10 beste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms van 2020

Het lijkt erop dat u op zoek bent naar de beste plaats om cryptocurrency te kopen.

Ik moet zeggen dat je op de juiste plek bent.

Bij TheMoneyMongers geloven we in gedegen onderzoek en aanbevelingen. En deze keer hebben we ook uw behoefte begrepen en zijn we de afgelopen weken doorgegaan met het gebruik van talloze cryptocurrency-uitwisselingen.

Dat gezegd hebbende, hebben we een lijst met betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Maar voordat we de lijst delen, willen we u vertellen welke parameters we in gedachten hebben gehouden om deze uitwisselingen te selecteren en dit zijn deze:

 • Uptime uitwisselen & stilstand
 • De reputatie van het bedrijf & team
 • Vergoedingen & kortingsstructuur
 • Liquiditeit van de beurs
 • Klantenservicesysteem enz.

Dus op basis van deze dingen hebben we deze lijst met uitwisselingen samengesteld waar u op talloze verschillende manieren cryptocurrencies en altcoins kunt kopen / verkopen.

Zonder verdere add-on is hier de lijst:

PS: Maak een account aan op 3-4 beurzen met behulp van deze lijst, zelfs als u van plan bent om alleen op één van deze uitwisselingen te handelen, omdat deze beurzen soms nieuwe registraties opschorten vanwege een enorme toestroom van nieuwe gebruikers, waardoor toegang tot meerdere beurzen een goede optie is..

Populaire crypto-uitwisselingen Links voor snel kopen
CEX.io (Alle landen) Probeer nu
bitFlyer [EU, Japan, VS] Probeer nu
Coinbase (VK, VS, Europa, Canada, enz.) Probeer nu
CoinSwitch (Alle landen) Probeer nu
Changelly (Alle landen) Probeer nu
Coinmama (Alle landen) Probeer nu
Wirex (Europa & VK) Probeer nu
Binance.je (UK & Europa) Probeer nu
Binance (Behalve de VS) Probeer nu
LocalBitcoins (Alle landen) Probeer nu
Bitit (VS, VK, Europa, Australië, Canada, enz.) Probeer nu

Top Cryptocurrency Exchanges Review

# 1. CEX.io

Handelsparen beschikbaar in Fiat
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
Stellair XLM / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
Zcash ZEC / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Dash STREEPJE / USD
Bitcoin Gold BTG / USD

CEX.io is een van de oudste cryptocurrency-uitwisselingen in deze ruimte sinds 2013. CEX is gevestigd in Londen, het VK, waarvan wordt aangenomen dat het een wat meer ontspannen omgeving is voor cryptocurrencies.

Ik begon CEX te gebruiken in 2016 en sindsdien is het mijn go-to-exchange om populaire cryptocurrencies te kopen voor fiat of BTC.

U kunt bij CEX ook BTC kopen in verschillende fiat-valuta’s.

Maar om aan de slag te gaan met CEX, moet u zich eerst registreren met uw e-mail-ID en zich houden aan hun AML-KYC-regels. Na verificatie (dit kan tot 24 uur duren), bent u vrij om te storten en te handelen met fiat-valuta’s zoals USD of EUR.

Een ding dat ik enorm leuk vind aan CEX is dat je hiermee cryptocurrencies rechtstreeks via je Visa / MasterCard kunt kopen, maar daarvoor moet je je kaart verifiëren (het duurt meestal een paar uur om te verifiëren). Ze werken ook proactief aan de ontwikkeling van hun Bitcoin-margehandelsplatform.

Afgezien daarvan is CEX net zo veilig als Coinbase en beschikt het over uitstekende beveiligingsfuncties zoals 2-factor authenticatie en 24/7 klantenondersteuning.

Registreer gratis op CEX

# 2. bitFlyer

bitFlyer is een van de oudste bestaande cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Ze zijn sinds 2014 actief in deze ruimte en hebben miljoenen gebruikers over de hele wereld gediend om cryptocurrencies te kopen / verkopen.

Ze zijn de grootste beurs in Japan en de enige beurs met een vergunning om actief te zijn in Japan, de EU en de VS (46 staten inclusief New York).

