2020s beste Bitcoin (lån) utlånsplattform å bruke

Det er ingen overdrivelse å si at:

Bitcoin vil lede, bølgen av adopsjon av kryptovaluta !!

Siden den beskjedne begynnelsen i 2009 har Bitcoin vokst til å bli et fullverdig økosystem der brukere, gruvearbeidere, utviklere og næringsdrivende eksisterer samtidig.

Men hittil har Bitcoin blitt spioneringen for å passe bare for denne brukssaken, dvs. ‘butikk av verdi’, men det er mange andre usecases som Bitcoin kan brukes til, og det også akkurat nå !!

En av dem er Bitcoin-utlån eller Bitcoin (BTC) -lån.

Hva er Bitcoin-lån?

Bitcoin (BTC) lån er rett og slett lån som låntakere kan ta mot sine BTC-beholdninger. I BTC-lån må låntakere beholde sine BTC-beholdninger som sikkerhet som de får ekstra penger de trenger i USD eller annen stablecoin..

Så i utgangspunktet kalles lån trukket over Bitcoin som sikkerhet BTC-lån, og det er mange Bitcoin-utlånsprogrammer der låntakere kan låne kontanter for BTC, og långivere kan tjene ekstra kroner ved å låne ut deres BTC.

En utlåner (hans / henne) kan også låne Bitcoin og gå inn på utlån av Bitcoin via Bitcoin-utlånsplattformene nevnt nedenfor:

Topp utlånsplattform for Bitcoin (BTC) & Nettsteder 2020

Bitcoin låneprogram
YouHodler [Anbefalt] Få lån nå
BlockFi [For amerikanske kunder] Få lån nå
Celsius Få lån nå
Saltutlån Få lån nå

#1. YouHodler [anbefalt]

YouHodler er en FinTech-plattform med fokus på å tilby kryptostøtte lån til sluttbrukere med fiat-valutaer (USD og EUR) og stabile mynter osv. De har behandlet 10 + millioner dollar i lån til kunder over hele verden.

De mest populære er BTC og stablecoin-lån. Fra nå av støtter YouHodler BTC, BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, REP og andre populære kryptovalutaer og tokens.

Hos YouHodler kan du få lån på opptil 30.000 USD i kontantstrøm nå i løpet av opptil 120 dager. Rentene varierer for forskjellige valutaer, men er fortsatt de beste i bransjen.

Også deres Loan-To-Value (LTV) er den høyeste i bransjen, og ved bruk av YouHodler kan du få lån på opptil 90% LTV.

Med YouHodler kan du få et lån til et beløp så lavt som $ 100 og høyere ved hjelp av denne kampanjelinken. Merk: USA & Kina-brukere ikke tillatt ennå !! Bruk BlockFi i stedet for amerikanske kunder.

Sjekk ut YouHodler Bitcoin-lån

# 2. Celsius Network

Et annet selskap som låner deg dollar for kryptovalutaene dine, er Celsius Network. Celsius er ikke bare et node-til-node-kryptolåneselskap, men et forsøk på å bringe de neste $ 100 millioner mennesker som ikke er tilknyttet bank ennå.

På denne måten kan investorer som har ekstra krypto og ønsker å tjene penger på dem uten å miste fordelen ved å holde dem igjen, utnytte Celsius-nettverket for å tjene renter tilbake i kontanter eller mynter.

På Celsius kan du forvente årlige renter fra 5% til 12% avhengig av sikkerheten din, og du kan få lån opp til en periode på 1 år med en LTV på opptil 50%.

Prøv Celsus Network nå

# 3. BlockFi

BlockFi er et av pionerselskapene som skaffer institusjonell finansiering til deres Bitcoin-støttede lånestart. Hos BlockFi kan du låne fra $ 2000 til $ 100 millioner ved en LTV opptil 50%. Den årlige renten varierer i hvor lang tid en låner, men den laveste startrenten er 4,5% i april.

For å kunne bruke BlockFi må du ha minst $ 4000 eller mer i krypto, og for øyeblikket er BlockFi tilgjengelig i hele USA bortsett fra (NV, SD, VT eller HI).

Hvis du har ekstra BTC-er med deg, kan du låne dem ut og tjene renter på dem ved hjelp av BlockFi.

Prøv BlockFi nå

# 5. Saltutlån

Salt Lending viser kryptoinnehavere til HODL sin krypto og bruker pengene sine. Hovedfokuset er kryptoutlån sammen med andre populære kryptoaktiva (digitale eiendeler).

Gjennom Salt Lending kan du få lån fra $ 5000 til $ 100 millioner, avhengig av hvor mye sikkerhet du kan sette inn. Lånet april begynner her fra 5,99%, og du kan få en LTV på 30% til 50% på kryptovalutalån.

