Hoe te investeren in Bitcoin in 2020?

Investeren in Bitcoin is niet zo ingewikkeld als u misschien denkt.

Ik raakte eind 2016 betrokken bij Bitcoin en ik moet zeggen dat het precies het juiste moment was.

Maar na 2016 heeft Bitcoin veel ups en downs meegemaakt, waardoor de huidige tijd uiteindelijk de volgende beste tijd is om in Bitcoin te investeren..

Ik weet waarom je hier bent:

U heeft besloten om in Bitcoin te investeren, en dat is een geweldige beslissing, moet ik zeggen, maar voor het geval u een van die sceptici bent, raad ik u aan deze gids te lezen: Is Bitcoin een goede investering in 2019?

Voor de niet-sceptici ga ik de volgende vragen in deze gids beantwoorden:

 • Hoe te investeren in Bitcoin?
 • Waar te investeren in Bitcoin?
 • Waarom investeren in Bitcoin?
 • Hoeveel te investeren in Bitcoin?
 • Mocht u (I) in Bitcoin investeren?

Dus laten we beginnen met:

Hoe te beginnen met beleggen in Bitcoin-aandelen? [Een Bitcoin (BTC) investeringsgids voor beginners]

Bitcoin is een geweldige technologie en het is een goed idee om er niet in te investeren, vooral nadat je hebt begrepen wat het is?

Maar toch blijven veel investeerders verstoken van Bitcoin en missen ze de gouden kans om 10x of 100x hun geld te verdienen. Ja, deze retouren zijn nog steeds mogelijk als je slim speelt.

Dus om zulke ontweken investeerders te helpen, schrijf ik de gids voor vandaag.

Als u een van deze bent, kunt u deze gids gebruiken als uw blauwdruk voor het investeren in Bitcoin.

U kunt deze gids natuurlijk naar wens aanpassen, maar er zijn twee fundamentele aspecten van Bitcoin-investeringen waarvan ik wil dat u ze nooit verandert of verandert, wat er ook gebeurt. !!

Hier zijn deze aspecten:

 1. Betrouwbare Bitcoin-uitwisseling kiezen om Bitcoin te kopen
 2. Beveiligde portemonnee om uw bitcoins op te slaan

Wat er ook gebeurt, u moet geen compromis sluiten over uw Bitcoin-uitwisseling en Bitcoin-portemonnee, want als u dat doet, zult u zeker uw investering verliezen voordat u ervan geniet..

U moet begrijpen dat Bitcoin niet is zoals traditionele activa. In plaats daarvan is Bitcoin volledig uw verantwoordelijkheid, die u zou moeten bezitten met uw privé-sleutels van Bitcoin onder uw controle.

Bottom line: Het niet beheersen van uw privésleutels is synoniem aan het verliezen van uw bitcoins.

Nu u de essentiële vereiste aspecten van beleggen in Bitcoin kent, gaan we elk van deze aspecten in detail bespreken, zodat u goed thuis bent in het beleggen in Bitcoin..

Waar te investeren in Bitcoin?

Investeren in Bitcoin is tegenwoordig eenvoudig.

Toen er nog geen Bitcoin-uitwisselingen waren, was het moeilijk om in bitcoins te investeren. In die tijd coördineerden mensen op forums en privégroepen om in Bitcoin te investeren.

Maar nu heb je speciale Bitcoin-uitwisselingen voor elk type Bitcoin-investeerder.

Het maakt niet uit of u in BTC wilt investeren via fiat cash of bankoverschrijving of zelfs creditcards / betaalpassen, al deze opties zijn nu overal ter wereld voor u beschikbaar.

Hier is de landelijke lijst met services van waaruit u in Bitcoin kunt investeren:

Investeer in Bitcoin (BTC) Links voor snel kopen
CEX.io (Alle landen) [Aanbevolen] Probeer nu
Coinbase (VK, VS, Europa, Canada, enz.) Probeer nu
Coinmama (Alle landen) Probeer nu
Wirex (Europa & VK) Probeer nu
Bitit (VS, VK, Europa, Australië, Canada, enz.) Probeer nu
Binance.je (UK & Europa) Probeer nu
LocalBitcoins (Alle landen) Probeer nu
BitBay Probeer nu
Exmo Probeer nu

Bij de meeste van deze beurzen kunt u bitcoin kopen door er fiat-valuta’s zoals USD, EUR of GBP op te storten. Hier moet u een KYC-controle uitvoeren en uw fiat-valuta’s overboeken naar hun fiat-gekoppelde crypto-portefeuilles. Daarna kun je fiat inwisselen voor Bitcoin.

