101 Inspirerende handelskurser og hva de betyr

101 Inspirerende handelskurser og hva de betyr

Inspirerende handelskurser har flere bruksområder enn du skulle forestille deg. De er ikke bare kule og sier at du kan springe ut under en samtale for å se smart ut.

Her er noen fantastiske grunner til å se på inspirerende handelskurser:

 • De holder oss motivert i vanskelige tider. Vi trenger alle det ekstra løftet noen ganger for å minne oss selv på at dårlige tider til slutt vil gå.
 • Kan være ryggraden i vår handelsstrategi. De beste handelsstrategiene har en tendens til å være den enkleste, og noen ganger kan en enkel idé være den beste.
 • Kan være grunnen til at vi handler. Noen tilbud kan si volumer om markedet – hva som fungerer og hva som ikke fungerer.
 • De kan fungere som viktige påminnelser og hindre oss i å gjøre feil. Ingen ord er mer minneverdige enn de som advarer oss om ikke å gjøre de samme feilene igjen.

Leter etter mer enn bare handelskurser? Vil starte tjene penger på handel? Få gratis forex trading utdanning her!

Her er våre 101 beste inspirasjonskurser:

Nyt!

Inspirerende handelskurser av Alexander Elder

1. “Målet med en vellykket handelsmann er å gjøre de beste handlerne. Penger er sekundære. ” – Alexander Elder

Betydning: Et sitat for å minne deg på å fokusere på å få handelen til å fungere først! Penger er belønningen, et resultat av en vellykket handel. Å tenke utelukkende på belønningen vil føre til at du dømmer.

Inspirerende kursnoteringer av Steve Clark

2. “Gjør mer av det som fungerer og mindre av det som ikke gjør.” – Steve Clark

Betydning: Et flott tilbud for å minne deg selv på å holde rede på hva som fungerer i din handelsstrategi og hva som ikke er det. Hvis noe ikke fungerer for deg, kutt det. Husk å føre en handelsdagbok!

Inspirerende handelskurser av Michael Covel

3. “Diskuter aldri med handelssystemet ditt” – Michael Covel

Betydning: Det kommer deg aldri noe sted! Og la oss innse det, det er sannsynligvis ikke systemens feil. Hvis det virkelig ikke gjør deg noe bra, kan du endre det!

Inspirerende kursnoteringer av Peter Lynch

4. “Hvis du er god i denne bransjen, har du rett seks ganger av ti. Du kommer aldri til å ha rett ni ganger av ti. ” – Peter Lynch

Betydning: De beste handelsmennene har aldri rett hele tiden, de gjør også tap. Fokuser på å få flere handler riktig enn feil, og du blir ansett som vellykket.

5. “All matematikken du trenger i aksjemarkedet får du i fjerde klasse.” – Peter Lynch

Betydning: Et handelstilbud for å minne deg på å holde handelsstrategien enkel. Jo mer kompleks handelsstrategien din er, jo flere ting kan gå galt.

Inspirerende handelsnoteringer av Bruce Kovner

6. “Nybegynnere handler 5 til 10 ganger for stort. De tar 5 til 10 prosent risiko, på en handel bør de ta 1 til 2 prosent risiko. ” – Bruce Kovner

Betydning: Når du først begynner å handle, risikerer du som regel aldri mer enn en eller to prosent av handelskontoen din på en handel. For eksempel, hvis du har $ 3000 på kontoen din, må du aldri handle mer enn $ 30.

Inspirerende handelsnoteringer av Robert Arnott

7. “Når det gjelder investering, er det som er behagelig sjelden lønnsomt.” – Robert Arnott

Betydning: Du må ta risiko for å tjene penger. Hvis det ikke er noen risiko i bransjen du lager, kan du ikke forvente å virkelig tjene til livets opphold.

8. ”Det er ingen enkeltmarkedshemmelighet å oppdage, ingen riktig måte å handle på markedet. De som søker det ene sanne svaret på markedene, har ikke engang kommet så langt som å stille det riktige spørsmålet, enn si å få det riktige svaret. ” – Jack Schwagger

Betydning: Et inspirerende handelsnotat for å minne deg på å slutte å lete etter snarveier! I virkeligheten vet ingen virkelig hvordan man skal knekke markedet og lykkes hele tiden.

Inspirerende handelskurser av Bill Lipschutz

9. “Hvis de fleste handelsmenn ville lære seg å sitte på hendene 50 prosent av tiden, ville de tjene mye mer penger.” – Bill Lipschutz

Betydning: De beste handelsmennene vet at tålmodighet er nøkkelen til å gjøre vellykkede handler. Ikke handel for ofte og unngå overtrading.

