Hoe verdien je in 2019 geld met Bitcoin (BTC)?

Iedereen die van crypto heeft gehoord, denkt dit minstens één keer:

  • Hoe kan ik geld verdienen met crypto?

Hoewel dit niet het primaire doel was waarvoor crypto bedoeld was. Maar het is een feit dat cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum voor sommigen dit doel dienen.

De agenda van vandaag is om u te vertellen wat deze mensen doen, zodat u ook kunt proberen wat geld te verdienen met cryptocurrencies.

Maar voordat we erin springen, laat me je vertellen dat er veel zwendelvallen in de cryptosfeer zijn die onschuldige investeerders zoals jij willen lokken en uit elkaar willen scheuren.

Mijn bescheiden verzoek aan dergelijke beginnende investeerders is om voorzichtig te zijn met deze oplichting en nooit meer te investeren dan wat u zich kunt veroorloven te verliezen in welke cryptocurrency dan ook. Bij TheMoneyMongers zijn we slechts een mail verwijderd van u om uw verwarring op te lossen !!

Dat gezegd hebbende, laten we naar het vlees gaan en kijken naar de praktische manieren waarop u geld kunt verdienen met Bitcoin en soortgelijke cryptocurrencies:

Verdien geld met Bitcoin 2019 Snelle links
Verdien geld met Bitcoin-mijnbouw Probeer nu
Investeren (kopen & BTC houden) Probeer nu
Verdien geld met crypto / bitcoinhandel Probeer nu
Kredietverlening Probeer nu
Boodschappen doen Probeer nu
Uitzetten van cryptocurrency Probeer nu
Crypto-dividenden Probeer nu
Crypto-arbitrage Probeer nu
Masternode hosten Probeer nu
Crypto-educatie Probeer nu
Airdrops Probeer nu
Vorken claimen Probeer nu

12 manieren om geld te verdienen met Bitcoin zoals cryptocurrencies in 2019

Notitie: Het is zeer waarschijnlijk dat als u de vraag heeft om geld te verdienen met crypto, u vast wat crypto-bezit moet hebben. Maar zelfs als u deze handleiding niet heeft, zal deze nuttig zijn.

# 1. Verdien geld met Bitcoin-mijnbouw

Honeyminer is een cryptomining-software dat maakt het voor iedereen gemakkelijk om cryptocurrencies te minen en beloningen te krijgen in BTC, gewoon met een computer.

Als je lid wordt van de Honeyminer-gemeenschap en de software installeert, benut het je CPU & GPU-vermogen om verschillende cryptocurrencies op uw actieve computer te minen.

Vervolgens zet honeyminer deze gedolven cryptocurrencies om in Bitcoin, en je aandeel in bitcoins wordt weerspiegeld in je honeyminer-account..

Uw aandeel in Bitcoin wordt bepaald in het deel van het mijnvermogen dat u hebt bijgedragen gedurende de periode dat uw Honeyminer-software AAN stond.

De inkomsten zijn afhankelijk van de kracht van uw grafische kaart en van de algemene marktomstandigheden. Nieuwere pc’s kunnen overal vandaan komen $ 15- $ 75 * per GPU per maand. Zie het potentieel van uw inkomsten door deze rekenmachine als u HODL gebruikt op basis van de jaarlijkse groeipercentages van bitcoin.

OF

Als je voor het eerst met mijnbouw begint, raad ik je aan om het te proberen Honeyminer’s product ($ 66 voor 3 maanden: slechts ongeveer $ 22 per maand) waarmee u op de eenvoudigste manier aan de slag kunt met cryptocurrency-mining zonder enig onderhoud van CPU’s of GPU’s, maar het is goed om ten minste een jaar aan mijnbouw te besteden om een ​​aanzienlijk rendement te behalen.

Honeyminer maakt cryptocurrency-mijnbouw toegankelijk voor de massa en u hoeft geen dure GPU’s of CPU’s te kopen om cryptocurrency te minen als jij Hotel Honey ™ kopen: toegang tot on-demand GPU’s om cryptocurrencies te minen.

Hashpower (Ethash) Tijdsspanne
250 MH / s in $ 660 Koop voor 3 maanden [Aanbevolen]
25 MH / s in $ 129 Koop voor 6 maanden 
250 MH / s in $ 1.254 Koop voor 6 maanden
2500 MH / s in $ 6.270 Koop voor 3 maanden

Gebruik nu Honeyminer

# 2. Investeren (kopen & Holding)

Dit is de meest eenvoudige maar ondergewaardeerde manier om geld te verdienen met cryptovaluta.

