2020 m. Geriausia naudoti Bitcoin (paskolos) skolinimo platformą

Nėra perdėta sakyti, kad:

„Bitcoin“ ves kriptovaliutų priėmimo bangą !!

Nuo kuklaus pradžios 2009 m. „Bitcoin“ išaugo į visavertę ekosistemą, kurioje kartu egzistuoja vartotojai, kalnakasiai, kūrėjai ir verslo kūrėjai..

Tačiau iki šiol „Bitcoin“ buvo teigiama, kad tinka tik šiam naudojimui, t. Y. „Vertės saugyklai“, tačiau yra daugybė kitų būdų, kuriems Bitcoin gali būti naudojamas ir dabar !!

Vienas iš jų yra „Bitcoin“ skolinimas arba „Bitcoin“ (BTC) paskolos.

Kas yra Bitcoin paskolos?

„Bitcoin“ (BTC) paskolos yra tiesiog paskolos, kurias skolininkai gali pasiimti iš savo BTC akcijų. BTC paskolos skolininkai turi laikyti savo BTC turimą turtą kaip užstatą, už kurį gauna papildomų reikalingų grynųjų pinigų USD arba kokiu kitu stablecoin.

Taigi iš esmės paskolos, gautos per „Bitcoin“ kaip įkaitą, vadinamos BTC paskolomis, ir yra daugybė „Bitcoin“ skolinimo programų, kuriose skolininkai gali pasiskolinti pinigų už BTC, o skolintojai – uždirbdami papildomus pinigus, skolindami savo BTC..

Skolintojas (jo / jos) taip pat gali paskolinti „Bitcoin“ ir įsiskolinti „Bitcoin“ per toliau nurodytas „Bitcoin“ skolinimo platformas:

Populiariausia „Bitcoin“ (BTC) skolinimo platforma & Svetainės 2020 m

„Bitcoin“ skolinimo programa
YouHodler [Rekomenduojamas] Gaukite paskolą dabar
„BlockFi“ [JAV klientams] Gaukite paskolą dabar
Celsijaus Gaukite paskolą dabar
Druskos skolinimas Gaukite paskolą dabar

1. „YouHodler“ [rekomenduojama]

„YouHodler“ yra „FinTech“ platforma, orientuota į kriptografinėmis priemonėmis paremtų paskolų teikimą galutiniams vartotojams, turintiems „fiat“ valiutas (USD ir EUR), stabligmenis ir kt. Jie apdorojo 10 mln..

Populiariausios yra BTC ir stablecoin paskolos. Nuo šiol „YouHodler“ palaiko BTC, BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, REP ir kitas populiarias kriptovaliutas bei žetonus..

„YouHodler“ galite gauti paskolų iki 30 000 USD grynaisiais pinigais dabar, kai dirbate iki 120 dienų. Palūkanų normos skiriasi skirtingomis valiutomis, tačiau vis tiek yra geriausios pramonėje.

Be to, jų paskolos vertė (LTV) yra didžiausia pramonėje ir naudodamiesi „YouHodler“ galite gauti paskolų iki 90% LTV.

Su „YouHodler“ galite gauti paskolą, kurios suma yra mažiausia 100 USD ir aukštesnė, naudojant šią reklaminę nuorodą. Pastaba: JAV & Kinijos vartotojai dar neleidžiami !! JAV klientams vietoj to naudokite „BlockFi“.

Patikrinkite „YouHodler Bitcoin-Loans“

# 2. Celsijaus tinklas

Kita kompanija, skolinanti jums dolerius už jūsų kriptovaliutas, yra „Celsius Network“. Celsijaus laipsnis yra ne tik bendraamžių kriptografinių paskolų kompanija, bet ir pastangos pritraukti kitus 100 milijonų dolerių žmonių, kurie dar nėra prisijungę prie bankininkystės.

Tokiu būdu investuotojai, turintys papildomą kriptografiją ir norintys užsidirbti iš tų, neprarasdami pranašumo juos laikyti, gali vėl pasinaudoti „Celsius“ tinklu ir uždirbti grynųjų ar monetų palūkanas..

„Celsijaus“ metu galite tikėtis metinių palūkanų normų nuo 5% iki 12%, priklausomai nuo jūsų užstato, ir galite gauti paskolas iki vienerių metų kadencijos iki 50% LTV.

Išbandykite „Celsus Network“ dabar

# 3. „BlockFi“

„BlockFi“ yra viena iš pirmaujančių bendrovių, siekianti surinkti institucinį finansavimą pradedant kurti „Bitcoin“ paskolą. „BlockFi“ galite pasiskolinti nuo 2000 iki 100 milijonų dolerių už LTV iki 50%. Metinė palūkanų norma skiriasi pagal skolinimosi trukmę, tačiau jų mažiausia pradinė palūkanų norma yra 4,5% balandis.

