De beste crypto-uitwisselingen voor Amerikaanse handelaren (2020)

De regelgeving voor cryptocurrency is drastisch veranderd sinds de lancering van de Bitcoin-blockchain in 2009. De eerste cryptocurrency-uitwisseling – de inmiddels ter ziele gegane beurs gelanceerd in 2010 BitcoinMarket.com – werd gelanceerd in 2010, gevolgd door de nu beruchte Mt. Gox handelsplatform.

Het cryptocurrency-handelsecosysteem is geëvolueerd van een grotendeels ongereguleerd ‘wild westen’ waarin iedereen cryptocurrency zou kunnen verhandelen zonder identiteitsinformatie te verstrekken naar een sterk gereguleerde financiële markt die wordt gecontroleerd door KYC- en AML-vereisten voor de meeste grote beurzen.

Hoewel het toegenomen toezicht het voor crypto-uitwisselingen mogelijk heeft gemaakt om hogere niveaus van veiligheid en betrouwbaarheid te bieden, hebben strikte wettelijke vereisten een gebroken handelsecosysteem gecreëerd waarin de beschikbaarheid van de uitwisseling wordt gedeeld door geografische locatie en jurisdictie..

Er zijn nu honderden cryptocurrency-uitwisselingen online – de juiste kiezen betekent een zorgvuldige afweging van een verscheidenheid aan factoren, zoals betrouwbaarheid, veiligheid, geschiedenis, tariefstructuur en ondersteunde cryptocurrencies.. 

Als u op zoek bent naar een overzicht van de beste cryptocurrency-uitwisselingen wereldwijd, bekijk dan onze gids met details over de Beste crypto-uitwisselingen in 2020. Als u echter in de Verenigde Staten bent gevestigd, blijf dan lezen – de beste cryptocurrency-uitwisselingen voor in de VS gevestigde handelaren zijn een beetje anders.

Waarom zijn sommige crypto-uitwisselingen niet beschikbaar in de Verenigde Staten?

De Verenigde Staten leggen aanzienlijke regelgevende druk op crypto-uitwisselingen, wat het voor in de VS gevestigde cryptohandelaren moeilijk kan maken om te bepalen welke handelsplatforms geschikt zijn voor hun behoeften. Cryptocurrency-uitwisselingen die actief zijn in de Verenigde Staten zijn onderworpen aan regelgeving door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), dat verschillende anti-witwasprogramma’s en -vereisten afdwingt, FinCEN regelgeving, evenals andere regels en voorschriften tussen verschillende overheidsinstanties.

Cryptocurrency-uitwisselingen die actief zijn in de staat New York, worden bijvoorbeeld beschouwd als geldtransmissiediensten, waardoor uitwisselingen die in de regio actief zijn, worden specifieke licenties. Veel crypto-uitwisselingen waarmee gebruikers transacties kunnen uitvoeren in crypto-activa die zijn gedefinieerd als effecten volgens de Amerikaanse federale effectenwetten, moeten er ook voor zorgen dat ze voldoen aan verschillende SEC-vereisten.

De regulering van cryptocurrency in de Verenigde Staten heeft een marktecosysteem gecreëerd waarin in de VS gevestigde handelaren niet kunnen handelen of registreren op sommige grote crypto-uitwisselingen, of speciale VS-specifieke uitwisselingen moeten gebruiken. Binance heeft bijvoorbeeld een toegewijde uitwisseling specifiek voor gebruikers in de VS..

Bepalen welke beurzen die voldoen aan de Amerikaanse regelgeving het hoogste niveau van beveiliging, service en concurrerende tarieven bieden, kan een complex en tijdrovend proces zijn. Dit artikel presenteert de 5 beste cryptocurrency-uitwisselingen voor in de VS gevestigde cryptohandelaren en investeerders. 

Waar u op moet letten bij het kiezen van een Amerikaanse crypto-uitwisseling

Er zijn een aantal standaardfactoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste crypto-uitwisseling, zoals het niveau van identificatiedocumentatie dat vereist is om u aan te melden, handelslimieten, valutaondersteuning en handelskosten..

