10 beste kryptovalutaer å investere i akkurat nå

Anthony Pompliano, Grunnlegger & Partner hos Morgan Creek Digital sier “Historien vil være uvennlig for de som visste om Bitcoin tidlig og ikke gjorde noe.”

Og jeg er nummer to hos ham.

Jeg vil også legge til at ‘historien vil være uvennlig for de som ikke er villige til å tilpasse seg og omfavne kryptovalutaer og blockchain-teknologi generelt.’

Huske:

Jeg mener ikke dette bare i investeringsområdet, men generelt sett på en helhetlig måte.

Men når du har investeringsmuligheten i denne teknologien som kan være fremtiden for digital valuta, hvorfor ikke gjøre det?

Mange av dere kunne ikke delta i internett-boom på 90-tallet, så hvorfor ikke nå? Når du har muligheten til å banke på døra.

Selvfølgelig er jeg ikke her for å overtale noen, men jeg vil dele tankene mine og fortelle deg hvilken som er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2020!!

Men når du har muligheten til å investere i denne teknologien, hvorfor ikke gjøre det?

Hvis du er en av dem, spør du vennene dine som handler i kryptovaluta Hvilke kryptovalutaer skal du investere i 2020? ’

Du er på rett sted !!

Merk: Dette er ikke investeringsråd, og TheMoneyMongers Team eller forfatteren er ikke ansvarlig for gevinst eller tap. De av dere som ønsker å vite årsakene til å investere i kryptovaluta, bør lese dette til slutten.

Så la oss komme inn:

Kryptovaluta å investere i 2020 Hurtigkjøpskoblinger
Bitcoin Kjøp BTC nå 
 Etherum Kjøp ETH nå
Tezos Kjøp XTZ nå
Litecoin Kjøp LTC nå
Binance Coin Kjøp BNB nå
Monero Kjøp XMR nå
Nexo Kjøp Nexo nå
Cardano Kjøp ADA nå
VeChain Kjøp VET nå
Bancor Kjøp BNT nå

Beste kryptovaluta å kjøpe akkurat nå i 2020

Her er en liste over de 10 beste kryptovalutaene du kan investere i akkurat nå i 2020:

#1. Bitcoin (BTC)

Første ting først:

Ikke se bort fra Bitcoin.

Å kjøpe Bitcoin er utvilsomt den beste langsiktige investeringen i markedsverdi for kryptovaluta i 2020. Bitcoin-prisen er rimeligere nå, og det er veldig få bitcoins igjen å kjøpe.

Alt sagt og gjort, Bitcoin er fortsatt en av de sikreste kryptovalutaene å investere i, og hele kryptovalutas markedsverdi beveger seg parallelt. Betrakt det som investeringen i den digitale valutaen i fremtidige år eller tiår.

Videre vokser Bitcoins tekniske kompetanse med Segwit, Schnorr-signaturer, MAST, MimbleWimble, Bulletproofs, Confidential Transactions, Sidechains, Drivechains, Lightning Network hver dag, noe som gjør det ytterligere vanskelig for andre kryptovalutaer å innhente.

Å kjøpe Bitcoin fra en hvilken som helst populær Cryptocurrency exchange-plattform som Coinbase er enkelt, og å lagre Bitcoin på en trygg måte er et bredt spekter av nett- og hardware-lommebøker for Bitcoin tilgjengelig. Så jeg ser ingen grunn til å ikke ha Bitcoin i noen portefølje, og det kan være så høyt som 40-50% av den totale porteføljen.

Nå vet jeg at du må bli kløende å kjenne til neste krypto i listen over de beste kryptovalutaene du kan investere i 2020 og dens Litecoin.

Kjøp Bitcoin nå

# 2. Ethereum (ETH)

Jeg har alltid vært bullish på Ethereum-krypto, men nylig har skaleringsproblemene blitt en stor åpen hemmelighet for verden.

Men vi bør ikke glemme at Ethereum-målet også er veldig ambisjoner ‘å være verdens datamaskin’, og det er derfor det er helt OK å forvente slike feil i mellom.

En annen ting å merke seg med Ethereum er at verden bygger videre på den, og at den har det mest fremtredende utviklerbassenget i verden.

Plus Ethereum er en pioner innen desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter, som er en massiv faktor i seg selv.

Jeg er imidlertid ikke uvitende om det faktum at Ethereum er veldig etter i tidsplanen og står overfor alvorlige skalerings- og styringsproblemer, men jeg tror det vil sprette tilbake jevnt

Akkurat nå har prisene tatt bunnen, og det ser ganske attraktivt ut for en langsiktig kryptoportefølje eller handel.