De infrastructuur van bitFlyer is gebouwd door Wall Street-veteranen voor professionele handelaren met alle functies en kracht die u mag verwachten van een van ‘s werelds grootste beurzen. Met bitFlyer kan men gemakkelijk handelen in Bitcoin, Ethereum en andere valuta’s op een 24 × 7-basis met enorme liquiditeitspools.

bitFlyer heeft tot nu toe een volume van meer dan 250 miljard dollar bereikt en wordt door CryptoCompare gerangschikt als een “AA” -uitwisseling. BitWise heeft ze ook opgenomen in de lijst van top 10 uitwisselingen met echte volumes met verschillende ordertypes en concurrerende tariefstructuren tot uw beschikking.

Bankstortingen en bankoverschrijvingen zijn acceptabel op bitFlyer en kunnen van tijd tot tijd worden gebruikt wanneer u cryptocurrencies wilt kopen, zoals BTC, ETH, ENZ., LTC, & BCH, dus waar wacht je nog op, probeer het uit.

Registreer gratis op bitFlyer

# 2. Coinbase

 • Landen waar: Coinbase bedient 42 landen.
 • Ondersteunde Fiat: USD, EUR, GBP (via SEPA)
 • AML / KYC-vereisten: Verplichte AML / KYC is vereist

Coinbase is een van de oudste bestaande en beste bitcoin-uitwisselingen waar u populaire cryptocurrencies kunt kopen / verkopen. Het werd opgericht in 2012 en heeft sindsdien meer dan 10 miljoen gebruikers geholpen om aan boord te komen op de crypto-reis.

De beurs is gevestigd in de VS en bedient klanten in meer dan 90 landen. Vooral als u uit de VS, VK, Canada, Singapore, Australië, enz. Komt.

Coinbase-makelaar ondersteunt BTC, ETH, BCH, & LTC vanaf nu.

Maar het wordt beter:

Een ander voordeel van deze meest populaire crypto-uitwisseling is dat je hiermee populaire cryptocurrencies zoals BTC, ETH, LTC, ETC, BCH, etc. kunt verhandelen tegen fiat-paren.

Dus als u iemand bent die Bitcoin wil kopen voor fiat-valuta’s zoals USD, EUR, enz. Of BTC wilt verhandelen voor fiat, dan is Coinbase Pro de plek om naartoe te gaan !!

Ten slotte kunnen nieuwe gebruikers van Coinbase een extra krijgen bonus van $ 10 in BTC wanneer ze zich aanmelden via deze link en een transactie uitvoeren van ten minste $ 100 !!

Meld u gratis aan bij Coinbase

# 4. CoinSwitch

CoinSwitch is een cryptocurrency-uitwisselingsaggregator die verbinding maakt met verschillende beurzen zoals Bittrex, Binance, KuCoin, enz. Om u de liquiditeit te bieden voor uw crypto-naar-crypto-handel.

En het goede eraan is dat je geen account of registratie op een beurs hoeft aan te maken en zelfs niet op CoinSwitch.

Bovendien kunt u zien wat de beste aanbiedingen voor u beschikbaar zijn voor een bepaald cryptocurrency-paar dat u wilt verhandelen.

Dus koop, verkoop en verhandel meer dan 300 cryptocurrencies, altcoins, tokens zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), etc. met behulp van CoinSwitch.

Probeer CoinSwitch nu uit

# 5. Changelly

Changelly is een directe cryptocurrency exchange / swap-service, maar je moet je registreren met je e-mail-ID.

Maar u kunt dit eenvoudig omzeilen door een alias-e-mail-ID te gebruiken en in ruil daarvoor krijgt u toegang tot een volledige controleerbare transactiegeschiedenis in uw Changelly-account..

Dit is een van de gemakkelijkste manieren om cryptocurrencies direct te ruilen zonder hoofdpijn te krijgen van orderboeken. Changelly ondersteunt nu meer dan 130 cryptocurrencies en ik vind de gebruikersinterface vrij schoon, zelfs voor een noob om het te begrijpen. U kunt ook onze speciale recensie over Changelly Exchange Service lezen.

En het wordt beter:

Ze rekenen een vrij lage commissie (0,25%) en bieden het best beschikbare tarief op het moment dat de transactie is voltooid.