Het kiezen van de juiste crypto-uitwisseling wanneer deze in de Verenigde Staten is gevestigd, stelt echter enkele aanvullende vereisten voor handelaren. Naast het controleren op vergoedingsstructuren, zekerheden en stortings- of opnamemethoden, is het essentieel om ervoor te zorgen dat een uitwisseling wettelijk is toegestaan ​​om binnen uw rechtsgebied te opereren.

Bij het beoordelen van een VS-compatibele crypto-uitwisseling, is het belangrijk om de volgende factoren te beoordelen:

Naleving van de regelgeving

Handelen in cryptocurrency binnen de Verenigde Staten betekent handelen op een beurs die voldoet aan de Amerikaanse cryptocurrency-regelgeving

ID-vereisten

Veel in de VS toegankelijke cryptocurrency-uitwisselingen zullen meer identificatiedocumentatie eisen dan hun internationale tegenhangers, zoals bewijs van adres.

Valutaondersteuning van Fiat

Er zijn enkele crypto-uitwisselingen die geen ondersteuning bieden voor fiat-valuta, waardoor de hoeveelheid identiteitsgegevens die nodig zijn om een ​​account aan te maken, kan worden geminimaliseerd. Als u van plan bent om cryptocurrency te verhandelen voor USD, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de exchange die u gebruikt ondersteuning biedt voor USD fiat.

Handelslimieten

Sommige crypto-uitwisselingen die in de Verenigde Staten beschikbaar zijn, stellen beperkingen aan de hoeveelheid cryptocurrency die in één dag kan worden gekocht of verhandeld.

Handelsparen

Als u een specifieke cryptocurrency wilt verhandelen, kunt u het beste controleren of een exchange de crypto-activa ondersteunt die u wilt verhandelen voordat u zich aanmeldt. Sommige in de VS gevestigde beurzen, zoals Gemini, ondersteunen niet zoveel verschillende cryptocurrencies als grote internationale beurzen.

Hacks en beveiliging

Cryptocurrency-uitwisselingen en handelaren zijn vaak het doelwit van hackers. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw uitwisseling een sterke staat van dienst heeft op het gebied van beveiliging en sterke beveiligingsfuncties biedt, zoals tweefactorauthenticatie.

Wat zijn de beste crypto-uitwisselingen in de Verenigde Staten?

De volgende 5 crypto-uitwisselingen bieden vandaag de beste beveiliging, vergoedingen en handelsparen voor Amerikaanse cryptohandelaren:

Coinbase US Crypto Exchange

1. Coinbase

Coinbase is de meest populaire en succesvolle cryptocurrency-uitwisseling in de Verenigde Staten en biedt een uiterst gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en handelservaring. Coinbase, opgericht in 2014 en gevestigd in San Francisco, is een uitstekende keuze voor zowel nieuwe handelaren als professionele beleggers.

Coinbase-gebruikers kunnen wisselen tussen een eenvoudige cryptocurrency-brokerage-interface met vereenvoudigde handelsbedieningen, of een feature-rijke Coinbase Pro-interface die ideaal is voor complexere handelsvereisten. Het Coinbase-platform is toegankelijk via een webinterface of een speciale smartphone-app en biedt robuuste beveiligingsfuncties.

Belangrijk is dat Coinbase nog nooit heeft geleden onder een grote cryptocurrency-hack en een sterk beveiligingsrecord heeft. Naast het beschermen van gebruikersgelden, voorkomt Coinbase actief dat gebruikers cryptocurrency naar bekende zwendeladressen sturen, waardoor nieuwere handelaren een extra beschermingslaag krijgen. Fondsen die op Coinbase worden aangehouden, zijn FDIC-verzekerd, wat betekent dat fiat-valuta die door ingezetenen van de Verenigde Staten op het Coinbase-platform zijn gestort, verzekerd is tot een maximum van $ 250.000.

ID-vereisten

Inwoners van de VS moeten naast een selfie-afbeelding een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs overleggen bij het verifiëren van een account bij Coinbase.

Handelslimieten

Met Coinbase kunnen inwoners van de VS dagelijks een onbeperkte hoeveelheid cryptocurrency verhandelen, maar het beperkt opnemen tot $ 25.000 per dag in de meeste gevallen.

