10 Beste cryptocurrency om nu in te investeren

Anthony Pompliano, Oprichter & Partner bij Morgan Creek Digital zegt “De geschiedenis zal onaardig zijn voor degenen die al vroeg van Bitcoin wisten en niets deden.”

En ik tweede met hem.

Ik zou ook willen toevoegen dat ‘de geschiedenis zal onaardig zijn voor degenen die niet bereid zijn zich aan te passen en cryptocurrencies en blockchain-technologie in het algemeen te omarmen.’

Onthouden:

Ik bedoel dit niet alleen op het gebied van investeren, maar over het algemeen op een holistische manier.

Maar als u de investeringsmogelijkheid heeft in deze technologie, die de toekomst van digitale valuta kan zijn, waarom zou u dat dan niet doen??

Velen van jullie konden niet deelnemen aan de internetboom van de jaren 90, dus waarom nu niet? Als je de kans hebt om aan je deur te kloppen.

Natuurlijk ben ik hier niet om iemand te overtuigen, maar ik wil mijn gedachten delen en je vertellen welke de beste cryptocurrency is om in 2020 te investeren.!!

Maar als u de mogelijkheid heeft om in deze technologie te investeren, waarom zou u dat dan niet doen??

Als u een van degenen bent, vraagt ​​u het aan uw vrienden die in cryptocurrencies handelen Welke cryptocurrencies om te investeren in 2020? ’

Je bent op de juiste plek !!

Notitie: Dit is geen beleggingsadvies en het TheMoneyMongers-team of de auteur is niet verantwoordelijk voor enige winst of verlies. Degenen onder u die de redenen willen weten om in cryptocurrencies te investeren, moeten dit tot het einde lezen.

Dus laten we naar binnen gaan:

Cryptocurrencies om in 2020 te investeren Links voor snel kopen
Bitcoin Koop nu BTC 
 Etherum Koop nu ETH
Tezos Koop nu XTZ
Litecoin Koop nu LTC
Binance-munt Koop nu BNB
Monero Koop nu XMR
Nexo Koop Nexo nu
Cardano Koop nu ADA
VeChain Koop nu VET
Bancor Koop nu BNT

Beste cryptocurrency om nu te kopen in 2020

Hier is een lijst met de 10 beste cryptocurrencies om nu in 2020 in te investeren:

# 1. Bitcoin (BTC)

Eerste ding eerst:

Negeer Bitcoin niet.

Het kopen van Bitcoin is ongetwijfeld de beste langetermijninvestering in de marktkapitalisatie van cryptovaluta die u in 2020 kunt doen. De prijs van Bitcoin is nu redelijker en er zijn nog maar heel weinig bitcoins om te kopen..

Alles gezegd en gedaan, Bitcoin is nog steeds een van de veiligste cryptocurrencies om in te investeren, en de hele marktkapitalisatie van cryptocurrencies beweegt parallel. Beschouw het als de investering in de digitale valuta van toekomstige jaren of decennia.

Bovendien groeit de technische competentie van Bitcoin met Segwit, Schnorr-handtekeningen, MAST, MimbleWimble, Bulletproofs, Confidential Transactions, Sidechains, Drivechains en Lightning Network elke dag, waardoor het voor andere cryptocurrency steeds moeilijker wordt om in te halen.

Het kopen van Bitcoin van elk populair Cryptocurrency-uitwisselingsplatform zoals Coinbase is eenvoudig en om uw Bitcoin veilig op te slaan is er een breed scala aan web- en hardwareportefeuilles voor Bitcoin beschikbaar. Dus ik zie geen enkele reden om Bitcoin niet in iemands portefeuille te hebben, en het kan oplopen tot 40-50% van de totale portefeuille.

Nu weet ik dat je moet kriebelen om de volgende crypto in de lijst met beste cryptocurrencies om te investeren in 2020 en de bijbehorende Litecoin te kennen..