Kad galėtumėte naudoti „BlockFi“, turite turėti bent 4000 USD ar daugiau šifravimo, o šiuo metu „BlockFi“ yra prieinamas visose JAV, išskyrus (NV, SD, VT ar HI).

Jei su savimi turite papildomų BTC, galite juos paskolinti ir uždirbti palūkanas naudodami „BlockFi“.

Išbandykite „BlockFi“ dabar

# 5. Druskos skolinimas

„Druskos skolinimas“ skatina kriptografijos turėtojus HODL savo kriptografiją ir išleidžia grynuosius pinigus. Pagrindinis dėmesys skiriamas kripto skolinimui kartu su kitu populiaru kripto turtu (skaitmeniniu turtu).

Naudodamiesi druskos skolinimu, galite gauti paskolų nuo 5000 iki 100 milijonų dolerių, priklausomai nuo to, kiek galite įnešti įkaito. Paskolos metinė norma prasideda nuo 5,99%, o kriptovaliutų paskoloms galite gauti 30–50% LTV..

Kaip veikia „Bitcoin“ paskola?

BTC paskolos veikia panašiai kaip ir visos kitos kriptografinės paskolos.

Jūs netgi galite palyginti BTC paskolas su HELOC paskolomis. Paskolos pagal paskirtį yra būsto kredito paskolų linija, kai norint gauti kredito liniją reikia išlaikyti savo namus.

Bet paskolų BTC atveju pirmiausia reikia laikyti bitkoinus kaip įkaitą.

Tai atlikus, remdamasis LTV santykiu ir užstato vertės suma, skolininkas išleido kredito liniją JAV doleriais arba stabilią monetą, kurią gali panaudoti kitoms investicijoms ar kitų išlaidų grąžinimui..

Tai suteikia paskolos gavėjui prieigą prie papildomų pinigų, neprivalant atsisakyti pranašumo, kad HODLing savo bitkoinus.

Kaip & Kur gauti BTC paskolas?

Tai 2019 m., O gauti BTC paskolas yra daugiau nei lengva.

Norėdami gauti BTC paskolas, jums nereikia atlikti išsamių dokumentų, KYC patikrinimų ar kredito istorijos patikrinimų, kuriuos skolininkas paprastai patiria tradicinių paskolų atveju. & skolinantis „fiat“ valiuta.

Vietoj to, norint gauti BTC paskolas, turite pateikti minimalius asmens tapatybės patikrinimo dokumentus ir turėti bitkoinų, kuriuos norite įkeisti.

Paprastai šis procesas trunka tik kelias minutes, o jūsų prašymas suteikti BTC paskolą yra įvykdytas. Po kurio per vieną ar dvi dienas jūsų paraiška peržiūrima.

Peržiūrėjus ir sudarant paskolą, jūsų paskola yra suteikiama per 45–90 minučių.

Taigi, matote, koks paprastas procesas.

Bet kur visa tai vyksta?

Na, visas šis BTC paskolos gavimo procesas yra taikomas visoms svetainėms, kurias paminėjome ankstesniame skyriuje.

Per šias platformas galite greitai gauti BTC paskolas atlikdami šį paprastą procesą, kuris yra daugmaž panašus visoms BTC paskolų svetainėms..

Tačiau pirmiausia paskolos suma arba paskolos vertė priklausys nuo dabartinės kriptografinio turto (skaitmeninio turto), kurį kiekvienas laiko kaip užstatą, vertės.

Kodėl verta imti paskolą Bitcoin?

Daugelis „Bitcoin“ investuotojų yra čia ilgą laiką ir tiki, kad lėtai kaups kuo daugiau bitkoinų.

Nepaisant ilgalaikės vizijos, šiems investuotojams taip pat reikia likvidumo įvairiems kitiems poreikiams, pavyzdžiui, atostogoms, paskolos grąžinimui, automobilio pirkimui ir kt..

Tokiais atvejais, jei jie parduos savo bitkoinus, jie praras savo konkurencinį pranašumą, turėdami BTC ilgą laiką !!

Įveskite „Bitcoin“ paskolas, kad išspręstumėte tai …

„Bitcoin“ paskolos išsprendžia šią BTC turėtojų dilemą, kurie nori likvidumo neparduodami savo BTC pozicijų. Štai kodėl BTC investuotojams yra prasmingiau skolintis papildomus grynuosius pinigus už savo BTC akcijas, užuot juos tiesiogiai pardavus.