Handelskosten

Coinbase biedt niet de meest concurrerende vergoedingen op de huidige markt, met taker-vergoedingen tussen 0,05% en 0,25% en maker-vergoedingen van 0% tot 0,15%. De relatief standaard vergoedingen worden echter gecompenseerd door het hoge niveau van beveiliging en klantenservice.

Fiat valuta-ondersteuning

Coinbase ondersteunt stortingen in USD en een verscheidenheid aan andere fiat-valuta’s.

Storting & opnamemethoden

Stortingen en opnames kunnen worden gedaan via ACH. Voor aankopen met een creditcard of betaalpas wordt een extra vergoeding van 3,99% in rekening gebracht, terwijl voor opnames via overboekingen een vergoeding van $ 10 in rekening wordt gebracht.

Ondersteunde cryptocurrencies

Coinbase ondersteunt een breed scala van meer dan 39 cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, DASH, EOS, LINK, XRP en nog veel meer. Tether wordt echter niet ondersteund door Coinbase – gebruikers van Amerikaanse Coinbase krijgen in plaats daarvan USDC als een aan USD gekoppelde stablecoin.

Binance VS.

2. Binance.US

Binance is een toegewijde Alleen Amerikaanse versie van Binance, een van de meest populaire en meest gebruikte cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Het Binance US-platform werd gelanceerd om te voldoen aan specifieke Amerikaanse regelgevingsvereisten voor cryptocurrency-uitwisselingen, en is, net als Coinbase, gevestigd in San Francisco. 

Het Amerikaanse Binance-platform ging live in september 2019 en is verantwoordelijk voor ongeveer 15 procent van het wereldwijde verkeer van Binance. Een groot verschil tussen Binance US en het wereldwijde Binance-uitwisselingsplatform is het aantal beschikbare crypto-activa – Binance US filtert crypto-activa met behulp van criteria die de wettelijke vereisten van een wisseloperatie in de Verenigde Staten en kwantitatieve normen beoordelen, waardoor het totale aantal activa wordt verminderd die kunnen worden verhandeld op Binance US.

Ondanks de relatief beperkte selectie van crypto-activa die beschikbaar zijn op Binance US, is de gebruikersinterface van Binance grotendeels ongewijzigd, waardoor het ideaal is voor pro-traders en crypto-investeerders die op zoek zijn naar complexere handelsinstrumenten. Het is echter belangrijk op te merken dat Binance US momenteel niet beschikbaar is voor Amerikaanse handelaren gevestigd in New York.

ID-vereisten

Net als Coinbase eist Binance US een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een selfie-afbeelding om een ​​account te verifiëren. 

Handelslimieten

Binance handhaaft geen strikte handelslimieten, maar legt wel een progressief limietschema voor stortingen en opnames op voor inwoners van de VS. Binance Amerikaanse gebruikers kunnen tot $ 5.000 USD storten of opnemen, wat oploopt tot $ 30.000 en hoger met daaropvolgende stortingen of opnames.

Handelskosten

Binance biedt spothandelskosten van 0,1%, met 0,5% directe koop- / verkoopkosten. Handelsvergoedingen worden bepaald op basis van 30-dagen handelsvolume, waarbij handelaren met een hoger volume profiteren van lagere vergoedingen.

Fiat valuta-ondersteuning

Binance US staat stortingen en opnames in USD toe.

Storting & opnamemethoden

Binance US ondersteunt stortingen of opnames via ACH

Ondersteunde cryptocurrencies

Binacne US biedt beperkte ondersteuning voor cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB en USDT.

CEX.io US Crypto Exchange

3. CEX.io

CEX.io is een relatief nieuwe toevoeging aan de lijst van VS-compatibele cryptocurrency-uitwisselingen, die onlangs in 2019 geldtransmitterlicenties heeft verkregen in negen staten in de VS. De nieuwe licentie van het platform vergroot het bereik van CEX.io, dat voorheen beperkt was tot staten waar geld zenderlicentie is niet vereist.

De CEX.io-uitwisseling is nu beschikbaar voor inwoners van de VS in 28 staten. CEX.io, opgericht in 2014 in Londen, is oorspronkelijk gelanceerd als een cloud-mijnbouwprovider, maar is kort daarna uitgegroeid tot een cryptocurrency-uitwisseling. CEX.io biedt Amerikaanse handelaren een breed scala aan crypto’s, waaronder belangrijke crypto-activa zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple, evenals activa met een kleinere kap, zoals Matic, Ontology en Cosmos..