 • GERELATEERD: Bitcoin kopen met een bankrekening of bankoverschrijving?

Ik begrijp echter dat niet alle landen in deze lijst worden behandeld, en het is waarschijnlijk dat u geen middelen heeft om uw fiat-valuta in Bitcoin om te wisselen. Voor die gebruikers is hier de lijst met services waarmee u in Bitcoin kunt investeren met een creditcard / betaalpas:

Ik heb al deze hierboven genoemde services gebruikt, en dat vind ik Coinmama zeer snel in het leveren van bitcoins, en hun klantenondersteuning is ook zeer ondersteunend voor nieuwe gebruikers zoals jij !! Daarom denk ik dat Coinmama de beste manier is om in Bitcoin te investeren.

Sommigen van jullie hebben misschien geen creditcards / betaalpassen en willen graag contant in Bitcoin investeren. Dus voor dergelijke gebruikers raad ik aan LocalBitcoins.

LocalBitcoins is een P2P Bitcoin-service waarmee u in contact kunt komen met kopers en verkopers van Bitcoin op de grond in meer dan 15.000 steden in 200 landen.

Ik heb LocalBitcoins inmiddels 3 keer gebruikt en het is soepel verlopen.

Bovendien is LocalBitcoins een speciale service voor Bitcoin-investeringen, en het werkt als een tussentijdse escrow, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het tegenpartijrisico..

Maar zorg ervoor dat u alleen contact maakt met gereputeerde BTC-handelaren door naar hun reputatiescore te kijken. Als u wilt, kunt u ook onze lezen Beginnersgids over LocalBitcoins !!

Dit zijn dus enkele van de beste opties waarmee u gemakkelijk in Bitcoin kunt investeren.

Na verloop van tijd zullen we dit gedeelte bijwerken, omdat we betrouwbaardere opties voor u vinden om in Bitcoin te investeren. Maar voor nu, als u een van deze services kiest, zou u goed moeten zijn !!

Notitie: Tenzij u uit een vreemd land komt, zou u met behulp van deze services in Bitcoin moeten kunnen investeren. Maar als u nog steeds niet begrijpt hoe u in Bitcoin in uw land kunt investeren, laat het ons dan weten in de opmerkingen hieronder, en we zullen er alles aan doen om u op weg te helpen met Bitcoin.?

De volgende natuurlijke vraag die bij u opkomt nadat u in Bitcoin heeft geïnvesteerd, is: hoe kunt u het veilig houden? En dat is wat we in de volgende sectie gaan bespreken.

Waar u uw Bitcoin kunt opslaan?

Het veilig bewaren van uw bitcoins is van het grootste belang.

Bitcoin is zelf-soeverein geld, wat anders is dan de USD- of EUR-valuta’s die u op uw bank bewaart.

Maar veel Bitcoin-investeerders maken deze fout door hun Bitcoin op te slaan & andere cryptocurrencies met diensten van wie ze deze valuta’s hebben gekocht.

En ik moet zeggen dat dit een verdomd verkeerd ding is om te doen !!

Investeerders die dit doen, worden uiteindelijk het slachtoffer van veel Bitcoin-uitwisselingshacks die zo nu en dan blijven gebeuren. Als je me niet gelooft, zie deze statistieken van crypto-exchange-hacks sinds 2011:

Als u niet tot deze onzorgvuldige investeerders wilt worden gerekend, kies er dan voor om uw privésleutels van Bitcoin of het 12-woordige zaad van Bitcoin bij u te houden !!

Hoe doe je dat?

Welnu, u kunt dat doen door enkele van de beste Bitcoin-portefeuilles voor koude opslag te kiezen die we zelf gebruiken om onze bitcoins en cryptocurrencies te behouden. Hier zijn de twee aanbevelingen van ons:

Met een van deze portefeuilles kunt u het 12-woordige zaad van uw Bitcoin-portemonnee beveiligen, en dit zaadje kan al uw geld herstellen, zelfs als u uw portemonnee verliest of als de portemonnee is beschadigd.

