7 redenen waarom investeren geen goed idee is!

Investeren is niet voor iedereen weggelegd. Er wordt gezegd dat dingen als roem en fortuin op de ziel kunnen wegen, en dat geld je geen geluk kan kopen. Investeren is de meest gebruikelijke manier voor gewone mensen om buitengewoon rijk te worden, als ze weten hoe ze verstandig moeten investeren en de juiste beslissingen op het juiste moment kunnen nemen. Maar je moet de allerbelangrijkste vraag overwegen: wil je rijk zijn en een glamoureuze levensstijl leiden??

Hier zijn zeven redenen waarom beleggen een slecht idee voor u kan zijn.

1. Investeren kan het beschikbare inkomen verhogen

succes investeren, rijke levensstijl, jacht

Als u merkt dat u slaagt met uw investeringen dankzij de financiële kennis die u opdoet door training en ervaring, komt u in een positie waarin u meer geld heeft dan u werkelijk nodig heeft om uw rekeningen te betalen. Dit zou je in de niet benijdenswaardige positie kunnen brengen dat je manieren moet vinden om al dat extra geld uit te geven, zoals op vakantie gaan naar luxe locaties en extravagante dingen kopen die je niet echt nodig hebt..

Zie ook: 7 geheimen om rijk te worden vóór de leeftijd van 30

2. U kunt genoeg geld verzamelen om naar toekomstige generaties te gaan

Als het je gelukt is om online geld te verdienen en je hebt kinderen, dan is de kans groot dat ze willen delen in het geld dat je hebt verzameld. Dus na alle tijd en energie die u hebt gestoken in het verdienen van uw fortuin, zullen uw kinderen en kleinkinderen het alleen maar erven zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. Dit is niet eerlijk voor jou en het is precies het soort ding dat de Paris Hiltons en Kim Kardashians van de wereld voortbracht – nauwelijks een toekomst die je zou willen voor je kinderen.

3. Grote rijkdommen zullen de aandacht trekken van de media en het publiek

Als je kijkt naar uiterst succesvolle investeerders zoals Warren Buffet, zul je zien dat iedereen zijn hersens wil kiezen voor enkele tips om te slagen. Je zou belachelijke roem kunnen verwerven, waarbij mensen je herkennen, waar je ook gaat. Je zou met vervelende privéjets moeten reizen om de menigte fans te vermijden en ervaringen te missen zoals het huilende kind achter je op een commerciële vlucht die eindeloos tegen je stoel schopt.

Zie ook: De top 21 van rijkste mensen ter wereld voor 2018

4. De rijken en beroemdheden willen je misschien ontmoeten

Als je een hoge mate van welvaart bereikt door te handelen, zul je waarschijnlijk je weg gaan vinden naar enkele van de VIP-evenementen waar de andere rijke, beroemde mensen naartoe gaan. Tijd doorbrengen met de mooie mannen en vrouwen van Hollywood zou een echte sleur zijn, en je zou zeker niet uitgenodigd willen worden voor glamoureuze evenementen zoals de Oscars of de Grammy’s. Rijkdom heeft de neiging om dit soort dingen naar je toe te trekken, dus misschien wil je twee keer nadenken voordat je aan een carrière in de handel begint.

5. Mensen zullen jaloers op je zijn

jaloerse, succesvolle investeerder

We staan ​​niet allemaal graag in het middelpunt van de belangstelling. Er zullen mensen zijn die willen wat je wilt en mensen die zeggen dat je het niet verdient – haters. De persoon zijn die iedereen wil zijn, is niet voor iedereen weggelegd, en de rijkdom die je zou kunnen verwerven door te investeren, zou je in de schijnwerpers kunnen plaatsen van de rijke wannabes.

Volgende: 7 tips waarmee u meer geld kunt investeren

6. U kunt uw rijkdom met vrienden delen

Heb je een vriend die een bedrijf wil starten, maar het startgeld niet bij elkaar kan krijgen? Misschien een BFF wiens moeder is gediagnosticeerd met een ziekte en ze kunnen zich de beste behandeling voor haar niet veroorloven. Nou, raad eens – deze mensen zullen naar je deur komen op zoek naar wat van je geld. En we willen ons zuurverdiende geld niet delen met een vriend in nood, of wel?

7. Je hebt meer vrije tijd

vrije tijd, vrije tijd

De 9-5 houdt je bezig; zonder dat is je leven vrijwel leeg. Hobby’s hebben hun plaats, net als ontspanning, maar je wilt je tijd niet investeren in dingen waar je een passie voor hebt, terwijl je misschien aan het slijpen was om geld te verdienen voor iemand anders! Volg ons advies en blijf bij de dagelijkse sleur, want door rijk te worden door te investeren, heb je alleen maar te veel tijd over..

Kortom, door te leren succesvol te beleggen en te handelen, vergroot u uw kansen om deel uit te maken van de rijken, en dat brengt te veel hoofdpijn met zich mee. U wilt uw hele leven de hele dag hard doorbrengen, elke dag om die hypotheek af te betalen, terwijl u de vreemde momenten steelt om hobby’s na te streven, te socializen en tijd door te brengen met uw partner. Rijkdom is niet voor iedereen weggelegd, dus online geld verdienen vanuit het comfort van uw eigen huis is vol valkuilen.

Mis het niet: de 11 beste boeken voor beleggen in 2018

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me