Beoordeling van Nexo.io-leningen: is het veilig en legaal om te gebruiken

Crypto-investeerders doen over het algemeen twee dingen, namelijk kopen & Verkopen.

Ze verkopen als de prijs hoog is en kopen als de prijs laag is. Veel beleggers missen hun koop en verkoop echter vanwege FOMO.

Maar denk niet dat er meer aan uw crypto-activa zou moeten zijn. Ik bedoel manieren om meer te doen met uw digitale valuta zoals Bitcoin, Ethereum, enz.

Bijvoorbeeld het uitlenen en ontlenen van cryptocurrencies !!

En het goede nieuws is dat het niet langer een hypothetisch voorbeeld is. Afgezien van het kopen / verkopen van uw cryptocurrencies, kunt u ze nu ook uitlenen en lenen. Het lenen en uitlenen van cryptovaluta heeft verschillende voordelen die we hebben besproken in ons vorige artikel over cryptoleningen.

Bovendien zijn er in het echte leven sommigen die hun activa niet willen verkopen, maar daartoe gedwongen worden vanwege een gebrek aan opties. Voor zulke individuen zijn cryptoleningen perfect.

En zo’n bedrijf dat uitblinkt in het leveren van deze service is Nexo, en daarom gaan we het vandaag hebben over Nexo-leningen. Dus laten we de bal aan het rollen krijgen:

Bijwerken: Hebben onderzocht YouHodler – een crypto-uitleendienst wat lijkt te zijn lucratiever zoals hun rentetarieven zijn beter met de hoogste LTV-rantsoenen en een overvloed aan cryptocurrencies om uit te kiezen.

Zorg ervoor dat u uw $ 25 als welkomstbonus wanneer je een lening aangaan ter waarde van $ 100 of meer gebruik makend van deze promolink van ons.

Nexo Leningen Review & Nexo Lending recensie

Het Nexo Lending-platform is een op blockchain gebaseerd platform dat door cryptovaluta gedekte leningen aan zijn klanten verstrekt. Deze Nexo-leningen kunnen worden gebruikt door uw cryptocurrencies als onderpand te houden bij het Nexo-platform.

Dat is de reden waarom Nexo-leningen ook bekend staan ​​als de instant crypto-kredietlijn waar men extra geld in USD of EUR kan krijgen zonder tegelijkertijd afstand te hoeven doen van hun eigendom van cryptocurrencies..

Op deze manier krijgt de lener van de cryptolening de broodnodige liquiditeit voor de crypto-activa die hij / zij niet wil verkopen, terwijl hij tegelijkertijd het recht behoudt om zijn crypto-onderpand terug te vorderen, aangezien het in de toekomst misschien nog meer waard is..

Hoe werkt Nexo-lening?

De manier waarop Nexo-leningen werken, is vrij eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen dan de traditionele uitleencycli.

Bovendien zijn bijna alle kritieke onderdelen van het platform geautomatiseerd via op blockchain gebaseerde slimme contracten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over menselijke fouten.

Hier zijn dus vier stappen op hoog niveau wanneer u een lening aangaat via Nexo.

# 1. Zet cryptoassets over naar de Nexo-portemonnee

Registreer u op Nexo en raak uw KYC snel kwijt. Zodra dat is gebeurd, zet u uw crypto-onderpand over naar de Nexo-portemonnee en wacht u tot de onderpandmunten op de blockchain zijn bevestigd..

# 2. Ontvang een onmiddellijke lening

Zodra het onderpand op de blockchain is bevestigd, evalueert Nexo oracle de kwaliteit van uw onderpand en de waarde ervan bepaalde de juiste LTV voor u. Nadat de LTV is berekend, kunt u uw geld direct in fiat op uw bankrekening of in een stabiele munt ontvangen. Uw LTV zoals voorgesteld door Nexo is bijvoorbeeld 50% en de totale waarde van uw onderpand is $ 10.000, dan kunt u een lening ontvangen tot $ 5000.

# 3. Lening terugbetalen

De terugbetaling van de lening is vrij flexibel in Nexo, aangezien u niet verplicht bent om maandelijks af te lossen totdat uw openstaande saldo lager is dan de limiet van de lening. U kunt ook een korting van 50% op de rente krijgen als uw onderpand of terugbetaling in Nexo-tokens is. U kunt uw lening op elk moment geheel of gedeeltelijk terugbetalen via bankoverschrijving of cryptovaluta, inclusief de tegoeden die in uw Nexo Wallet zijn gestort..

# 4. Trek uw onderpand terug

Zodra u uw volledige geleende bedrag, samen met de rente, heeft terugbetaald, kunt u eenvoudig uw crypto-onderpand van de Nexo-portemonnee opnemen naar een andere crypto-portemonnee in uw beheer..

Hoe u een onmiddellijke crypto-lening van Nexo kunt krijgen?

Nu u alles weet over Nexo-leningen en het bedrijf, is het tijd dat we kort bespreken hoe u direct door cryptovaluta gedekte leningen van Nexo kunt krijgen?

