Bitcoin Trend App Review: is het een scam of legit?

Veel mensen zijn sceptisch als het gaat om het gebruik van geavanceerde crypto-handelssoftware, zoals de Bitcoin Trend-app. Dit is begrijpelijk, vanwege de vluchtige aard van de cryptocurrency-markt, zullen investeringen altijd riskant zijn, vooral voor nieuwe gebruikers met weinig tot geen handelservaring. Laten we beginnen met te onderzoeken wat de Bitcoin Trend-app eigenlijk is en hoe dit handelsplatform werkt.

Wat is de Bitcoin Trend-app?

Bitcoin Trend-app is een cryptocurrency-handelssoftware die bedoeld is om investeerders die nog nooit eerder hebben gehandeld, te helpen winst te maken op de cryptocurrency-markt.

De handelssoftware werkt met intelligente technologie die wordt ondersteund door machine learning en AI. Bitcoin Trend-app is gemakkelijk te gebruiken en te navigeren en is een van de beste handelsplatforms die worden gebruikt in de cryptocurrency-markt.

Is Bitcoin Trend App Legit of een scam?

Er zijn veel vragen en mythes over de Bitcoin Trend-app en de legitimiteit ervan, vooral het verdienpotentieel voor beleggers die geïnteresseerd zijn in handelen. We moeten niet vergeten dat de markt voor cryptocurrency vluchtig en tijdgevoelig is. Beleggingsrisico, hoewel beheersbaar met de algoritmen van de software, zal er altijd zijn.

 • Nieuwe gebruikers kunnen een demo proberen. Als u tevreden bent, is er een kleine minimale storting van £ 250 / € 250 om live te handelen.
 • Er zijn limieten voor deposito’s en stop loss om gebruikers en investeringen te beschermen tegen volatiliteit
 • Een winstpercentage van wel 88% is haalbaar door de makelaars uit te buiten & handelssignalen op het platform. Voor handelaren die hun onderzoek hebben gedaan naar geautomatiseerde handelssoftware in het algemeen, is de efficiëntie van het ontvangen van hoge rendementen een mogelijkheid bij ervaren makelaars.
 • Het platform is gemakkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk.

Hoe u kunt beginnen met handelen met de Bitcoin Trend-app

Registratie

Om te beginnen met registreren een gratis account aanmaken via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door de accountverificatie te begeleiden & opstartproces:

Storting

Wij suggereren een minimale storting doen van £ 250 / € 250. Klein beginnen is het beste voor gebruikers die nog nooit eerder hebben gehandeld. Deze storting moet worden gedaan voordat de gebruiker de live handelsfunctie kan activeren.

Stortingen kunnen worden gedaan met een MasterCard, Visa of Maestro. Gebruikers moeten echter hun account bevestigen & identiteit voordat de handel kan beginnen. Voor nieuwe gebruikers die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kaart of persoonlijke informatie, zijn GDPR-regels van toepassing en SSL-certificaten ondersteunen alle transacties. Dit betekent dat al uw vertrouwelijke informatie versleuteld en veilig is op de site.

Demo-account

We raden aan om de demo-handelsfunctie te gebruiken, vooral voor nieuwe en onervaren gebruikers. De demofunctie is in feite een replica van het live handelsplatform zonder het gebruik van echt geld en is bedoeld om gebruikers te helpen het platform te ervaren, te leren over live transacties en de functionaliteit ervan te testen..

Live handelen

Voordat u een live transactie start, raden we aan dat alle nieuwe gebruikers handelslimieten instellen. Dit stelt elke investering veilig of minimaliseert in ieder geval het risico op enorme verliezen. Zodra een gebruiker de initiële limietinstellingen heeft geconfigureerd, is deze van toepassing op elke handelsdag, behalve als de gebruiker de instellingen wijzigt voordat een transactie plaatsvindt. Nogmaals, het gebruik van de demo-handelsfunctie is aan te raden voordat u doorgaat met live handelen.