Inspirerende handelsnoteringer av Bernard Baruch

10. “I handel / investering handler det ikke om hvor mye du tjener, men om hvor mye du ikke taper.” – Bernard Baruch

Betydning: Før du handler, må du forstå forholdet mellom risiko og avkastning. Riktig risikostyring er viktigere enn å tjene penger.

11. “Hver næringsdrivende har styrker og svakhet. Noen er gode holdere av vinnere, men holder kanskje taperne litt for lenge. Andre kan kutte vinnerne litt, men er raske til å ta tapene sine. Så lenge du holder deg til din egen stil, får du det gode og dårlige i din egen tilnærming. ” – Michael Marcus

Betydning: Det som fungerer for deg som handelsmann, fungerer kanskje ikke for andre. Hver handelsmann har sine egne handelsstil.

Inspirerende handelskurser av John Bogle

12. “Tiden er din venn; impuls er din fiende. ” – John Bogle

Betydning: Et annet motiverende handelsnotat for å minne deg på å være tålmodig. Ta deg god tid og ikke gi etter for impulsene dine.

Inspirerende handelskurser av Jesse Livermore

13. “Det er en tid å gå lenge, en tid å gå kort og en tid å fiske.” – Jesse Livermore

Betydning: Et annet inspirerende handelsnotat om handel mindre enn mer. Å ha en pause fra handel kan ofte gjøre deg til en bedre handelsmann.

14. “Ikke forutse og bevege deg uten markedsbekreftelse – å være litt sent i handelen din er din forsikring om at du har rett eller feil.” – Jesse Livermore

Betydning: Et flott tips for handelsmenn som bruker analyse. Du må vente og bekrefte at en trend dukker opp før du handler. På den måten kan du være sikker på at handelsstrategien din vil fungere.

15. “Ønsket om konstant handling uavhengig av underliggende forhold er ansvarlig for mange tap i Wall Street selv blant profesjonelle, som føler at de må ta med seg penger hver dag, som om de jobbet for vanlig lønn.” – Jesse Livermore

Betydning: Det perfekte handelstilbudet for noen som glemmer at handel ikke er som en vanlig ni til fem jobb. Du vil ikke tjene penger hver dag, og hvis du lykkes, trenger du ikke det.

16. “Penger tjenes ved å sitte, ikke handle.” – Jesse Livermore

Betydning: Sett deg og vent på riktig mulighet. Fantastisk handelstilbud om tålmodighet.

17. “Jeg lærte tidlig at det ikke er noe nytt i Wall Street. Det kan ikke være fordi spekulasjoner er like gamle som åsene. Uansett hva som skjer i aksjemarkedet i dag har skjedd før og vil skje igjen. Jeg har aldri glemt det. ” – Jesse Livermore

Betydning: Det er et kjent faktum at markeder gjentar seg! Hvis en situasjon dukket opp før, vil den helt sikkert dukke opp igjen.

18. “Hvorfor tror du mislykkede handelsmenn er besatt av markedsanalyse? De ønsker den følelsen av sikkerhet som analysen ser ut til å gi dem. Selv om få vil innrømme det, er sannheten at den typiske handelsmannen vil ha rett i hver eneste handel. Han prøver desperat å skape sikkerhet der den bare ikke eksisterer. ” – Mark Douglas

Betydning: Det spiller ingen rolle hvor god markedsanalysen din er, det kan fortsatt være feil. Du må huske at det ikke er en eksakt vitenskap.

Inspirerende handelsnoteringer av Mark Douglas

19. “Hvis du kan lære å skape en sinnstilstand som ikke påvirkes av markedets oppførsel, vil kampen opphøre å eksistere.” – Mark Douglas

Betydning: Det perfekte handelstilbudet for å fremheve viktigheten av å være en frittliggende handelsmann. Ikke gi etter for presset markedet legger på deg.

20. “Farene ved å se på hvert kryss er dobbelt: overtrading og økte sjanser for å avvikle gode posisjoner for tidlig.” – Jack Schwagger

Betydning: Slutt å se på markedet så nøye. Du vil bare ende opp med å handle for mye, noe som er risikabelt og / eller lukker gode posisjoner for tidlig. Uansett taper du penger.

Inspirerende handelsnoteringer av Peter Borish

21. “Vi ønsker å oppfatte oss selv som vinnere, men vellykkede handelsmenn fokuserer alltid på tapene sine.” – Peter Borish

Betydning: Vellykkede handelsmenn tenker mer på å beskytte det de allerede har. Det er alltid viktigere enn å tjene mer penger.

