De 20 beste financiële tips voor millennials

De 20 beste financiële tips voor millennials

Er zijn minder betere gaven dan achteraf gezien. Als je in staat zou zijn om de lessen die je tijdens je carrière hebt geleerd bij elkaar te brengen en ze terug te brengen naar je 20-jarige zelf, dan zou je ongetwijfeld in een mum van tijd miljonair zijn. Dat is echter niet de manier waarop de wereld werkt. In plaats daarvan moeten we kijken naar degenen die een groter aantal ervaringen hebben meegemaakt om financiële woorden van wijsheid te vinden die u zullen helpen in de goede richting.

Nou, gelukkig voor jou doet dit artikel over handelseducatie precies dat. Hier vatten we de belangrijke financiële lessen samen die Robert Pagliarini, de eigenaar van een vermogensadviesbureau, tijdens zijn leven heeft geleerd. Ze zijn het meest geschikt voor jonge mensen die hun stempel op de wereld willen drukken en de komende decennia hun financiële rijkdom willen opbouwen. Om het verteerbaar te maken, volgen hier 20 van de beste financiële tips voor millennials.

1. Het is tijd om risico’s te nemen

financiële tips, risico's nemen

Jong zijn en 20 jaar oud is niet het moment om op veilig te spelen en je weddenschappen af ​​te dekken. In plaats daarvan bevindt u zich in de perfecte positie om grote risico’s te nemen die uw oudere zelf nooit zou overwegen. Dit betekent niet dat je dom moet zijn met je geld, maar het betekent wel een bedrijf starten of een investering doen die het potentieel heeft om ongelooflijk goed te presteren.

Zelfs als het niet lukt, heb je een aantal waardevolle lessen geleerd en heb je nog tientallen jaren de tijd om het de volgende keer goed te doen. Het is nu veel gemakkelijker om dit te doen terwijl u geen hypotheek hoeft te betalen en drie kinderen om te voeden.

Misschien vind je dit ook leuk: begin vandaag te denken en rijk te worden!

2. Het is belangrijk om in jezelf te investeren

Als u echt succesvol wilt zijn in uw leven en veel rijkdom wilt vergaren, moet u allereerst in uzelf investeren. Op dezelfde manier dat je niet vanuit het niets een miljardenbedrijf kunt opbouwen, kun je ook niet hetzelfde doen zonder een solide basis van kennis.

Concentreer u op ten minste de eerste 10 tot 15 jaar van uw carrière als leermogelijkheid. Natuurlijk is er een kans dat je het groots raakt met de volgende Facebook of Snapchat, maar dat is niet wat belangrijk is. Wat belangrijk is, is de tijd nemen om onderweg dingen te leren en uw kennisbasis op te bouwen voor toekomstig succes.

3. Wees slim met geld

Ondanks dat universiteiten de deugden van het behalen van een diploma en jarenlang onderwijs verkondigen, is het verrassend hoe weinig jonge mensen over goede financiële kennis beschikken. Dit is echt jammer, want het kan ertoe leiden dat mensen zich vanaf zeer jonge leeftijd met grote hoeveelheden onnodige schulden belasten.

In plaats daarvan zou u proactief moeten zijn met uw financiële bewustzijn door de tijd te nemen om de basisprincipes van boekhouding te leren. Deze vaardigheden zullen u helpen om wijzer persoonlijke en zakelijke investeringen te doen naarmate u ouder wordt. Beter nog, je hoeft geen duizenden te betalen om deze vaardigheden te leren, begin gewoon met het lezen van een boek, zoals dit – Get Money Smart door Robert Pagliarini.

Zie ook: Hoe u kunt beginnen met beleggen zonder geld?

4. Ga naar waar de kansen liggen

Tegenwoordig zijn jonge mensen als begin twintig vaak te voorzichtig of te bang om een ​​grote stap te zetten. In plaats van naar een nieuwe stad te verhuizen om een ​​geweldige baan te vinden en kansen te grijpen, zullen ze ervoor kiezen om thuis te blijven en oud te worden terwijl de wereld aan hen voorbijgaat..

