11 Lucratieve Bitcoin & Crypto-partnerprogramma’s die u moet kennen – 2020

Bitcoin- en crypto-partnerprogramma’s bieden een krachtige manier om geld te verdienen met uw cryptospecifieke doelgroep. Of u nu een populaire blog, nieuwswebsite, YouTube-kanaal of Twitter-account beheert, crypto-partnerprogramma’s kunnen een terugkerende inkomstenstroom genereren waarop u maanden en soms jaren kunt vertrouwen.. 

Helaas zijn er honderden programma’s beschikbaar. Het zoeken naar de beste is een uiterst tijdrovend proces. Gelukkig heeft ons team van onderzoekers al het harde werk voor je gedaan! We hebben urenlang het internet afgezocht naar de beste bitcoin- en crypto-partnerprogramma’s die er zijn. Deze gids onthult onze bevindingen.

Top 11 Crypto-partnerprogramma’s

crypto-partnerprogramma cryptohopper

1. CryptoHopper

CryptoHopper is een geautomatiseerde cryptohandelbot die op verschillende beurzen kan worden gebruikt. Met de software kunt u intuïtief handelsstrategieën instellen, deze back-uppen op basis van historische gegevens en geld verdienen met het verhandelen van de cryptomarkten. Ons team heeft het CryptoHopper-partnerprogramma uitgebreid gebruikt en het is krachtig. We verdienden honderden dollars per maand met onze aangesloten link, gewoon vanaf een enkele blogpost!

Bekijk enkele van de Statistieken van het partnerprogramma van CryptoHopper hier. Ze hebben de afgelopen jaren meer dan $ 250.000 uitbetaald aan aangesloten bedrijven, en meer dan 10.000 mensen promoten hun producten. Deze statistieken spreken voor zich.

In de loop der jaren heeft het team de uitbetaling van het filiaal iets verlaagd, maar het is nog steeds de moeite waard om te zien dat je maand na maand wordt uitbetaald, aangezien CryptoHopper een abonnementsproduct is. U kunt zien hoe sommige aangesloten bedrijven het product promoten via onderstaande video’s met educatieve inhoud.

HaasOnline-partnerprogramma

2. HaasOnline

HaasOnline is een van de meest populaire geautomatiseerde handelsplatforms voor gevorderde handelaren en heeft een bewezen staat van dienst sinds 2014. Net als bij Cryptohopper fungeert HaasOnline als een handelsbot die automatisch namens u kan handelen met behulp van winstgevende handelsstrategieën. De tool ondersteunt meer dan 22 beurzen en kan worden gebruikt om op alle uitwisselingen te handelen.

Het HaasOnline-partnerprogramma is ook buitengewoon competitief. Tot op heden heeft het meer dan $ 1.216.962 uitbetaald aan de aangesloten maatschappijen die reclame maken voor zijn producten. Als u een publiek van cryptohandelaren heeft waarvoor u producten wilt promoten, is dit een partnerprogramma dat u moet afrekenen.

Tegenwoordig hebben meer dan 8.000 aangesloten bedrijven zich aangemeld voor het HaasOnline-programma. De gemiddelde commissiebetaling is $ 72. Bekijk de HaasOnline nog eens partnerprogramma hier.

crypto-partnerprogramma paxful

3. Paxful 

Paxful is een platform waarmee u bitcoin kunt kopen en verkopen. Ze hebben een aanzienlijke hoeveelheid tijd en bedrijfsmiddelen geïnvesteerd om uit te rollen hun Affiliate-programma dat is buitengewoon gunstig voor de aangeslotene. 

Met het Paxful-partnerprogramma ontvangt u 50% van de wisselkosten wanneer een van uw doorverwezen klanten bitcoin koopt via het platform. U kunt ook hun team een ​​bericht sturen en vragen om uitbetaald te worden wanneer uw gelieerde ondernemingen ook bitcoin verkopen.