22. “Gjennom hele min økonomiske karriere har jeg kontinuerlig vært vitne til eksempler på andre mennesker som jeg har kjent ble ødelagt av manglende respekt for risiko. Hvis du ikke ser hardt på risikoen, vil det ta deg. ” – Larry Hite

Betydning: Et ypperlig handelsnotat om forståelse av risiko. Hvis du ikke respekterer risiko, vil du mislykkes som handelsmann.

Inspirerende handelskurser av Larry Hite

23. ”Helt ærlig, jeg ser ikke markeder; Jeg ser risiko, belønning og penger. ” – Larry Hite

Betydning: En annen for å holde ting enkelt! Fjern alt annet fra tankene dine og fokuser på nøkkelelementene i handel.

24. “Jeg tror ikke du kan bli en virkelig god investor over et bredt spekter uten å lese mye. Jeg tror ikke at en bok vil gjøre det for deg. ” – Charlie Munger

Betydning: Gode handelsmenn slutter aldri å lære. Selv når de blir proffer ved handel, lærer de fremdeles.

Inspirerende handelskurser av Benjamin Graham

25. “På kort sikt er markedet en stemmemaskin, men på sikt er det en vektmaskin.” – Benjamin Graham

Betydning: Markedet fungerer som en popularitetskonkurranse på kort sikt, men på lang sikt ser vi den virkelige verdien bak et markedsinstrument.

Inspirerende handelskurser av Tony Robbins

26. ”Det er ikke det vi gjør en gang i blant som former livene våre. Det er det vi gjør konsekvent. ” – Tony Robbins

Betydning: Smarte ord for handel og for livet! For å bli ansett som en vellykket handelsmann, må du fokusere på å gjøre konsekvente handler over tid.

27. “Okser tjener penger, bjørner tjener penger, griser blir slaktet.” – Ukjent

Betydning: Du kan tjene penger når markedet går opp og ned, men du vil ikke tjene penger hvis du er grådig.

28. “Investering bør være mer som å se maling tørke eller se gress vokse. Hvis du vil ha spenning, kan du ta $ 800 og dra til Las Vegas. ” – Paul Samuelson

Betydning: Handel er ikke det samme som gambling. Det handler ikke om å ha det gøy, det handler om å trene riktig tidspunkt for å gjøre ditt trekk.

Inspirerende handelsnoteringer av Peter Bernstein

29. “Den grunnleggende loven om å investere er fremtidens usikkerhet.” – Peter Bernstein

Betydning: Du kan aldri være sikker på hva som vil skje. Det spiller ingen rolle hvor god forskningen din er, du vil aldri ha helt rett.

Motiverende handelskurser av Alexander Elder

30. “Du kan være fri. Du kan bo og jobbe hvor som helst i verden. Du kan være uavhengig av rutinen og ikke svare på noen. ” – Alexander Elder

Betydning: Kanskje et av de mest inspirerende børsene for å minne deg på hvor befriende det er å være en handelsmann!

31. “Du må identifisere dine svakheter og jobbe for å endre deg. Hold en handelsdagbok – skriv ned årsakene til at du går inn og ut av hver handel. Se etter gjentatte mønstre for suksess og fiasko. ” – Alexander Elder

Betydning: Dette motiverende handelsnotatet er kanskje det mest handlingsrike. Ta hensyn og finn ut hva som fungerer for deg.

Inspirerende handelskurser av Jason Klatt

32. “Ren vilje og besluttsomhet er ingen erstatning for noe som faktisk fungerer.” – Jason Klatt

Betydning: Motivasjon er ikke nok til å bli en vellykket handelsmann. Du trenger kunnskap, spesielt kunnskap om hva som fungerer for deg.

Inspirerende handelsnoteringer av George Soros

33. “Kortsiktig volatilitet er størst ved vendepunkter og avtar etter hvert som en trend blir etablert.” – George Soros

Betydning: Flotte ord fra en handelslegende. Husk dette sitatet når du setter sammen en handelsstrategi som bruker trender.

34. “Markedene er stadig i en usikkerhet og flyt, og det tjenes penger ved å diskontere det åpenbare og satse på det uventede.” – George Soros

Betydning: Selv om vi aldri kan være 100% sikre på hvilken retning markedene vil bevege seg, kan noen ting estimeres og noen ting ikke.

35. “Det er ikke om du har rett eller feil, det er viktig, det er hvor mye penger du tjener når du har rett, og hvor mye du taper når du tar feil.” – George Soros

Betydning: Et annet utmerket tilbud for risikobelønningsforhold. Og et annet eksempel på at en topphandler alltid har tapt tap.