Net als Coinbase biedt CEX.io twee verschillende handelsplatforms aan voor beginnende handelaren en professionele handelaren. Casual of intermitterende beleggers hebben toegang tot de brokerage-service van CEX.io, die het kopen van cryptocurrency vereenvoudigt, terwijl professionele traders profiteren van een robuuste handelsinterface met veel functies..

ID-vereisten

CEX.io scheidt gebruikers op basis van verificatieniveau. Basisverificatie vereist door de overheid uitgegeven identiteitsverificatie, terwijl hogere niveaus adresverificatie vereisen.

Handelslimieten

Standaard geverifieerde accounts kunnen dagelijks tot $ 1.000 aan cryptocurrency kopen of opnemen. Met adres geverifieerde accounts kunnen elke dag tot $ 10.000 aan cryptocurrency kopen en tot $ 50.000 opnemen,

Handelskosten

De handelskosten van CEX.io werken volgens een maker / taker-model, met vergoedingen tussen 0,16 en 0,25 procent. Voor SEPA-financiering wordt een vergoeding van 2,99 procent in rekening gebracht, terwijl voor opnamekosten een vergoeding van 3 procent geldt naast de servicekosten van $ 25, afhankelijk van de gebruikte opnamemethode.

Fiat valuta-ondersteuning

CEX.io ondersteunt USD, EUR, GBP en RUB. Handelaren in de VS worden automatisch geregistreerd met USD als de standaardrekeningvaluta.  

Storting & opnamemethoden

Met CEX.io kunnen in de VS gevestigde handelaren storten en opnemen via ACH-overschrijvingen, evenals SWIFT. Opnames of stortingen in EUR kunnen worden gedaan via SEPA-overboekingen.

Ondersteunde cryptocurrencies

CEX.io biedt een relatief brede selectie van crypto-activa voor in de VS gevestigde klanten en biedt sterke liquiditeit voor BTC, ETH, Ripple, DASH, LINK en Litecoin.

Gemini US Exchange

4. Tweelingen

Tweelingen is een van de weinige in de VS gevestigde beurzen die volledig voldoen aan de staatswet van NY, en is gevestigd in NYC. Gemini, gelanceerd door de gebroeders Winklevoss in 2014, is een sterk gereguleerd crypto-uitwisselingsplatform dat nauw samenwerkt met toezichthouders om naleving te garanderen – wat het Gemini-verificatieproces enigszins gecompliceerd kan maken..

Alle USD-stortingen bij Gemini zijn FDIC-verzekerd, wat Gemini een aantrekkelijke optie maakt voor grootschalige cryptohandelaren en institutionele handelaars. Gemini is momenteel de bewaarder van meer dan 1 procent van het totale Bitcoin-volume ter wereld en is onderworpen aan de bankwet van New York, waardoor het de veiligste optie is voor in de VS gevestigde cryptohandelaren..

ID-vereisten

Gemini handhaaft strenge vereisten voor identiteitsverificatie, eist een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, adresverificatie met een energierekening van minder dan 90 dagen oud en een selfie-afbeelding.

Handelslimieten

Gemini legt geen handelslimieten op, maar beperkt wel de hoeveelheid cryptocurrency die met een creditcard of betaalpas kan worden gekocht tot $ 500 per dag. Er zijn geen limieten voor overboekingen of digitale activatransacties voor geverifieerde gebruikers.

Handelskosten

Gemini werkt met een maker / taker-vergoedingsstructuur die begint bij 0,25%. 

Fiat valuta-ondersteuning

Gemini ondersteunt USD, naast HKD, CAD en AUD.

Storting & opnamemethoden

Gemini ondersteunt lokale overschrijvingen op Amerikaanse bankrekeningen, evenals bankoverschrijvingen en aankopen met creditcards / betaalpassen.

Ondersteunde cryptocurrencies

Gemini biedt een indrukwekkend assortiment van 26 USD-handelsparen, waaronder BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT en DAI.

Kraken-uitwisseling voor de VS.

