BitQS Review: is het een scam of legit?

Wat is BitQS? 

BitQS is een geavanceerd cryptocurrency-handelssysteem dat is gemaakt om nieuwe en ervaren gebruikers te helpen slagen op de cryptocurrency-markt. Het handelssysteem is volledig geautomatiseerd, wat betekent dat het afhankelijk is van een algoritme om de markt te scannen op winstgevende handelssignalen. Deze handelssignalen worden vervolgens gebruikt om namens de gebruikers transacties uit te voeren. Het algoritme kan handelspatronen volgen, technische analyses uitvoeren en wereldwijd financieel nieuws scannen. Bij het plaatsen van transacties wordt met al deze factoren rekening gehouden. Een algoritme dat is geprogrammeerd om vragen te beantwoorden. BitQT bestaat uit 200 van deze algoritmen, die allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat u het meeste uit elke handelssessie haalt. 

Is BitQS een scam? 

Uit tests die door ons interne team zijn uitgevoerd, hebben we vastgesteld dat BitQS een betrouwbaar en efficiënt handelssysteem is. Als u de officiële BitQS-website bezoekt, vindt u in feite een hele reeks beoordelingen die zijn achtergelaten door gebruikers die positieve ervaringen hebben gehad met het gebruik van het handelssysteem. Verder ontdekten we dat: 

 • BitQS biedt u een zeer hoog slagingspercentage.
 • Het handelssysteem werkt met gereguleerde en erkende makelaars.
 • Een minimale storting van Є250 is vereist om te handelen. Dat is lager dan bij andere vergelijkbare handelssystemen.
 • Het systeem is veilig en beveiligd en gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun informatie wordt gestolen, tenzij ze nalatig zijn met hun account. 

Begin met handelen met BitQS

Het registratieproces is eenvoudig. Het is belangrijk dat u dit proces voltooit, want als u dat niet doet, kunt u niet handelen. We leiden u stap voor stap door het proces. 

 • Registratie 

Dit is de eerste stap van registratie. U moet een formulier invullen met uw basisgegevens. Zodra dit formulier is ingevuld, wordt u gecontacteerd door een toegewijde makelaar die uw account zal afhandelen. Voeg een werkend telefoonnummer toe zodat een makelaar met succes contact met u kan opnemen. U kunt onderstaand formulier invullen: 

 • Storting

Hoewel er geen maximumbedrag is dat u kunt storten, raden we u aan om u aan de minimale storting van Є 250 te houden. Dit is veel lager dan de gemiddelde storting op dit gebied. Het stelt iedereen ook in staat om te handelen zonder grote bedragen te verwachten bij uw eerste investeringspoging. 

 • Demo-account 

De demo-accountfunctie is echt een van de belangrijkste functies van BitQS. Het is een replica van de daadwerkelijke live-handel. U kunt op deze functies oefenen en dummy-transacties plaatsen op basis van historische gegevens. Het is optioneel om het demo-account te gebruiken, maar we raden u wel aan dit te doen. 

 •  Live handelsaccount

Het live handelsaccount is net zo eenvoudig te gebruiken als de demo-accountversie. Het enige dat u hoeft te doen met de hulp van uw accountmanager, is uw accountparameters instellen en de instellingen configureren, inclusief wanneer u handelssessies moet openen en sluiten en uw stop-loss-limiet instellen. 

Is aan de slag gaan echt zo eenvoudig als het lijkt? Ja.

We hebben ontdekt dat het snel en gemakkelijk is om met BitQS aan de slag te gaan als u eenmaal uw weg op het platform heeft gevonden. Dit is geweldig nieuws, vooral voor nieuwe gebruikers die niet weten hoe handelsapplicaties werken.

