De beste bedrijven voor crypto- en bitcoinleningen

Bitcoin-leningen worden populair onder crypto-investeerders die op zoek zijn naar liquiditeit zonder hun crypto te hoeven verkopen.

Het gebruik van crypto als onderpand is een geweldige manier om dingen te doen zoals een huis kopen, een bedrijf financieren of dure schulden afbetalen. Bovendien kunnen er belastingvoordelen zijn verbonden aan het lenen van cryptovaluta. In tegenstelling tot het verkopen van uw crypto, veroorzaakt een door crypto of bitcoin gedekte lening geen belastinggebeurtenis op de vermogenswinst, wat u hoofdpijn bespaart bij het doen van uw crypto-belastingen. Bedrijven die crypto- en bitcoinleningen aanbieden, duiken overal op om dit soort diensten aan investeerders aan te bieden. In dit artikel worden de beste van deze crypto-geldschieters opgesplitst.

Bitcoin-lening

BlockFi

Gevestigd in New Jersey, BlockFi biedt financiële producten aan voor houders van cryptocurrency om meer te doen met hun digitale activa. Het bedrijf bedient klanten over de hele wereld, waaronder 47 Amerikaanse staten, met rentedragende rekeningen en goedkope leningen in USD die worden gedekt door cryptovaluta. BlockFi heeft een indrukwekkende lijst van investeerders, waaronder Galaxy Digital, Susquehanna, Akuna Capital, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Coinbase Ventures, CMT Digital, SoFi, ConsenSys Ventures en Morgan Creek Digital.

Om een ​​lening te krijgen, stelt u Bitcoin, Litecoin of Ethereum als onderpand ter beschikking. Het bedrijf biedt momenteel een Loan to Value (LTV) -ratio van maximaal 50% op uw cryptovaluta.

Dit betekent dat om een ​​lening van $ 25.000 af te sluiten, u ongeveer 10,06 BTC aan onderpand moet betalen (momenteel ongeveer $ 50.000 waard op het moment van schrijven). De rentetarieven beginnen bij 4,5% met een looptijd van 12 maanden.

bitcoin lening

Unchained Capital

Gebaseerd uit Austin, TX, Unchained Capital is een andere aanbieder van crypto- en bitcoinleningen. Het bedrijf volgt een snel proces van 3 stappen om een ​​lening te krijgen. Met het eenvoudige proces kunnen ze op één dag tot $ 1.000.000 aan cryptoleningen goedkeuren.

Unchained hanteert een unieke benadering van bewaring en het veiligstellen van uw lening. Door een opslagmodel met meerdere handtekeningen te ontwikkelen, elimineren ze het single point of failure-model van cryptocustody.

Drie onafhankelijke sleutelhouders werken samen om onderpand te beschermen dat vervolgens wordt opgeslagen op adressen met meerdere handtekeningen waarvoor 2 van de 3 sleutels nodig zijn. Deze sleutels zijn in het bezit van u (de lener), Unchained en een key-agent van een derde partij. Geen enkele persoon of organisatie is een single point of failure. Dit slimme beveiligingselement is een grote waardepropositie voor Unchained.

Verwant: Lees meer over de belastingimplicaties van cryptoleningen, deFi en margehandel

bitcoin-leningen

Zoutleningen

Gebaseerd uit Denver, CO, Zoutleningen is een ander populair platform voor het genereren van crypto- en bitcoinleningen. Salt beweert de originele door blockchain ondersteunde lening te zijn en biedt ook leningen aan in Bitcoin, Litecoin en Ethereum met een LTV-ratio van 50%.

Het bedrijf breidt zijn uitleenbare gebieden uit in de VS en naar landen als Bermuda, Brazilië, Hongkong, Zwitserland, de VAE en Vietnam om mensen en bedrijven toegang te bieden tot financiële vrijheid door toegang tot fiatgeld via blockchain-activa..

Salt biedt ook bijna realtime monitoring van uw unieke account en biedt bepaalde garanties dat uw activa er voor u zijn wanneer u ze nodig heeft..

SpectroCoin cryptolening

SpectroCoin

Gevestigd in Litouwen, SpectroCoin is sinds 2013 een topkeuze onder de Europese cryptomakelaars. Het bedrijf heeft onlangs een door cryptovaluta gedekte leningdienst gelanceerd en biedt een van de laagste minima op de markt met slechts 25 EUR, maar kan leningen verstrekken tot wel 1 miljoen EUR. Bovendien heeft SpectroCoin een optie om een ​​lening uit te geven met een marktleidende LTV-ratio van 75%.

Het bedrijf ondersteunt BTC, ETH, XEM en DASH als onderpandvaluta’s. Klanten kunnen leningen in grote cryptocurrencies en euro’s opnemen en terugbetalen.

Naast crypto-gedekte leningen biedt het bedrijf ook een portemonnee, een crypto-fiat-uitwisselingsservice, betaalpassen en speciale IBAN’s voor zijn klanten..

crypto-leningen

Nexo

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland, Nexo is een van de wereldleiders op het gebied van cryptolening. Nexo geeft gebruikers toegang tot een directe kredietlijn wanneer ze bitcoin en crypto in hun Nexo-portemonnee storten.

Het bedrijf biedt leningen aan in een groot aantal cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, XRP, BNB en Litecoin.

De vier stappen proces voor het krijgen van een lening van Nexo omvat het storten van cryptocurrency in een beveiligde Nexo-portemonnee en vervolgens onmiddellijk toegang hebben tot een lening, er zijn geen kredietcontroles vereist. De portemonnee is volledig verzekerd en u kunt in meer dan 45 verschillende FIAT-valuta’s over de hele wereld lenen.

Naast leningen biedt Nexo rentedragende rekeningen en andere financiële diensten die uw cryptocurrency gebruiken. Het bedrijf heeft vandaag al meer dan een miljard dollar aan cryptoleningen uitgegeven.

bitcoin-leningen

Crypto-belastingsoftware

Gebruikt u crypto- en bitcoinleningen om belasting te besparen? Lenen tegen cryptocurrency leidt niet tot een belastbaar feit. Het ontvangen van rentebetalingen doet dat echter wel, en het doen van de belastingaangifte voor al uw cryptocurrency-transacties kan een uitdaging zijn. U kunt automatisch en berekenen meld uw belastingplicht voor cryptovaluta door crypto-belastingsoftware zoals CryptoTrader.Tax te gebruiken.

crypto-leningen

CryptoTrader.Tax is het toonaangevende platform voor belastingaangifte voor cryptocurrency dat door tienduizenden cryptoliefhebbers wordt gebruikt om hun crypto-belastingen af ​​te handelen. Upload eenvoudig uw crypto-transactiegeschiedenis naar het platform en genereer automatisch uw benodigde crypto belastingrapporten. U kunt deze rapporten aan uw fiscaal professional of upload ze naar software voor belastingaangifte zoals TurboTax of TaxAct.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me