Najboljših 6 najboljših denarnic Zcash 2021

Naraščajoče skrbi glede fizičnega denarja so rodile digitalne valute po vsem svetu. Te digitalne valute se imenujejo kriptovalute in vse transakcije se zabeležijo s kriptografijo. Blockchain tehnologija je jedro teh transakcij.

Te digitalne transakcije so tako varne, da o njih vesta le pošiljatelj in prejemnik. V teh transakcijah ni vpletena nobena tretja oseba in celo nihče ne ve, koliko je treba nakazati. S časom se je začela uporabljati digitalne valute pridobiva priljubljenost. Vse večja uporaba kriptovalute je celo ogrozila obstoj fizičnih valut v mnogih državah. Tako jim številne države po vsem svetu prepovedujejo.

Večina držav razmišlja o uvedbi nekaterih predpisov za nadzor pretoka teh digitalnih valut. To počnejo, da uredijo transakcije in jih rešijo pred kibernetskimi napadi. Te države želijo svoje kriptovalute prinesti tudi prek svojih nacionalnih bank. Obstajajo različne kripto izmenjave ki poslujejo v teh valutah. Te digitalne valute so shranjene v denarnicah. V teh denarnicah so naložene varnostne funkcije. Različne vrste denarnice zcash se uporabljajo po vsem svetu.

Tri najpomembnejše in najpogosteje uporabljene denarnice zcash so:

 1. Ledger nano s
 2. Denarnica Guarda
 3. Atomska denarnica
 4. Plačila v plačilo
 5. Denarnica Jaxx
 6. Rahakott

1- Ledger nano s:

knjiga denarnice

Ledger Nano s je ena izmed vrhunske strojne denarnice uporabljajo po vsem svetu zaradi svojih varnostnih funkcij. Ta denarnica je prav tako kot naprava USB, ki jo je mogoče priključiti na računalnik. Obstaja malo OLED zaslon kar je koristno pri preverjanju in potrditvi vseh digitalnih transakcij. Potrditev je narejena z gumbom ob strani denarnice. Dimenzije tega denarnica zcash so 98mm x18mm x 9mm in tehta le 16,2 g. To pomeni, da ga je dokaj enostavno odvzeti in omogoča snemanje digitalnih transakcij na poti.

Ta denarnica je tudi dolgotrajna, saj ima nerjaveče jeklo in visokokakovosten plastičen material. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows 7 in novejšim, iOS 10.8 in Chrome OS. Ima različne vmesnike za beleženje transakcij različne digitalne valute. Nekaj ​​posebnosti te denarnice:

A- Vgrajeni zaslon:

Prva in najpomembnejša lastnost te denarnice je majhen OLED zaslon. Ta zaslon pomaga pri dvojnem preverjanju in potrditvi transakcij. Vsaka digitalna transakcija, ki se zgodi, se prikaže na zaslonu in uporabnik jo lahko potrdi s pritiskom na stranske gumbe.

B- Podpora za več valut:

nano valuta glavne knjige

Naslednja značilnost te denarnice je, da podpira različne digitalne valute. Tako digitalne transakcije potekajo v Bitcoin, Altcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple XRP v tej denarnici so zabeleženi številni drugi.

C- Varnost:

Na tem področju kriptovalut potrebujejo varnostne funkcije. Ledger nano s je v celoti naložen z varnostnimi funkcijami. Vsako transakcijo shrani prek varnostne kode. Podpira tudi FIDO Universal Koda za preverjanje pristnosti drugega faktorja za zaščito transakcij. Ta denarnica se ne spomni vaših varnostnih ključev. Namesto tega so vse tipke trdno zaklenjene, kar onemogoča uporabo vseh.

Še več, Ledger Nano S uporabniku omogoča tudi varnostno kopiranje in obnovo uporabniškega računa v primeru kakršnih koli težav. Prodajalec ponuja tudi podporo 24 ur na dan, vse dni v tednu, za vse težave, s katerimi se sooča uporabnik.

 1. Napoved cene Litecoin 2021-2025
 2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
 3. Napoved cene verige 2021–2025 bo POVEZAVA dosegla 100 USD?
 4. Napovedovanje cen Tezos 2021-2025
 5. Napovedovanje cen Electroneum 2021-2025

Ledger Nano S so bralci izbrali 1. mesto za najboljšo Ripple XRP denarnico!