Formidling: Jeg har 10% Ethereum i lommeboken, og nå etter de 5 beste kryptovalutaene mine for å investere i 2020, vil jeg dele de neste fem. Ikke glem å sjekke ut noen av de beste Ethereum-lommebøkene du kan bruke til å oppbevare eterumet ditt trygt.

Kjøp Ethereum nå

# 3. Litecoin (LTC)

Litecoin, open source og desentralisert gaffel av Bitcoin, opprettet av Charlie Lee, er blant mine nest beste favorittkryptovalutaer til HODL.

Litecoin ble opprettet for å utfylle Bitcoin som sølv til Bitcoins gull, og så langt har det lyktes i det ved å være på listen over topp 10 kryptovalutaer siden 2012.

Litecoin-krypto har også fungert som en testbed for Bitcoin ved å være banebrytende for implementeringen av segwit, atombytter og lyn på nettet..

Pluss Litecoin har enebasert enebetaling som det brukes i et anstendig volum av handel. I dette langsomme markedet vil også Litecoin i gjennomsnitt behandle 25 000 transaksjoner hver dag.

Mer arbeid blir gjort på skalerings- og personvernsiden av Litecoin Foundation som er forpliktet til å presse frem fortellingen om #PayWithLitecoin

Jeg har 10-15% kryptoportefølje i Litecoin og vil fortsette å akkumulere i 2020 hvis markedsverdien faller til og med under hva den er nå, for den siste gangen LTC når fra $ 4 til $ 370 i løpet av 7 måneder.

Kjøp Litecoin nå

# 4. Binance Coin (BNB)

Binance, også kjent som Binance-mynt (BNB) er den opprinnelige kryptovalutaen til Binance exchange.

Binance egen kryptobaserte mynt ble lansert i august 2017 med lanseringen av børsen for å lette handelsavgiftsfritak til Binance-børsbrukere.

Men nå utvider Binance rekkevidden raskt og er i ferd med å lansere sin egen Binance Chain samt Binance DEX hvor denne BNB-mynten vil finne mer nytte.

Pluss Binance-mynt fordeler indirekte brukerne sine fordi de hvert kvartal bruker 20% av fortjenesten til å kjøpe tilbake BNB-mynter og ødelegge dem for å skape digital knapphet for å belønne BNB-kryptoholdere. Og dette vil gå til de til slutt kjøper 50% av all BNB (100M) tilbake.

Dette er en utmerket måte å belønne sine myntholdere, og videre med Binance Chain og Binance DEX, vil BNB ha mer nytte og likviditet, noe som til slutt vil resultere i en prisøkning i 2020 og utover.

Kjøp Binance Coin nå

# 5. Tezos (XTZ)

Tezos ’er en Ethereum-konkurrent som hadde en veldig ustø begynnelse selv etter å ha samlet inn 232 millioner dollar i sin ICO.

Men nå har Tezos lansert mainnet og forbereder seg på å bli den neste dominerende plattformen for desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter.

Tezos er en blockchain som kan utvikle seg ved å oppgradere seg selv. Interessenter stemmer om endringer i protokollen, inkludert endringer i selve den digitale stemmeprosedyren, for å oppnå sosial enighet om forslag. Tezos støtter smarte kontrakter og tilbyr en plattform for å bygge digitale desentraliserte applikasjoner.

Til slutt, i juli 2018, har Cameron og Tyler Winklevoss stille lagt til Tezos-kryptovaluta (XTZ) i deres Winklevoss Capital (porteføljeselskaper), som er et veldig bullish signal i seg selv. Ikke glem å sjekke ut noen av de beste Tezos-lommebøkene du kan bruke til å oppbevare XTZ trygt.

Kjøp Tezos nå

# 6. Monero (XRM)

Leter du etter noe private transaksjoner og anonymt i kryptoporteføljen din?

Vel, Monero er for deg.

Monero er en åpen kildekode og desentralisert kryptokurrency populær blant folk som verdsetter deres digitale personvern og sikkerhet.

Monero er veldig privat, og det gir den en usecase. Og interessant er Monero også hovedsakelig brukt i transaksjoner på dype nett og er umulig å spore.

Men la meg også påpeke at personvern er noe som er en kontinuerlig prosess og til og med Monero tidligere i år lekket ut noen av transaksjonsinformasjon, men som foreslått av hovedutvikleren Riccardo at ‘det ikke er noen enkel løsning.’

Men Monero jobber med spennende teknikker kjent som Ring-signaturer, RingCT, Kovri og Stealth-adresser for å forbedre sine transaksjoner og personvernmandat. Derfor er det en sterkere konkurrent enn Zcash når det gjelder investering.