Het is onwaarschijnlijk dat je opwindende nieuwe kansen zult vinden als je vanaf de geboorte in dezelfde omgeving vastzit. Wees in plaats daarvan moedig en ga naar de plek waar kansen liggen, zelfs als je geen idee hebt wat je te wachten staat. Door simpelweg in die omgevingen te zijn, zul je worden blootgesteld aan opwindende nieuwe ideeën en zul je veel beter die geweldige baan of kloof in de markt kunnen vinden.

5. Stel nu levensdoelen vast

levensdoelen stellen

Veel mensen zeggen dingen zoals ik kan niet wachten om ooit rijk te worden ?? of ik ga op vakantie als mijn financiën eenmaal op orde zijn ??. Deze uitspraken zijn erg blasé en helemaal niet realistisch. Door deze woorden te zeggen, is het in feite onwaarschijnlijk dat u ze ooit daadwerkelijk zult bereiken en de financiële onafhankelijkheid zult verdienen die u wenst.

In plaats daarvan zou u actief moeten zijn in uw financiële planning door doelen en doelen te stellen die u gedurende uw hele leven kunt behalen. Wees hier niet verlegen, maar wees moedig en ambitieus. Wil je een eiland tegen de tijd dat je 40 bent? Geweldig, schrijf het dan op! U kunt dan een idee krijgen van hoeveel u moet verdienen en met bepaalde tussenpozen waard moet zijn om die doelen te behalen.

Mensen lezen ook: 5 succesvolle ondernemers die met niets begonnen en wat je uit hun verhalen leert

6. Focus altijd op groei

Mensen die nergens in het leven komen, zijn degenen die vastzitten in het hier-en-nu en niet de kans grijpen om zichzelf te pushen. Om met uw financiën te slagen, moet u in plaats daarvan vastbesloten zijn om altijd voor uzelf te zorgen en groei te zoeken. Dit betekent nieuwe dingen leren en nieuwe ideeën uitproberen.

Zoals eerder vermeld, leer je zelfs als plannen mislukken of je wordt teruggeslagen, nog steeds waardevolle levenslessen. Dit zijn onschatbare groei-ervaringen en het soort dingen waarop u altijd gefocust moet zijn. Dit is wat zal helpen om je geweldige leven te onderscheiden van een middelmatig leven.

7. Maak van investeren en sparen een gewoonte

geld groeit, financiële tips

Net zoals u van jongs af aan in uw eigen kennis moet investeren, moet u ook gaan investeren en geld sparen. Zelfs als u niet veel over heeft. Het maakt niet uit. In feite, door gewoon £ 5 of zo per week opzij te zetten, zul je merken dat je over een paar jaar een behoorlijke pot met geld hebt die klaar staat om gebruikt te worden..

Deze eenvoudige praktijk van beleggen en sparen waar mogelijk, zal je goede financiële gewoonten bijbrengen die je goed van pas zullen komen zodra je meer geld hebt om mee te spelen. Slimme millennials willen ten minste 10% van hun maandelijkse inkomsten besparen, klaar om te investeren in kansen wanneer ze op hun pad komen.

Lees dit artikel: Waarom is investeren zo veel beter dan sparen??

8. Neem nooit schulden voor uw opleiding

Schulden aangaan om naar school te gaan, is een ongelooflijk controversieel onderwerp. Er zijn echter tal van solide argumenten die stellen dat het aangaan van enorme sommen schulden om een ​​diploma te behalen niet de weg vooruit is. Als u dit doet, zult u nog decennia lang grote aflossingen op uw leningen moeten wachten.