Be to, artimiausiomis dienomis „Bitcoin“ ir kitos skaitmeninės valiutos skolinimas bus daugiau nei akivaizdus, ​​nes tokios finansinės paskirties kaip skolinimas, skolinimasis, draudimas, taupomosios sąskaitos, pvz., Įprasta banko sąskaita ir kt..

Galiausiai, jūs gaunate BTC paskolas į savo „Bitcoin“ piniginę, kurią kontroliuojate, o tradicinių paskolų atveju paskolos suma gaunama į jūsų banko sąskaitą, kurią bankas valdo.

Kaip veikia skolinimas Bitcoin?

Yra viskas, kas pasaulyje kainuoja.

Kai perkate ir nusprendžiate naudoti „HODL Bitcoin“, yra susijusios alternatyvios išlaidos.

Tarkime, kad jūs nusipirkote 1 BTC už 3000 USD, o dabar, kai jūs tai užtruksite, turite 1 BTC, kuris kitu atveju galėjo būti investuotas kur nors daugiau, kad uždirbtų palūkanas, kad jis būtų 1.1 BTC.

Tačiau kai kurie teigia, kad yra tokių dalykų kaip kriptografinė prekyba, kad jūsų investicijos išaugtų nuo 1 BTC iki 1,1 BTC ar daugiau …

Taip, žinoma, yra, bet ne visi yra patogūs ir įpratę prekiauti kriptografija.

Įveskite „Bitcoin“ skolinimą !!

Visi žino apie skolinimą, o ta pati skolinimo koncepcija, jei ji taikoma Bitcoin, daro ją kaip ir Bitcoin skolinimą. Be to, tokio tipo skolinime jūs turite savo pagrindinį „Bitcoin“ kaip įkaitą.

Paprasčiau tariant, kai kas nors skolina savo USD arba EUR ar stablecino skolininkui už sutartą palūkanų normą sutartą laiką pagal savo „Bitcoin“ užstatą, tai yra „Bitcoin“ skolinimas.

Panašiai, kai kas nors pasiskolina papildomų kriptovaliutų ar JAV dolerių ar stabilių pinigų prieš kriptovaliutų turimus daiktus, tai vadinama „Bitcoin“ skolinimusi.

Dabar, kai žinote įvadinę Bitcoin skolinimosi ir skolinimo dalį, apsvarstykime, kaip veikia Bitcoin skolinimas !!

Įveskite „Bitcoin“ skolinimą

„Bitcoin“ skolinimas yra gana paprastas.

Skolininkas turi įkeisti savo kriptovaliutas (Bitcoin) kaip užstatą ir pagal sutartą kursą, trukmę ir LTV jam / jai išduoda kriptografinę paskolą.

Skolintojams tai taip pat gana lengva, nes jiems reikia nuspręsti užfiksuoti savo lėšas sutartai skolinimo trukmei pagal sutartas palūkanas. Tai leidžia jiems užsidirbti papildomų palūkanų už kapitalą, kurį jie tiesiog laikė anksčiau.

Be to, nėra griežtų KYC patikrinimų ar kredito istorijos tyrimų, kurie būtų atliekami prieš pradedant skolinti „Bitcoin“. Taip yra todėl, kad „Bitcoin“ paskolos jau yra per daug užtikrintos, o skolininkai neturi vieno tiesos šaltinio, kuris galėtų būti patikimas kredito istorijos šaltinis.

O kalbant apie „Bitcoin“ skolinimą, procesas yra panašus į bet kurios kitos kriptovaliutos skolinimą / skolinimąsi. Bet kadangi „Bitcoin“ yra pradinė kriptovaliuta, aplink ją egzistuoja daugybė kripto skolinimo rinkos.

Be to, naudojant „Bitcoin“ yra geresnės skolinimo / skolinimosi palūkanos ir geresnės LTV. Be to, saugojimo infrastruktūra yra daug patikima ir lengvai prieinama „Bitcoin“, palyginti su kitomis kriptovaliutomis.

Dabar, kai žinote, kaip veikia „Bitcoin“ skolinimo ciklas, iš tiesų būtina suprasti, kaip veikia „Bitcoin“ skolinimo platformos, kurios palengvina šį skolinimą.

Taigi pasinerkime į tai:

Kaip veikia „Bitcoin“ skolinimo platformos?

Beveik visos „Bitcoin“ skolinimo paslaugos veikia panašiai, išskyrus keletą procesų, kuriuos jos gali vykdyti namuose. Bet jei apibendrinsime, čia yra trumpa įžvalga apie jų veiklą:

1. Žinoma, pirmiausia turite užsiregistruoti „Bitcoin“ skolinimo platformoje naudodami savo el. Paštą.