Een extra krachtige functie van het Paxful-programma is dat u 10% affiliate commissies ontvangt wanneer uw door tier 2 doorverwezen gebruikers bitcoin kopen. Dit betekent dat u andere partners kunt werven om deel te nemen aan het Paxful-verwijzingsprogramma en geld kunt verdienen wanneer hun doorverwezen klanten bitcoin kopen. Dit is heel uniek in de branche en stelt je in staat om een ​​leger van filialen op te bouwen.

bitcoin-partnerprogramma cryptotrader.ax

4. CryptoTrader.Tax

Sinds de IRS zijn officiële belastingrichtlijnen voor cryptocurrency heeft uitgerold en begon te kraken op crypto-investeerders, crypto-belastingcalculators zijn een hulpmiddel geworden in het arsenaal van veel handelaren. Door eenvoudig uitwisselingsaccounts te verbinden via API-sleutels of via CSV-import, kunnen gebruikers met één klik op de knop hun benodigde belastingrapporten genereren op basis van hun historische gegevens. Deze rapporten kunnen in TurboTax worden geïmporteerd of naar een belastingdeskundige worden gestuurd.

CryptoTrader.Tax biedt een partnerprogramma van 25% levenslange commissie – het beste in de belastingsector. Dit betekent dat zodra iemand op uw link klikt en klant wordt, u een passief inkomen krijgt voor elk jaar dat zij hun belastingaangiften genereren!

Naast de commissie geeft uw affiliate-link mensen automatisch 10% korting, dus worden ze gestimuleerd om door te klikken met uw affiliate-link. U kunt meer leren over de CryptoTrader.Tax partnerprogramma hier.

In het onderstaande voorbeeld kun je zien hoe YouTubers gebruikmaken van het partnerprogramma.

Bitcoin IRA-partnerprogramma

5. Bitcoin IRA

Tegenwoordig gebruiken meer dan 50.000 bitcoin- en cryptocurrency-houders Bitcoin IRA om crypto-activa op hun pensioenrekeningen te houden.

Het is geen geheim dat beleggen via een pensioenrekening kan resulteren in enorme belastingvoordelen. Dit maakt het aanhouden van bitcoin en andere cryptovaluta via een IRA-account buitengewoon aantrekkelijk voor slimme beleggers die hun vermogen willen beschermen tegen de belastingdienst..

De Bitcoin IRA-partnerprogramma stelt u in staat om tot $ 75 te verdienen voor elke doorverwezen klant die zich aanmeldt voor een Bitcoin IRA-account. Met een cookieduur van 30 dagen en een transactievolume van meer dan 400 miljoen, biedt het programma een goede optie voor bepaalde aangesloten marketeers.

CoinRule-partnerprogramma

6. CoinRule

Naarmate steeds meer particuliere beleggers crypto beginnen te kopen en verkopen, zijn ze continu op zoek naar meer geautomatiseerde oplossingen om te helpen bij hun handel. CoinRule is een platform waarmee u geautomatiseerde handelsoplossingen kunt bouwen zonder codering.

U kunt kiezen uit meer dan 150 regels, zoals stop loss, trendherbalancering, dagelijkse topprestaties en meer.

De CoinRule-partnerprogramma biedt 20% terugkerende commissies op plannen aan gelieerde ondernemingen. Dit is een geweldig programma voor affiliates met een op cryptovaluta gebaseerd publiek dat van geautomatiseerde handel houdt!

bitcoin-partnerprogramma bybit

7. Bybit

Bybit is een afgeleide cryptocurrency-uitwisseling die de laatste tijd enorm in populariteit is toegenomen. Je hebt ze waarschijnlijk gezien op Twitter, YouTube of op internet, als je überhaupt verbonden bent met de branche. De reden waarom je ze hebt gezien: hun partnerprogramma is een van de beste, en hun partners verdienen goed geld door de nieuwe derivatenbeurs te promoten.

Met het Bybit-partnerprogramma kunt u commissie verdienen over mensen die u doorverwijst, evenals de mensen die u doorverwijst die andere mensen doorverwijzen. Het is een piramidetype systeem dat resultaten kan opleveren. 