Hvordan fungerer Bitcoin Loan?

BTC-lån fungerer på samme måte som alle de andre kryptolånene.

Du kan til og med sammenligne BTC-lån med HELOC-lån. Heloc-lån er egenkapitallinje for kredittlån der man trenger å beholde hjemmet som sikkerhet for å få kredittgrensen.

Men i tilfelle BTC-lån, må man først beholde bitcoins som sikkerhet.

Når det er gjort, basert på LTV-forholdet og verdipapiret i sikkerhet, har låntakeren utstedt en kredittlinje i USD eller en stabil mynt som han / hun kan bruke til andre investeringer eller tilbakebetaling av andre utgifter.

Dette gir låntakeren tilgang til ekstra penger uten å måtte gi opp fordelen med å HODLing deres bitcoins.

Hvordan & Hvor å få BTC-lån?

Det er 2019, og det er mer enn enkelt å få BTC-lån.

For å få BTC-lån trenger du ikke å gå gjennom tung dokumentasjon, KYC-sjekker eller kreditthistoriske sjekker som en låntaker vanligvis gjennomgår i tradisjonell utlån & lån med fiat-valuta.

I stedet for BTC-lån må du sende inn minimumsdokumenter for identitetskontrollen din, og du må ha bitcoins som du er villig til å pantsette.

Vanligvis tar denne prosessen bare noen få minutter, og søknaden din om et BTC-lån er gjort. Deretter blir søknaden din vurdert etter en dag eller to.

Ved gjennomgang og forsikring kommer lånet ditt innen 45-90 minutter.

Så du ser hvor enkel prosessen er.

Men hvor skjer dette??

Vel, all denne prosessen med å få et BTC-lån gjelder for alle nettstedene som vi har nevnt i forrige avsnitt.

Gjennom disse plattformene kan du raskt få BTC-lån ved å følge denne enkle prosessen, som er mer eller mindre lik for alle BTC-lånesider..

Men først og fremst vil lånebeløpet eller verdien av lånet avhenge av nåverdien av kryptoaktiva (digitale eiendeler) som noen har som sikkerhet.

Hvorfor ta et Bitcoin-lån?

Mange Bitcoin-investorer er her på lang sikt, og de tror på å sakte samle så mange bitcoins som mulig.

Men til tross for deres langsiktige visjon, trenger disse investorene også likviditet for forskjellige andre behov, for eksempel for ferie, tilbakebetaling av et lån, eller for å kjøpe en bil osv..

I slike tilfeller, hvis de selger sine bitcoins, vil de miste sin konkurransefortrinn ved å ha BTC på lang sikt !!

Gå inn, Bitcoin-lån for å løse dette …

Bitcoin-lån løser dette dilemmaet for BTC-holdere som ønsker likviditet uten å selge sine BTC-posisjoner. Derfor er det mer fornuftig for BTC-investorer å låne ekstra kontanter til sine BTC-beholdninger i stedet for å selge dem direkte.

Videre vil Bitcoin og kryptovalutautlån av annen digital valuta bli mer enn åpenbare de neste dagene fordi økonomiske bruksområder som utlån, lån, forsikring, sparekontoer som vanlig bankkonto osv. Gir mer mening hvis det gjøres gjennom blockchain-baserte kryptovalutaer..

Til slutt får du BTC-lån i Bitcoin-lommeboken som du kontrollerer, mens du ved tradisjonell utlån får lånebeløpet på bankkontoen din som banken kontrollerer.

Hvordan fungerer Bitcoin-utlån?

Det er en mulighetskostnad for alt i verden.

Når du kjøper og bestemmer deg for å HODL Bitcoin, er det en mulighetskostnad involvert.

La oss si at du kjøpte 1 BTC for $ 3000, og nå når du HODL den, har du 1 BTC som ellers kunne vært investert et sted mer for å tjene renter på den for å gjøre den 1.1 BTC.

Men noen vil hevde at det er ting som kryptohandel for å få investeringen din til å vokse fra 1 BTC til 1.1 BTC eller mer …

Ja, selvfølgelig, det er det, men ikke alle er komfortable og vant til å handle krypto.

Gå inn i Bitcoin-utlån !!

Alle vet om utlån, og det samme konseptet med utlån hvis det brukes på Bitcoin gjør det som Bitcoin-utlån. Videre har du i denne typen utlån din underliggende Bitcoin som sikkerhet.

I enklere termer når noen låner USD eller EUR eller stablecoins til en låntaker på en avtalt rente i en avtalt varighet mot deres Bitcoin-sikkerhet, er dette Bitcoin-utlån.

På samme måte, når noen låner ekstra kryptovalutaer eller USD eller stablecoins mot sine cryptocurrency-beholdninger, kalles det Bitcoin-lån.