Dat komt omdat het waarschijnlijk erg moeilijk is om iets te kopen en het vast te houden. Maar met de juiste hoeveelheid opleiding en bewuste inspanning om je HODL-vaardigheid op te bouwen, kun je dat gemakkelijk doen.

Dus het actie-idee hiervan is om:

  • Leer uzelf over cryptocurrencies. Begin met blogpost # 1 van TheMoneyMongers
  • Zoek je geest meer via andere bronnen.
  • Koop hier cryptocurrencies & breng ze over naar dit soort portemonnees.
  • HODL het een tijdje.
  • Verkoop het als iedereen koopt !!

Notitie: U kunt nu een extra $ 10 verdienen in BTC als u ervoor kiest om een ​​cryptocurrency ter waarde van $ 100 of meer te kopen van Coinbase. Ga het nu proberen !!

# 3. Verdien geld met crypto / bitcoinhandel

Crypto-handel is een andere lage toetredingsdrempel, maar een techniek met een hoog risico om geld te verdienen met Bitcoin en Ethereum, zoals cryptocurrencies.

Het is veel gemakkelijker om te beginnen met handelen dan op traditionele aandelenmarkten, omdat u in crypto kunt beginnen met slechts $ 10 tot $ 100 zonder overheadkosten..

Sommige cryptoliefhebbers houden van daghandel en geld verdienen. Het concept is simpel; u koopt laag en verkoopt meerdere keren per dag hoog om het verschil als uw winst te hebben. Dus vergeet niet om enkele van de beste cryptocurrency-uitwisselingen voor daghandel te bekijken, u kunt nu proberen om geld te verdienen.

Een andere manier om in cryptovaluta te handelen, is margehandel. Hierin kunt u als handelaar uw bestaande geld gebruiken om meer crypto als een onmiddellijke lening te nemen en vervolgens een transactie met die hefboomfondsen aangaan. Maar dit is zeer riskant omdat uw winsten en verliezen beide worden vergroot op basis van de hefboomwerking die u hebt genomen.

Wilt u meer informatie over margehandel, bekijk dan dit: Wat is margehandel? & beste uitwisselingen voor margehandel crypto ??

# 4. Boodschappen doen

Vaak vragen mensen me: ‘hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency zonder ze te kopen?

Mijn antwoord:

Door online te winkelen …

Wees dus niet verrast als ik zeg dat de coolste manier om geld te verdienen met cryptovaluta is door te winkelen.

Iedereen doet tegenwoordig online boodschappen – mannen, vrouwen en niet te vergeten de kinderen. Voor hen is er geen betere kans om geld te verdienen met crypto.

Wil je weten wat je moet doen?

De snelste manier om aan de slag te gaan, is door online te winkelen via de Lolli-app. Lolli is een beloningsapp die u in bitcoins betaalt voor het kopen van verschillende dingen via hun partnerwinkels.

Raad eens? U sta op 30% korting op aankopen via Lolli die worden terugbetaald in de vorm van bitcoins in uw Lolli-portemonnee.

Geïnteresseerd?

Vergeet niet om onze stapsgewijze handleiding over Lolli te bekijken: nu kan iedereen die online kan winkelen Bitcoin verdienen !!

Er is nog een andere service die u geeft 15% of meer korting wanneer u via Amazon online winkelt. De naam is Purse.io, maar deze methode werkt alleen als u in bitcoins betaalt. Kortom, u bespaart 15% of meer door uw aankopen in bitcoins te betalen.

Helemaal niet slecht, Bitcoin opgeslagen is Bitcoin gewonnen !!

Uitchecken Portemonnee.io & Lolli nu

# 5. Kredietverlening

Als u Bitcoin, Ethereum of een andere bekende cryptocurrency bezit, inclusief de stablecoins, dan is er geen betere manier voor u om geld te verdienen met crypto.

Dit is cryptolening.

Er is een DeFi-beweging die de hele wereld rondgaat en het lenen van cryptocurrency is daar een van. Veel crypto-uitleendiensten schieten als paddenstoelen uit de grond, waardoor uw cryptocurrencies het verder uitlenen en u er jaarlijks 5-7% rente over betalen.

Het uitlenen van cryptovaluta lijkt misschien een beetje contra-intuïtief, omdat het bedoeld was voor zelfbeheersing, maar het uitlenen van cryptovaluta blijkt zeker een nieuwe bruikbaarheid te zijn..