U kunt meer te weten komen over de Het Bybit-partnerprogramma hier.

crypto-verwijzingsprogramma coinbase

8. Coinbase 

Omdat het zo’n merknaam in de branche is, is het een goed idee dat de Coinbase-partnerprogramma kan resultaten opleveren voor promotors. Coinbase is vaak het eerste bedrijf dat mensen instapt in de wereld van cryptocurrency. Het is verstandig om dit feit in uw voordeel te gebruiken.

Het partnerprogramma biedt een commissie van 50% voor alle handelskosten gedurende de eerste 3 maanden dat de gebruiker op Coinbase.com is. Er is geen limiet aan het aantal mensen dat u kunt doorverwijzen.

Om aan de slag te gaan, moet u zich aanmelden voor het programma door in te vullen deze vorm. Na goedkeuring kunt u beginnen met promoten met behulp van een aangepaste partnerlink. Het programma heeft ook opties voor gelikte campagnetracking en rapportagefuncties voor partners.

trezor crypto-partnerprogramma

9. Trezor

Een andere bekende naam in de cryptowereld: Trezor is een hardwareportefeuille waarmee u uw cryptovaluta veilig offline kunt opslaan. Trezors zijn overal, en een van de redenen waarom we dit partnerprogramma aanbevelen, is vanwege dat feit! Uw publiek omzetten in klanten is veel gemakkelijker wanneer het merk geloofwaardig is.

De Trezor-partnerprogramma biedt een commissie van 12-15% voor verwijzingen. Een ding dat we leuk vinden aan dit partnerprogramma, is dat het in bitcoin kan worden uitbetaald. 

Hardwareportefeuilles zijn een nietje in de midden- tot geavanceerde wereld van crypto. Als je een publiek hebt dat zich in deze fase bevindt, kan dit een geweldig partnerprogramma zijn om te gebruiken. Helaas heeft het, net als anderen die hierboven zijn genoemd, geen abonnementscomponent, dus het bouwt geen passieve inkomstenstroom op.

Kucoin-partnerprogramma

10. Kucoin

Kucoin is een van de meest gebruikte cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Volgens hun site is 1 op de 4 cryptohouders wereldwijd bij Kucoin. Dit biedt affiliates een geweldige kans om het platform te promoten en geld te verdienen met het Kucoin-partnerprogramma.

Kucoin-filialen kunnen tussen 30-50% van de handelskosten ontvangen, afhankelijk van het aantal personen dat ze aan boord van het platform hebben. Dit is een van de meest concurrerende affiliate-tarieven voor een beurs op de markt. Omdat het Kucoin-partnerprogramma nog zo nieuw is, moet u handmatig worden goedgekeurd om u als partner te registreren. U kunt zich aanmelden en registreren hier.

changelly partnerprogramma

11. Changelly

Changelly, dat door meer dan 2 miljoen mensen wordt gebruikt, is een populaire cryptocurrency-uitwisseling die 24/7 live chatondersteuning en meer dan 150 cryptocurrencies biedt. Met een transparante vergoedingsstructuur en een gebruiksvriendelijk platform, kan dit een geweldige uitwisseling zijn om te promoten bij een meer geavanceerd crypto-publiek dat op zoek is naar alternatieven voor Coinbase, Binance, enz.. 

Nog beter, de Changelly-partnerprogramma is behoorlijk lucratief. Ze bieden 50% commissies voor alle doorverwezen gebruikers. Het partnerprogramma heeft de beste cryptomedia-outlets zoals CoinTelegraph, Coin Market Cap, Coin Gecko en anderen aangetrokken om Changelly via het partnerprogramma te promoten. Als u een media-eigenschap beheert, kan dit een goede optie zijn. Ze hebben ook een widget die rechtstreeks op uw site kan worden geïnstalleerd en is ontworpen om het aantal conversies te verhogen. 

Gevolgtrekking

Dat is het voor nu! Ons team zal verschillende andere cryptocurrency blijven volgen aangesloten programma’s en zullen aan dit stuk toevoegen als we ze identificeren. Kom zeker af en toe terug. Als u een partnerprogramma voor cryptocurrency heeft, neem dan gerust contact op met ons team. We willen het graag bekijken, en als het goed genoeg is, kun je het aan dit blogbericht toevoegen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me