Beste hardware-portemonnee voor Bitcoin en cryptocurrency [2020]

Onthoud dit luid en duidelijk:

Uw cryptocurrencies zijn zo veilig als uw crypto-portemonnee.

Toch sluiten we een compromis bij het verkrijgen van een hardware wallet voor cryptovaluta.

Maar laat me nog steeds herhalen.

We horen vaak dat deze beste Bitcoin-uitwisseling of die crypto-uitwisseling is gehackt, maar toch leren we niet van onze fouten.

We blijven de ingebouwde online portefeuilles van deze uitwisselingen vertrouwen en soms vertrouwen we ook te veel op onze mobiele of desktopportefeuilles door er grote hoeveelheden cryptocurrencies op op te slaan.

Maar dit kan fataal zijn.

Als u geen betrouwbare hardwareportefeuille voor uw BTC kiest & beste Bitcoin-achtige cryptocurrencies, de dag is niet zo ver dat je je hele cryptokapitaal verliest deze rijke kerel die $ 24 miljoen verloor toen zijn mobiele portemonnee werd gehackt.

Bovendien moet u niet vertrouwen op een of alle hardwareportefeuilles voor cryptocurrency, omdat ze niet allemaal hetzelfde zijn gemaakt. Hier zijn enkele van de criteria waarmee we onze keuzes voor hardwareportefeuilles willen scannen:

  • Team: Moet een goede ontwikkeling hebben & marketing team
  • Makkelijk te gebruiken: Wallet moet een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface hebben & UX.
  • Compatibiliteit: Moet compatibel zijn & toegankelijk via verschillende besturingssystemen
  • Veiligheid: Moet compromisloos zijn voor de veiligheidsnormen
  • Gemeenschap: Moet een actieve gebruikersgemeenschap hebben

Op basis van deze criteria hebben we de volgende suggesties voor u, als u op zoek bent naar een goede en robuuste hardware wallet voor uw cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum.

Vergelijking van Bitcoin-hardware-portefeuilles Onze beoordelingen
Ledger Nano X 9.5 / 10
Ledger Nano S 9/10
Trezor Model T 8,5 / 10
Ellipal Cold Wallet 9/10
Trezor One 7/10

Bitcoin Hardware Wallet-vergelijking in 2020

Stel uw crypto’s niet op het spel! Kies een van deze beste hardwareportefeuilles om uw Bitcoin en andere cryptocurrencies in 2020 en daarna veilig op te slaan:

# 1. Ledger Nano X

Bent u op zoek naar meer opties om te gebruiken als de meest veilige Bitcoin-portemonnee?

We hebben u gedekt met een andere hardware-portemonnee, bekend als Ledger Nano X. Ledger-portemonnee is het product van Ledger Company (een wereldleider in het beveiligen van crypto-activa) en is gevestigd in Parijs, Frankrijk.

Ledger innoveert zijn cryptocurrency-hardwareportefeuilles sinds 2014, toen het zijn eerste product Ledger Nano-portemonnee lanceerde. Maar het is nu 2020 en ze hebben hun hardware-portemonnee vernieuwd naar Ledger X.

Ledger Nano X is een geavanceerd apparaat om uw cryptocurrencies te beveiligen op een hardwareapparaat dat eruitziet als een USB-station. Ook qua fysieke ontwerp heeft Ledger X twee zijknoppen en een OLED-scherm om uw apparaat te bedienen.

U kunt uw transacties eenvoudig beheren vanaf uw smartphone of computer met hun Ledger Live-app die beschikbaar is voor zowel mobiele als desktop-apparaten.

Het wordt beter:

Uw hardware wallet is voorzien van Bluetooth en maakt end-to-end encryptie mogelijk voor extra veiligheid terwijl u transacties uitvoert via uw mobiel of desktop.

Hoewel sommigen denken dat Bluetooth niet de beste functie is voor de veiligheid van fondsen, zie ik er geen probleem in om het te gebruiken, als het veilig wordt gebruikt. Als u een niet-Bluetooth-versie van dezelfde Nano S wilt, kan dit een redding voor u zijn.