Du vil kanskje også like: Hvordan tjene din nettoverdi på 8 milliarder dollar

Inspirerende handelsnoteringer av Henrique M Simoes

36. “I handel skjer det umulige omtrent to ganger i året.” – Henri M Simoes

Betydning: En nyttig påminnelse om at det utrolige ofte vil skje. Hold øynene skrelt for de øyeblikkene.

37. “Kjerneproblemet er imidlertid behovet for å tilpasse markedene til en handelsstil snarere enn å finne måter å handle som passer med markedsadferd.” – Brett Steenbarger

Betydning: Du kan ikke passe markedet rundt strategien din, du kan bare passe strategien din rundt markedet.

38. “Invester aldri i noen ideer du ikke kan illustrere med fargestift.” – Peter Lynch

Betydning: Et morsomt motivasjonssitat som minner oss om å fortsette å handle enkelt. Hvis noe er for komplisert, betyr det at det er flere sjanser for at det går galt.

Se også: Invester som Peter Lynch – The Stock Picking Expert

Inspirerende handelskurser av Larry Connors

39. “Jeg blir virkelig, bekymret når jeg ser handelsstrategier med for mange regler (det burde du også).” – Larry Connors

Betydning: Akkurat som ovenfor, er dette et flott handelsnotat om å holde handelsstrategier enkle. Jo færre reglene der er, jo bedre.

Inspirerende handelsnoteringer av Jim Rogers

40. ”Jeg venter bare til det ligger penger i hjørnet, og alt jeg trenger å gjøre er å gå derover og hente dem. Jeg gjør ingenting i mellomtiden. ” – Jim Rogers

Betydning: Tålmodighet er en av de mest verdsatte ferdighetene innen handel. Du må huske å bare slå til når tiden er inne!

Inspirerende handelsnoteringer av Nicolas Darvas

41. “Jeg tror på analyse og ikke prognoser.” – Nicolas Darvas

Betydning: Et godt tilbud for å holde handel vitenskapelig og i øyeblikket. Prøv å holde prognoser til et minimum, hvis mulig.

Inspirerende handelskurser av Yvan Byeajee

42. “Handel avslører ikke bare karakteren din, den bygger den også hvis du blir lenge nok i spillet.” – Yvan Byeajee

Betydning: Å oppnå ferdighetene til å bli en stor handelsmann er en livslang reise. For å lykkes krever du at du gjør endringer i livet ditt.

43. “Fokus, tålmodighet, klok dømmekraft, ikke-tilknytning – ferdighetene du tilegner deg i meditasjon og ferdighetene du trenger for å trives i handel er det samme.” – Yvan Byeajee

Betydning: Fire viktige ferdigheter enhver vellykket handelsmann trenger. De vil ikke bare hjelpe deg med å handle bedre, de kan også hjelpe deg med å leve et bedre liv.

44. “Tillit er ikke” Jeg vil tjene på denne handelen. “Tillit er” Jeg vil ha det bra hvis jeg ikke tjener på denne handelen. ” – Yvan Byeajee

Betydning: Utmerket råd om handelspsykologi. Du må ha riktig tilnærming til å vinne og miste handler.

45. “Du vil aldri finne oppfyllelse som handler i markedene hvis du ikke lærer å sette pris på og være fornøyd med det du allerede har.” – Yvan Byeajee

Betydning: Et flott handelstilbud for å minne deg på å sette pris på og beskytte det du allerede har. Å forstå risiko betyr å sette pris på det du allerede har.

Inspirerende handelsnoteringer av Andreas Clenow

46. ​​”Vokt dere for børskurser.” – Andreas Clenow

Betydning: Et morsomt sitat for å minne deg på at inspirerende handelskurser ikke er nok til å være en vellykket handelsmann!

Inspirerende handelsnoteringer av Martin Schwartz

47. “Lær å ta tap. Det viktigste i å tjene penger er ikke å la tapene komme ut av hånden. ” – Martin Schwartz

Betydning: For å unngå tap, må du først forstå og respektere dem. Men enda viktigere er at du må godta dem mentalt.

48. “Mange mennesker blir så innblandet i markedene at de mister perspektivet. Å jobbe lenger tilsvarer ikke nødvendigvis det å jobbe smartere. Noen ganger er det faktisk motsatt. ” – Martin Schwartz

Betydning: Smarte handelsmenn handler mindre, ikke mer! Ikke la deg bli fanget i markedet!

49. “Da jeg ble en vinner, sa jeg:” Jeg skjønte det, men hvis jeg tar feil, kommer jeg i helvete, fordi jeg vil spare pengene mine og gå videre til neste handel. ” – Martin Schwartz

Betydning: En annen viktig påminnelse om å ta vare på det du allerede har.