# 2. Tada turite užbaigti jų KYC procesą pateikdami atitinkamus asmens tapatybės dokumento su nuotrauka įrodymus.

# 3. Kai jūsų KYC bus baigtas, pasakykite jiems apie savo paskolos reikalavimus ir pateikite paraišką.

# 4. Per 24 valandas gaukite sprendimą dėl paskolos, įskaitant jums tinkamą LTV ir palūkanų normą, kurią turėsite sumokėti.

# 5. Dabar galite nusiųsti „Bitcoin“ į saugų laisvės atėmimo bausmę.

# 6. Kai „Bitcoins“ bus atsiskaityta „blockchain“ tinkle, pažadėtą ​​paskolos sumą gausite į savo banko sąskaitą arba „stablecoins“, palikdami 90 minučių..

# 7. Mokėkite tik palūkanas kas mėnesį, o galiausiai sumokėkite pagrindinę sumą. Kai kurios kompanijos, pavyzdžiui, „Nexo“, iš pradžių nereikalauja mokėti palūkanų, o jūs taip pat galite sumokėti visą sumą galų gale..

Taip paprastai skolinimo procesas veikia „Bitcoin“ skolinimo platformoje. Norėdami gauti daugiau pavyzdžių, žr. Šį trumpą „Nexo“ skolinimo vaizdo įrašą, kur jis paaiškina „Bitcoin“ skolinimo procesą trimis paprastais žingsniais:

Be to, šios skolinimo platformos taip pat suteikia 6–7% palūkanų už indėlius, kuriuos atliekate šiose platformose. Pavyzdžiui, „Nexo“ siūlo 6,5% palūkanų už indėlius, kuriuos investuoja investuotojai. Tinkami indėlių indėliai yra DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD.

Kita vertus, „BlockFi“ siūlo „BlockFi“ palūkanų sąskaitą (BSA), kuri yra palūkanas turinti „Bitcoin“ skolintojų taupomoji sąskaita. Jums tiesiog reikia laikyti savo BTC ar ETH „BlockFi“, kad uždirbtumėte 6,2% metinę palūkanų normą už savo indėlį, kurį gausite kas mėnesį.

„Bitcoin“ skolinimo taisyklės

Kalbant apie reguliavimo derybas dėl „Bitcoin“, situacija tampa šiek tiek kebli.

Šiuo metu „Bitcoin“ reguliavimas yra labai sulaužytas ir fragmentiškas visame pasaulyje, o „Bitcoin“ skolinimo paslaugoms tai nesiskiria.

Daugelis „Bitcoin“ skolinimo paslaugų veikia tik vienoje ar dviejose jurisdikcijose, kur yra tam tikras reguliavimo aiškumas.

Pavyzdžiui, „BlockFi“ veikia 45 JAV valstijose ir atitinka federalinio bei valstijos lygio gaires. Kitas didelis „Bitcoin“ skolinimo erdvės žaidėjas, t. Y., „Nexo“ teigia, kad jį kontroliuoja SEC, nes jie turi savo gimtąjį saugumo ženklą. Be to, jie turi skirtingus juridinius asmenis skirtingose ​​šalyse, nes jis aptarnauja daugiau nei 200 jurisdikcijų visame pasaulyje.

Likusios bendrovės taip pat dirba savo mažoje arenoje, kol reguliavimo sistema nėra nustatyta pasauliniu mastu.

Šalies išmintingas „Bitcoin“ skolinimo scenarijus

  • „Bitcoin“ skolinimas JAV (JAV)

JAV skolinimas yra reguliuojamas valstybiniu lygiu ne bankams ir „fintech“ įmonėms. Šis reglamentas yra panašus į MSB metodą, kurį naudoja „Bitcoin“ mainai. Taigi bet kuri kriptografinio skolinimo įmonė, siekianti skolinti Bitcoin, turi to laikytis.

  • Bitcoin skolinimas JK

„Bitcoin“ skolinimo įmonės grybauja ir JK, taip pat, kaip ir kriptografinės biržos, privalo laikytis FCA ir gauti licenciją FCA.

  • Bitcoin skolinimas Pietų Afrikoje

Pietų Afrikoje Bitcoin skolinimas nereglamentuojamas, tačiau pats Bitcoin yra leidžiamas. Žinoma, Pietų Afrikoje yra ir kitų mokesčių, tokių kaip kapitalo prieaugio mokesčiai.