Ten slotte is het maken van een back-up van uw herstelzaad van 12 of 24 woorden vrij eenvoudig met het Ledger Nano X-apparaat en moet dit worden gedaan op het moment dat het apparaat zelf wordt geïnitialiseerd..

Dit seed kan een privésleutel produceren, voor elk van de openbare adressen voor alle opgeslagen valuta’s, aangezien Nano X ook een HD portemonnee.

Ik gebruik deze portemonnee al een tijdje en ik kan zeggen dat het een van de meest intuïtieve hardwareportefeuilles is die je kunt gebruiken en die de nodige beveiliging biedt die je niet zou doen op gecentraliseerde beurzen of softwareportefeuilles waar je momenteel je munten bewaart..

PS: Koop Ledger Nano X altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromittering van het geld van gebruikers.

Koop nu Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S

Dit is de meest populaire Bitcoin-portemonnee op de markt?

Het moet zeker de Ledger Nano S hardware wallet zijn.

Ledger Nano S is het product van hetzelfde bedrijf dat Ledger Nano X heeft gelanceerd.Natuurlijk innoveert het bedrijf sinds 2014 en heeft het ervaring met het maken van cryptohardwareportefeuilles..

Ledger Nano S de voorloper van het Ledger Nano X-apparaat, maar op zijn hoogtepunt was het de meest verkochte portemonnee voor cryptocurrency-hardware in de branche.

Vanaf nu hebben miljoenen klanten Ledger Nano S gebruikt omdat het een ongeëvenaarde beveiliging biedt in vergelijking met andere opslagmodi. (Lees onze gedetailleerde vergelijking van Ledger Nano X versus Ledger Nano S)

Zelfs ik gebruik Ledger Nano S en Trezor Model T nu bijna een jaar en kan gerust zeggen dat deze apparaten strijden om bijna nek aan nek in termen van prestaties.

Het prijskaartje op Ledger Nano S is vanaf nu echter iets lager, dus als u iemand bent die minder dan $ 100 wil investeren in een cryptocurrency hardware wallet, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Ledger Nano S.

U krijgt alle benodigde functies, zoals een back-up van herstelzaad, pincode, twee zijknoppen, OLED-scherm, een desktop & mobiele app, enz. om uw cryptocurrencies veilig te beheren.

Plus Nano S is ook in staat om 1000+ cryptomunten en tokens op te slaan en te beheren, maar je kunt niet alle valuta’s tegelijkertijd gebruiken via Ledger Live, terwijl Ledger X meer flexibiliteit biedt. Dus als u meer valuta’s tegelijkertijd wilt gebruiken, moet u Ledger X-hardwareportefeuilles bekijken.

Ten slotte, wanneer je het hebt over de beste hardwareportefeuilles in het budget, kun je het je niet veroorloven om Nano S te missen, omdat dit de portemonnee is die hardwareportefeuilles naar de mainstream heeft gebracht. Het is gemakkelijk de beste Bitcoin-portemonnee om de privésleutel van alle openbare adressen in één keer op te slaan.

PS: Koop Ledger Nano S altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, waardoor het geld van de gebruiker in gevaar komt.

Koop nu Ledger Nano S

# 3. Trezor Model T

Trezor Bitcoin-portemonnee is de veiligste Bitcoin-portemonnee die u tot nu toe op de markt zult vinden.

Het is ontwikkeld door SatoshiLabs, een in Tsjechië gevestigd bedrijf dat een pionier was in het oor van de Bitcoin-hardwareportefeuille. SatoshiLabs begon in 2013 met het maken van enkele van de beste hardware wallets voor Bitcoin en andere cryptocurrencies, en sindsdien zet het zijn innovatie voort.

In overeenstemming daarmee is Trezor Model T de cryptocurrency- en Bitcoin-hardwareportefeuille van de volgende generatie die zorgvuldig is ontworpen om te fungeren als een digitale kluis voor uw digitale activa..

Tijdens het gebruik van Trezor Model T verlaat uw privésleutel uw apparaat nooit en heeft u toegang tot een interactieve desktop-gebruikersinterface om volledige controle over uw cryptocurrencies te krijgen..