50. “Jeg har lært gjennom årene at det er veldig viktig å ta noen dager fri som en belønning etter en god fortjeneste i markedene. Den naturlige tendensen er å fortsette å presse til streken slutter. Men erfaring har lært meg at en hvile midt i streken ofte kan utvide den. ” – Martin Schwartz

Betydning: I likhet med ovenstående er dette inspirerende handelsnotatet en påminnelse om at du trenger å ta en pause fra markedene så ofte for å unngå overtrading og miste det du har. Beløn ​​deg selv!

51. “Jeg ler alltid av folk som sier:“ Jeg har aldri møtt en rik tekniker. ”Jeg elsker det! Det er en så arrogant, meningsløs respons. Jeg brukte grunnleggende i ni år og ble rik som tekniker. ” – Martin Schwartz

Betydning: Et godt tilbud for å minne deg selv på viktigheten av teknisk analyse.

52. “Når jeg blir skadet i markedet, kommer jeg i helvete. Det har ikke noe å si hvor markedet handler. Jeg kommer bare ut, fordi jeg tror at når du først er skadet i markedet, vil beslutningene dine være langt mindre objektive enn de gjør når du har det bra … Hvis du holder deg når markedet er sterkt mot deg eller senere skal de bære deg ut. ” – Randy McKay

Betydning: Å handle på følelser er noe av det mest risikable du kan gjøre. Hvis du tror du handler på følelser i stedet for markedets tilstand, trenger du en pause.

53. “Jeg vil fortsette å redusere handelsstørrelsen så lenge jeg mister… Mine pengestyringsteknikker er ekstremt konservative. Jeg risikerer aldri at noe nærmer seg den totale mengden penger på kontoen min, enn si mine totale midler. ” – Randy McKay

Betydning: En flott handelsstrategi for å redusere tap. Hver gang du mister en handel, reduser beløpet du handler.

Inspirerende handelskurser av Phillip Fisher

54. “Aksjemarkedet er fylt med enkeltpersoner som vet prisen på alt, men verdien av ingenting.” – Phillip Fisher

Betydning: I handel er ikke prisen på et instrument like viktig som verdien det gir deg.

Inspirerende handelsnoteringer av Robert G Allen

55. “Hvor mange millionærer kjenner du som har blitt velstående ved å investere i sparekontoer? Jeg hviler på saken. ” – Robert G. Allen

Betydning: Et flott poeng som illustrerer at en sparekonto aldri vil gjøre deg rik. Handel er en mye mer effektiv måte å skape rikdom på.

Inspirerende handelskurser av David Sikhosana

56. “Tap er nødvendig, så lenge de er assosiert med en teknikk som hjelper deg å lære av dem” – David Sikhosana

Betydning: I hovedsak er tap bare en dårlig ting når du ikke lærer av dem. Ved å lære av tapene dine, er det mindre sannsynlig at du gjentar dem.

Inspirerende handelsnoteringer av Paul Tudor Jones

57. “Hver dag antar jeg at hver posisjon jeg har er feil.” – Paul Tudor Jones

Betydning: Det høres kanskje ikke så inspirerende ut, men dette sitatet taler mye om viktigheten av å forberede seg mentalt på å ta feil.

58. “Hemmeligheten bak å være vellykket fra et handelsperspektiv er å ha en umåtelig og en udødelig og ublåsbar tørst etter informasjon og kunnskap.” – Paul Tudor Jones

Betydning: Som det gamle ordtaket sier ‘kunnskap er makt’. Med handel som unektelig er sant.

59. “Handel er veldig konkurransedyktig, og du må være i stand til å takle å få sparken din.” – Paul Tudor Jones

Betydning: Ikke gi opp bare fordi handelsplanen din falt fra hverandre. Du må lære av den erfaringen og fortsette!

60. “At handel med bomull var nesten avtalen for meg. Det var på det tidspunktet jeg sa: ‘Mr. Dumt, hvorfor risikere alt på en handel? Hvorfor ikke gjøre livet ditt til jakt etter lykke snarere enn smerte? ” – Paul Tudor Jones

Betydning: Dette handelsnotatet fremhever hvor viktig det er å diversifisere porteføljen din. Aldri risikere noe på bare en handel.

61. “Jeg tenker alltid på å tape penger i motsetning til å tjene penger. Ikke fokuser på å tjene penger, fokus på å beskytte det du har ”- Paul Tudor Jones

Betydning: Nok et fint sitat fra Paul Tudor Jones om viktigheten av å beskytte det du har.