Koop nu Bitcoin

# 2. Ethereum (ETH)

Ik ben altijd optimistisch geweest over Ethereum crypto, maar onlangs zijn de schaalproblemen een groot publiek geheim voor de wereld geworden.

Maar we mogen niet vergeten dat het doel van Ethereum ook de ambitie is om ‘de computer van de wereld te zijn’ en daarom is het oké om dergelijke storingen tussendoor te verwachten..

Een ander ding om op te merken met Ethereum is dat de wereld erop voortbouwt en dat het de meest prominente ontwikkelaarspool ter wereld heeft.

Plus Ethereum is een pionier op het gebied van gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten, wat op zichzelf een enorme factor is.

Ik ben echter niet onwetend van het feit dat Ethereum erg achterloopt in zijn schema en te maken heeft met ernstige schaalvergroting en bestuursproblemen, maar ik denk dat het soepel zal herstellen

Op dit moment hebben de prijzen een dieptepunt bereikt en het ziet er best aantrekkelijk uit voor een langetermijncryptoportefeuille of -handel.

Openbaarmaking: Ik heb 10% Ethereum in mijn portemonnee en nu, na mijn top 5 cryptocurrencies om in 2020 te investeren, zal ik de volgende vijf delen. Vergeet ook niet om enkele van de beste Ethereum-portefeuilles te bekijken die u kunt gebruiken om uw ethereum veilig op te slaan.

Koop nu Ethereum

# 3. Litecoin (LTC)

Litecoin, de open-source en gedecentraliseerde vork van Bitcoin, gemaakt door Charlie Lee, is een van mijn op een na beste favoriete cryptocurrencies voor HODL.

Litecoin is gemaakt om Bitcoin als zilver aan te vullen met het goud van Bitcoin, en tot nu toe is het daarin geslaagd door sinds 2012 in de lijst van top 10 cryptocurrencies te staan..

Litecoin crypto heeft ook gediend als een testbed voor Bitcoin door te pionieren in de implementatie van segwit, atomaire swaps en bliksem op zijn mainnet.

Bovendien heeft Litecoin de enige betalingsfunctie waarvoor het wordt gebruikt in een behoorlijk handelsvolume. In deze trage markt zult u ook merken dat Litecoin gemiddeld 25.000 transacties per dag verwerkt.

Er wordt meer werk verricht aan de schaal- en privacykant door Litecoin Foundation, die zich inzet om het verhaal van #PayWithLitecoin vooruit te helpen

Ik heb een cryptoportefeuille van 10-15% in Litecoin en zal in 2020 blijven accumuleren als de marktkapitalisatie zelfs onder wat het nu is, omdat de laatste keer dat LTC van $ 4 naar $ 370 in een kwestie van 7 maanden was.

Koop Litecoin nu

# 4. Binance Coin (BNB)

Binance, ook wel bekend als Binance-munt (BNB), is de native cryptocurrency van Binance Exchange.

De eigen crypto-gebaseerde munt van Binance werd in augustus 2017 gelanceerd met de lancering van zijn beurs om vrijstelling van transactiekosten voor Binance-uitwisselingsgebruikers te vergemakkelijken.

Maar nu breidt Binance zijn bereik snel uit en staat op het punt om zijn eigen Binance Chain en Binance DEX te lanceren, waar deze BNB-munt meer bruikbaarheid zal vinden.

Plus Binance-munten profiteren indirect van de gebruikers, omdat ze elk kwartaal 20% van hun winst gebruiken om BNB-munten terug te kopen en deze te vernietigen om digitale schaarste te creëren om BNB-cryptohouders te belonen. En dit zal zo blijven totdat ze uiteindelijk 50% van alle BNB (100M) terugkopen.

Dit is een uitstekende manier om zijn muntenhouders te belonen en verder met Binance Chain en Binance DEX, zal BNB zowel meer nut als liquiditeit hebben, wat uiteindelijk zal resulteren in een prijspiek in 2020 en daarna..