Het maken van een back-up van uw privésleutels met Trezor Model T is nog eenvoudiger, omdat u alleen een back-up hoeft te maken van uw 12 of 18-woorden recovery seed. U kunt ook een geheugensteuntje instellen op uw Trezor Model T om een ​​extra beveiligingslaag voor uw geld te creëren.

Trezor Model T heeft slechts één chip of één microcontroller voor het genereren en opslaan van de privésleutels. Deze chip wordt grondig door vakgenoten beoordeeld en wordt over het algemeen als veiliger beschouwd dan chips met beveiligde elementen die closed-source zijn en niet zwaar door vakgenoten worden beoordeeld..

Ten slotte ondersteunt Trezor Model T vanaf nu meer dan 1000+ cryptocurrencies en ERC20-tokens, waaronder Bitcoin, en is het een lichtgewicht USB-achtig apparaat dat wordt gebruikt door miljoenen cryptocurrency HODLers die de beveiliging van hun cryptocurrencies serieus nemen..

PS: Koop Trezor Model T altijd van deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen zoals Amazon zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromis voor het geld van de gebruikers.

Koop nu Trezor Model T

# 4. Ellipal Titan Portemonnee

Ellipal Titan hardware portemonnee is een andere portemonnee om naar op te kijken in de 21e eeuw om uw crypto-activa veilig en beveiligd te houden.

Ellipal-portemonnee, opgericht in 2018 en met het hoofdkantoor in Hongkong, is voor velen een steeds populairdere keuze geworden om hun cryptocurrencies te bewaren.

Ellipal Titan heeft 100% luchtopeningen zonder Bluetooth- of USB-functies voor extra veiligheid. In plaats daarvan gebruiken ze volledige QR-code-integratie, wat volgens mij ook de beste manier is, omdat het bestand is tegen elk type netwerkaanval.

Aan de ontwerpzijde is het een volledig verzegelde IP65-anti-sabotage metalen behuizing waardoor een aanvaller het moeilijk krijgt om het fysiek aan te vallen, maar zelfs als het op de een of andere manier wordt geopend, zal het worden beschadigd en heeft het geen zin voor een aanvaller..

Aan de voorkant van de gebruikersinterface is het gemakkelijk te gebruiken en te hanteren met een groot aanraakscherm en mobiele ondersteuning voor crypto-gebruikers om het overal onderweg te gebruiken.

Vanaf nu ondersteunt Ellipal 34 blockchain-activa, waaronder populaire activa zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, enz.Waar u alle activa en transacties beheert met uw ezelsbruggetje van 12 woorden.

Koop nu Ellipal Titan Wallet

# 5. CoolWallet S

CoolWallet S is de gemakkelijkst te gebruiken portemonnee voor cryptocurrency-hardware die op de markt verkrijgbaar is en wordt toepasselijk aangeduid als ‘crypto on-the-go’-portemonnee.

CoolWallet S is een hardwareportefeuille van creditcardformaat voor uw Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash en ERC20-tokens, enz..

Door niet te zijn zoals andere Bitcoin-hardwareportefeuilles, die meestal USB-apparaten zijn, biedt CoolWallet S de mogelijkheid om rechtstreeks met mobiele apparaten te integreren.

Deze hardwareportefeuille kan eenvoudig worden gekoppeld met de CoolWallet-app van uw mobiel om u de naadloze ervaring te bieden van het gebruik van uw cryptocurrencies op mobiel zonder de veiligheid van uw privésleutels in gevaar te brengen..

Net als andere hardwareportefeuilles kunt u met CoolWallet S een back-up maken van uw herstelzaad en is het een betrouwbaar product voor meer dan 150.000 klanten over de hele wereld..

Ten slotte is het een oplaadbaar apparaat met een contactlaadfunctie die 2 uur nodig heeft tot het volledig is opgeladen. Dit maakt het zowel de meest geavanceerde als de coolste hardware wallet die momenteel op de markt verkrijgbaar is en zelfs Bobby Lee, een cryptopionier, heeft hier ook seconden mee:

Koop CoolWallet S nu

# 5. Trezor One (Trezor hardware wallet)

Trezor One is het eerste vlaggenschipproduct van het bedrijf SatoshisLab dat pionierde in het tijdperk van hardwareportefeuilles. Deze portemonnee wordt in de volksmond ook wel de Trezor hardware wallet genoemd.

