De 20 beste økonomiske tipsene for tusenårsriket

De 20 beste økonomiske tipsene for årtusener

Det er færre bedre gaver enn etterpåkikkergaven. Hvis du var i stand til å samle leksjonene du har lært gjennom karrieren din og ta dem tilbake til det 20 år gamle selvet ditt, ville du uten tvil være millionær på kort tid. Imidlertid er det ikke slik verden fungerer. I stedet må vi se på de som har opplevd et større antall erfaringer for å finne økonomiske visdomsord som kan hjelpe deg i riktig retning.

Vel, heldigvis for deg, gjør denne Trading Education-artikkelen akkurat det. Her oppsummerer vi de viktige økonomiske leksjonene som Robert Pagliarini, som er eier av et velstandsrådgivningsfirma, har lært gjennom hele livet. De er best egnet for unge mennesker som ønsker å sette sitt preg på verden og bygge sin økonomiske formue de neste tiårene. For å gjøre det fordøyelig, er det 20 av de beste økonomiske tipsene for tusenårsriket.

1. Det er på tide å ta risiko

økonomiske tips, ta risiko

Å være ung og 20 år gammel er ikke tiden for å spille det trygt og sikre dine spill. I stedet er du i den perfekte posisjonen til å ta store risikoer som ditt eldre jeg aldri ville vurdere. Dette betyr ikke å være dum med pengene dine, men det betyr å starte en bedrift eller ta ut en investering som har potensial til å gjøre det utrolig bra.

Selv om det mislykkes, har du lært noen verdifulle leksjoner og fortsatt har tiår med tid igjen for å få det riktig neste gang. Det er mye lettere å gjøre dette nå mens du ikke har et pantelån å betale og tre barn å mate.

Du vil kanskje også like: Begynn å tenke og bli rik i dag!

2. Det er viktig å investere i deg selv

Hvis du ønsker å lykkes virkelig og samle en god mengde rikdom, må du først og fremst investere i deg selv. På omtrent samme måte som du ikke kan bygge et milliard dollar selskap fra bunnen av, kan du heller ikke gjøre det samme uten et solid kunnskapsgrunnlag.

Fokuser på minst de første 10 til 15 årene av karrieren din som en læringsmulighet. Visst, det er en sjanse for at du kan slå det stort med neste Facebook eller Snapchat, men det er ikke det som er viktig. Det som er viktig er å ta deg tid til å lære ting underveis og å bygge opp din kunnskapsbase for fremtidig suksess.

3. Bli smart med penger

Til tross for at universiteter kunngjør fordelene ved å få en grad og tilbringe år i utdanning, er det overraskende hvor få unge mennesker har god økonomisk kunnskap. Dette er veldig synd, da det kan føre til at folk belaster seg på store mengder unødvendig gjeld fra en veldig ung alder.

I stedet bør du være proaktiv med din økonomiske bevissthet ved å ta deg tid til å lære det grunnleggende om regnskap. Disse ferdighetene vil hjelpe deg med å gjøre klokere personlige og forretningsinvesteringer når du blir eldre. Enda bedre, du trenger ikke å betale tusenvis for å lære disse ferdighetene, bare begynn med å lese en bok, som denne – Get Money Smart av Robert Pagliarini.

Se også: Hvordan kan du begynne å investere uten penger?

4. Flytt dit hvor mulighetene ligger

I dag er unge ofte for forsiktige eller for redde til å gjøre et stort grep tidlig i 20-årene. I stedet for å flytte til en ny by for å finne en god jobb og for å få tilgang til muligheter, vil de i stedet velge å bli hjemme og bli gamle når verden går forbi dem.

Det er usannsynlig at du finner spennende nye muligheter når du sitter fast i samme miljø fra fødselen. I stedet må du være modig og flytte til stedet der mulighetene ligger, selv om du ikke aner hva som venter. Ved å bare være i disse miljøene, vil du bli utsatt for spennende nye ideer og vil være mye mer i stand til å finne den flotte jobben eller gapet i markedet.

5. Sett deg livstidsmål nå

sette livstidsmål

Mange mennesker sier ting som jeg ikke gleder meg til å bli rik en dag ?? eller jeg tar ferie når økonomien er i orden ??. Disse uttalelsene er veldig blasà © og er ikke i det hele tatt realistiske. Faktisk, ved å si disse, er det lite sannsynlig at du noen gang faktisk når dem og tjener den økonomiske uavhengigheten du ønsker.