Inspirerende handelskurser av Benjamin Franklin

62. “En investering i kunnskap gir den beste interessen.” – Benjamin Franklin

Betydning: Dette inspirerende handelsnotatet må være et av de smarteste. Jo mer du vet om hva du handler, desto mer sannsynlig er det at du foretar en informert handel, en som gir bedre resultater.

Inspirerende handelsnoteringer av Richard Branson

63. “Ikke bli flau over dine feil, lær av dem og start på nytt.” – Richard Branson

Betydning: Mens Richard Branson kanskje ikke er en handelsmann, snakker ordene hans mye sannhet. Lær av feilene dine og fortsett.

Inspirerende handelskurser fra Sun Tzu

64. “Den som vet når han kan slåss og når han ikke kan, vil seire.” – Sun Tzu

Betydning: Et annet sitat fra utenfor handelsverdenen. I hovedsak vil du lykkes ved å vite når du skal handle og når du ikke skal handle.

Inspirerende handelsnoteringer av Ed Seykota

65. “Vinn eller tap, alle får det de vil ut av markedet. Noen mennesker ser ut til å like å tape, så de vinner ved å tape penger. ” – Ed Seykota

Betydning: Å miste en handel er ikke verdens undergang. Hvis du lærte noe av det, fikk du likevel noe ut av det.

66. “Elementene i god handel er (1) kuttetap, (2) kuttetap og (3) kuttetap. Hvis du kan følge disse tre reglene, kan du ha en sjanse. ” – Ed Seykota

Betydning: Ikke alle handlerne dine vil lykkes. Derfor kan du bare bli en god handelsmann ved å lære å minimere tapene dine.

67. “Trenden er din venn til slutten når den bøyer seg.” – Ed Seykota

Betydning: Ordspill på den berømte frasen ‘trenden er din venn’. Du må huske at trender ikke varer evig.

Inspirerende handelskurser av Sami Abusaad

68. “Er du villig til å tape penger på en handel? Hvis ikke, ikke ta det. Du kan bare vinne hvis du ikke er redd for å tape. Og du kan bare gjøre det hvis du virkelig aksepterer risikoen foran deg. ” – Sami Abusaad

Betydning: Et fint handelsnotat som nok en gang illustrerer viktigheten av å forstå risiko og hvordan det forholder seg til suksess.

Motiverende handelskurser av Bruce Kovner

69. “Hvis du tilpasser tap, kan du ikke handle.” – Bruce Kovner

Betydning: Følelse har ingen plass i handelsarenaen. Hvis du vil handle, må du fjerne det.

70. “Jeg vet hvor jeg kommer ut før jeg kommer inn.” – Bruce Kovner

Betydning: Et smart tilbud for inn- og utreisestrategier. Før du starter strategien din, må du vite hvor du kommer inn og ut.

Inspirerende handelskurser av Tom Basso

71. “Jeg tror investeringspsykologi er det langt viktigere elementet, etterfulgt av risikokontroll, med minst viktige hensyn er spørsmålet om hvor du kjøper og selger.” – Tom Basso

Betydning: Visst, når du bryter ned handler handler alt om kjøp og salg, men uten riktig tankesett og risikostyringsevner, kan mange ting gå galt.

Inspirerende handelskurser av Justin Mamis

72. ”Aksjer kjøpes ikke i frykt, men i håp. De selges vanligvis av frykt. ” – Justin Mamis

Betydning: Et utmerket sitat om handelspsykologi. Mange av handlingene utført av nybegynnere og motiverte av følelser.

Inspirerende handelskurser av William O'Neil

73. “Det som virker for høyt og risikabelt for flertallet, går generelt høyere, og det som virker lavt og billig, går generelt lavere.” – William O’Neil

Betydning: Markedet vil ofte slå dine forventninger, men det betyr ikke at du bør stole på at det skjer!

74. “Å la tap løpe er den alvorligste feilen som er gjort av de fleste investorer.” – William O’Neil

Betydning: Nok en gang et annet inspirerende handelsnotat som fremhever hvor viktig det er å redusere tapene for å være lønnsom.

Inspirerende kursnoteringer av Warren Buffett

75. “Markedet er en enhet for å overføre penger fra utålmodig til pasienten.” – Warren Buffet

Betydning: Den utålmodige mister alltid pasienten. Tålmodighet er en av de mest verdsatte ferdighetene du kan ha som handelsmann.

76. “Du trenger ikke være rakettforsker. Investering er ikke et spill der fyren med 160 IQ slår fyren med 130 IQ. ” – Warren Buffet

Betydning: Intelligens er ikke alltid det viktigste med handel. Det er et vell av andre faktorer som spiller.

