Beste Cardano (ADA) portemonnees om te gebruiken in 2020

Ik denk dat je het met me eens zult zijn als ik zeg:

We hebben genoeg Ethereum-killers gezien, maar Ethereum overleeft nog steeds tot op heden.

Maar zullen we dat na vijf jaar ook het geval zijn?

Nou, ik heb de glazen bol niet om dat te vertellen, maar dat gezegd hebbende, bedoel ik niet dat we tegen die tijd geen Ethereum zullen hebben.

Wat ik bedoel is dat we tegen die tijd meer zogenaamde Ethereum-killers zullen zien, en weinigen van hen zouden Ethereum zelfs hebben overgenomen. (waarschijnlijk)

Maar laten we even pauzeren:

Omdat zo’n Ethereum-moordenaar nu ook in de cryptosfeer bestaat en hij heet – Cardano (ADA). Daarom staat het op mijn lijst met cryptocurrencies die de komende 5 jaar zullen overleven.

Voor degenen onder u die Cardano niet kennen, het is een blockchain 3.0-platform voor het hosten van slimme contracten en DApps dat belooft meer schaalbaar, bestuurbaar en interoperabel te zijn dan Ethereum.

Hoe dan ook, ik wil nu niet meer over Cardano praten, omdat velen van jullie het al bezitten en hier zijn gekomen om enkele van de beste Cardano-portefeuilles te leren kennen om je ADA op te slaan.

Dit werd ook verwacht omdat de Cardano-gemeenschap al geruime tijd hunkerde naar een gemakkelijkere manier om te communiceren met Cardano-blockchain..

Dus laten we naar dat bedrijf gaan:

Dus je kocht je eerste Cardano, goed! Hier zijn enkele van de beste Cardano-portefeuilles om het veilig op te slaan:

Beste Cardano-portemonnee om te proberen voor uw ADA in 2020

Weet u niet zeker waar u uw Cardano (ADA) -munten veilig kunt bewaren? Bekijk hieronder de speciale lijst met beste portemonnees voor Cardano:

Beste Cardano (ADA) portemonnees Portemonnee naam
Hardware portefeuilles Ledger Nano X [Aanbevolen]
Ledger Nano S
Trezor Model T
Desktop Portemonnee Daedalus portemonnee
Web Portemonnee AdaLite-portemonnee
Yoroi portemonnee
Mobiel (Android & iOS) Wallet-app Yoroi portemonnee

# 1. Ledger Nano X [aanbevolen]

Wilt u iets betrouwbaars en langdurig voor uw Cardano-cryptocurrency?

Nou, je zou eens moeten kijken naar Ledger Nano X, de nieuwe hardware wallet gelanceerd door Ledger SAS company – een pionier in het vervaardigen van beveiligingsoplossingen voor digitale activa zoals Cardano.

Het goede is dat Cardano wordt ondersteund door Ledger Nano X en 1000+ andere valuta’s. Bovendien heeft het apparaat een batterij en Bluetooth waarmee u uw ADA-tokens rechtstreeks op iOS / Android-apparaten kunt beheren.

Ten slotte is de Ledger Nano X een door uzelf gehoste portemonnee waar u de zaadzin krijgt om uw ADA en andere cryptocurrencies te beheren.

PS: Koop Ledger Nano X altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromittering van het geld van gebruikers.

Koop nu Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S behoeft geen introductie.

Het is zeker de beroemdste Bitcoin- en cryptocurrency-portemonnee vervaardigd door Ledger HQ, die nu ook Cardano (ADA) ondersteunt.

Als u weinig budget heeft om een ​​portemonnee voor cryptocurrency te kopen, moet u Ledger Nano S bekijken, aangezien het vanaf nu vrij goedkoop is. En het mooiste is dat u minder betaalt voor dezelfde beveiligingsgraad.

Net als bij andere wallets kun je met Ledger Nano S een back-up maken van je seed, een pincode instellen en een wachtwoordzin instellen, indien nodig. Afgezien daarvan kunt u er gemakkelijk 700+ cryptocurrencies en tokens op opslaan en over de landsgrenzen lopen. Kijk hier in meer detail over de munten die door Ledger Nano S worden ondersteund.

PS: Koop Ledger Nano S altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromis voor het geld van gebruikers.

Koop nu Ledger Nano S

# 3. Trezor Model T [Cardano’s hardware portemonnee]

Trezor Model T is het nieuwe verbeterde model van de eerdere Trezor hardware wallet, en het goede nieuws is dat het Cardano ondersteunt, inclusief honderden andere cryptocurrencies.

Trezor is ook een van de pioniers op het gebied van hardwareportefeuilles en ontwikkelt al vijf jaar portemonnee-oplossingen.

Het is een klein apparaatje met een mini OLED-scherm erop van waaruit je de transacties op het scherm autoriseert.

Trezor is een door uzelf gehoste HD-portemonnee waarin u uw privésleutels beheert met een seed of wachtwoordzin van 12 woorden, wat tegenwoordig van het grootste belang is om crypto-activa te beschermen.

Maar een ding om op te merken is dat u Trezor Model T met AdaLite moet gebruiken, want dat geeft u de gebruikersinterface om te communiceren met uw ADA-winkel op Model T. Notitie: Alleen firmwareversie >= 2.0.8 wordt ondersteund voor deze functie.

Koop nu Trezor Model T

# 4. AdaLite Wallet [Web Wallet]

AdaLite voorheen bekend als CardanoLite is een lichtgewicht webportemonnee om je Cardano veilig in op te bergen.

AdaLite is ontwikkeld door Vaccumlabs-ontwikkelaars, die fans en houders van Cardano zijn, begrepen de noodzaak van het uur om een ​​gebruiksvriendelijkere portemonnee voor Cardano-gebruikers te creëren.