Nå som du kjenner den innledende delen av Bitcoin-låne- og utlån, la oss se nærmere på hvordan Bitcoin-utlån fungerer !!

Gå inn i Bitcoin Lending

Arbeidet med Bitcoin-utlån er ganske greit.

Låntakeren må pantsette sine kryptovalutaer (Bitcoin) som sikkerhet, og i henhold til avtalt rente, varighet og LTV utstedes han / hun kryptolånet.

For långivere er det også ganske enkelt fordi de trenger å bestemme seg for å låse opp midlene for den avtalte varigheten av utlånet i henhold til de avtalte rentene. Dette gjør at de kan tjene ekstra renter på kapitalen de nettopp hadde tidligere.

Videre er det ingen strenge KYC-sjekker eller kreditthistoriske henvendelser som gjennomgår før Bitcoin utlånes. Dette er nettopp fordi Bitcoin-lånene allerede er overkollateraliserte, i tillegg til at låntakerne ikke har en eneste sannhetskilde som kan fungere som en pålitelig kredittkilde..

Og når det gjelder Bitcoin-utlån, ligner prosessen på utlån / lån av annen kryptovaluta. Men siden Bitcoin er pionerens kryptovaluta, eksisterer mye av markedet for kryptolån rundt det.

I tillegg er det bedre utlåns- / lånerenter og bedre LTV-er tilgjengelig når du bruker Bitcoin. Videre er lagringsinfrastrukturen mye robust og lett tilgjengelig for Bitcoin sammenlignet med andre kryptovalutaer.

Nå som du vet hvordan Bitcoin-utlånssyklusen fungerer, er det absolutt viktig å forstå funksjonen til Bitcoin-utlånsplattformer som letter denne utlånet..

Så la oss dykke ned i det:

Hvordan fungerer Bitcoin utlånsplattformer?

Nesten alle Bitcoin-utlånstjenester fungerer på samme måte, bortsett fra noen få prosesser som de kan følge internt. Men hvis vi generaliserer, er det et kort innblikk i hvordan de fungerer:

#1. Selvfølgelig må du først registrere deg med Bitcoin-utlånsplattformen ved hjelp av e-posten din.

# 2. Deretter må du fullføre KYC-prosessen ved å sende inn relevante legitimasjon med bilde.

# 3. Når KYC er fullført, fortell dem om lånekravene dine og send inn en søknad.

# 4. Motta et låneavgjørelse innen 24 timer, inkludert LTV du er kvalifisert for, og renten du må betale.

# 5. Nå kan du sende Bitcoin til deres trygge depotløsning.

# 6. Når Bitcoins er avgjort på blockchain, vil du motta det lovede lånebeløpet på bankkontoen din eller stablecoins i løpet av 90 minutter.

# 7. Fortsett å betale de eneste rentebetalingene månedlig og betal hovedstolen helt til slutt. Noen selskaper som Nexo krever ikke at du betaler renten også i begynnelsen, og du får muligheten til å betale hele beløpet tilbake til slutt også.

Slik fungerer vanligvis utlånsprosessen i en Bitcoin-utlånsplattform. For mer eksempel, se denne korte videoen av Nexo-utlån, der den forklarer Bitcoin-utlånsprosessen i tre enkle trinn:

Videre gir disse utlånsplattformene også 6-7% rente på innskudd du gjør på disse plattformene. For eksempel tilbyr Nexo 6,5% rente på stallmynter som investorer setter inn hos dem. De kvalifiserte innskuddsstablene er DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD.

På den annen side tilbyr BlockFi BlockFi Interest Account (BIA) som er rentebærende sparekonto for Bitcoin-långivere. Du trenger bare å lagre BTC eller ETH med BlockFi for å tjene 6,2% sammensatt årlig rente på innskuddet ditt som du vil motta månedlig.

Regler for utlån av Bitcoin

Når det gjelder regulatoriske samtaler rundt Bitcoin, blir situasjonen litt vanskelig.

Per nå er reguleringen rundt Bitcoin sterkt brutt og fragmentert over hele kloden, og for Bitcoin-utlånstjenester er det ikke annerledes.

Mange av Bitcoin-utlånstjenestene opererer bare i en eller to jurisdiksjoner der det er en viss klarhet i lovgivningen.

For eksempel opererer BlockFi i 45 stater i USA og er i samsvar med både føderale og statlige retningslinjer. En annen stor aktør i Bitcoin-utlånsområdet, dvs. Nexo hevder å være regulert av SEC fordi de har sitt opprinnelige sikkerhetstoken. De har også forskjellige juridiske enheter i forskjellige land ettersom de betjener over 200 jurisdiksjoner over hele verden.

For resten av selskapene opererer de også på sin lille arena inntil regelverket er satt på en global skala.