Iedereen die een extra crypto-zitideaal heeft, kan deze uitlenen. En verdien er een percentage over, wat een eeuwenoude methode is om uw geld 24 x 7 voor u te laten werken.

Bedrijven die u kunt uitproberen om u cryptocurrencies te lenen om extra passief inkomen te verdienen zijn dat wel BlockFi, Nexo.io & Celsius-netwerk.

# 6. Uitzetten van cryptocurrency

Uitzetten met cryptocurrency is inheems als bewijs van cryptocurrencies.

Bewijs van inzet is een andere manier om consensus te genereren in gedistribueerde systemen en wordt verondersteld milieuvriendelijker te zijn dan het bewijs van werksystemen zoals Bitcoin.

In het bewijs van inzetvaluta’s moet men hun cryptocurrencies als een inzet in het systeem in een online door uzelf gehoste portemonnee bewaren om deel te nemen aan de consensus.

En als beloning voor het in stand houden van uw cryptocurrencies, krijgt de staker nieuwe munten van hetzelfde systeem op basis van hun bijdrage en de emissiesnelheid van dat systeem, d.w.z. blokbeloning.

Als u bijvoorbeeld 100 NEBL-munten in een Neblio-portemonnee inzet, kunt u aan het einde van het jaar tien nieuwe NEBL-munten verwachten tegen een jaarlijks tarief van 10%.

# 7. Crypto-dividenden

Dividenden zijn extra beloningen die een houder een cryptocurrency of aandeel krijgt in de traditionele zin van het woord. Dit zijn niets anders dan de inkomsten die het bedrijf of de entiteit met u wil delen in verhouding tot de munten / tokens of aandelen die u aanhoudt.

Ook in de cryptosfeer hebben we dividenden die cryptocurrencies betalen, en de houders van deze valuta’s krijgen maandelijkse of wekelijkse dividenden op basis van de winstinkomsten van het bedrijf.

NEXO-tokenhouders krijgen bijvoorbeeld dividenden van Nexo.io, een crypto-uitleenplatform. Evenzo ontvangen houders van KuCoin-aandelen (KCS) -token dagelijks dividenden van de vergoedingen die de KuCoin-beurs via zijn gebruikers verdient.

# 8. Crypto-arbitrage

Arbitrage is een andere manier om op elk gebied geld te verdienen en cryptocurrencies zijn niet anders.

Voor wie niet weet: wanneer u iets koopt van een plaats met een lagere prijs en dat ding verkoopt op een andere plaats, is het verschil de winstmarge die u maakt, en dit wordt arbitrage genoemd..

Dus in cryptocurrencies, wanneer u een specifieke cryptocurrency koopt van de ene beurs en deze met winst verkoopt op een andere, doet u crypto-arbitrage.

Het klinkt misschien als iets eenvoudigs om te doen. Maar geloof me, dat is het niet. Daarom zijn er gespecialiseerde crypto abitrage trading bots om u hierbij te helpen.

# 9. Masternode hosten

Geld verdienen met Masternode-hosting is vrij duur.

Voor degenen die het niet weten, masternodes zijn speciale volledige cryptocurrency-knooppunten die het extra werk doen van het valideren en toevoegen van transacties aan een cryptoblockchain. Voor het draaien van dit knooppunt betaalt het netwerk de eigenaar van de masternode een flinke vergoeding als stimulans voor hun service.

Men kan alleen een masternode hosten als men een bepaald minimum aantal cryptocurrencies heeft aangeschaft om een ​​volledig knooppunt te hosten. Voor de DASH-masternode moet je bijvoorbeeld 1000 DASH-munten hebben en alleen jij kunt het hosten.

Maar 1000 DASH kost nu te veel, dus het is voor velen nu misschien geen haalbare optie.

Maar als u een masternode-valuta vroeg opmerkt en denkt dat het de volgende grote crypto zal zijn. Je kunt het minimum aantal munten van die valuta kopen om een ​​masternode te hosten en er in de toekomst mee te verdienen.

# 10. Crypto-educatie

Ik was verbijsterd toen ik deze manier leerde kennen om geld te verdienen met crypto, en ik ben er zeker van dat jij dat ook zou zijn.