Probeer Changelly nu uit

# 6. Coinmama

Handelsparen beschikbaar in Fiat
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
ADA ADA / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
QTUM QTUM / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Ethereum Classic ETC / USD

Wilt u meer verschillende cryptocurrencies kopen / verkopen?

Nou, je moet naar Coinmama kijken – de beste plaats om cryptocurrency te kopen.

Coinmama is ongetwijfeld de gemakkelijkste en snelste manier om cryptocurrencies te kopen voor fiat uit alle landen over de hele wereld.

De service is actief sinds 2012 en heeft al miljoenen klanten bediend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hun betrouwbaarheid.

Koop binnen enkele minuten cryptocurrencies met uw Visa of MasterCard credit / debitcards, maar daarvoor moet u zich registreren op Coinmama en uw verificatie voltooien (het duurt meestal enkele uren om geverifieerd te worden nadat u uw documenten heeft ingediend)

U kunt dus vrijwel onmiddellijk cryptocurrencies (8 crypto’s) in elke valuta kopen via uw bankpas / creditcard via Coinmama..

Registreer gratis op Coinmama

# 7. Wirex

Wirex is een andere service die u kunt gebruiken als u geïnteresseerd bent in populaire cryptocurrencies zoals BTC, ETH, LTC, XRP, DAI.

De service is gerenommeerd aangezien deze sinds 2015 opereert vanuit Londen, het VK. Interessant is dat je crypto krijgt gekoppeld aan een volwaardige bankrekening om te werken in het VK en de euro-regio, mogelijk gemaakt door cryptocurrencies.

Het geeft ook crypto-betaalpassen uit, maar de belangrijkste USP is het gemak waarmee u uw fiatgeld kunt inwisselen voor cryptocurrencies

De aan crypto gekoppelde bankrekening is gereguleerd en stelt u in staat om meerdere valuta’s te houden, waaronder Bitcoin, USD, EUR, GBP. U kunt de rekening ook aanvullen met fiat-valuta’s van andere bankrekeningen om er cryptocurrencies van te kopen.

Notitie: Wirex is ook begonnen met het ondersteunen van landen als Australië, Hong Kong, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea en Taiwan. Ook bij gebruik van de Wirex-betaalpas, je krijgt 0,5% cashback in Bitcoin.

Probeer Wirex nu gratis

# 8. Binance.je

Binance.je (Binance Jersey Exchange) is de zusterbeurs van Binance Exchange die speciaal is gelanceerd voor inwoners van het VK en Europa om hen te helpen BTC, BNB, LTC, ETH of BCH te kopen in fiat-valuta’s zoals EUR of GBP.

U moet natuurlijk een KYC voltooien op deze uitwisseling, maar het proces is een beetje eenvoudiger dan bij andere uitwisselingen. Dus als u een inwoner bent van Europa of het VK en u cryptocurrencies in hun fiat-valuta’s wilt kopen, is Binance de juiste keuze !!

Binance.je

# 9. Binance

U heeft al BTC of ETH en wilt andere cryptocurrencies verhandelen?

Nou, je moet dan Binance cryptocurrency exchange zien.

Binance cryptocurrency exchange heeft de markt geregeerd in 2019 en zal waarschijnlijk hetzelfde doen in 2020.

Binance is een crypto-naar-crypto-uitwisseling waar u honderden tokens en cryptocurrencies kunt verhandelen door BTC- of ETH-achtige valuta’s te storten.

Binance begon in 2017 vanuit China en is nu uitgegroeid tot de grootste crypto-uitwisselingen in termen van liquiditeit en gebruikers.

Het is een orderboekuitwisseling waar cryptoliefhebbers zoals jij een realtime bod kunnen plaatsen en kunnen genieten van andere geavanceerde grafiekfuncties.

Met de Binance-uitwisseling hoeft u geen rigoureuze KYC-controle te doorlopen, maar als u wilt genieten van hogere opnamelimieten, moet u een eenvoudige Binance-verificatie voltooien.

 • Geverifieerd account: neem 100 BTC per 24 uur op
 • Niet-geverifieerde account: neem 2BTC per 24 uur op

Ten slotte is Binance met betrekking tot handelskosten een van de meest kosteneffectieve handelsplatforms omdat het slechts 0,1% in rekening brengt als handelsvergoeding, waarbij u ook tot 50% korting kunt krijgen als u ervoor kiest om de handelsvergoeding te betalen in Binance Coin ( BNB), volgens het gegeven schema.

