9 Best Basic Attention Token (BAT) lommebøker 2021

Brave Attention Token (BAT) er i utgangspunktet ERC20-token som er basert på Ethereum blockchain-teknologi. Hovedfokuset til grunnleggeren av BAT-mynt var å forstyrre online annonseringsdomenet med tiden BAT ble den mest populære i kryptomarkedet.

I denne artikkelen vil Ripple coin News Team oppdage beste BAT lommebøker. Den modige nettleseren vet nøyaktig og sporer hvor brukerne bruker tiden sin. Det utvikler et åpenbart, gjennomsiktig og effektivt marked for digital annonsering ved hjelp av blockchain-teknologi.

Best Basic Attention Token Wallets 2021 for å lagre BAT-mynter

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet er gratis å bruke en ikke-forvarende kryptovaluta-lommebok som støtter alle ERC-20-tokens. Du kan opprette og åpne Atomic lommebok via forskjellige operativsystemer som macOS, Windows, Linux, Android og iOS. Den mest interessante og anerkjente funksjonen er atombytter fra den delen av lommeboken som lar deg bytte kryptovaluta. Innebygd utvekslingsalternativet lar deg konvertere en rekke kryptovalutaer ved hjelp av plattformen til Atomic Wallet.

Teamet bak prosjektet er svært profesjonelt og kjent i kryptosamfunnet. Grensesnittet er best for både nye babyer og for profesjonelle. Lommeboken har også sitt opprinnelige token, som også er et ERC-20-token.

2. Ledger Nano X

Ledger lommebok er i utgangspunktet en av de beste maskinvare lommebøkene. Den er designet for å lagre kryptovalutaer med massive sikkerhetsfunksjoner. Kryptohandlere og investorer bruker lidenskapelig storboklommebøker for deres kryptovaluta, også rost av dem.

Ledgerselskapet som utviklet denne lommeboken, har eksponering i å lage sikkerhetsløsninger for krypto og blockchain. Den ble grunnlagt i 2014 og har kontorer i San Francisco, Paris sammen med teamet på ca. 130 ansatte.

Heldigvis har selskapet vellykket samlet inn investeringer på 85 millioner dollar. Hvis vi snakker om brukergrensesnittet til lommeboken, er det veldig enkelt og enkelt å bruke. Ledger støtter flere mynter som Bitgo, MyEtherWallet, Copay og noen andre også

Ledger er også den beste ripple lommeboken i 2021 for å lagre XRP mynter.

3. Trezor

Vi snakker den beste lommeboken for BAT token, og Trezor er en av dem. Lommeboken ble lansert i 2014 av et teknologibedrift som har produsert mange innovative produkter innen kryptovaluta.

Den har to produkter, nemlig Trezor Model T og Trezor One som støtter en rekke krypto sammen med sikkerhet online. Det er billigere enn andre lommebøker. Trezor er veldig enkel og enkel å bruke, spesielt for nybegynnere.

Den har en unik funksjon som du enkelt kan gjenopprette penger eller penger hvis du mistet enheten. Trezor er en veldig trygg og gjennomsiktig plattform gjennom dette, brukere kan enkelt spore sine aktiviteter, lommeboken støtter tusenvis av mynter.

  1. Prediksjon for Litecoin 2021-2025
  2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
  3. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?

LES Topp 7 beste Stellar Lumens (XLM) lommebøker 2021

4. MyEtherWallets

Når det gjelder ERC20-tokens som BAT og mange andre. MyEtherWallet er den beste lommeboken for å sikre tokens. MyEtherWallet lar brukerne lage nye lommebøker og oppbevare alle tokens som er bygget på standardene til ERC-20.

Det gir deg sikkerhetskopi av alle poletter og lommebok, og oppmuntrer også lommebøker å bytte som fiat-valuta til kryptovaluta, Ethereum til bitcoin, Ethereum til ERC20-tokens. Uten å opprette noen byttekonto, kan du konvertere BAT-tokens til andre tokens. Så hvis du er en nybegynner og ønsker å sikre deg BAT-token, er MEW en pålitelig lommebok for deg.

5. Modig lommebok

Den modige lommeboken er utviklet og offisielt lansert av administrerende direktør Brendan Eich. Det er en av de beste krypteringslommebøkene for BAT-tokens. The Brave er helt gratis for brukerens betyr at brukere ikke trenger å betale for å motta og lagre BAT-mynter.

Det aller første trinnet for å komme i gang er å laste ned den modige nettleseren. Etter å ha lastet ned den modige nettleseren, kan du enkelt legge til BAT-token. Brave slutter hånd med autoriserende utgivere for å styrke brukerne og hjelper dem med å tjene mer inntekter enn den tradisjonelle måten å annonsere på.

Ved hjelp av BAT-lommeboken kan du enkelt legge til penger med BTC, LTC, Eth eller BAT gjennom en overføring til lommebøkene, og det viktigste er at BAT-lommebøker til slutt overfører ikke-BAT-midler som sendes til lommeboken og beholder balanse i BAT. Du kan enkelt konvertere fiat-valuta til BAT ved å bruke flere børser sammen med anvendte nettverksgebyrer.