Via Coinbase Earn kunnen mensen geld verdienen met cryptocurrencies door te leren over verschillende crypto-activa. Om te beginnen, moet u zich aanmelden bij Coinbase met deze link en volg dit proces:

  • Bekijk educatieve video’s over verschillende cryptocurrencies.
  • Doe na de video een korte quiz om uw kennis te testen.
  • Ontvang die specifieke crypto in uw Coinbase-portemonnee voor elke quiz die u voltooit.

Dat is het. Meld u nu aan en start vandaag nog.

PS: U kunt binnen 20 minuten meer dan $ 60 aan cryptovaluta verdienen door Coinbase Earn te gebruiken. En ik was verbijsterd om dit te weten, omdat dit laat zien hoe vroeg je bent met cryptocurrencies dat je geld verdient door er gewoon van te weten !!

# 11. Airdrops

Sommigen van jullie denken misschien, ‘hoe kun je geld verdienen met cryptocurrency zonder te investeren?’

Het antwoord is simpel: Airdrops.

Airdrop is de gemakkelijkste manier om geld te verdienen met crypto !!

Cryptocurrency airdrops zijn evenementen waarbij nieuwe munten of tokens onder de massa worden verdeeld om nieuwe munten / tokens op een gedistribueerde en evenwichtige manier in omloop te brengen.

Tegenwoordig worden airdrops ook gedaan om mensen te stimuleren om bepaalde microtaken uit te voeren, zoals retweeten, commentaar geven of lid worden van een Telegram-groep van een bepaald crypto- of blockchain-project..

Daarom is het belangrijk om waakzaam te zijn over dergelijke luchtlandingsgebeurtenissen. En als je het een uitdaging vindt om dit te doen, kun je je abonneren op TheMoneyMongers, en we zullen je herinneren aan belangrijke airdrops.

# 12. Vorken claimen

Een andere gemakkelijke manier om geld te verdienen met cryptocurrencies zonder te investeren, is door hard forks te claimen.

Voor degenen onder u die het niet weten, cryptocurrencies blijven wegkwijnen. Dit betekent dat, vanwege verschillen in mening van de communityleden, soms bepaalde blockchains wegvagen en twee blockchains maken.

Het klassieke voorbeeld hiervan is Ethereum en Ethereum classic.

De valuta Ethereum is in 2016 weggesplitst van Ethereum classic, maar het belangrijkste om op te merken is dat beide munten, d.w.z. ETH & ETC hebben een geldelijke waarde. Evenzo met BTC en BCH, waar BCH een vork is van originele BTC.

Dus als je een munt vasthoudt die is weggesplitst of in het verleden is gevorkt, dan kun je gemakkelijk je nieuw gegenereerde gratis munten / tokens claimen die een bepaalde marktwaarde zullen hebben.

Dat is de reden waarom het claimen van cryptocurrency-vorken een lucratieve manier is om geld te verdienen zonder extra investeringen.

PS: U heeft geen tijd om op de hoogte te blijven van aankomende forks, u kunt onze hulp inroepen. Schrijf je in en we houden je op de hoogte over de belangrijke cryptocurrencies-fork !!

Wat is de beste manier om geld te verdienen met Bitcoin & Cryptogeld?

Het is normaal dat u in de war raakt als u zoveel opties heeft om geld te verdienen met cryptocurrencies. Maar als u iemand bent die onlangs in crypto is begonnen, raad ik u aan om te beginnen met winkelen Lolli. En kijk hoe het voelt om geld te verdienen met bitcoins.

Of anders misschien probeer wat cryptocurrencies te kopen bij Coinbase en maak een extra $ 10 in BTC op uw eerste aankoopwaarde van $ 100 of meer.

En als u iemand bent die een gemiddelde kennis van crypto heeft en cryptocurrencies ter waarde van $ 2000 kan uitlenen !! Dan zou ik je aanraden om een ​​6,2% rentegenererende spaarrekening van te proberen BlockFi (alleen voor Amerikaanse staatsburgers). Of u kunt zelfs de optie van crypto-handelsbots proberen, die automatisch arbitrage voor u doen.

Ten slotte, als u een noob bent, kunt u beginnen door in Bitcoin te investeren en het een tijdje vast te houden om de dynamiek van het verdienen van geld met cryptocurrencies te begrijpen. !!

Vertel ons nu: Welke methode ga je onderzoeken? Heb je al een andere manier geprobeerd om geld te verdienen via cryptocurrencies? Vertel het ons in de comments hieronder en we geven je er credits voor op onze blog.

En als je dit bericht leuk vond, vergeet het dan niet te delen met je cryptovrienden, misschien vind je dit ook leuk !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me