Bitcoin Trend-app versus andere platforms

Bitcoin Trend-app Andere platforms
 • Probleemloze registratie
 • Andere bitcoin-handelsplatforms vereisen een langdurig registratie- en verificatieproces.
 • Meerdere betaalmethoden
 • Gebruikers kunnen merken dat andere platforms strenge betalingsbeperkingen hebben die de mogelijkheid belemmeren om te beginnen met handelen op de cryptocurrency-markt.
 • Echt positieve getuigenissen
 • Veel andere handelsplatforms hebben talloze slechte recensies en klachten ontvangen.
 • Geautomatiseerde gelijktijdige handel
 • Andere handelsplatforms hebben een traag transactionele wachtrijsysteem, waardoor gelijktijdige handelshefboom wordt uitgeschakeld.

Wat zijn de voordelen van handelen met de Bitcoin Trend-app

 • Gebruiksvriendelijke functies – een nieuwe gebruiker zal het gemakkelijk vinden om op dit platform te navigeren. De functies zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.
 • Verificatieproces – het verifiëren van de persoonlijke informatie van de klant is wat een erkend handelsplatform moet doen.
 • Online klantenondersteuning – er is een chat voor klantenservice & telefoonteam 24/7 bereikbaar.
 • Demo-handelsmodus – gebruikers kunnen meer te weten komen over de handelsmechanismen voordat ze geld investeren. Het zorgt er ook voor dat nieuwe gebruikers geen grote sommen geld investeren in een markt die ze nog niet begrijpen.
 • Snelle opnames – opnames kunnen binnen 24 uur na de eerste transactie worden gedaan.
 • Ervaren makelaars – Een persoonlijke makelaar kan worden toegewezen aan de portefeuille van de gebruiker & kan namens de cliënt de verschillende beleggingsstrategieën uitvoeren.

Waar u op moet letten voordat u handelt met de Bitcoin Trend-app

 1. Investeer verstandig – begin met een minimale storting van £ 250 / € 250.
 2. Trek uw inkomsten eerder op – we raden u aan uw inkomsten op te nemen en het initiële investeringsbedrag op het systeem te laten staan ​​om verder te handelen. Op deze manier kunt u genieten van uw inkomsten terwijl het geïnvesteerde startkapitaal winst blijft maken.
 3. Investeer uw spaargeld niet – we raden nieuwe gebruikers aan om gebruik te maken van hun beschikbare inkomen in plaats van al hun spaargeld te gebruiken om hun eerste transactie te financieren. Onthoud dat de markt voor cryptocurrency volatiel is en dat dingen snel veranderen.

Is de Bitcoin Trend-app beschikbaar voor inwoners van de VS.?

Nee, Amerikanen kunnen de Bitcoin Trend-app niet gebruiken, maar er zijn veel alternatieve handelsplatforms geregistreerd in de VS voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van cryptocurrencies.

Is er een Bitcoin Trend-app-app?

Nee, handel kan alleen plaatsvinden op een computer of andere mobiele apparaten, via de website.

Is de Bitcoin Trend-app in de media te zien geweest??

Er zijn verschillende geruchten dat de Bitcoin Trend-app is goedgekeurd in tv-shows zoals Dragon’s Den, Shark Tank en This Morning. Er is geen bewijs dat deze geruchten kloppen. Er is ook geen goedkeuring van Bitcoin Trend App door beroemdheden, hoewel velen interesse hebben getoond in het begrijpen van de Cryptocurrency-markt..

Is er een aflevering van de Dragons Den Bitcoin Trend App??

Dragons Den is een beroemde Britse show waar aspirant-zakenmensen 3 minuten de tijd krijgen om hun bedrijfsidee te pitchen voor een panel van succesvolle zakenmensen in de hoop investeringen te krijgen om te lanceren en hun bedrijfsidee naar de volgende fase te brengen. Elk product dat bij deze show hoort, zou van de ene op de andere dag succes behalen. We hebben geen link gevonden tussen de Bitcoin Trend-app en Dragons Den.

Is er een aflevering van de Shark Tank Bitcoin Trend-app??

Shark Tank is een Amerikaanse investeringsbeurs vergelijkbaar met Dragons Den. Ondernemers krijgen een paar minuten de tijd om hun idee te pitchen voor een panel van miljonairs in de hoop dat deze miljonairs geld in hun idee investeren. Als de Bitcoin Trend-app de steun had van Shark Tank, dan is het veilig om te zeggen dat het overal in het nieuws zou zijn, maar het is hoogst onwaarschijnlijk omdat de Bitcoin Trend-app geen licentie heeft voor Amerikaanse consumenten.