77. “Vi prøver rett og slett å være redde når andre er grådige og å være grådige bare når andre er redde.” – Warren Buffet

Betydning: Nok et fint sitat fra Warren Buffet om følelser og å tjene penger.

78. “Det tar 20 år å bygge et rykte og fem minutter å ødelegge det. Hvis du tenker på det, vil du gjøre ting annerledes. ” – Warren Buffet

Betydning: Alt som trengs er en liten feil å miste alt. Derfor må du være forsiktig når du handler og forstå risikoen.

79. “Se på markedssvingninger som din venn i stedet for din fiende.” – Warren Buffet

Betydning: Markedsvingninger gir deg muligheter til å komme inn og ut av markedet, ikke vær redd for dem.

80. “Profitt av dårskap, i stedet for å delta i den.” – Warren Buffet

Betydning: Forsikre deg om at de eneste feilene du ser er andres feil, ikke dine egne. Når andre gjør en feil, er det en sjanse for deg å tjene penger.

Se også: Vil du ha tips fra noen som er verdt 88 milliarder dollar

Inspirerende handelskurser av John Maynard Keynes

81. “Markedene kan forbli irrasjonelle lenger enn du kan være solvente.” – John Maynard Keynes

Betydning: En viktig påminnelse om at markedsvolatilitet kan svelge hele handelskontoen din hvis du ikke er forsiktig.

Inspirerende handelsnoteringer av Gerald M Loeb

82. “Å akseptere tap er den viktigste investeringsenheten for å sikre kapitalens sikkerhet.” – Gerald M. Loeb

Betydning: Hvis du ikke godtar tapene dine og begynner å jage dem i stedet, setter du hele kapitalen din!

Inspirerende kursnoteringer av Seth Klarman

83. “Den vanskelige delen er disiplin, tålmodighet og dømmekraft.” – Seth Klarman

Betydning: Det er på en måte lett å handle, men å tilegne seg ferdighetene til å handle godt kan være vanskelig.

84. ”I virkeligheten vet ingen hva markedet vil gjøre; å prøve å forutsi at det er bortkastet tid, og å investere basert på denne spådommen er en spekulativ oppgave. ” – Seth Klarman

Betydning: Analysen din vil aldri være helt korrekt, og det er viktig å erkjenne det.

Inspirerende handelskurser av Tony Saliba

85. “Jeg definerer alltid risikoen min, og jeg trenger ikke å bekymre meg for det.” – Tony Saliba

Betydning: Det første trinnet hver næringsdrivende bør ta før de handler, er å definere risikoen!

Inspirerende handelskurser av Jim Cramer

86. “Håp er [en] falsk følelse som bare koster deg penger.” – Jim Cramer

Betydning: Aldri baser dine handler på håp. I stedet bør de være godt informert basert på informasjonen og analysen du har for hånden.

87. “Nøkkelen til handelssuksess er emosjonell disiplin. Hvis intelligens var nøkkelen, ville det vært mange flere som tjente penger … Jeg vet at dette vil høres ut som en klisje, men den viktigste årsaken til at folk taper penger i finansmarkedene er at de ikke kutter tapene sine . ” – Victor Sperandeo

Betydning: Nok et fint handelstilbud om å redusere tap. Hvis du ikke gjør det, vil du aldri lykkes konsekvent.

Inspirerende kursnoteringer av Linda Raschke

88. “Alt du trenger er ett mønster for å tjene til livets opphold.” – Linda Raschke

Betydning: De enkleste mønstrene høster ofte de beste fordelene. Hvis du kan lære å bruke dem, kan du tjene penger på å handle.

89. “Noen ganger er den beste handelen ingen handel.” – Ukjent

Betydning: Et velkjent handelsnotat. Du trenger ikke å handle hele tiden for å lykkes.

90. “Mønstre fungerer ikke 100% av tiden. Men de er fortsatt kritiske fordi de hjelper deg med å definere risikoen. Hvis du ignorerer mønstre og fokuserer på følelser, følelser og varme tips, er det bare å glemme å oppnå konsistens. ” – Ifan Wei

Betydning: Hvis du vil være en konsekvent vellykket handelsmann, må du jobbe med mønstre!

Inspirerende handelskurser av Martin Zweig

91. “Det er ok å ta feil; det er utilgivelig å holde seg feil. ” – Martin Zweig

Betydning: Et smart sitat for å minne deg på å lære av feilene dine.

Inspirerende handelsnoteringer av Sir John Templeton

92. “De fire farligste ordene med å investere er: Denne gangen er det annerledes.” – Sir John Templeton

Betydning: Det er bare annerledes hvis du lærte av feilene dine sist!