Om AdaLite te gebruiken hoeft u geen registraties of installaties uit te voeren. In plaats daarvan hebt u rechtstreeks toegang tot de portefeuille op de AdaLite.io-URL.

Wanneer u een nieuwe portemonnee maakt met AdaLite, genereert u een 12-woordige geheugenzin die als de sleutel tot uw Cardano-portemonnee is. Als u deze sleutel verliest, verliest u al uw geld, dus bewaar deze zeer veilig.

Dat gezegd hebbende, AdaLite is een door uzelf gehoste portemonnee en niemand, zelfs AdaLite slaat uw gegevens niet op en bewaart geen enkele vorm van back-up van uw geld.

Ten slotte is AdaLite compatibel met Trezor Model T en Daedalus-portemonnee, dus je hebt deze optie ook om te verkennen.

Notitie: AdaLite ondersteunt Cardano Staking niet.

Bekijk AdaLite Wallet

# 5. Daedalus Wallet [Desktop Wallet]

Daedalus is de officiële portemonnee voor Cardano-cryptocurrency.

Het is een desktopclient met volledige knooppunten waarbij u de hele blockchain moet downloaden en enige tijd moet wachten op synchronisatie.

Met de Daedalus-portemonnee kunt u een aantal hiërarchische deterministische (HD) portefeuilles maken om uw ADA-fondsen op te slaan.

Afgezien daarvan is de Daedalus-portemonnee ook een door uzelf gehoste portemonnee waar u het zaad voor back-up en herstel krijgt. Daarom behoudt u de volledige controle over uw geld en kunt u Cardano veilig verzenden / ontvangen / beheren met behulp van de Daedalus-portemonnee.

Een andere goede reden om de Daedalus desktop wallet-client te gebruiken, is dat deze is ontwikkeld door het Cardano-team en ook Cardano-staking ondersteunt..

Ten slotte kunt u Cardano-papieren portemonnees ook maken met Daedalus, waar de portefeuilles kunnen worden geëxporteerd naar papieren certificaten, waardoor u de maximale veiligheid krijgt om geld in de koude opslag te plaatsen.

Notitie: Vanaf nu ondersteunt geen enkele andere Cardano-portemonnee het uitzetten van Cardano. Ook zijn hun iOS- en Android-app in ontwikkeling.

Bekijk Daedalus Wallet voor Mac, Linux, Windows

# 6. Yoroi Wallet [Web & Mobiele ADA Wallet-Chrome-extensie]

Yoroi is een web light wallet en een van de beste wallets voor Cardano.

Light wallets hoeven de blockchain niet te downloaden of te synchroniseren zoals die van Daedalus. Dit betekent dat zodra u de portemonnee opent, u de ontvangst van transacties meteen kunt verzenden of verifiëren.

Een andere eenvoudige manier om het te begrijpen zou zijn: Yoroi is een lichte, hiërarchische deterministische (HD) portemonnee voor Ada (cryptocurrency) die draait als een Chrome-extensie.

Deze portemonnee is ook de officiële portemonnee van Cardano, aangezien deze is ontwikkeld door Emurgo en ontwikkeld door IOHK, die officiële vertegenwoordigers zijn van het Cardano-project..

Wanneer je de Yoroi-portemonnee voor de eerste keer instelt, krijg je een herstelzin van 15 woorden. Bewaar dit goed, want als u dit verliest, verliest u al uw geld.

Bovendien is Yoroi een door uzelf gehoste portemonnee, wat betekent dat privésleutels alleen versleuteld worden opgeslagen op de computer van de gebruiker tijdens het gebruik van Yoroi. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de beveiliging.

Ik raad u echter aan om op de hoogte te zijn van phishing-aanvallen tijdens het gebruik van webportefeuilles, dus houd daar rekening mee.

Notitie: Deze portemonnee ondersteunt geen Cardano-uitzetten. Yoroi is ook beschikbaar voor Android en iOS

Gebruik nu Yoroi Wallet

Welke zijn de beste ADA-portefeuilles om te gebruiken?

Ik weet dat velen van jullie misschien denken dat er niet zoveel Cardano-wallets zijn om uit te kiezen, maar geloof me, dit zijn genoeg opties voor een blockchain die er nog maar zo kort is.

Als je er een jaar geleden was geweest, had je niet eens zoveel opties gevonden om Cardano op te slaan.

Ik ben er ook zeker van dat je met de tijd en de volwassenheid van het Cardano-project veel meer wallets kunt verwachten zoals je nu hebt voor Ethereum.

Een ander ding dat Cardano-gebruikers stoort, is het ontbreken van Cardano Android & iOS-wallets, wat een oprechte zorg is, maar ook dat zal worden gesorteerd terwijl Daedalus eraan werkt.

Er is ook één mobiele portemonnee voor Cardano-gebruikers (iOS en Android), d.w.z.., Infinito portemonnee, maar ik ben nog niet zeker van de kwaliteit ervan, maar als dat verandert, zal ik het in mijn lijst zetten.

Bovendien is het goede nieuws dat Cardano naar Ledger Nano S is gekomen, dus als je er een hebt, kun je ontspannen of Ledger Nano X kopen – de volgende generatie Cardano hardware wallet.

Ten slotte verzoek ik u dringend om uw Cardano- of andere cryptocurrencies van de beurs te halen en als u nu een Cardano-hardwareportefeuille wilt, kunt u Trezor Model T bekijken.

Dus dat is allemaal van mijn kant in deze ronde van beste Cardano-portefeuilles, en ik zal deze lijst van tijd tot tijd bijwerken naarmate er meer Cardano-portefeuilles op de markt komen !!

Geniet tot die tijd van en deel je kennis van crypto met iedereen om je heen &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me