8 redenen om te beginnen met het investeren van uw geld

Vraagt ​​u zich af of het tijd is om te gaan investeren? Als u op zoek bent naar manieren om geld te laten groeien voor groei en inkomen, en voor rendementen die op de langere termijn beter presteren dan andere soorten sparen, dan is het absoluut tijd om een ​​investering te doen.!

Dit Handelseducatie artikel zal u acht van onze favoriete redenen laten zien waarom u vandaag zou moeten beginnen met beleggen.

1. Laat uw geld voor u werken

laat uw geld voor u werken, begin met investeren

Als u nog niet heeft gehoord over de voordelen van een passief inkomen, bereid u dan voor om een ​​van de meest opwindende financiële doelen ooit te ontdekken! Dit is vooral belangrijk voor ouders die in de toekomst een loopbaanonderbreking verwachten om gezinsredenen, of zelfs voor iedereen die zich nu wil voorbereiden op flexibiliteit en keuze later. Simpel gezegd, u kunt ofwel voor uw geld werken – bijvoorbeeld door de uren in uw baan te steken – of u kunt uw geld voor u laten werken wanneer u begint te investeren in de aandelenmarkt..

Misschien vind je dit ook leuk: Andy Krieger: The Currency Trading Genius

2. Versla de inflatie

Veel bankrekeningen bieden nog steeds een bedroevend lage rente die nauwelijks gelijke tred kan houden met de inflatie – momenteel 2,2% in het VK [1]. Wanneer u in de aandelenmarkt belegt, heeft u een veel betere kans om rendementen te vinden die uw geld doen groeien en de inflatie verslaan.

3. Groei voor de toekomst

geldgroei voor de toekomst

Als u in aandelen, aandelen, obligaties of andere activaklassen belegt, belegt u in uw toekomst. Het is alsof je vandaag een zaadje plant en wacht tot een grote, gezonde plant groeit. Het maakt je klaar voor geweldige gewoonten en betekent dat je kunt uitkijken naar een gezond nestei als je een lange termijn hebt en de wens hebt om zoveel mogelijk te leren over de wereld van investeringen. Het goede nieuws? Het is lang niet zo ingewikkeld als u zich misschien kunt voorstellen en iedereen kan de winst vergroten!

Mensen lezen ook: Verdienen gewone mensen geld met online handelen??

4. Pensioenplanning

Velen van ons maken zich nog steeds schuldig aan onvoldoende pensioenfondsen. Als u geen beroep wilt doen op een staatspensioen, dan is het nooit te laat om te beginnen met beleggen in aandelen, aandelen, fondsen, trackers, obligaties en andere hulpmiddelen die u zullen helpen om na verloop van tijd een comfortabel nestei te creëren. Bij Trading Education geven we je de tools en de kennis die je nodig hebt om precies dat te doen. En vergeet niet dat er ook belastingvoordelen zijn!

5. Uw doelen bereiken

het behalen van uw financiële doelen

We hebben allemaal dromen en bij veel daarvan is wat geld nodig om van de grond te komen – of het nu uw ambitie is om een ​​boot te bezitten, uw hypotheek vervroegd af te betalen, de wereld rond te reizen of uw eigen bedrijf op te zetten. Misschien wil je genoeg opbergen om de kinderen naar de universiteit te sturen of om ze te helpen hun eerste eigen huis te kopen. Wat uw motivatie ook is, het geduld, de discipline en het langetermijnkarakter van beleggen op de aandelenmarkt betekenen dat u alle stappen kunt nemen die nodig zijn om u financieel voor te bereiden op het verwezenlijken van die ambitie. Geen pijpdroom meer – en in plaats daarvan – een geplande toekomstige realiteit.

Zie ook: Hoeveel verlies je door niet te investeren?

6. Prestaties op lange termijn

Een van de grote lessen van de aandelenmarkt is de noodzaak om een ​​langetermijnperiode te hebben wanneer u begint met beleggen. Dit vereist geduld, discipline en planning; Dit zijn allemaal uitstekende hulpmiddelen om u te helpen uw financiële doelen te bereiken. Ze druisen ook in tegen onze moderne cultuur, die de neiging heeft zich te concentreren op snelle oplossingen en snelle overwinningen. Zodra u begint te leren over de langetermijnbelofte van een stabiel investeringsplan op de aandelenmarkt en investeert in uw eigen expertise en vaardigheden, heeft u de mogelijkheid om uw eigen financiële toekomst veilig te stellen..

7. Het risico van een gemiste kans

het risico van gemiste kansen

Als u niet op de aandelenmarkt belegt, loopt u het risico aanzienlijke winsten mis te lopen. Bedenk dat bankrekeningen heel weinig rente betalen en dat de inflatie hoog is. Statistisch gezien heeft de aandelenmarkt het op de lange termijn beter gedaan dan andere activaklassen en is hij nog steeds het beste huis voor de lange termijn voor uw geld. [2] Maak niet de fout de boot te missen en een beursstijging – bedenk bijvoorbeeld dat de Londense FTSE begin dit jaar een recordhoogte bereikte, en velen denken dat het klaar is om een ​​andere te bereiken. [3] Dit betekent dat degenen die bereid zijn om te investeren, zichzelf positioneren om de vruchten te plukken van vooruitplanning en zorgvuldige timing!

Mis het niet: Investeer zoals Peter Lynch – The Stock Picking Expert

8. Fiscale redenen!

Wist u dat beleggen in aandelen en aandelen via pensioen fiscaal voordelig is? Wist u dat u een aandelen- en aandelen-ISA kunt houden die ook een fiscaal efficiënte spaartool is? Er zijn tal van manieren om geld te besparen terwijl u het maakt!

Leer alles wat u nodig heeft om een ​​succesvolle investeerder te worden! Bij Trading Education zullen we de hele wereld van beleggen op de aandelenmarkt voor u openen en u de tools, knowhow en het vertrouwen geven die u nodig hebt om vooruit te komen en een investering in uw eigen toekomst te doen. Je leert hoe je op de aandelenmarkt navigeert, hoe je de termen begrijpt, hoe je het jargon en de cijfers leest en de strategieën die kunnen helpen om op langere termijn geld te laten groeien. Sterker nog, al het cursusmateriaal wordt gepresenteerd op een eenvoudige, toegankelijke en kant-en-klare manier die u onmiddellijk kunt implementeren!

Neem contact met ons op voor meer informatie en om controle te krijgen over uw eigen financiële toekomst!

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Het originele artikel kun je vinden hier.

Bronnen:

[1] https://www.ons.gov.uk/economy/inflationandpriceindices

[2] https://www.investopedia.com/articles/investing/103013/stocks-remain-best-longterm-bet.asp

[3] http://www.iii.co.uk/articles/501413/how-ftse-100-could-attack-new-high

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me