Natuurlijk zijn er andere Bitcoin-portefeuilles op de markt, maar ik geloof dat het uitgeven van slechts 100 dollar aan een Bitcoin-hardwareportefeuille geen probleem zou moeten zijn voor een langetermijninvesteerder zoals jij..

En vooral dat ook wanneer deze hardwareportefeuille uw Bitcoin-investering gaat beschermen, die op een dag miljoenen dollars waard kan zijn.

Enkele andere software Bitcoin-portefeuilles die u kunt gebruiken om zakgeld te houden, zoals kleingeld, zijn als volgt:

 • Mobiel: Coinomi
 • Bureaublad: Exodus

Ik raad u aan om geen aanzienlijk bedrag te sparen in deze softwareportefeuilles omdat ze altijd verbonden zijn met internet en ze kunnen worden gehackt.

Blijf ten slotte uit de buurt van Brain-portefeuilles en papieren portemonnees, want ze zijn vervelend in het gebruik en hun veiligheid hangt af van de online beveiligingscompetentie van de gebruiker. We hoeven in 2019 ook geen papieren portefeuilles of breinportefeuilles te gebruiken, omdat we veiligere opties hebben, zoals hardware- en softwareportefeuilles..

Waarom investeren in Bitcoin?

Als sommigen van jullie nog steeds in de war zijn over je Bitcoin-investering, dan raad ik je aan om tot het einde te blijven, want ik ga delen waarom ik ervoor kies om in Bitcoin te investeren.

Maar voor nu, degenen onder u die het niet weten:

Bitcoin is gemaakt om u een alternatief te bieden voor traditioneel bankieren.

Dat komt omdat de oprichter van Bitcoin, Satoshi Nakamoto, wist dat banken hun roofzuchtige manier van bankieren niet zouden stoppen en uiteindelijk zullen gewone mensen zoals jij en ik blijven lijden onder hun inflatoire beleid..

Dat is de reden waarom Satoshi Bitcoin heeft gemaakt, en nu fungeert het als een afdekking voor gewone mensen tegen het falende banksysteem.

Bitcoin is apolitiek en geen enkele entiteit controleert het, waardoor het bijna onmogelijk is om het neer te halen. Aan de andere kant is het erg goedkoop om transacties met Bitcoin te doen, omdat u letterlijk binnen enkele minuten miljoenen dollars over de grens kunt verplaatsen tegen een vergoeding in een paar cent..

Dit was niet mogelijk vóór Bitcoin.

Ten slotte is het totale aanbod van Bitcoin eindig en zullen er nooit meer dan 21 miljoen bitcoins zijn.

Er zullen slechts 21 miljoen bitcoins worden gegenereerd, waarvan 3,5 miljoen echter nog moeten worden gedolven, en ongeveer 4 miljoen munten zijn al verloren, waardoor de 7 miljard wereldbevolking op het moment van schrijven over een effectieve voorraad van 13 miljoen bitcoins beschikt..

Realiseer je je zelfs hoe schaars het is??

Denk daar maar eens over na !!

Ik denk dat je nu weet waarom je in Bitcoin zou moeten investeren !!

Bitcoin (BTC) Investeringsstrategie 101: hoeveel te investeren in Bitcoin?

Nu is de volgende voor de hand liggende vraag die in de gedachten van investeerders blijft hangen, hoeveel men in Bitcoin moet investeren?

Welnu, er is geen eenduidig ​​antwoord op deze vraag, maar het belangrijkste van uw investering zou dit moeten zijn:

 • Hoeveel is uw risicobereidheid?

Als u deze vraag gemakkelijk voor uzelf kunt beantwoorden, bevindt u zich in een goede positie.

Een ander perspectief om deze vraag te beantwoorden wordt gegeven door Andreas Antonopoulos, de beroemde Bitcoin-evangelist:

Hij zegt dat het percentage van uw vermogen dat u in Bitcoin moet stoppen, gelijk moet zijn aan het percentage van uw begrip van Bitcoin als onderwerp..

En ook ik vind dit een uitstekende barometer om te hebben, omdat het uiteindelijk zal voorkomen dat u teveel aan een investering vastlegt. Dit is dus een goede manier om te beginnen.