In plaats daarvan zou je moeten overwegen om wat tijd vrij te maken om een ​​universitaire cursus te volgen en in de tussentijd je financiën te versterken. Je kunt ook uren besteden door tijdens het studeren een baan aan te nemen. Natuurlijk, het zal niet zo leuk zijn en het zal zeker moeilijker zijn, maar het zal je het soort doorzettingsvermogen en vastberadenheid bijbrengen die nodig zijn om succesvol te zijn in het leven..

9. Ga all-in voor alles wat je doet

De typische route die mensen nemen met taken in hun leven, is om ze in kleine stukjes te ordenen en vervolgens elke dag een klein aantal taken af ​​te vinken. Als je echter echt ergens in wilt excelleren en vooruit wilt komen, moet je all-in gaan met wat je op dat moment het belangrijkste vindt. Hier is een voorbeeld. Stel dat u 40 uur per week werkt in een standaardbaan en op een dag besluit dat u een bedrijf wilt starten.

Veel mensen behouden de baan en besteden hier en daar elke avond een paar uur aan het laten groeien van hun bedrijf. Hoewel deze langzame en gestage aanpak soms vruchten afwerpt, is de kans veel kleiner. In plaats daarvan, als je echt in het idee gelooft, zou je er 110% voor moeten inzetten en al het andere negeren totdat je het hebt doorzien. Hierdoor neemt uw kans op succes drastisch toe.

10. Focus op het handhaven van lage kernuitgaven

Een van de ergste dingen die een jongere tegenwoordig kan doen, is vanaf het begin grote maandelijkse uitgaven op zich nemen. Natuurlijk kunnen sommige van je vrienden het zich veroorloven om in een opzichtig huis te wonen of in een gloednieuwe auto te rijden, maar probeer deze mensen niet te imiteren. Houd in plaats daarvan uw financiën slank om te voorkomen dat u uzelf op enigerlei wijze belast.

Het kan verleidelijk zijn om je aan te melden voor een dure maandelijkse leningsovereenkomst voor een gloednieuwe Tesla, maar het is gewoon niet gezond verstandig. Door dit te doen, loopt u vast met grote betalingen die u zich nauwelijks kunt veroorloven en die uw kansen verkleinen om opwindende nieuwe risico’s en kansen aan te gaan..

11. Bedenk wie je vrienden zijn

omring jezelf met succesvolle mensen

Er is een algemeen gezegde dat we het gemiddelde worden van de vijf mensen met wie we de meeste tijd doorbrengen. Als je erover nadenkt, is het logisch. Stel dat u zich omringt met vrienden met zeer lage verwachtingen en weinig financiële ambitie. De meeste van je gesprekken zullen gebaseerd zijn op middelmatige dingen die je nergens zullen zien.

Als u echter de tijd neemt om regelmatig vergelijkbare, gelijkgestemde mensen te ontmoeten die gedreven zijn en financieel verstand hebben, dan neemt uw kans op succes dramatisch toe. Jong zijn en 20 is de tijd om groots te dromen en groots te worden met nieuwe ideeën. Vind mensen die deze passie en drive delen.

Mis het niet: wilt u tips van iemand met een waarde van 88 miljard dollar?

12. Uw gezondheid is belangrijk

Hard werken en jezelf pushen als je jong bent, is belangrijk, maar het mag nooit ten koste gaan van je eigen gezondheid en welzijn. In plaats daarvan moet u van lichaamsbeweging en gezond eten een vast onderdeel van uw levensstijl maken. Dit helpt je lichaam en geest in topconditie te houden, zodat je klaar bent voor wanneer er uitdagingen op je pad komen.

Bewijs nodig van het belang hiervan? Praat gewoon met mensen die u kent die lijden aan chronische ziekten of zelfveroorzaakte gezondheidsproblemen. Je zult merken dat hun leven drastisch veranderde toen deze gezondheidsproblemen in de weg kwamen te staan. Het geeft je zoveel minder tijd om je op andere dingen te concentreren en begint je meest waardevolle bezit op te slokken: tijd.

