Beste Blockchain online-kurs for opplæring og sertifisering 2020

Blockchain-revolusjonen er i full gang. Dette er teltteknologien i denne tiden på grunn av dens forstyrrende potensial, spesielt i finansinstitusjoner.

Naturligvis vil mange tekniske entusiaster og alle for den saks skyld ønske å komme inn på handlingen. Dette er fordi den distribuerte hovedboksteknologien representerer fremtiden. Det er et utall måter å lære, men den mest praktiske kanalen er online Blockchain kurs.

Noen av disse kursene kan ta en dedikert person fra en blockchain nybegynner til en utvikler på veldig kort tid. Dette er fordi de er pakket og veiledet av erfarne innovatører og eksperter hvis innsikt er uovertruffen.

La oss gå gjennom en generell oversikt over slike kurs:

Blockchain Council: Certified Blockchain Expert

blockchain råd

I et nøtteskall er en Blockchain-ekspert et individ som er entusiastisk og forstår hva blockchain-teknologi er. Foruten enkel kunnskap, må han / hun være i stand til å bygge dApps for bedrifter. Dette eksamensbaserte kurset er spesielt skreddersydd for enkeltpersoner som investeringsbankfolk, professorer, programmerere og andre som ikke bare ønsker å utforske blockchain, men som ønsker å bruke kunnskapen når de løser problemer i den virkelige verden. Til å begynne med skal deltakerne ha en grunnleggende forståelse av datavitenskap, vite hva blockchain eller Bitcoin og motiverte til å forstå denne teknologien på et dypere nivå. Dette Blockchain-kurset på $ 129 tar seks timer med en times eksamen, og etter fullføring får studentene sertifikater som er gyldige i ett år.

LES Hvordan vil Blockchain endre fremtiden vår?

Les mer om denne sertifiseringen Her

 Edureka Blockchain-sertifiseringstrening: 13K + fornøyde elever

blockchain krusning

Utvilsomt er blockchain en av de største oppfinnelsene i det 21. århundre. Ikke bare er teknologien forstyrrende, men mange myndigheter regner med den nye teknologien. Faktisk prosjektet World Economic Forum at innen 2025 vil 18% av alt det globale BNP være fra blockchain-relaterte aktiviteter. Det er ikke alt, Bill & Melinda Gates Foundation planlegger å bruke blockchain-teknologi til å banke bankene. Når verden utvikler seg og drar nytte av blockchain-iboende egenskaper, vil blockchain-eksperter også gjøre det. Det anslås at den gjennomsnittlige årslønnen til en applikasjonsutvikler vil øke til $ 85 000, mens den for en senior programvareingeniør vil være intet mindre enn $ 115 000 per år. Det er derfor det er viktig å lære tauet.

edu blockchain corse

Heldigvis legger Edureka grunnlaget for studentene sine. Det spiller ingen rolle så lenge det er iver, alle kan melde seg på. Imidlertid passer Blockchain-sertifiseringstrening best fra finanspersoner og programvareutviklere.

Skreddersydd Edurekas Blockchain Online Course vil ta studenten gjennom oversikten over Bitcoin, Ethereum, Hyperledger og Multichain Blockchain-plattformer. Alt du trenger er grunnleggende kunnskap om kommandolinje og Linux. Det er ikke nødvendig, fordi Edureka har komplementære og grunnleggende kurs som tar studenten gjennom Linux, Nodejs og JavaScript.

LES Hvordan vil Blockchain endre fremtiden vår?

Fra Blockchain-sertifiseringstrening, å lære hvordan Ethereum fungerer, vil raskt spore smartkontrakten din og skape kunnskap om private kjeder. Fra Hyperledger-komponist vil en student dessuten få detaljer om hvordan man distribuerer forretningsnettverk samtidig som han lærer hvordan man distribuerer et privat multikjedemiljø..

Blockchain-kurset du vil finpusse ferdighetene dine og forstå de forskjellige konsensusalgoritmene og typene. Bortsett fra det vil du:

  1. Ta tak i teknologien bak formålet, typen og indre arbeidet til en distribuert hovedboksteknologi (DLT)
  2. Lær om forskjellige hashingalgoritmer
  3. Utvid mer om smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner
  4. Lær hvordan du setter opp private blokkjeder ved hjelp av vanlige blockchain-miljøer som Ethereum.

Avhengig av tilgjengelighet koster hver batch $ 399 $ 339. Blockchain-sertifiseringstrening kan variere fra 15 dager til fem uker. På slutten av det hele utstedes et sertifikat.

Lære mer om Edurekas Blockchain Online Course.

Konklusjon

Avslutningsvis gir disse listede kursene gode muligheter for å hoppe på blockchain-bølgen. Enhver som er interessert i Blockchain-teknologien, har ingen unnskyldning for å forbli uinformert. Denne innovasjonen representerer fremtiden, og det nytter ikke å innse for sent at verden har blitt forskjøvet for føttene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me