  • Bitcoin skolinimas Indijoje

Pagal kriptovaliutų reguliavimą Indija yra palyginti atsilikusi. 2018 m. RBI nutraukė bankų ir kriptografinių įmonių santykius, dėl kurių Indijos kriptosferoje kilo chaosas. Indijos ekosistemoje nėra aiškumo dėl tokių kriptovaliutų kaip „Bitcoin“ skolinimo. Tačiau rasite keletą Indijos biržų, užsiimančių maržų skolinimu ir prekyba.

  • Bitcoin skolinimas Australijoje

Bitcoin skolinimas Australijoje yra reguliuojamas. Pavyzdžiui, „Helio Lending“ yra licencijuotas ir kontroliuojamas kriptovaliutų skolintojas, įsikūręs Australijoje. Ši skolinimo paslauga suteikia „Bitcoin“ turėtojams saugų ir patikimą būdą pasiekti „fiat“ lėšas, neparduodant nė vieno savo „Bitcoin“. „Helio Lending“ išduoda paskolas pagal Australijos kreditinę licenciją (ACL # 391330).

  • „Bitcoin“ skolinimas Kanadoje

Kanada buvo ypač dosni į Bitcoin panašių kriptovaliutų atžvilgiu, todėl rasite iš Kanados veikiančias „Bitcoin“ skolinimo paslaugas, tokias kaip „Ledn“..

Bitcoin skolinimo rizika

Pradedant skolinimu iš Bitcoin, kyla daugybė rizikų, tačiau jie nenuobodūs privalumams, ir tai yra priežastis, kodėl šioje srityje pradedate daugybę įmonių.

Tačiau pagrindinė skolinimo Bitcoin rizika yra susijusi su globa.

Patikimų saugojimo sprendimų saugiam Bitcoin saugojimui ir daugeliui jūsų Bitcoin saugojimo suteikimas daugeliui yra gana intuityvus, nes tai prieštarauja visam „jūsų raktų, monetų“ etosui.

Bet šiaip, aš matau, kad tai yra didžiausia rizika dabar „Bitcoin“ skolinimo erdvėje.

„Bitcoin“ skolinimo iššūkiai

Be globos, yra daugybė kitų iššūkių, kuriuos turi spręsti Bitcoin skolinimo pramonė, kad galėtų pagalvoti apie pagrindinį priėmimą. Kai kurie iš šių iššūkių yra:

  • Reguliavimo neaiškumas: Nėra vienos tarptautinės įstaigos ar reguliavimo sistemos, skirtos kriptovaliutoms, tokioms kaip Bitcoin, gydyti. Tai yra priežastis, kodėl daugelis skolinimo paslaugų savo gimtojoje jurisdikcijoje veikia neveikiančiai.
  • „Blockchain“ yra nesubrendusi: „Blockchain“ infrastruktūra vis dar nėra subrendusi diegti tokį sudėtingą verslą kaip skolinimas ir skolinimasis. Mes nežinome, kas rašo šias protingas sutartis ir koks jų autentiškumas ir patikimumas.
  • Nepastovumas: Kriptovaliutos yra nepaprastai nepastovios, o laiko, kurio prireikia „Bitcoin“ įkeitimui, norint pakeisti adresą, pakanka, kad rinkos judėtų 10–20 proc. Dėl to gali pasireikšti paskolos gavėjams, kurie pasiskolino pinigų, laikydami kriptovaliutas kaip įkaitą. Esant drastiškam nepastovumui, tikimasi, kad paskolos gavėjas padidins užstatą arba likviduos dalį savo įkeitimo, kad subalansuotų paskolą. Tai gali sukelti nemalonią patirtį skolininkui, kuris niekada nenorėjo parduoti savo bitkoinų už paskolą.

Taigi, tai yra keletas iššūkių ir rizikos, kurias suvokiu, kad artimiausiomis dienomis gali kilti „Bitcoin“ paskolų erdvė. Tai pasakius, „Bitcoin“ skolinimas kada nors taps vyraujančia skolinimo forma, nes tai savaime yra „peer-to-peer“..

Be to, „Bitcoin“ skolinimas suteikia prieigą prie milijardų žmonių, kurie neturi tinkamų kredito balų ar istorijos su kredito biurais.

Taigi viskas iš mūsų pusės šiame įvadiniame „Bitcoin“ paskolų svetainių apibendrinime ir kaip galite imti „Bitcoin“ paskolas? Taip pat peržiūrėkite mūsų rekomenduojamas geriausias kriptovaliutų skolinimo platformas, jei norite skolintis / skolinti bet kuria kita nei Bitcoin valiuta..

Pasidalinkite šiuo straipsniu su savo draugais, kuriuos domina paskolos Bitcoin !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me