I stedet bør du være aktiv i din økonomiske planlegging ved å sette mål og mål du skal treffe gjennom hele livet. Ikke vær sjenert her, i stedet vær dristig og ambisiøs. Vil du ha en øy innen 40 år? Flott, så skriv det ned! Du kan da få en ide om hvor mye du trenger å tjene og være verdt med visse intervaller for å nå disse målene.

Folk leser også: 5 vellykkede gründere som startet med ingenting og hva du lærer av historiene deres

6. Fokuser alltid på vekst

Mennesker som aldri kommer noen vei i livet er de som sitter fast i her-og-nå og ikke tar sjansen på å presse seg selv. I stedet for å lykkes med økonomien din, må du være forpliktet til å alltid presse deg selv og søke vekst. Dette betyr å lære nye ting og prøve ut nye ideer.

Som nevnt tidligere, selv om planene mislykkes eller du blir slått tilbake, lærer du fortsatt verdifulle livstimer. Dette er uvurderlige voksende opplevelser og er de slags ting du alltid bør være fokusert på. Dette er hva som vil hjelpe deg med å skille det fantastiske livet ditt fra en middelmådig.

7. Gjør investering og redning til en vane

penger vokser, økonomiske tips

På samme måte som du burde investere i din egen kunnskap fra en ung alder, bør du også begynne å investere og spare penger. Selv om du ikke har mye å spare. Det spiller ingen rolle. Bare ved å sette av £ 5 eller så i uken, vil du oppdage at du om noen år har en anstendig pott med penger som sitter klar til bruk.

Denne enkle praksisen med å investere og spare der det er mulig, vil begynne å gi deg gode økonomiske vaner som vil stå bra når du har mer penger å leke med. Smarte tusenår vil prøve å spare minst 10% av sin månedlige inntekt, klare til å investere i muligheter når de kommer.

Sjekk ut denne artikkelen: Hvorfor investerer så mye bedre enn å spare?

8. Ta aldri gjeld for utdannelsen din

Å ta gjeld for å gå på skole er et utrolig kontroversielt tema. Imidlertid er det mange solide argumenter som sier at å ta på seg enorme gjeldssummer bare for å få en grad ikke er veien videre. Når du gjør det, vil du sitte igjen med store tilbakebetalinger av lån som ligger over hodet i flere tiår framover.

I stedet bør du vurdere å ta deg tid til å gjøre et college-kurs i stedet og styrke økonomien din i mellomtiden. Alternativt kan du legge inn timer ved å ta en jobb mens du studerer. Visst, det vil ikke være like morsomt, og det vil definitivt bli vanskeligere, men det vil gi deg den slags grus og besluttsomhet som trengs for å lykkes i livet.

9. Gå inn på alt du gjør

Den typiske ruten som folk tar med oppgaver i livet, er å organisere dem i små biter og deretter krysse av for et lite antall jobber hver dag. Imidlertid, hvis du virkelig vil utmerke deg med noe og komme deg videre, må du gå all-in på det du synes er det viktigste på den tiden. Her er et eksempel. Si at du jobber 40 timers uker i en myrstandardjobb, og deretter bestemmer du deg en dag for å starte en bedrift.

Mange kan opprettholde jobben og forplikte seg et par timer hver natt her og der og utvide virksomheten. Selv om denne langsomme og jevne tilnærmingen noen ganger kan lønne seg, er det mye mindre sannsynlig. I stedet, hvis du virkelig tror på ideen, bør du forplikte 110% til den og ignorere noe annet før du har sett det igjennom. Som et resultat vil sjansene dine for suksess øke drastisk.

10. Fokuser på å opprettholde lave kjerneutgifter

En av de verste tingene en ung person kan gjøre i dag, er å begynne å ta store månedlige utgifter fra begynnelsen. Visst, noen av vennene dine har råd til å bo i et prangende hus eller kjøre en helt ny bil, men ikke prøv å etterligne disse menneskene. I stedet må du holde økonomien magert for å unngå å belaste deg selv på noen måte.

Det kan være fristende å registrere seg for en kostbar månedlig låneavtale for en splitter ny Tesla, men det er bare ikke god økonomisk fornuft. Når du gjør det, legger du deg ned med store betalinger som du knapt har råd til, og som reduserer sjansene dine for å ta spennende nye risikoer og muligheter..