Om te beginnen heeft u alleen een laptop, desktop of smartphone en een beveiligde internetverbinding nodig. Veel gebruikers online geven er de voorkeur aan om hun accounts vanaf hun smartphone te volgen. Dit betekent dat ze hun handelsprocessen van over de hele wereld kunnen volgen. Een eerste storting is vereist voordat er kan worden gehandeld. Het goede is dat de aanbetaling zeer betaalbaar is. Alles wat een nieuwe gebruiker nodig heeft, is € 250. Deze aanbetaling wordt vervolgens gebruikt als een eerste investering. BitQS brengt geen registratie- of abonnementskosten in rekening. Dit is eigenlijk alles wat een nieuwe gebruiker nodig heeft om te starten. Als er problemen zijn, reageren de accountmanagers en het klantenondersteuningspersoneel zeer goed.

Hoe het handelssysteem werkt

BitQS is volledig afhankelijk van het algoritme en de kunstmatige intelligentie die de markten, wereldwijd en financieel nieuws scant om de meest winstgevende transacties voor u te vinden. Het goede nieuws is dat algoritmen en kunstmatige intelligentie nu gewild zijn en snel de voorkeursmethode worden bij het handelen in cryptocurrencies. Deze algoritmen zijn razendsnel en plaatsen transacties binnen enkele seconden. Het behoeft geen betoog dat handmatige handel niet kan concurreren met een handelssysteem dat is ontworpen om in recordtijd uitstekende resultaten te behalen. Deze algoritmen zijn ook niet in staat om beslissingen te nemen op basis van emoties. Ze gebruiken simpelweg complexe wiskundige formules en AI om transacties uit te voeren. Dit verlaagt uw risico om winst te verliezen en elimineert de menselijke foutenfactor.

Hier zijn enkele aanvullende functies van BitQS 

Zoals eerder vermeld, is BitQS een volledig geautomatiseerd live handelssysteem dat vrij nieuw op de markt is. Het systeem is geloofwaardig en gerenommeerd. We hebben tijdens onze tests wat meer informatie gevonden die nuttig voor u zal zijn. 

Basis accountinformatie

 • Gratis demo-account
 • Ondersteuning van vier talen: EN, ES, FR, DE, IT, NL
 • Minimale storting: Є 250 USD

Crypto-handelsparen

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Rimpeling
 • Litecoin

Belangrijke online functies

Een succesvolle live handelssessie hebben en algemene ervaring hebben met BitQS. We hebben veel belangrijke handelsfuncties ontdekt bij het testen van het systeem en we kunnen u verzekeren dat de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Hier zijn enkele van de online functies waarvan we denken dat u ze leuk zou vinden: 

 • Uitbetalingsfunctie 

BitQS heeft een automatische uitbetalingsfunctie. Dit is geweldig nieuws, want een geautomatiseerd uitbetalingssysteem werkt zonder enige waarschuwing. Nadat uw live handelssessie is afgelopen, berekent het uitbetalingssysteem automatisch uw inkomsten en wordt het geld op uw account bijgeschreven. 

 • Uw winst opnemen 

Met BitQS kan het geld dat u verdient eenvoudig worden opgenomen. Het enige dat u hoeft te doen, is een opnameverzoek invullen en het zal 24 uur duren voordat het geld op uw opgegeven bankrekening staat. 

 • Demo-handel 

Nadat u zich heeft geregistreerd, heeft u automatisch toegang tot de demo-handelsaccount. Het is helemaal gratis en stelt u in staat om te handelen zonder dat u geld nodig heeft. De demo-transacties die u plaatst, zijn gebaseerd op historische gegevens. U kunt waardevolle inzichten verkrijgen door het demo-account te gebruiken en we raden alle nieuwe handelaren aan om gebruik te maken van het demo-account. 

 • Klantenservice

Vanuit onze test kan de gebruiker binnen enkele seconden contact opnemen met het klantenserviceteam. Dit kan op twee manieren. Stuur en e-mail of start een livechat via de website. U kunt ook contact opnemen met uw accountmanager. 

Veelgestelde vragen

Is mijn informatie veilig op BitQS?

Het is gemeld dat BitQS een SSL-certificaat gebruikt, een online beveiligingsprotocol dat vertrouwelijke informatie op de site versleutelt.

Wat zijn de kosten om de nieuwe rekening te openen?

Er worden geen kosten in rekening gebracht om een ​​nieuw BitQS-account te openen. Het is helemaal gratis.

