De beste Bitcoin-mijnbouwsoftware om te gebruiken (2020)

Bitcoin-mining is een verzamelnaam om het proces van het toevoegen van transacties aan het bitcoin-grootboek te beschrijven. Het dient de belangrijke functie van het beveiligen en valideren van blockchain-transacties, en het kan potentieel lucratief zijn als het strategisch wordt benaderd. In dit artikel geven we een overzicht van de best beschikbare bitcoin-mijnsoftware en de beste manieren om ze te gebruiken.

Wat is Bitcoin Mining?

Bitcoin-mining verwijst gewoonlijk naar het proces waarbij gespecialiseerde computersoftware en -hardware wordt gebruikt om blokken Bitcoin-transacties te valideren. Miners worden financieel gecompenseerd (met bitcoin als beloning) voor ‘mining bitcoin’, en het is gemakkelijker of moeilijker om beloond te worden op basis van hoeveel andere miners er in het netwerk zijn..

Aangezien Bitcoin een gedecentraliseerd grootboek is met veel verschillende entiteiten die deelnemen aan het beschermen en verifiëren van het netwerk, is het belangrijk dat alle verificateurs waarheidsgetrouw blijven om ervoor te zorgen dat het netwerk niet in gevaar komt. Voor Bitcoin gebeurt dit met behulp van een proof-of-work methode, of door elektriciteit en rekenkracht te moeten besteden om een ​​complexe vergelijking op te lossen die bewijst dat het volgende transactieblok legitiem is. 

Hardware Mining versus Cloud Mining

Aanvankelijk was het minen van Bitcoin alleen mogelijk als u uw eigen computer instelde met mining-software. Dit type “Hardware Mining” was moeilijk en duur. Gespecialiseerde computers die uitsluitend zijn gemaakt voor mijnbouw, ook wel toepassingsspecifieke geïntegreerde schakelingen of ASIC’s genoemd, zijn tegenwoordig de standaard voor bitcoin-mijnbouw.

U kunt meer over deze machines leren in ons artikel: De beste Bitcoin-mijnbouwhardware in 2020 

In plaats van specifieke hardware voor bitcoin-mining aan te schaffen, zoals de bovengenoemde ASIC’s, hebben veel miners ervoor gekozen om Bitcoin te minen door een fysieke mining-computer te verhuren van een cryptocurrency-mijnbedrijf. Dit proces wordt “Cloud Mining” genoemd. Hoewel het mijnbouwproces hetzelfde is, stelt cloud-mijnbouw investeerders en enthousiastelingen in staat om betrokken te raken bij Bitcoin-mijnbouw zonder de expertise of het kapitaal vooraf te hebben dat gewoonlijk nodig zou zijn om hun eigen mijnbouwoperatie te starten..

Het is belangrijk om te begrijpen dat het inkomen dat u ontvangt uit het delven van bitcoin of een andere cryptocurrency een vorm van belastbaar inkomen is. Het is belangrijk dat u dat bent rapportage van bitcoin-mijnbouwinkomsten op uw belastingen. 

Raadpleeg deze gids voor een compleet overzicht van hoe belastingen op cryptovaluta werken: Crypto-belastinggids 2020.

Bitcoin-mijnsoftware

Welk type mijnbouw moet u kiezen?

Er zijn veel factoren die een rol moeten spelen bij uw beslissing over hoe u van plan bent te mijnen. Enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u met mijnbouw begint, zijn:

• lokale elektriciteitskosten

• hardware-, installatie- en onderhoudskosten

• moeilijkheidsgraad van blockchain-mining

• doorlooptijd van winstgevendheid

• energie-efficiëntieverhouding

Aangezien het aanschaffen, installeren en gebruiken van gespecialiseerde mijnbouwhardware duur is en er regelmatig nieuwe ASIC-modellen worden uitgebracht, waardoor oude modellen overbodig worden, is het belangrijk om zowel met deze factoren als met uw mijndoelen op korte en lange termijn rekening te houden voordat u overhaaste beslissingen neemt. . Met de voortdurende groei van de industrie zijn er veel opties die met minimale of diepgaande kennis kunnen worden gebruikt.

Beste bitcoin cloud mining-opties

Beste opties voor cloudmining

Als u geïnteresseerd bent om betrokken te raken bij Bitcoin- of cryptocurrency-mijnbouw, maar niet weet waar u moet beginnen, is cloudmining een geweldige optie waarbij u de technische aspecten kunt beginnen te begrijpen terwijl u toch betrokken raakt bij de ruimte.. 

Door gebruik te maken van cloud mining, kunt u de computer mining hardware van een ander bedrijf verhuren en hebt u toegang tot een gebruiksvriendelijk platform dat automatisch mijnbouwt en beloningen voor u verdient.. 