Beroemdheden die belangen hebben in cryptocurrencies:

 • Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
 • Ashton Kutcher – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed: “Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan de nieuwe @cobinhood Token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​
 • Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze: eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.
 • Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single. Ze zei: ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.
 • Drew Carey – Een keer getweet: probeerde net ontbijt te kopen met bitcoins. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen
 • Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”
 • Richard Branson Een artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson $ 30 miljoen investeerde in BitPay, een platform voor cryptocurrency-betalingen.

Bitcoin Trend App Review: ons oordeel!

De uitkomst van onze analyse op het Bitcoin Trend App-platform leidt ons ertoe de beweringen te ondersteunen dat Bitcoin Trend App 100% legitiem is en nieuwe en ervaren handelaren kan helpen bij het genereren van een passief inkomen en het vergroten van hun vermogen. Er wordt beweerd dat een nieuwe gebruiker elke week tussen de € 200 en € 1000 kan verdienen. Dit hangt volledig af van hoeveel geld de gebruiker investeert en blijft herinvesteren.

We hebben genoeg beoordelingen en onderzoeken gevonden die erop wijzen dat de Bitcoin Trend-app betrouwbaar en geschikt is voor verdere investeringsoverwegingen. De Bitcoin Trend-app is beschikbaar voor gebruikers in meer dan 150 landen.

Veelgestelde vragen

 • Wat is de Bitcoin Trend-app?

Bitcoin Trend App is geautomatiseerde handelssoftware die is geprogrammeerd om marktkansen in cryptocurrency te herkennen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn om te beginnen met handelen.

 • Is het winstgevend om te investeren in de Bitcoin Trend-app?

Er zijn investeerders die beweren dat ze dagelijks meer dan € 5.000 verdienen. Gebruikers zouden echter grote sommen geld moeten investeren om een ​​dergelijk rendement te behalen. We raden nieuwe gebruikers aan om te beginnen met de minimale storting van £ 250 / € 250 en alleen van daaruit te handelen op hun winst.

 • Wat zijn de kosten om de nieuwe rekening te openen?

Er zijn geen kosten verbonden aan het openen van een nieuw Bitcoin Trend App-account. Het is helemaal gratis.

 • Kunnen Bitcoins worden opgenomen uit het handelssysteem na het behalen van winst??

Dit is helaas niet mogelijk. De handelssoftware converteert uw inkomsten naar de lokale valuta en uw inkomsten worden gestort op de bankrekening die is gekoppeld aan uw Bitcoin Trend App-account.

 • Zijn er alternatieve crypto-handelsplatforms?

Er zijn vergelijkbare handelsplatforms zoals Bitcoin Code, Bitcoin Revolution en Bitcoin Era, naast andere vertrouwde handelsplatforms voor cryptocurrency.

 • Is er een maximale winst die ik kan maken??

Nee. Er zijn geen grenzen aan het verdienpotentieel dat u op Bitcoin heeft.

 • Is de Bitcoin Trend-app een piramidespel?

Nee. De Bitcoin Trend-app is bekroonde en zeer technische software waarmee u winstgevende cryptocurrency-transacties kunt maken.

 • Hoeveel tijd zal ik hier in moeten steken?

Het wordt aanbevolen dat de gemiddelde gebruiker minimaal 20 minuten per dag op dit handelsplatform moet invoeren.

 • In welke landen is de Bitcoin Trend-app beschikbaar??

De Bitcoin Trend-app is beschikbaar in meer dan 150 landen en er zijn meerdere betalingsopties voor uw gemak. U kunt gemakkelijk beginnen met het verdienen van rendement op uw investering van praktisch overal ter wereld, zolang het legaal is om de Bitcoin Trend-app in uw land te gebruiken.

 • Is het raadzaam om al uw geld te investeren in de Bitcoin Trend-app?

Nee, investeer nooit geld dat u nodig heeft of niet kunt missen, u mag alleen het beschikbare inkomen gebruiken. De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig, waardoor deze een hoog risico en een hoge beloning heeft. We raden aan om klein te beginnen. Zoals bij elke investering zijn er risico’s, maar de stop-loss-functie beschermt potentiële investeerders tegen enorme verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me