Koop nu Binance Coin

# 5. Tezos (XTZ)

Tezos ‘is een Ethereum-concurrent die een zeer wankel begin had, zelfs nadat hij $ 232 miljoen had opgehaald in zijn ICO.

Maar nu heeft Tezos zijn mainnet gelanceerd en bereidt het zich voor om het volgende dominante platform te worden voor gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten.

Tezos is een blockchain die kan evolueren door zichzelf te upgraden. Stakeholders stemmen over amendementen op het protocol, inclusief amendementen op de digitale stemprocedure zelf, om een ​​maatschappelijke consensus over voorstellen te bereiken. Tezos ondersteunt slimme contracten en biedt een platform om digitale gedecentraliseerde applicaties te bouwen.

Ten slotte hebben Cameron en Tyler Winklevoss in juli 2018 stilletjes Tezos cryptocurrency (XTZ) toegevoegd aan hun Winklevoss Capital (portefeuillebedrijven), wat op zich een zeer optimistisch signaal is. Vergeet ook niet om enkele van de beste Tezos-portefeuilles te bekijken die u kunt gebruiken om uw XTZ veilig op te slaan.

Koop Tezos nu

# 6. Monero (XRM)

Op zoek naar iets privé-transacties en anoniem in uw cryptoportefeuille?

Nou, Monero is voor jou.

Monero is een open-source en gedecentraliseerde cryptocurrency die populair is bij mensen die hun digitale privacy en veiligheid waarderen.

Monero is in hoge mate privé, en dat geeft het een bruikbaarheid. En interessant genoeg wordt Monero ook voornamelijk gebruikt bij transacties in deep web en is het niet te traceren.

Ik wil er echter ook op wijzen dat privacy een continu proces is en zelfs Monero eerder dit jaar lekte een deel van de transactie-informatie, maar zoals voorgesteld door zijn hoofdontwikkelaar Riccardo dat ‘er geen gemakkelijke oplossing is’.

Maar Monero werkt aan opwindende technieken die bekend staan ​​als Ring-handtekeningen, RingCT, Kovri en Stealth-adres om zijn transacties en privacymandaat te verbeteren, daarom is het een sterkere kanshebber dan Zcash als het gaat om investeren.

Bovendien heeft Monero een veel lager inflatiepercentage dan Zcash, wat een andere goede reden is om ten minste 3-5% Monero in uw portefeuille te hebben. Vergeet ook niet om enkele van de beste Monero-portefeuilles te bekijken die u kunt gebruiken om uw XMR veilig op te slaan.

Koop nu Monero

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – De eerste instant-crypto-gedekte leningen ter wereld worden mogelijk gemaakt door Credissimo – een toonaangevende Europese FinTech-groep met een trackrecord van 10 jaar.

Dus als u iemand bent die niet bereid is afstand te doen van zijn cryptocurrencies in deze bear-cryptomarkt en er toch eigen vermogen voor wil, kunt u Nexo gebruiken.

Nexo-leningen worden onmiddellijk uitgegeven wanneer u uw cryptocurrencies onderpand geeft. Vanaf nu ondersteunt Nexo 200+ rechtsgebieden en 40+ populaire munten en geeft echte dividenden aan Nexo-tokenhouders die zelfs meer zijn dan S&P500-bedrijven.

Dus als u op zoek bent naar een blockchain-project dat werkt en winst genereert voor zijn belanghebbenden, dan is Nexo degene die u op dit moment moet bekijken.

Koop Nexo nu

# 8. Cardano (ADA)

Cardano is het derde generatie blockchain-platform voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten.

Het is ook een open-source en gedecentraliseerd platform zoals Ethereum, maar wordt gebouwd op een hogere belofte om schaalbaar, bestuurbaar en interoperabel te zijn.