Wees echter voorzichtig, net als bij veel cryptocurrency-uitwisselingen, moet u uw eigen due diligence doen met het platform dat u gebruikt om er zeker van te zijn dat het legitiem is. Er zijn veel oplichters in de ruimte die proberen te profiteren van nieuwkomers en nietsvermoedende investeerders. Hieronder schetsen we enkele van de beste cloud mining-opties die momenteel beschikbaar zijn.

Leuke hash Bitcoin-mijnsoftware

Leuke hash

Leuke hash is het toonaangevende online mijnbouwplatform waarmee gebruikers van over de hele wereld hun rekenkracht kunnen verkopen, kopen en verhuren aan geïnteresseerde gebruikers. 

Nice Hash is een hashing power broker, wat betekent dat ze een platform zijn dat de handel in hashing power faciliteert tussen individuen. Nice Hash heeft een eenvoudig te gebruiken set-up waarmee gebruikers vrijwel onmiddellijk kunnen beginnen met minen, evenals een winstgevendheidscalculator om in te schatten hoeveel u Bitcoin gaat verdienen op basis van uw initiële kosten.. 

Nice Hash heeft ook een eigen cryptocurrency-uitwisseling, wat betekent dat je sommige of al je Bitcoin-beloningen die je hebt ontvangen van mijnbouw direct kunt verkopen zonder van platform te hoeven veranderen. Nice Hash biedt concurrerende tarieven en heeft zich gevestigd als hét platform om in de ruimte te emuleren.

Minergate bitcoin-mijnsoftware

MinerGate

MinerGate is een geweldig alternatief voor Nice Hash, vooral voor gebruikers die zich zorgen maken over beveiliging en decentralisatie.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van MinerGate is dat gebruikers hun beloningen niet op het MinerGate-platform hoeven op te slaan; in plaats daarvan worden beloningen direct in de warme of koude portemonnee van je keuze gestort zodra je het minimale uitbetalingsniveau hebt bereikt. Dit elimineert veel angst om uw mijnbeloningen te verliezen aan een hack, fraude of ander probleem binnen het bedrijf waar u geen controle over heeft, aangezien u degene bent die de controle heeft over de privésleutels van uw portemonnee.. 

Hoewel MinerGate niet zo mainstream is als Nice Hash, is het een geweldig alternatief met concurrerende tarieven, een gebruiksvriendelijk platform en toegevoegde gedecentraliseerde functies.

honeyminer bitcoin-mijnsoftware

HoneyMiner

HoneyMiner is een interessant cloud mining-concept waarmee u uw overtollige rekenkracht kunt kanaliseren in hashing-kracht, waardoor uw computer in een de facto mining-rig wordt omgezet. 

Hoewel uw computer niet in staat is om zelf veel hashingkracht te genereren, kunt u, wanneer deze wordt samengevoegd in een mijnbouwpool, toch op een consistente basis besteedbaar inkomen verdienen. De HoneyMiner-app is beschikbaar op zowel Windows- als Mac-computers en kan worden gedownload om direct Satoshis te verdienen.

Wat is Bitcoin-mijnbouwsoftware?

Als u uw potentiële winstgevendheid via mining wilt maximaliseren, moet u uw eigen hardware en software voor cryptocurrency-mining bezitten en beheren. Hoewel mining-hardware een uiterst belangrijk aspect is van het validatieproces van cryptocurrency, kan het gebruik van de juiste mining-software even belangrijk en cruciaal zijn voor de winstgevendheid van Bitcoin-mining.. 

Als je eenmaal je mijnbouwhardware ingesteld met een Bitcoin-portemonnee en adres, moet u de juiste Bitcoin-mijnsoftware kiezen die u zal helpen bij het beheren van het cryptocurrency-mijnproces. 

Gelukkig voor Bitcoin-mijnwerkers is er een breed scala aan gratis opties in deze ruimte waarmee uw mijnbouwactiviteiten kunnen gedijen en de hoogste output kunnen produceren.

Wat is de beste Bitcoin-mijnbouwsoftware?

CGMiner

CGMiner wordt algemeen beschouwd als een van de beste Bitcoin-mijnbouwsoftwareplatforms vanwege zijn gebruiksgemak en een overvloed aan functies. 

CGMiner draait op alle computers, inclusief Windows, Mac en Linux, en is open source voor iedereen die de interne werking van de platformcode wil verifiëren. CGMiner ondersteunt meerdere verschillende soorten mijnbouwhardware naast ASIC’s, zoals GPU’s en FPGA’s, en stelt gebruikers ook in staat om hun hashing-stroom onmiddellijk op te schalen zonder enige vertraging. Dit betekent dat u uw mijnbouwactiviteiten kunt laten groeien zonder enige hobbels of nadelen van uw software.