Inspirerende handelskurser av Steve Burns

93. “Det er stor forskjell mellom god handel og god handel.” – Steve Burns

Betydning: Alle kan gjøre en god handel, men ikke alle kan være en gjennomgående god handelsmann.

Inspirerende handelsnoteringer av Rob Smith

94. “Kjøp ting som skal opp. Selg ting som går ned. Og når de stopper, kom deg ut! ” – Rob Smith

Betydning: Å kjøpe når det er lavt og å selge når det ikke er nok. Du må også vite retningen instrumentet vil bevege seg i.

Inspirerende handelskurser av Jaymin Shah

95. “Ikke følg noen blindt, følg [markedet] og prøv å høre hva den forteller deg.” – Jaymin Shah

Betydning: Følg aldri folks råd uten å gjøre din egen undersøkelse. Din egen forskning er alltid mer verdifull.

96. “Du vet aldri hva slags oppsett [markedet] vil presentere for deg. Målet ditt bør være å finne en mulighet der risikobelønningsforholdet er best.” – Jaymin Shah

Betydning: Markedet er aldri det samme, det endrer seg alltid. Hver gang du handler, må du revurdere situasjonen på jakt etter et gunstig risikobelønningsforhold.

Inspirerende handelskurser av Mark Harila

97. “Hva er forskjellen mellom en proff og en amatør? Profesjonelle ser etter hva som er galt med et oppsett. Amatører ser bare etter hva som er riktig. ” – Mark Harila

Betydning: Når du kommer til poenget med å være en profesjonell handelsmann, ser du mer etter feil enn noe annet. Amatører klarer ofte ikke å gjøre det.

98. “En trader med topp ytelse er helt forpliktet til å være best og gjøre alt som trengs for å bli best. Han føler seg fullstendig ansvarlig for det som skjer, og kan dermed lære av feil. Disse menneskene har vanligvis en fungerende forretningsplan for handel fordi de behandler handel som en virksomhet. ” – Van K. Tharp

Betydning: Et flott handelsnotat som oppsummerer hva en stor handelsmann trenger. Viktigst fremhever å lære av feil og ha en plan.

Inspirerende handelsnoteringer av Joel Grenblatt

99. ”Så mye som mulig vil du ikke få godt betalt bare for å ta store risikoer. Alle kan klare det. Du vil bli godt betalt fordi du gjorde leksene dine. ” – Joel Greenblatt

Betydning: Å være risikabel lønner seg ikke. Det som virkelig lønner seg er å undersøke hva du handler og sette deg mål.

Inspirerende handelsnoteringer av Scott Redler

100. “Handelsmenn trenger en daglig rutine som de elsker. Hvis du ikke elsker det, kommer du ikke til å gjøre det. ” – Scott Redler

Betydning: Et virkelig inspirerende børsnotering for å minne deg på at du trenger en handelsstil som passer inn

101. “Handle markedet foran deg, ikke den du vil ha!” – Scott Redler

Betydning: Din handelsstrategi skal gjenspeile virkeligheten i markedet. Du kan ikke bare bruke en hvilken som helst strategi du liker.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra disse 101 inspirasjonskursene, gjør det til disse poengene.

 • Handelskurser kan minne oss på å holde ting enkelt! Omgi deg med påminnelser når ting blir for kompliserte.
 • Mange av de beste handelskurser minne oss om at forskning kommer først. Å være informert om hva du skal handle vil alltid lønne seg.
 • Tålmodighet er en viktig del av handel. Å handle sjeldnere er vanligvis bedre enn å handle ofte.
 • Handel er ikke som en vanlig dagsjobb. Du kan ikke passe markedet rundt livet ditt.

Inspirerende handelskurser vil motivere deg, men vil ikke gjøre deg til en handelsmann!

Men Trading Education gratis forex trading kurs kan bare gjøre susen. Mens du kanskje føler deg pumpet og klar etter å ha lest listen vår, tar handel mye mer enn motiverende handelskurser.

Våre forex trading kurs, The Ultimate Guide To Forex Trading er gratis nå.

Du vil lære:

 • Foundation i FOREX Trading
 • Mekanikk for FOREX Trading
 • Avansert analyse FOREX Trading
 • Strategihandel for FOREX-handel

Registrer deg og få den nå før den er borte! Hvem vet, kanskje en dag vil du være den som lager inspirerende handelskurser!

Hvis du likte å lese 101 inspirerende handelstilbud og hva de betyr fra handelsutdanning, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det også kan være av interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me