5. Kraken

Kraken is een van de langstlopende cryptocurrency-uitwisselingen voor de Verenigde Staten en biedt een relatief eenvoudige benadering van cryptocurrency-handel. In tegenstelling tot Coinbase is Kraken primair gericht op ervaren cryptohandelaren en biedt het complexe handelsdiensten zoals margehandel.

Het Kraken-platform is alleen toegankelijk via internet, maar een mobiele app is in actieve ontwikkeling en wordt momenteel uitgeprobeerd in Duitsland, Spanje en Nederland. Kraken is toegankelijk in alle Amerikaanse staten, met uitzondering van de staat Washington en New York.

De diensten die door Kraken aan Amerikaanse handelaren worden verleend, omvatten alle handelsopties die beschikbaar worden gesteld aan internationale handelaren, met uitzondering van EUR-handelsparen of deposito’s voor inwoners van New Hampshire of Texas..  

ID-vereisten

Kraken vereist door de overheid uitgegeven identiteits- en adresverificatie voor in de VS gevestigde handelaren.

Handelslimieten

Kraken berekent handels- en opnamelimieten op basis van het verificatieniveau – dagelijkse limieten voor crypto-opnames beginnen bij $ 5.000, oplopend tot $ 10 miljoen per dag, afhankelijk van het handelsvolume en het verificatieniveau. 

Handelskosten

De handelskosten voor Kraken variëren tussen 0,14% en 0,26% voor handelaren met minder dan $ 100.000 aan maandelijks handelsvolume. 

Fiat valuta-ondersteuning

Kraken ondersteunt USD-stortingen en opnames voor geverifieerde gebruikers, naast EUR, CAD, AUD, GBP, CHF en JPY.

Storting & opnamemethode

Kraken biedt een breed scala aan opnamemogelijkheden voor in de VS gevestigde handelaren, waaronder FedWire en SWIFT. 

Ondersteunde cryptocurrencies

Kraken biedt uitgebreide ondersteuning voor verschillende cryptocurrencies, met een lijst van belangrijke crypto’s zoals BTC, ETH en XRP, naast crypto-activa met een kleinere kap, zoals ADA, LINK, REP, DAI en FIL.

Belangrijkste leerpunten

Het zich ontwikkelende ecosysteem voor cryptocurrency-regulering in de Verenigde Staten heeft een markt gecreëerd waarin Amerikaanse handelaren voordelen en beveiliging krijgen die in andere landen niet beschikbaar zijn – zoals een FDIC-verzekering voor USD-deposito’s – met het nadeel van aanvullende vereisten voor identiteitsverificatie.

Bij het kiezen van de beste cryptocurrency-uitwisseling voor Amerikaanse klanten, is het belangrijk om te werken met een exchange die volledig voldoet aan de cryptocurrency-voorschriften in uw specifieke staat.. 

Crypto-belastingsoftware

Belastingsoftware voor cryptovaluta

De IRS neemt de belastingnaleving van cryptocurrency serieus, en de meeste grote Amerikaanse cryptocurrency-uitwisselingen stuur 1099’s naar de IRS om ervoor te zorgen dat al hun in de VS gevestigde cryptohandelaren aan hun belastingaangifteverplichtingen voldoen. Om te voldoen aan uw belastingaangiftevereisten als in de VS gevestigde cryptohandelaar of -investeerder, is het belangrijk om een ​​gedetailleerd logboek bij te houden van alle cryptotransacties, aangezien elke transactie een mogelijk belastbare gebeurtenis is..

CryptoTrader.Tax is het toonaangevende cryptocurrency-belastingsoftwareplatform dat het proces van het verzamelen van crypto-handelsinformatie voor belastingaangifte stroomlijnt, waardoor het eenvoudig wordt om snel volledige handelsgeschiedenissen van beurzen te importeren met eenvoudige integratie. 

Door rechtstreeks te integreren met alle belangrijke beurzen, genereert CryptoTrader.Tax automatisch uw noodzakelijke belastingformulieren van uw crypto-investeringsactiviteit in een paar simpele klikken, waardoor administratieve wrijving wordt verminderd en ervoor wordt gezorgd dat crypto-belastingrapportage nauwkeurig wordt uitgevoerd.

U kunt er meer over te weten komen hoe CryptoTrader.Tax hier werkt, of je kunt er meer over lezen hoe belastingen op cryptovaluta hier werken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me