13. Creëer, creëer, creëer!

geweldige dingen creëren en bouwen

De mensen die succesvol zijn in hun toekomstige financiën, zijn degenen die hun hele leven hebben besteed aan het creëren en bouwen van geweldige dingen. Het maakt niet eens uit wat deze zijn. Of het nu gaat om een ​​bedrijf, een goed doel, een product of een soort van volgers. Ongeacht wat het is, dat iets dat ze hebben gebouwd, is het ding dat hen enorme financiële vrijheid heeft gebracht.

Als zodanig moet je altijd veel van je aandacht en energie steken in het bouwen van geweldige dingen. Je weet nooit welk idee de grote hit zal zijn, maar je mist 100% van de foto’s die je niet maakt. Het komt allemaal neer op openstaan ​​voor het nemen van risico’s en het aangrijpen van nieuwe kansen zodra deze beschikbaar komen.

Zie ook: Deze gids voor beleggen helpt u betere financiële beslissingen te nemen

14. Focus op de andere acht uur ??

Op een normale dag breng je acht uur door met werken, acht uur slapen en acht uur met andere dingen. De cijfers zijn niet altijd perfect voor iedereen, maar ze zijn normaal gesproken redelijk dichtbij. Als u uw tijd wilt maximaliseren en grote rijkdom wilt opbouwen, moet u daarom goed letten op wat u doet in de tijd dat u niet slaapt of werkt..

Als je een zakelijk idee hebt dat je wilt pushen, dan zouden acht van die acht uur aan dat idee moeten worden besteed. Zelfs als je er vier of vijf uur per dag in steekt, is er iemand anders die meer tijd in hetzelfde idee steekt. Dus haal het meeste uit de tijd die je krijgt en doe er alles aan om het succes in de toekomst te oogsten.

15. Ga boven en buiten op het werk

ga naar boven

Dit punt druist bijna in tegen enkele van de andere punten die in dit artikel worden genoemd, aangezien het grotendeels geprobeerd heeft om onafhankelijkheid te bevorderen en hard aan je eigen ideeën te werken. Er is echter veel te zeggen om ook in uw dagelijkse baan verder te gaan. In plaats van je te mengen in en bruisend door de dag, zou je elke dag 100% moeten geven en proberen op te vallen.

Door deze aanpak te volgen, leer je zoveel meer en haal je zoveel meer uit de rol. Het is ook cruciaal om u te helpen een eigendomsmentaliteit te ontwikkelen, waarbij u bepaalt hoe succesvol elk deel van uw dag is. Je zult ook merken dat je meer van jezelf gaat genieten en beter in staat bent om de mensen om je heen te beïnvloeden door je energie en enthousiasme.

16. Laat je niet verleiden door hoe oud je bent

Er zijn veel te veel mensen die hun leeftijd de schuld geven waarom ze geen nieuwe kans proberen. Er zijn er die beweren dat ze te jong of te onervaren zijn om iets te proberen. Dat is verkeerd. In het andere kamp zijn er die zeggen dat ze te oud zijn en te vastzitten in hun manier van doen om iets nieuws te beginnen of om te proberen iets helemaal opnieuw op te bouwen. Dit is ook onjuist.

In feite maakt het niet uit hoe oud je bent om ergens succesvol in te zijn. Als je 15 jaar bent en dingen wilt gaan maken en verkopen, ga ervoor! Als je 50 of 60 bent en besluit dat je terug naar school wilt en een nieuwe vaardigheid wilt ontwikkelen, doe het dan! Er is altijd tijd over om uw omstandigheden te veranderen, u hoeft alleen de twijfel het zwijgen op te leggen. De beste tijd om te beginnen is vandaag.