11. Tenk på hvem vennene dine er

omgir deg med vellykkede mennesker

Det er et vanlig ordtak at vi blir gjennomsnittet av de fem menneskene vi tilbringer mest tid med ??. Når du tenker på det, gir det mye mening. Si at du omgir deg med venner som har veldig lave forventninger og liten økonomisk ambisjon. De fleste av samtalene dine vil være basert på middelmådige ting som ikke ser deg komme noen vei.

Men hvis du tar deg tid til å møte regelmessig med lignende, likesinnede som er drevne og har god økonomisk sans, øker sjansene for suksess dramatisk. Å være ung og 20 er tiden for å drømme stort og gå stort på nye ideer. Finn folk som deler denne lidenskapen og stasjonen.

Ikke gå glipp av: Vil du ha tips fra noen som er verdt 88 milliarder dollar?

12. Helsen din er viktig

Å jobbe hardt og presse deg selv når du er ung er viktig, men det skal aldri komme til ofre for din egen helse og velvære. I stedet bør du gjøre trening og sunn mat til en vanlig del av livsstilen din. Dette vil bidra til å holde kroppen og sinnet i god form, og holde deg klar for når utfordringer kommer din vei.

Trenger du bevis på viktigheten av dette? Bare snakk med folk du kjenner som lider av kroniske sykdommer eller selvpåførte helseforstyrrelser. Du vil oppdage at livene deres endret seg dramatisk når disse helseproblemene kom i veien. Det gir deg så mye mindre tid til å fokusere på andre ting og begynner å svelge din mest verdifulle ressurs: tid.

13. Skape, skape, skape!

skape og bygge flotte ting

De menneskene som lykkes med sin fremtidige økonomi, er de som har brukt livet sitt på å skape og bygge store ting. Det spiller ikke en gang hva disse er. Det være seg et selskap, en veldedighetsorganisasjon, et produkt eller en slags følgende. Uansett hva det er, er det noe de bygde, det som ga dem stor økonomisk frihet.

Som sådan, bør du legge mye fokus og energi på å bygge flotte ting hele tiden. Du vet aldri hvilken idé som blir den store hit, men du går glipp av 100% av skuddene du ikke tar. Det hele kommer ned på å være åpen for å ta risiko og nå nye muligheter når og når de blir tilgjengelige.

Se også: Denne investeringsveiledningen vil hjelpe deg med å ta bedre økonomiske beslutninger

14. Fokus på de andre åtte timene ??

På en typisk dag vil du bruke åtte timer på å jobbe, åtte timer på å sove og åtte timer på å gjøre andre ting. Tallene er ikke alltid perfekt for alle, men de er normalt ganske nærme. Hvis du vil maksimere tiden din og bygge stor rikdom, må du være nøye med hva du gjør i den tiden du ikke sover eller jobber.

Hvis du har en forretningside du vil presse, bør åtte av de åtte timene brukes på den ideen. Selv om du legger fire eller fem timer om dagen, er det noen andre der ute som legger mer tid på den samme ideen. Så, få mest mulig ut av tiden du får, og gå inn for å høste suksessen i fremtiden.

15. Gå utover jobben

gå over

Dette poenget er nesten i strid med noen av de andre punktene i denne artikkelen, siden det i stor grad har forsøkt å fremme uavhengighet og legge hardt arbeid på dine egne ideer. Det er imidlertid mye å si for å gå utover i din daglige jobb også. I stedet for bare å blande seg og travelt gjennom dagen, bør du gi 100% hver dag og prøve å skille seg ut.

Ved å ta denne tilnærmingen, vil du lære så mye mer og ta så mye mer av rollen. Det er også avgjørende for å hjelpe deg med å utvikle en eiermentalitet, det er her du styrer hvor vellykket hver del av dagen din er. Du vil også oppdage at du begynner å kose deg mer og er bedre i stand til å påvirke de rundt deg gjennom din energi og entusiasme.

16. Ikke bli fanget opp av hvor gammel du er

Det er altfor mange mennesker som klandrer alderen for hvorfor de ikke vil prøve en ny mulighet. Det er de som sier at de er for unge eller for uerfarne til å prøve noe. Det er feil. I den andre leiren er det de som sier at de er for gamle og for fast i deres måter å starte noe nytt eller å prøve å bygge noe fra bunnen av. Dette er også falskt.