Country Wise Scenario for Bitcoin Lending

  • Bitcoin-utlån i USA (USA)

I USA er utlån regulert på statsnivå for ikke-banker og fintech-selskaper. Denne forskriften ligner på MSB state-by-state-tilnærmingen som brukes av Bitcoin-børser. Så ethvert kryptolåneselskap som har som mål å gjøre Bitcoin-utlån, må følge dette.

  • Bitcoin utlån i Storbritannia

Bitcoin-utlånsselskaper sopper også i Storbritannia, og akkurat som kryptobørser må overholde og skaffe lisens for FCA, må Bitcoin-utlånsselskaper overholde FCA

  • Bitcoin-utlån i Sør-Afrika

Bitcoin-utlån er uregulert i Sør-Afrika, men Bitcoin er tillatt. Selvfølgelig er det andre skatter som gevinstskatt på Bitcoin i Sør-Afrika.

  • Bitcoin utlån i India

India er relativt tilbakestående når det gjelder kryptokurrencyregler. I 2018 brøt RBI forholdet mellom banker og kryptovirksomheter, noe som har ført til kaos i kryptosfæren i India. Når det gjelder utlån av kryptovalutaer som Bitcoin, er det ingen klarhet i det indiske økosystemet. Imidlertid finner du noen indiske børser som arbeider med marginutlån og handel.

  • Bitcoin utlån i Australia

Bitcoin-utlån i Australia er regulert. For eksempel er Helio Lending en lisensiert og regulert kryptovaluta-utlåner, basert i Australia. Denne utlånstjenesten gir innehavere av Bitcoin en trygg og sikker måte å få tilgang til fiat-midler uten å selge noe av deres Bitcoin. Helio Lending utsteder lån under en australsk kredittlisens (ACL # 391330).

  • Bitcoin utlån i Canada

Canada har vært spesielt sjenerøs mot Bitcoin-lignende kryptovalutaer, og det er derfor du vil finne Bitcoin-utlånstjenester som Ledn som opererer fra Canada.

Bitcoin utlånsrisiko

Bitcoin-utlån har mange risikoer til å begynne med, men de dverper fordelene, og det er grunnen til at du har mange selskaper som starter opp i dette området.

Men den største risikoen for Bitcoin-utlån handler om varetekt.

Det er ikke mange pålitelige depotløsninger for sikker lagring av Bitcoin, og dessuten er det motsatt for mange å gi noen varetekt for Bitcoin, fordi dette strider mot hele etosene med ‘dine nøkler, dine mynter.’

Men uansett, jeg ser at dette er den største risikoen nå i Bitcoin-utlånsområdet.

Bitcoin utlån utfordringer

Bortsett fra varetekt, er det mange andre utfordringer som Bitcoin-utlånsindustrien må ta opp før den kan tenke seg å gå for vanlig adopsjon. Noen av disse utfordringene er:

  • Regulatorisk usikkerhet: Det er ikke noe internasjonalt organ eller regelverk for å behandle kryptovalutaer som Bitcoin. Det er grunnen til at mange utlånstjenester handler på sin ødelagte måte i deres hjemland.
  • Blockchain er umoden: Blockchain-infrastrukturen er fortsatt umoden for å innprente en kompleks virksomhet som utlån og lån. Vi vet ikke hvem som skriver disse smarte kontraktene, og hva deres ekthet og pålitelighet er.
  • Volatilitet: Kryptovalutaer er veldig ustabile, og tiden det tar Bitcoin-sikkerhet å endre adresse er nok til å flytte markedene 10-20%. Dette kan føre til marginanrop til låntakere som har lånt penger ved å holde kryptovalutaene sine som sikkerhet. Og i drastisk volatilitet, vil låntakeren forventes å øke sikkerheten eller avvikle noe av hans / hennes sikkerhet for å balansere lånet. Dette kan resultere i en ubehagelig opplevelse for låntakeren som aldri ønsket å selge bitcoins for et lån.

Så dette er noen av utfordringene og risikoen som jeg opplever at Bitcoin-utlånsplass kan møte de neste dagene. Når det er sagt, vil Bitcoin-utlån en dag bli den dominerende formen for utlån fordi dette er naturlig peer-to-peer.

Videre gir Bitcoin-utlån kreditt tilgang til milliarder mennesker som ikke har anstendig kredittpoeng eller historie med kredittbyråer.

Så det er alt fra vår side i denne innledende sammendraget av Bitcoin-støttede lånesider og hvordan du kan ta Bitcoin-lån? Ta også en titt på de anbefalte beste utlånsplattformene for kryptovaluta, hvis du ønsker å låne / låne mot annen digital valuta enn Bitcoin.

Del denne artikkelen med vennene dine som er interessert i Bitcoin-lån !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me