2- denarnica Guarda

denarnica guarda

Guarda je denarna denarnica za kriptovalute, ki ni več skrbniška in je zasnovana za enostavno shranjevanje, upravljanje in prenos digitalnih sredstev. Guarda trenutno podpira več kot 40 najbolj priljubljenih verig blokov in več kot 10.000 njihovih žetonov (vključno z BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH in drugimi). Vse valute lahko v denarnici kupite z bančno kartico. Uporabniki lahko tudi izmenjujejo valute prek vgrajene menjalniške storitve in opravljajo hitre transakcije s kriptovalutami.

Denarnice Guarda so na voljo v različnih različicah: spletna, namizna (Linux, Windows, macOS), mobilna (iOS, Android) in razširitev za Chrome.

Skladišča kriptovalut Guarda delujejo na različnih platformah in do njih je mogoče dostopati iz katere koli naprave, ki je povezana z internetom. Poleg glavnih multivalutnih denarnic ponuja Guarda vrsto odprtokodnih denarnic z eno valuto.

Ker Guarda zagotavlja denarnice brez skrbništva, podjetje na noben način ne shranjuje ali uporablja uporabnikovih osebnih podatkov ali zasebnih ključev – to povečuje varnost kriptokovancev in žetonov ter preprečuje vse možnosti uhajanja informacij.

Glavne značilnosti:

 • Podpora 40+ verig blokov in več kot 10 000 žetonov;
 • Popoln nadzor uporabnika nad zasebnimi ključi in sredstvi;
 • Uporabniku prijazen vmesnik;
 • Nakupi kriptovalut s kreditno / debetno kartico;
 • Vgrajena izmenjava kriptovalut;
 • 24-urna linija za podporo strankam;
 • Varno šifrirano varnostno kopiranje denarnice;
 • Dostopnost med različnimi platformami.

3.- Atomska denarnica

atomska denarnica

Atomic je skrbništvo v več valutah Denarnica Zcash, ki podpira več kot 300 drugih kovancev in žetonov. Zcash lahko zaščitite, upravljate, zamenjate in kupite v uporabniku prijaznem vmesniku, zaščitenem z mnemoničnim semenom. V celoti nadzorujete svoja sredstva.

Multi platforma

Atomic Wallet je na voljo za večino operacijskih sistemov, vključno z Windows, macOS, Linuxom in Androidom. Aplikacija za iOS naj bi izšla leta 2019.

Varnost in anonimnost

V podjetju Atomic imate samo vi popoln dostop do svojih sredstev. Atomic Wallet uporablja inteligenco v napravi in ​​shranjuje vse zasebne ključe v računalniku ali pametnem telefonu. Vaša zasebnost je dobro zaščitena z geslom, ki ste ga nastavili, in 12-besedno mnemonično besedno zvezo.

Večvalutna

Poleg Zcash-a Atomic podpira več kot 300+ kovancev in žetonov. Lahko jih zaščitite in upravljate, jih izmenjujete in kupujete z uporabo vgrajenih storitev in vse to v enem vmesniku, ne da bi obiskali zunanja spletna mesta. Poleg tega vam Atomic omogoča, da z nekaj kliki dodate kateri koli žeton ERC20 in ga upravljate.

Ničelne pristojbine

Atomic je brezplačna programska oprema, ki vam ustvari edinstven naslov denarnice.

Takojšnja menjava in nakup kripto možnosti

Atomic Wallet vam omogoča, da zamenjate Zcash za 60+ kriptovalut. To storitev poganja Shapeshift, Changelly in Changenow.

Možnost nakupa v aplikaciji, ki jo poganja Simplex, vam omogoča, da v nekaj klikih s kreditno kartico kupite Zcash, Bitcoin, Ethereum, XRP in Litecoin. Celoten postopek traja nekaj minut in za Atomic zaračuna 2% provizije.

24/7 podpora

Atomic skrbi za svoje uporabnike. Podporno osebje deluje 24 ur na dan in je vedno pripravljeno pomagati, če gre kaj narobe. Povprečni čas odgovora je približno 1 uro.