Lees dit artikel: 7 stappen om uw financiële doelen te bereiken

17. Verdubbel uw sterke punten

vaardigheden van een succesvolle investeerder

Een van de snelste manieren om te slagen in een taak in het leven, zoals het starten van een bedrijf, is door zoveel mogelijk energie te besteden aan iets waar je goed in bent. Dit betekent niet dat je al het andere moet verwaarlozen, want je kunt nog steeds tijd investeren in het ontwikkelen van die vaardigheden. Of, nog beter, haal hulp van buitenaf in van anderen die over die vaardigheden beschikken.

Als u wilt dat uw bedrijf slaagt, moet u iets uitzonderlijk goed doen, dus u moet de persoon zijn die alles in het werk stelt en zijn talenten en energie maximaliseert. Maak je geen zorgen over al de rest, want deze dingen lossen vanzelf op en worden gedragen door wat je bereikt door je te concentreren op datgene waar je goed in bent..

18. Begrijp wat u drijft om te slagen

De aard van het bouwen van iets groots betekent dat u onderweg voor uitdagingen komt te staan. Als je met een succesvolle bedrijfseigenaar spreekt, zullen ze je vertellen dat 1001 dingen in de weg stonden toen ze vochten om te komen waar ze nu zijn, maar dat weerhield hen niet. En om je door deze moeilijke tijden heen te helpen, moet je een reden hebben om te doen wat je doet.

Als je 16 uur per dag werkt om een ​​nieuwe vaardigheid te leren of je merk op te bouwen, moet je daar iets hebben om je de hele weg te motiveren en je eraan te herinneren waarom je jezelf straft. Begrijpen wat je drijft, is iets heel persoonlijks, dus neem de tijd om diep in jezelf te kijken en te ontdekken wat ze zijn. Plak deze dingen vervolgens waar je kunt, zodat ze er zijn om je eraan te herinneren en je vooruit te helpen.

Mis het niet: Tony Robbins, een man die succes creëert en inspireert

19. Neem altijd verantwoordelijkheid

verantwoordelijkheid nemen, financiële doelen

In navolging van het vorige punt, is het belangrijk om te beseffen dat het leven niet perfect is en dat er soms fouten gebeuren en dat er dingen misgaan. Het kan zijn dat u een lanceringsdeadline mist of dat een investering niet uitkomt zoals u had gewild. Nou, als dit gebeurt, geef anderen dan niet de schuld.

Neem in plaats daarvan de verantwoordelijkheid voor het falen en accepteer het als de uwe. Dit is een heel volwassen ding om te doen en het is verreweg de beste manier om als individu te groeien. Je komt nergens in het leven als je anderen de schuld blijft geven van je fouten. Wees in plaats daarvan die persoon die verantwoordelijkheid neemt en een les leert voor de volgende keer.

20. Focus op het bouwen van activa

Het opbouwen van echte rijkdom betekent dat u beseft dat u moet stoppen met werken voor geld en geld voor u moet laten werken. Dit kan alleen als u de tijd heeft genomen om uw vermogen op te bouwen. Activa zijn zaken als investeringen, bedrijven en eigendommen. Dingen die u elke maand contant geld opleveren, in plaats van u geld af te nemen.

Als u in uw leven een aanzienlijk bedrag aan vermogen kunt opbouwen, zal het geld uiteindelijk nooit een probleem zijn. Er komt genoeg binnen om aan uw behoeften te voldoen en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u zoveel tijd aan het werk besteedt. Als je meer over dit punt wilt weten, dan is lezen een geweldige plek om te staren Rijke vader arme vader.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Lees dit boek en concentreer u op activa!

Bonustip

neem de controle over uw financiën

Als laatste punt om mee te eindigen, moet u zich realiseren dat het overnemen van uw financiën niet als een hele klus moet worden gezien. Geniet in plaats daarvan van alles wat je doet en leef met volle teugen. Er is geen reden waarom u dit niet kunt doen, zolang u zich maar concentreert op wat u graag doet.

Mis het niet: de ultieme gids voor forexhandel

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Bron: www.forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me