6. Meta Mask

Meta maske er en annen crypto lommebok, i utgangspunktet er det en nettleserbasert lommebok som støtter ERC20-token. Den er kompatibel med nesten alle nettlesere som Opera, Mozilla Firefox og Google Chrome.

MetaMask er et veldig viktig verktøy for blockchain-entusiaster, nykommere, handelsmenn og utviklere. Det gir deg en unik funksjon for å holde sikkerhetskopi av kontoen din og til slutt. Det viktigste er at samlingen av beregninger tar en solid holdning til brukernes personvern og sikkerhet.

La meg introdusere deg med en ny funksjon som sikker identitetshvelv betyr et grensesnitt som kan brukes til å administrere identiteten din på forskjellige nettsteder.

Beste Litecoin lommebøker 2021-utgave

7. Guarda

Sikkerhet av data, informasjon og midler er den aller første prioriteten til enhver bruker. Guardas lommebok oppfyller alle disse tingene veldig effektivt og effektivt. Guarda støtter et organisk og mangfoldig utvalg av poletter og kryptovalutaer.

Det er en online-basert lommebok som er kompatibel med forskjellige plattformer som Linux desktop, Macintosh og windows. En smarttelefonapp er også tilgjengelig for både IOS- og Android-brukere. Alternativet med bankkort ikke bare i lommeboken, men er også tilgjengelig på nettstedet.

Grensesnittet til Guarda er ikke veldig komplisert, men enkelt og veldig enkelt å bruke. Den støtter mer enn 45 kryptovalutaer og mange fiat-valutaer for å styrke krypto. Noen mest populære kryptovalutaer som BTG, BTC, ETH, ERC20 tokens og andre.

LES 10 beste Tezos (XTZ) lommebøker i 2021

8. Mosebok

Mosebok er en skrivebordsbasert lommebok med et innsiktsfullt brukergrensesnitt. Det lar brukerne administrere BAT-tokens enkelt. Den er kompatibel med Linux-, macOS- og Windows-systemer.

Exodus støtter ikke bare BAT-token, men også 100 andre kryptovalutaer. Exodus ble offisielt lansert i juli 2016 og økte kontinuerlig brukerbasen. den har tre viktigste ting som inkluderer porteføljeseksjonen, selve lommeboken og børsintegrasjon.

Det er veldig enkelt og enkelt å bruke. Exodus lommebok gir brukerne en rask måte å få tilgang til pengene sine, motta og sende mynter, hjelper dem også med å spore transaksjonene. Det støtter deg også for å filtrere ut alle transaksjonene som sendt, byttet og mottatt.

Exodus anser som lommebok med flere eiendeler på grunn av støtten til noen mest populære som Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold og mange flere. Sikkerhet for brukerne om personvern, data og private nøkler er topprioriteten til Exodus-lommeboken.

9. Stol på lommeboken

Stol på lommeboken er en veldig populær lommebok og får kontinuerlig eksponering. Det er en (BAT) Basic Attention Token-lommebok som bare er tilgjengelig for smarttelefonbrukere.

Den støtter og lar brukerne administrere ERC223, ERC20 og forskjellige mynter som Bitcoin, Monero, Binance Coin, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash. Gjennom Trust lommebok kan brukere enkelt samhandle med Ethereum blockchain direkte.

Private nøkler til brukere lagret lokalt og sikret med flere lag med beskyttelse og sikkerhet. Binance overtar offisielt tillitslommeboken, gjennom denne Trust Wallet får mer troverdighet. Det lar brukerne bytte mynter umiddelbart på den desentraliserte børsen.

Konklusjon

Du kan enkelt sikre BAT-token på en sentral som Binance. Jeg håper du etter å ha lest denne artikkelen må bli oppmerksom på de beste BAT-lommebøkene og deres tilgjengelighet i markedet og funksjonene også.

Den modige lommeboken bringer et reskontorsystem ombord, gir brukerne oppmerksomhet og oppmuntret utgiverne ordentlig. Jeg håper denne artikkelen er verdt å lese for deg. Vi ser frem til dine snille forslag og tilbakemeldinger.

De beste vanlige spørsmålene om grunnleggende oppmerksomhet på tegn

Hvordan tjene BAT mynt gratis?

Enkeltpersoner kan enkelt tjene BAT-mynt ved å bare bruke den modige nettleseren i en nettleser, du får de modige annonsene og tjene gratis BAT-mynten, eller du kan tjene BAT-mynten gratis ved å bare bruke publish0x-plattformen.

Hva er den beste lommeboken for å lagre BAT-myntene?

Som vi har oppdaget at de beste grunnleggende oppmerksomhetstegnene har hver sin egenart og kompatibilitet, men den beste i min oppfatning er Myetherwallet som en krypto lidenskapelig. Jeg bruker personlig denne lommeboken og anbefaler dere alle for å sikre eiendelene dine

 hva er den beste maskinvare lommeboken for å lagre flaggermynter?

Hvis vi snakker om den beste maskinvare lommeboken for å sikre BAT mynter hovedbok og Trezor er de beste alternativene for dette formålet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me