4. CoinPayments: (Ne deluje)

denarnica za plačilo kovancev

To je še ena najbolje ocenjena denarnica zcash ki se pogosto uporablja za shranjevanje zcash. Ta denarnica ima sedež v Kanadi in sprejema plačila v približno 1300 kovancih po vsem svetu. Za transakcije vseh kovancev se zaračuna provizija v višini 0,50%. Ta denarnica velja za idealno platformo za trgovce, ki nameravajo svoje storitve prodajati prek spleta. Sledijo glavne značilnosti te platforme:

 1. Hitre transakcije:

Prva stvar, po kateri je ta denarnica boljša od drugih, so hitre transakcije. Coinpayments uporablja tehnologijo BitGo za hitrejšo obdelavo transakcij.

 1. Podpora za več valut:

Coinpayments se pogosto uporablja tudi po vsem svetu, ker podpira več kot 1200 digitalnih valut uporablja po vsem svetu. Tu je pomembno omeniti, da je za vse valute potrebna enaka provizija v višini 0,50%.

 1. Varnostne značilnosti:

Vplačila s tehnologijo BitGo uporabljajo tudi za varne transakcije. To je tehnologija multisig, ki se uporablja za zaščito transakcij s kriptovalutami po vsem svetu. Poleg tega uporabnikom omogoča tudi zaklepanje kovancev. Ko so kovanci zaklenjeni, jih ni mogoče uporabiti pred časom, določenim za njihovo odklepanje.

 1. Pretvorba kovancev:

Ena glavnih značilnosti te denarnice je možnost samodejne pretvorbe kovancev. Uporabnik lahko svoje shranjene kovance pretvori v drugo valuto. To prihrani veliko časa in olajša trgovanje brez težav.

Coinpayments vam ponuja tudi možnost prodajnega mesta. To pomeni, da lahko uporabnik transakcije osebno sprejme brez potrebe kakršna koli kripto izmenjava. Mobilna aplikacija za to denarnico je na voljo tudi uporabnikom. Plačila lahko pošiljajo in prejemajo prek svojih naprav.

5.- Denarnica Jaxx:

jaxx wllet zcash

Jaxx Wallet je še ena cenjena denarnica, ki se uporablja za rudarstvo in shranjevanje kriptovalut po vsem svetu. Temu pravimo tudi denarnica z več platformami, ker podpira skoraj vse platforme. Funkcije te denarnice so naslednje:

 1. Čudovit uporabniški vmesnik

Denarnica Jaxx je priljubljena tudi zaradi privlačnega in enostavnega uporabniškega vmesnika. Zelo dobro pri tem je, da ima enako zasnovo na skoraj vseh platformah. Tako ga lahko uporabniki enostavno uporabljajo na svojih prenosnikih in tudi mobilnih napravah.

 1. Varnostne funkcije

Vse transakcije v tej denarnici so prav tako zavarovane z zasebnimi ključi in ti zasebni ključi so shranjeni v uporabniški napravi. Tako teh ključev nihče ne more uporabljati in vedeti za transakcije. Podobno je postopek varnostne kopije in obnovitve v tej denarnici tudi precej lažji kot druge denarnice.

 1. Podpora za več valut

Kot vse druge denarnice, denarnica jaxx ponuja podporo za različne digitalne valute. Uradni viri te platforme potrjujejo podporo za sedem digitalnih valut, vključno z Bitcoin, Ethereum in Dash.

Ta denarnica nudi tudi 24-urno podporo v primeru težav. Samo eno stvar, ki jo obžaluje ta denarnica, je počasna hitrost transakcij.

6.- Rahakott – nova varna denarnica z več valutami

denarnica rahakott

Rahakott je denarnica za kriptovalute, ki vsakomur omogoča pošiljanje ali prejemanje digitalnih valut in spremljanje njihovega stanja.

Denarnico lahko uporabljate za nadzor stanja na spletu od koder koli.

V Rahakott se ni treba prijaviti z e-poštnim naslovom, telefonsko številko ali uporabniškim imenom: preprosto vnesete mnemografsko besedno zvezo.

Sistem je zaščiten tudi z dvofaktorsko avtentikacijo. Rahakott lahko uporabite tudi za ustvarjanje več denarnic iz enega računa – na primer, če želite ustvariti podračune za določene poslovne odnose.

Glede na študijo NewsBTC.com so tudi Rahakottove denarnice “algoritemske”, kar pomeni, da se za vsako transakcijo ustvarijo novi naslovi za povečanje anonimnosti uporabnikov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me