Natuurlijk heeft de voorloper van Trezor Model T minder functies, maar het is nog steeds bruikbaar en biedt behoorlijke beveiliging voor uw crypto-activa.

Desalniettemin is het elke dag beter dan welke mobiele of uitwisselingsportefeuille dan ook die u nu misschien gebruikt. Dus als u iemand bent die vanaf nu weinig budget heeft en toch zijn cryptocurrencies zoals BTC, ETH, LTC, etc. wil beveiligen, moet u zeker deze Trezor-portemonnee kopen.

Net als andere portemonnees, stelt Trezor One u in staat een back-up te maken van uw herstelde startwoorden en altijd de controle te houden over uw privésleutels.

Deze Trezor is een USB 2.0-apparaat dat compatibel is met Windows, Linux en macOS (10.8 of hoger) en beschermt je keyloggers als aanvalsvectoren.

PS: Koop Trezor One altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromittering van het geld van de gebruiker.

Koop Trezor One nu

Wat zijn de beste hardwareportefeuilles voor Bitcoin & Altcoins?

Ik weet dat sommigen van jullie misschien nog steeds in de war zijn, welke cryptocurrency hardware wallet ze moeten kiezen. Maar dat zou niet moeten gebeuren, want we hebben geen lange lijst met portefeuilles zoals andere sites vermeld om u opzettelijk in verwarring te brengen.

Alle zes portefeuilles die we hebben vermeld, zijn de beste in de branche en we gebruiken vijf van deze zes portefeuilles, maar als u enkele aanbevelingen van ons wilt, hoeft u niet verder te zoeken dan Ledger Nano X of Ledger Nano S.

We raden u zelfs aan om beide portefeuilles te hebben om te diversifiëren in termen van de veiligheid van uw fondsen. In de toekomst kunnen deze twee wallets op de een of andere manier interoperabel zijn, wie weet !!

Enkele veelgestelde vragen over hardwareportefeuilles …

Wat is de beste hardware wallet voor cryptocurrencies?

Het is moeilijk te beantwoorden, maar volgens mij Ledger Nano X & Ledger Nano S is de beste hardware wallet voor cryptocurrencies en perfect voor iedereen die mobiele en gemakkelijk mee te nemen hardware wallets wil.

Ik zal de Trezor-portemonnee daar ook beoordelen omdat ze open source zijn en veel meer peer-reviewed dan een ander Bitcoin-hardwareapparaat.

Dus je zou op zijn minst een van deze hardware wallets moeten hebben als je zelfs maar een greintje geloof hebt in het potentieel van cryptocurrencies, omdat niemand weet welke cryptocurrency de volgende wordt die enorm zal waarderen.

Plus 1000+ ondersteunde munten en tokens kunnen worden opgeslagen en beheerd via een enkel hardwareapparaat, waarom zou u er dan niet in investeren om uw totale cryptoportfolio te beschermen?.

Wat is de beste en veiligste Bitcoin-portemonnee?

Als u gewoon Bitcoin wilt opslaan, dan is de beste hardware-portemonnee voor Bitcoin ongetwijfeld de Ledger Nano Xand Trezor-portemonnee. U kunt een van deze kiezen, aangezien beide kosteneffectief zijn en u voldoende gemoedsrust geven voor de veiligheid van uw munten, aangezien dit de beste opties voor koude opslag zijn die op de markt verkrijgbaar zijn..

Op deze manier is de privésleutel van uw bitcoins en andere cryptocurrencies altijd offline op een beveiligd apparaat waar bijna niet mee kan worden geknoeid, tenzij u iets vreselijk verkeerd doet.

Als je het mij vraagt, gebruik ik drie hardwareportefeuilles, namelijk Nano X, Nano S en Model T.Drie portefeuilles omdat ik geen enkele van de softwareportefeuilles vertrouw en mijn cryptomunten zelfs op portefeuilleniveau wil diversifiëren.