Faktisk spiller det ingen rolle hvor gammel du er for å lykkes med noe. Hvis du er 15 år og vil begynne å lage og selge ting, så velg det! Hvis du er 50 eller 60 år og bestemmer deg for at du vil gå tilbake til skolen og utvikle en ny ferdighet, så gjør det! Det er alltid tid igjen til å endre omstendighetene dine, du trenger bare å stille tvilen. Den beste tiden å komme i gang er i dag.

Sjekk ut denne artikkelen: 7 trinn for å nå dine økonomiske mål

17. Dobbel ned på styrkene dine

ferdigheter til vellykket investor

En av de raskeste måtene å lykkes med en oppgave i livet, som å starte en bedrift, er å bruke så mye av energien som mulig på å gjøre noe du er god for. Dette betyr ikke å forsømme alt annet, ettersom du fortsatt kan investere tid i å utvikle disse ferdighetene. Eller, enda bedre, ta inn hjelp utvendig fra andre som har disse ferdighetene.

Hvis du vil at virksomheten din skal lykkes, må du gjøre noe eksepsjonelt bra, så du bør være den personen som går inn på styrke og maksimerer talentene og energien. Ikke bekymre deg for resten, da disse tingene vil ordne seg og bli ført med av det du oppnår gjennom å fokusere på det du er flott for.

18. Forstå hva som driver deg til å lykkes

Selve naturen til å bygge noe flott betyr at du vil bli møtt med utfordringer underveis. Hvis du snakker med en vellykket bedriftseier, vil de fortelle deg at 1001 ting kom i veien da de kjempet for å komme dit de er i dag, men det stoppet dem ikke. Og for å få deg gjennom disse tøffe tidene, må du ha en grunn til å gjøre det du gjør.

Hvis du jobber 16 timers dager for å lære en ny ferdighet eller bygge merkevaren din, må du ha noe der for å motivere deg hele veien og minne deg på hvorfor du straffer deg selv. Å forstå hva som driver deg er en veldig personlig ting, så ta deg tid til å se dypt inn i deg selv og lære hva de er. Puss deretter disse tingene hvor du kan, så de er der for å minne deg på og presse deg fremover.

Ikke gå glipp av: Tony Robbins, en mann som skaper og inspirerer suksess

19. Ta alltid ansvar

ta ansvar, økonomiske mål

Etter det forrige punktet er det viktig å være klar over at livet ikke er perfekt, og noen ganger skjer det feil og ting går galt. Det kan være at du savner en lanseringsfrist, eller at en investering ikke går ut over hvordan du hadde likt. Vel, når dette skjer, ikke klandre andre.

Ta i stedet ansvar for feilen og godta den som din egen. Dette er en veldig moden ting å gjøre, og det er den aller beste måten å vokse som individ. Du kommer aldri noe sted i livet hvis du fortsetter å skylde på andre for feilene dine. Vær heller den personen som tar ansvar og lærer en leksjon for neste gang.

20. Fokus på å bygge eiendeler

Å bygge reell formue betyr å innse at du må slutte å jobbe for penger og ha penger til deg. Dette kan bare skje hvis du har tatt deg tid til å bygge opp eiendelene dine. Eiendeler er ting som investeringer, virksomheter og eiendommer. Ting som gir deg avkastning av kontanter hver måned, i stedet for å ta penger fra deg.

Hvis du kan bygge opp en stor mengde eiendeler i livet ditt, vil pengene til slutt aldri være et problem. Du har nok å komme inn for å dekke dine behov og trenger ikke å bekymre deg for å bruke så mye tid på å jobbe. Hvis du vil lære mer om dette poenget, er et flott sted å stare ved å lese Rik pappa, stakkars pappa.

Du vil kanskje også like: Les denne boken og begynn å fokusere på eiendeler!

Bonus Tips

ta kontroll over økonomien din

Som et siste punkt å avslutte på, må du innse at å ta kontroll over økonomien din ikke skal sees på som et arbeid. I stedet, ha det gøy med alt du gjør, og lev livet fullt ut. Det er ingen grunn til at du ikke kan gjøre dette, så lenge du fokuserer på å gjøre det du elsker.

Ikke gå glipp av: The Ultimate Guide to Forex Trading

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Kilde: www.forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me