostno kopirate s pomočjo prvotnih opozorilnih stavkov, potrebnih pri nastavitvi, posodobitev vdelane programske opreme ne zahteva prenosa kovancev na zunanjo strojno opremo ali vročo denarnico. Posodobitve so avtomatizirane in enkrat končane; noben kovanec ni izgubljen.

Na srečo je podjetje uspešno zbralo naložbe v višini 85 milijonov dolarjev. Če govorimo o uporabniškem vmesniku denarnice, je zelo preprost in enostaven za uporabo. Ledger podpira tudi več kovancev, kot so Bitgo, MyEtherWallet, Copay in nekateri drugi

Ledger je tudi najboljša valovita denarnica v letu 2020 za shranjevanje vaših kovancev XRP. lahko tudi preverite našo najboljše IOTA denarnice Seznam 2020

3. Trezor

trezor denarnica

Z Ledger Nano S tekmuje Trezor, kreacija SatoshiLabs, češkega zagonskega podjetja in prve Bitcoin denarnice, ki je kdajkoli prišla na trg. Denarnica je dobila pionirsko oznako in mnogi so pričakovali, da bo to najbolj prevladujoča denarnica, stvar pa je, da denarnica zaostaja, čeprav ostaja druga najbolj priljubljena na svetu. Trezor, ki prodaja približno 100 USD, je sam po sebi edinstven. 

Za razliko od Ledger Nano S in drugih izdelkov Ledger, Trezor ponuja omejeno število podpore za kovance, ki od uvedbe leta 2013 dodaja le nekaj kovancev.

Potem lahko svojo napravo priključite na tablične računalnike in druge naprave, ki jih upravlja Android, vendar si podjetje prizadeva za to. Ne glede na omejeno podporo kovancev, Trezor uporablja enako varnostno taktiko kot Ledger Nano S, ki zasebni ključ Bitcoina shranjuje brez povezave v drug nabor čipov. Edina prednost, ki jo ima Trezor pred Ledger Nano, je ta, da je njegova izvorna koda odprtokodna, strokovno pregledana in enostavna za uporabo. 

Oblikovno je denarnica izdelana iz kovine in nudi zaščito pred fizičnimi poškodbami. Vendar tu ni prava bitka.

Večina uporabnikov si želi hitro shraniti svoje kovance brez kakršnih koli zapletenih nastavitev. Tu Trezor dirka na vrh. Med nastavitvijo, ki jo je mogoče izvesti prek myTrezor.com ali prek razširitve za Chrome, Trezor omogoča varnostno kopiranje denarnice z 24-besednim obnovitvenim ključem z besednimi besednimi zvezami, ustvarjenimi brez povezave prek RNG iz računalnika in pripomočka. sama. 

Ne bo pomembno, v kakšnem stanju je računalnik, ker je Trezor dejansko neprepusten za keyloggerje in tudi ko je računalnik vdrt, zasebni ključi ne bodo dostopni. 

Poleg tega lahko frazi za obnovitev dodate geslo, vendar se morate spomniti napake gesla, zaradi katere boste izgubili denarnico. Obnovitev denarnice lahko izvedete s pomočjo vročih denarnic, na primer Mycelium. Za porabo morajo uporabniki imeti štirimestno PIN kodo z vsemi potrditvami transakcij, ki so vidne na zaslonu in naglasom s pritiskom na gumb. Poleg tega je denarnica, tako kot Ledger Nano S, podprta v HD, kar pomeni, da imajo uporabniki nadzor nad zasebnimi ključi kovanca.

4. KeepKey

denarnica strojne opreme keepkey

Ohranjanje Ledger in Satoshi Labs na nogah je še ena elegantna in varna denarnica strojne opreme, ki jo lahko uporabniki izberejo za shranjevanje svojih težko prisluženih digitalnih sredstev, kot so Bitcoin in množica drugih dragocenih kriptovalut..

keepKey, predstavljena leta 2015 – in kasneje pridobljena s strani ShapeShift, se je denarnica razvila v pripomoček na zahtevo za uporabnike, ki iščejo mešanico sloga in varnosti. Približno 130 USD denarnica za večino uporabnikov ni v dosegu, ko pa plačajo znesek, jim je zagotovljeno razmerje med ceno in kakovostjo.

Prvič, zlahka je združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Linux in Mac in ker je bila razvita v kategoriji HID-Class, lahko denarnica zlahka deluje v katerem koli OS, ki je bil enkrat priključen. Poleg tega je denarnica zaščitena pred hekerji predvsem zato, ker na njej ni nameščen operacijski sistem, ki bi ga lahko okužili. To daje uporabnikom svobodo pri zagonu te denarnice v katerem koli računalniku, ne glede na državo. 

Na razvojnem področju je izvorna koda KeepKey popolnoma odprtokodna in HD pomeni, da imajo uporabniki popoln nadzor nad svojimi zasebnimi ključi. Edina pomanjkljivost, na kateri mora podjetje delati, je ustvarjanje spletne denarnice, ki bi odpravila potrebo po dostopu do aplikacij prek drugih denarnic, kot je Electrum.

Navzgor pa hekerji nikakor ne bi mogli ukrasti vaših zasebnih ključev, saj se generiranje izvaja brez povezave z entropijo med napravo in računalnikom. Tako kot ostali tudi tukaj obstajajo možnosti za obnovitev vsebine denarnice z 12-besedno besedno zvezo za obnovitev. Denarnica ima tudi zaslon za spremljanje transakcij in gumb za potrditev teh transakcij.

Zaključek 

Kot lahko vidite, te denarnice podpira skupnost, so cenovno dostopne in kar je najpomembneje podpirajo številne kovance in žetone ERC. S seznama je Ledger Nano S izstopajoč in ne zaradi cene, temveč od števila podprtih kovancev / žetonov. Vedno so pozorni na povezovanje s kripto ustvarjalci in ponujajo podporo, ki dodatno zahteva povpraševanje po denarnici. Čeprav njihova izvorna koda ni popolnoma odprtokodna, je še vedno priljubljena v kriptoverzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me