Voordat Cardano werd ontwikkeld, is het paper ook grondig door vakgenoten beoordeeld en uitsluitend gebaseerd op academisch onderzoek van hoge kwaliteit.

Als u op zoek bent naar langetermijninvesteringen, kan Cardano-munt echt goed passen bij uw portefeuille met cryptocurrencies. Cardano heeft een erg lange roadmap die niet binnen een paar maanden lijkt te zijn voltooid, maar de blockchain is live.

Volgende Cardano heeft een nieuwe slimme contracttaal die enige tijd zal kosten om grip te krijgen van ontwikkelaars.

Dus daarom is Cardano een langetermijninvestering, maar ik geloof zeker dat het een felle concurrent zal worden voor Ethereum en een ander slim contractplatform. Vergeet ook niet om enkele van de populaire Cardano-portefeuilles uit onze aanbevolen lijst te bekijken die u kunt gebruiken om uw XMR veilig op te slaan.

Koop Cardano nu

# 9. VeChain (VET)

Vechain is een nieuwe leverancier van blockchain-oplossingen op bedrijfsniveau die blockchain-technologie wil gebruiken om een ​​vertrouwensvrij en gedistribueerd bedrijfsecosysteem op te bouwen, dat zichzelf circuleert en schaalbaar is..

Eerder in 2017 waren ze erop gericht een blockchain voor supply chain management te worden die gebruik maakte van op IoT gebaseerde technologie, maar later breidden ze hun visie uit..

Tot nu toe hebben ze met succes blockchain-technologieoplossingen geïmplementeerd in verschillende industrieën, zoals luxegoederen, sterke drank en landbouw.

En begrijp me niet verkeerd, want deze use-cases gaan verder dan het Proof-of-Concept-niveau en zijn al wereldwijd op de markt gelanceerd.

VeChain is onlangs omgedoopt tot VeChain Thor met zijn nieuwe visie en heeft nu zijn eigen blockchain die wordt ontwikkeld voor toekomstige schaalbaarheid.

Koop VeChain nu

# 10. Bancor (BNT)

U bent het misschien niet met me eens, aangezien ik Bancor hier plaats, maar het liquiditeitsnetwerk van Bancor is het waard om over te praten in deze zeer illiquide marktkapitalisatie, vooral wanneer beveiligingstokens uit zijn.

Bancor is ‘s werelds eerste gedecentraliseerde liquiditeitsnetwerk dat de manier waarop mensen waarde creëren en delen opnieuw vormgeeft door te zorgen voor continue on-chain liquiditeit tussen blockchain-gebaseerde activa.

En het goede aan het Bancor-protocol is dat je voor bijna elk token liquiditeit kunt krijgen, wat een zeldzaamheid is in de cryptosfeer.

En het heeft zijn eigen BNT-token dat helpt een reserve aan te houden en liquiditeit te bieden, dus naar mijn mening is het een juweeltje om in je portefeuille te hebben.

Koop nu Bankor

Nog steeds verward?

Onthouden:

Investeren in cryptovaluta (gedecentraliseerd, open-source) is niet afhankelijk van uw land of geografie, dus het maakt niet uit waar u zich bevindt !! Investeer dus gerust in deze cryptocurrencies uit het VK, de VS, Australië of India.

Ten slotte, wanneer u van tijd tot tijd in cryptocurrencies investeert, moet u over goede portefeuilles beschikken om uw geld veilig te houden. Daarom heb ik hier alleen die cryptocurrencies vermeld die fatsoenlijke portefeuilles hebben om deze cryptocurrencies te bewaren.

PS: Ik heb Ledger Nano S en Trezor om mijn meeste cryptocurrencies te beschermen. [Ik geniet nu van Ledger Nano X omdat het veel beter is dan beide wallets, lees hier mijn recensie van Ledger Nano X.​

Dus dat is allemaal van mijn kant vandaag, en nu vertel je ons welke je favoriet zijn of welke crypto’s je kiest voor 2020?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me