MultiMiner

Als dit je eerste uitstapje is naar Bitcoin-hardwaremining, dan wil je misschien MultiMiner beschouwen als je mining-software, aangezien het een van de gemakkelijkste en meest intuïtieve mining-softwareplatforms is die er zijn.. 

Bij veel mining-programma’s moet u een een bepaald niveau van codering, maar MultiMiner elimineert alle verwarrende technische aspecten voor zijn gebruikers. 

Net als CGMiner is Multiminer ook beschikbaar op Windows, Mac en Linux, en kun je ook minen met een ASIC- of FPGA-mijnwerker. Naast het gebruiksgemak en functies zoals Remote monitoring van uw mining-platforms, MultiMiner geeft zijn gebruikers ook de mogelijkheid om op een moeiteloze manier verschillende cryptocurrencies te minen. Met deze functies kunt u profiteren van de meest winstgevende netwerken voor mijnbouw.

BFGMiner

Waarschijnlijk de op een na populairste mijnsoftware achter CGMiner, BFGMiner is perfect voor de meer gevorderde mijnwerkers die hun mijnsoftware willen aanpassen. 

Net als MultiMiner kunt u met BFGMiner uw mijnbouwplatforms op afstand volgen, en u kunt zelfs de temperatuur van uw hardware bewaken om er zeker van te zijn dat deze niet oververhit raakt. Een andere functie die door BFGMiner wordt aangeboden, is de mogelijkheid om meerdere munten tegelijkertijd met verschillende hash-algoritmen te minen, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om regelmatig te minen, in te dekken of extra risico’s te nemen door verschillende cryptocurrencies te minen..

Bitcoin-mijnwinst

Is het nog steeds winstgevend om in 2020 Bitcoin te mijnen??

Met de meest recente Bitcoin-halvering die plaatsvond in mei 2020, daalde de Bitcoin-mijnbeloning opnieuw met de helft van 12,5 naar 6,25 BTC per blok.. 

Met steeds meer entiteiten die strijden om de meeste hashingkracht te genereren, is het nog steeds winstgevend om Bitcoin te minen in 2020? 

Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden voor de winstgevendheid van mijnbouw, zoals mijnbouwproblemen (met hoeveel hashing-kracht u concurreert), cryptocurrency-prijs, elektriciteitsprijs, hardwareprijs, hashing-vermogensoutputs, en nog veel meer. 

Aangezien ASIC-mijnwerkers voortdurend worden geïnnoveerd, is er ook een kans dat de krachtigste ASIC-mijnwerkers die momenteel op de markt zijn binnen 6-12 + maanden verouderd zijn..

Wanneer we al deze factoren in overweging nemen, is het in het algemeen moeilijk te zeggen of Bitcoin-mijnbouw nog steeds winstgevend is, aangezien het verschilt afhankelijk van de entiteit die de mijnbouw uitvoert en hun mijninputs.. 

Is het nog steeds mogelijk om extreem winstgevend Bitcoin en andere cryptocurrencies te delven? Ja. Zal het winstgevend zijn voor iedereen, ongeacht hun mijnbouwactiviteiten en andere verschillende factoren? Niet noodzakelijk. 

Als de Bitcoin-prijs blijft stijgen, zal het voor alle mijnwerkers veel gemakkelijker zijn om winstgevend te blijven; als de prijs echter daalt of stagneert, met de afname van de mijnbouwbeloningen door de halvering, kunnen veel mijnwerkers hogere kosten dan winst hebben.

Zijn er wettelijke beperkingen op Bitcoin-mijnbouw??

Momenteel zijn er geen wettelijke beperkingen voor het delven van Bitcoin, maar er zijn wel juridische implicaties. Een factor waarmee u rekening moet houden, zijn de belastingimplicaties die u genereert door bitcoin te delven.

U kunt meer lezen over hoe u eenvoudig uw bitcoin mining-beloningen op uw belastingen hier.

Gevolgtrekking

Over het algemeen zijn er veel Bitcoin-mijnbouwopties voor gebruikers van alle vaardigheids- en kennisniveaus die het potentieel hebben om winstgevend te zijn. 

Met behulp van cloud-mining of de juiste Bitcoin-mining-software is het gemakkelijker dan ooit om aan de slag te gaan met het delven van Bitcoin en te helpen bij het verifiëren van blockchain-transacties.

Er zijn veel korte- en langetermijnfactoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat u aan de slag gaat met uw mijnbouwactiviteiten, maar er zijn veel verschillende opties met hun eigen voor- en nadelen waarmee u kunt beginnen met mijnbouw op het niveau dat u het meest bent. comfortabel met. Hoewel Bitcoin-mijnbouw een extreem technisch proces kan zijn, kunt u beginnen met mijnbouw op een eenvoudig platform en doorgaan met upgraden naarmate u technischer wordt geïnformeerd..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me