Ten slotte vragen veel mensen zich af wat de minimale Bitcoin-investering is die ze zouden moeten doen?

U kunt zo laag als $ 50 of $ 100 beginnen om elke maand of week in Bitcoin te investeren en op deze manier zult u niet proberen de prijs van Bitcoin te vangen.

Maar per se is er geen minimum investeringsvereiste vastgesteld door het Bitcoin-netwerk zelf, maar er kunnen Bitcoin-services zijn die een minimum Bitcoin-investeringscriterium hebben om via hen Bitcoin te kunnen kopen..

Wanneer te investeren in Bitcoin?

U kunt Bitcoin kopen wanneer u er zeker van bent dat u begrijpt wat het is !! Niets houdt u tegen om Bitcoin te kopen, vooral wanneer het 24 X 7 over de hele wereld wordt verhandeld.

Maar ik weet dat sommigen van jullie misschien op zoek zijn naar een perfecte prijs voordat ze een Bitcoin-investering aangaan. En laat me eerlijk zijn, niemand kent dat toegangspunt, en iedereen raadt het maar !!

Dus de beste tijd is nu, en de beste manier om Bitcoin te kopen is, stapsgewijs, elke week of elke maand.

Maar toch, als u een forfaitair bedrag op Bitcoin wilt inzetten en op zoek bent naar een prijs, dan kunnen Bitcoin Mayer Multiple en Bitcoin NVT Ratio u een idee of hint geven.

Hoe te investeren in bitcoin in India?

Investeren in Bitcoin in India is een beetje vervelend geworden, vooral nadat RBI de relatie tussen banken en cryptocurrency-uitwisselingen in India had verbroken.

Maar Bitcoin is niet illegaal in India, en daarom kunt u met veel services op een peer-to-peer-manier in Bitcoin in India investeren. Enkele van deze services zijn:

Hoe te investeren in bitcoin in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrikanen waren vooral geïnteresseerd in Bitcoin en er zijn talloze manieren om in Bitcoin in Zuid-Afrika te investeren. Enkele van de Bitcoin-services waarmee u in BTC kunt investeren met behulp van South African Rand (ZAR) zijn:

Investeren in Bitcoin-mijnbouw

Het is 2019 en ik zou je niet aanraden om in Bitcoin-mijnbouw te investeren, tenzij je bereid bent om van tevoren honderden en duizenden dollars uit te geven.

Bitcoin-mijnbouw werd lang geleden in 2014-2015 buiten het bereik van individuele investeerders. In 2014-2015 werkten cloud mining-contracten voor individuele investeerders, maar nu niet meer.

Bitcoin-mijnbouw is een zeer energie- en kostenintensief proces waarvoor speciale datacenters en mijnbouwbedrijven nodig zijn. Daarom heeft het nu geen zin om te investeren in Bitcoin-mijnbouw.

In plaats daarvan zou ik u aanraden om ofwel Bitcoin te kopen of Bitcoin te verdienen door ervoor te werken !!

Conclusie: aan de slag met Bitcoin?

Ik denk dat je inmiddels antwoord hebt op je volgende vragen:

 • Hoe u geld kunt investeren in Bitcoin?
 • Hoe te investeren in bitcoin en geld te verdienen?
 • Hoe gebruik je Bitcoin? of Hoe u aan de slag kunt gaan met Bitcoin?

Dus nu wil ik het je vertellen waarom ik in Bitcoin heb geïnvesteerd?

Ik heb in BTC geïnvesteerd omdat ik overweldigd was door het feit dat geld buiten het rijk en de controle van regeringen kon bestaan. Bitcoin hielp me mijn begrip van geld in twijfel te trekken.

Uiteindelijk zou ik kunnen ontdekken wat geld is? En wat het zou moeten zijn & zou niet moeten zijn?

Dit leidt me uiteindelijk tot de volgende conclusie:

Bitcoin doodt de prikkel waarvoor politici politiseren en bankiers bankieren !!

Daarom HODL ik BTC en blijf ik mensen aanmoedigen om hetzelfde te doen !!

Als u nog vragen heeft over BTC-beleggen, neem dan gerust een kijkje in de commentaren hieronder. En als u vindt dat deze gids nuttig is, verspreid dan de liefde door deze te delen op Twitter, Telegram, & Facebook !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me