Dat is de beste cryptocurrency-hardwareportefeuille voor rimpel?

Ledger Nano X is de beste portemonnee voor cryptocurrency-hardware voor Ripple, aangezien zij de eerste portemonnee waren die het tagprobleem van de Ripple oploste tijdens het verzenden en ontvangen van Ripple-munten.

Dit is zeker geen gemakkelijke taak, plus Ledger Nano X heeft de beste Bitcoin-ondersteuning en de ondersteuning voor meer dan 1000 andere ondersteunde munten. Met Nano X krijg je ook de Bluetooth-functie, waardoor het ook gemakkelijk is om draadloos op mobiele apparaten te gebruiken

Hoe werkt een hardware Wallet?

Ledger SAS, een baanbrekend bedrijf in het maken van enkele van de beste hardware wallets-oplossingen voor de beveiliging van cryptomunten, maakt gebruik van een dubbele chiparchitectuur in één enkel apparaat, dwz zowel Ledger X als Ledger S.U hebt een MCU voor algemeen gebruik en een andere beveiligde element MCU (SE MCU).

Het beveiligde element is voornamelijk verantwoordelijk voor de beveiliging van uw seed- / privésleutels, en de andere MCU dient als een abstractielaag om de communicatie tussen de SE en de smartphone / desktop van de gebruiker te vergemakkelijken.

Binnen deze MCU’s bevindt zich het BOLOS-besturingssysteem, een eigen systeem van Ledger SAS, en dit deel wordt niet grondig door vakgenoten beoordeeld omdat het geen open source is.

Maar met deze beperkingen kunnen ook Ledger-hardwareportefeuilles niet gemakkelijk worden gehackt, tenzij iemand fysieke toegang tot uw apparaat heeft en uw pincode kent. Anders is het niet mogelijk om te hacken.

Anderzijds:

Trezor Model T & Trezor One heeft slechts één chip of één microcontroller voor het genereren en opslaan van de privésleutels op hun hardwareportefeuilles.

Is een hardware-portemonnee nodig?

Aangezien niets verplicht is in het leven als u ervoor kiest om het op die manier te zien, evenzo, als u niet over een aanzienlijk aantal cryptocurrencies beschikt of als u de beveiliging van uw cryptomunten niet serieus neemt, dan zijn hardwareportefeuilles waarschijnlijk niets voor u.

Als u kleine hoeveelheden valuta aanhoudt voor experimentele doeleinden en niet gelooft dat ze in waarde zullen stijgen, bent u beter af met softwareportefeuilles.

Maar enkele van de beste Bitcoin-portefeuilles zijn hardwareportefeuilles, dus als u een langetermijnspeler bent, raden we u aan om ten minste een van de hierboven genoemde hardwareportefeuilles te kopen..

Conclusie: de beste Crypto-hardwareportefeuille

Dus dat is allemaal van ons in deze gedetailleerde gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles die u kunt gebruiken om uw Bitcoin en altcoins op te slaan.

Ten slotte zou ik willen zeggen dat u niet zuinig moet zijn.

Je hebt een lange weg afgelegd. Je hebt geleerd over Bitcoin en cryptocurrencies. Je hebt je onderzoek gedaan en vervolgens voor een behoorlijk bedrag in deze valuta’s geïnvesteerd.

Waarom dan nu een compromis sluiten om ze zo veilig mogelijk te houden. Als u uw munten verliest, wat heeft het dan voor zin om in de eerste plaats al het leren en zoeken om erin te investeren??

Denk hierover na.

Koop de beste Bitcoin-hardwareportefeuille, als u BTC bezit en als u ook andere valuta’s bezit, MOET u hoe dan ook de beste hardwareportefeuille krijgen door een paar dollar meer uit te geven

Vertel ons nu: welke portemonnee is volgens jou de beste? Gebruikt u een van deze portemonnees? Welke portemonnee bent u van plan te kopen om uw cryptocurrencies te beschermen?

Vertel het ons in de reacties hieronder en aarzel niet om vragen te stellen, we wachten op je &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me