Hier is een korte video waarin hetzelfde wordt uitgelegd:

 • Registreer en log eerst in op Nexo Je HODLer is beter, probeer het nu
 • Voltooi uw basis-KYC om leningen tot $ 10.000 te krijgen – voltooi gedetailleerde KYC door relevante identiteitsbewijzen met foto in te dienen om leningen tot $ 2 miljoen te krijgen.
 • Zodra KYC is voltooid, stort u uw crypto-activa in de Nexo-portemonnee waartegen u de lening wilt aangaan. Stort bijvoorbeeld BTC, ETH, XRP, enz.
 • Zodra deze stortingen op de blockchain zijn bevestigd, gaat u naar het gedeelte ‘lening opnemen’ en ziet u de leenlimiet die voor u beschikbaar is volgens uw gestorte onderpand..
 • Kies de gewenste methode voor het opnemen van een lening en voeg dienovereenkomstig uw bankgegevens of het adres van stablecoin toe om uw Nexo-lening te ontvangen

Kenmerken van Nexo-leningen

 • Minimale leninglimiet voor Nexo: $ 500
 • Maximale leninglimiet voor Nexo: $ 2 miljoen
 • Nexo Loan To Value Ratio (LTV): 20% -50%
 • Looptijd Nexo-lening: maximaal 1 jaar
 • Rentetarief Nexo-lening: 8% (met Nexo-tokens), anders 16%
 • Nexo-leningcalculator: ingebouwd in het Nexo-platform
 • Welke onderpandmunten Nexo accepteert?

Vanaf nu accepteert het Nexo-platform zeven cryptocurrencies als onderpand, namelijk BTC, ETH, XRP, NEXO, BNB, LTC, Stablecoins.

Natuurlijk zijn er plannen om nieuwe munten en tokens toe te voegen die als onderpand kunnen dienen. Momenteel wordt hier gestemd op nieuwe toe te voegen munten en alleen NEXO-tokenhouders kunnen erop stemmen.

Er zijn enkele meer exclusieve kenmerken van Nexo-leningen die het een ideale keuze maken voor het aangaan van door cryptovaluta gedekte leningen. We gaan dat bespreken in onze volgende sectie over waarom Nexo kiezen voor cryptoleningen?

Waarom zou u Nexo kiezen voor leningen met crypto-ondersteuning??

Nexo is een dochteronderneming van Credissimo, een toonaangevende fintech-groep die al meer dan 10 jaar miljoenen mensen in heel Europa bedient. Dit is de belangrijkste reden om Nexo te vertrouwen, aangezien het wordt ondersteund door een ervaren bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in de kredietverlening..

Bovendien heeft Nexo zich in slechts zeven maanden na de lancering gevestigd als ‘s werelds toonaangevende cryptoleningdienst en heeft het meer dan $ 300 miljoen verwerkt aan een groeiend gebruikersbestand dat momenteel meer dan 170.000 bedraagt..

En tot nu toe is er geen inbreuk op of significante wanbetalingen op de cryptoleningen via het Nexo-leningsplatform, omdat de leningen over het algemeen overcollateralized zijn, wat automatisch rekening houdt met de wilde volatiliteit van cryptomarkten..

Nexo heeft ook het grootste netwerk. Het is de meest geavanceerde en vertrouwde aanbieder van instant-cryptoleningen op wereldschaal en bedient meer dan 45 valuta’s in meer dan 200 rechtsgebieden.

Vanaf hier wordt het beter:

Het Nexo-uitleenplatform biedt ook dividenden aan de Nexo-tokenhouder en voor geldschieters biedt het rentetarieven tot 6,5%, wat 2-3 keer hoger is dan de traditionele spaarrekening..

 • Nexo-dividenden

Houders van Nexo-tokens ontvangen 30% dividenden over hun bezit. Deze 30% wordt betaald uit de winst van het bedrijf en wordt alleen betaald aan in aanmerking komende Nexo-houders. Kijk hier wie in aanmerking komt voor een Nexo-houder om dividenden te ontvangen

 • Nexo-interesses

Via het Nexo-platform kunnen de geldschieters rente verdienen op hun stablecoins. Stort stablecoins zoals DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD op het Nexo-platform om 6,5% per jaar te verdienen Dagelijkse uitbetaalde rente. Dit proces is volledig geautomatiseerd en is beschikbaar voor alle Nexo-portefeuilles zonder minimumbedragen & geen kostenbeperkingen. Last but on least zijn deze stortingen verzekerd tot $ 100 miljoen en zelfs meer, binnenkort komen er activa om u te helpen rente te verdienen over uw crypto-activa.

Dus vanwege al deze redenen is Nexo een uitstekend platform om gebruik te maken van uw cryptoleningen, en dat is allemaal van onze kant in de evaluatie van vandaag van het Nexo.io-platform.

Bent u iemand die dit platform al heeft gebruikt? Deel dan uw ervaring met ons en als u Nexo niet heeft bekeken, doe dat dan, aangezien de registraties kunnen sluiten vanwege de toename van de populariteit van door cryptovaluta gedekte leningen. !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me