Registreer nu bij Binance

# 10. LocalBitcoins

LocalBitcoins, ook bekend als LBC, zoals de naam al doet vermoeden, is een peer-to-peer-uitwisseling met alleen Bitcoin, waar u echte kopers / verkopers van Bitcoin kunt ontmoeten in meer dan 200 landen.

U kunt ze online of offline ontmoeten volgens het koop- / verkoopaanbod waarmee u zich bezighoudt en op dit moment is de service aanwezig in meer dan 15.000 steden over de hele wereld.

Bovendien is het een op escrow gebaseerde service, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand wegloopt met uw bitcoins omdat ze in escrow worden gehouden..

En de escrow-service is ook zo laag als 1%, wat volgens mij volkomen eerlijk is om toezicht te houden op Bitcoin-transacties op zijn platform.

Dus waar wacht je op?

Maak nu een LocalBitcoin-account aan

# 11. Bitit

Bitit is gevestigd in Frankrijk en is sinds 2015 actief in deze ruimte.

Het enige doel van Bitit is om de aankoop van cryptocurrencies naadloos gemakkelijk te maken en daarvoor hebben ze 10+ fiat-valuta’s en 15+ cryptocurrencies op hun platform geïntegreerd..

Er zijn verschillende betaalmethoden die u kunt gebruiken tijdens het gebruik van Bitit, maar de meest populaire blijven bankoverschrijving en creditcards.

Dus als u iemand bent die snel Bitcoin of andere cryptocurrencies wil kopen in landen als het VK, Europa, Australië, Canada, Frankrijk, enz., Kunt u Bitit bekijken.

Bekijk Bitit

Nu aan jou

Ik weet:

Het selecteren van een fatsoenlijke cryptocurrency-uitwisseling kan een uitdagende taak zijn, gezien het feit dat we zoveel opties hebben.

Maar onthoud:

U mag niet blindelings op een beurs vertrouwen en moet altijd controleren op de veiligheidsmaatregelen, liquiditeit, muntenaanbod, klantenondersteuning voordat u een beslissing neemt.

Ik weet dat sommigen van u misschien denken: hoe weet u over klantenondersteuning?

Welnu, we hebben al deze uitwisselingen gebruikt en hebben het ook bevestigd via enkele van de beste feedback over cryptocurrency-uitwisselingen via Reddit.

Sommigen van jullie missen misschien ook Kraken en BitStamp-achtige uitwisselingen, maar sorry, ik heb ze niet veel gebruikt en daarom heb ik ze hier niet vermeld.

Verder hoop ik dat je slim genoeg bent om je cryptocurrencies niet op deze exchanges te houden, want geen enkele exchange is veilig voor cryptocurrency-opslag.

Koop ook een hardware wallet zoals Ledger Nano X of Trezor waarmee u 90% van deze cryptocurrencies die u wilt kopen kunt besparen.

Voordat we sluiten, wil ik enkele van de Veelgestelde vragen snel?

 • Wat is de beste cryptocurrency-uitwisseling voor beginners?

Cex.io en Changelly zijn de beste cryptocurrency-uitwisseling voor beginners. Hun ondersteuningssysteem is ook ontworpen om nieuwkomers te helpen aan de slag te gaan in crypto.

 • Wat is de beste cryptocurrency-uitwisseling voor daghandel?

Binance is de beste crypto-uitwisseling voor daghandel. Het heeft de hoogste liquiditeit in de markt en dat is wat u nodig heeft als u daghandel doet.

 • Dat is de beste cryptocurrency-uitwisseling in de VS, VK & India?

Voor de USA-Coinbase Pro, VK & USA- CEX.io en voor India- Wazirx at de beste cryptocurrency-uitwisselingen waar iedereen gemakkelijk cryptocurrencies kan verhandelen

Ten slotte hoop ik dat deze lijst u helpt bij het kiezen van de juiste beurs; Ik zou je aanraden om een ​​account te hebben op minstens 4-5 beurzen, omdat diversificatie in termen van uitwisselingen ook een uitstekende manier is om risico’s te minimaliseren.

Maar hoe dan ook, deel met ons welke uitwisseling u uiteindelijk kiest?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me