Kunnen Bitcoins worden teruggetrokken uit de handelsapplicatie na het behalen van winst??

Dit is helaas niet mogelijk. De handelsapplicatie converteert uw inkomsten naar de lokale valuta en uw inkomsten worden gestort op de bankrekening die aan uw BitQS-account is gekoppeld.

Zijn er alternatieve crypto-handelsplatforms?

Ja. Er zijn vergelijkbare handelsplatforms zoals Bitcoin Code, Bitcoin Revolution en Bitcoin Era, naast andere vertrouwde handelsplatforms voor cryptocurrency.

Is er een maximale winst die ik kan maken??

Nee. Er zijn geen grenzen aan het verdienpotentieel dat u op Bitcoin heeft.

Is BitQS een piramidespel?

Nee. Naar verluidt is BitQS bekroonde software waarmee u winstgevende cryptocurrency-transacties kunt uitvoeren.

Hoeveel tijd zal ik hier in moeten steken?

Geschat wordt dat de gemiddelde gebruiker minstens 20 minuten per dag op dit handelsplatform doorbrengt.

Is het raadzaam om al uw geld in te investeren BitQS?

Nee, investeer nooit geld dat u nodig heeft of niet kunt missen, u mag alleen het beschikbare inkomen gebruiken. De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig, waardoor deze een hoog risico en een hoge beloning heeft. We raden aan om klein te beginnen. Zoals bij elke investering zijn er risico’s, maar de stop-loss-functie beschermt potentiële investeerders tegen enorme verliezen.

Kunnen nieuwe gebruikers rijk worden met BitQS?

Het is mogelijk voor nieuwe gebruikers om een ​​aanzienlijke hoeveelheid rijkdom te genereren met BitQS. We hebben een grondige analyse van deze handelsapplicatie uitgevoerd en we kunnen bevestigen dat BitQS alle noodzakelijke functies heeft die nodig zijn om een ​​nieuwe gebruiker te helpen succesvol te zijn.

We hebben een paar tips samengesteld om een ​​nieuwe gebruiker te helpen succesvol te worden op het platform:

 • Gebruik het demo-account: Wanneer u begint te bestuderen hoe het demo-account werkt, krijgt u een beter begrip van automatisch handelen op de valutamarkt en hoe u de beste valutaparen selecteert tijdens live handel..
 • Doe het onderzoek: Registreer p op digitale forums waar de cryptocurrency-markt wordt geanalyseerd en blijf op de hoogte van de huidige trends.
 • Begin met de minimale storting: Het is altijd het beste om uw investeringsreis te beginnen met de minimale storting van € 250, -. Nadat u uw eerste winst heeft gemaakt, kunt u uw investering geleidelijk verhogen.

Onze conclusie:

We hebben BitQS toegevoegd aan onze lijst met meest effectieve en geloofwaardige automatische handelstoepassingen. Onze ervaring met BitQS was prettig. We bevestigen dat deze handelsapplicatie alle essentiële functies heeft om de gebruikerservaring uitstekend te maken. BitQS opent nieuwe mogelijkheden voor nieuwe gebruikers die graag geld willen verdienen op de cryptocurrency-markt.

Andere handelssystemen

 1. Bitsignal
 2. Onmiddellijke Bitcoin
 3. Bitcoin-voordeel
 4. Bitcoin-cyclus
 5. Bitcoin vrijheid
 6. Bitcoin Power
 7. Bitcoin winst
 8. BitQL
 9. BitQS
 10. BitPremium
 11. Brexit-handelaar
 12. Britse Bitcoin Profit
 13. Crypt EX
 14. Crypto-contracten
 15. Crypto-groep
 16. Crypto-winst
 17. Finse formule
 18. Onmiddellijke winst
 19. Eerste voordeel
 20. Winstrevolutie
 21. Winstgeheim
 22. Kwantumhandel
 23. Formule van Singapore
 24. Geweldige winst
 25. Voorraadmethode
 26. Rijkdom Matrix
 27. Big Money Rush
 28. BitTrader
 29. Bitcoin Capital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me