I tillegg har Monero inflasjonen mye lavere enn Zcash, noe som er en annen god grunn til å ha minst 3-5% Monero i porteføljen din. Ikke glem å sjekke ut noen av listen over Monero-lommebøker som du kan bruke til å lagre XMR trygt.

Kjøp Monero nå

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – Verdens første øyeblikkelige kryptobaserte lån er drevet av Credissimo – en ledende europeisk FinTech-konsern med en track record på 10 år.

Så hvis du er noen som ikke er villig til å skille seg ut med sine kryptovalutaer i dette bjørnekryptomarkedet og fortsatt vil ha egenkapital for det, kan du bruke Nexo.

Nexo-lån utstedes øyeblikkelig når du garanterer kryptovalutaene dine. Per nå støtter Nexo 200+ jurisdiksjoner og 40+ populære mynter og gir reelt utbytte til Nexo-tokenholdere som er enda mer enn S&P500 selskaper.

Så hvis du leter etter et blockchain-prosjekt som fungerer og genererer fortjeneste for sine interessenter, er Nexo den du bør se på denne gangen.

Kjøp Nexo nå

# 8. Cardano (ADA)

Cardano er tredje generasjons blockchain-plattform for utvikling av desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter.

Det er også en åpen kildekode og desentralisert plattform som Ethereum, men bygger på et høyere løfte om å være skalerbar, styrbar og interoperabel..

Også før utviklingen av Cardano har papiret blitt gjennomgått fagfellevurdert og er kun basert på akademisk forskning av høy kvalitet.

Hvis du leter etter langsiktig investering, kan Cardano-mynt passe veldig godt i kryptovalutaporteføljen din. Cardano har en veldig lang veikart som ikke ser ut til å være ferdig om noen måneder, men blockchain er live.

Neste Cardano har et nytt smart kontraktspråk som det vil ta litt tid å få trekkraft fra utviklere.

Så på grunn av dette er Cardano en langsiktig investering, men jeg tror absolutt at det kommer til å bli en hard konkurrent for Ethereum og en annen smart kontraktplattform. Ikke glem å sjekke ut noen av de populære Cardano-lommebøkene fra vår anbefalte liste som du kan bruke til å lagre XMR trygt.

Kjøp Cardano nå

# 9. VeChain (VET)

Vechain er en ny leverandør av blockchain-løsninger på bedriftsnivå som tar sikte på å utnytte blockchain-teknologi for å bygge et tillitsfritt og distribuert forretningsøkosystem, som er selvcirkulerende og skalerbart..

Tidligere i 2017 var de fokusert på å bli en supply chain management blockchain som utnytter IoT-basert teknologi, men senere utvidet de sin visjon.

Så langt har de vellykket implementert blockchain-teknologiløsninger på tvers av ulike bransjer som luksusvarer, brennevin og jordbruk.

Og ikke ta meg feil fordi disse brukssakene går utover Proof-of-Concept-nivået og allerede er lansert på markedet globalt.

VeChain ble nylig omdøpt til VeChain Thor med sin nye visjon og har nå sin egen blockchain som utvikles for fremtidig skalerbarhet.

Kjøp VeChain nå

# 10. Bancor (BNT)

Mye du kanskje ikke er enig med meg i og med at jeg legger Bancor hit, men Bancors likviditetsnettverk er verdt å snakke om i denne svært illikvide markedsverdien, spesielt når sikkerhetstokener er ute.

Bancor er verdens første desentraliserte likviditetsnettverk som redesigner måten folk skaper og deler verdi ved å sikre kontinuerlig likviditet i kjeden mellom blockchain-baserte eiendeler.

Og det gode med Bancor-protokollen er at du kan få likviditet for nesten ethvert token, noe som er en sjeldenhet i kryptosfæren.

Og det har sitt opprinnelige BNT-token som hjelper med å holde en reserve og gi likviditet, så etter min mening er det en perle å ha i porteføljen din.

BuyBancor nå

Fortsatt, forvirret?

Huske:

Kryptovalutainvestering (desentraliserte, åpen kildekode) avhenger ikke av land eller geografi, så det spiller ingen rolle hvor du er! Så gjerne invester i disse kryptovalutaene fra Storbritannia, USA, Australia eller India.

Til slutt, når du investerer i kryptokurver fra tid til annen, bør du ha gode lommebøker for å holde pengene dine trygge. Derfor har jeg her bare listet opp de kryptovalutaene som har anstendige lommebøker for å holde disse kryptovalutaene.

PS: Jeg har Ledger Nano S og Trezor for å sikre meg det meste av kryptovalutaer. [Nyt akkurat nå Ledger Nano X ettersom det er mye bedre enn begge disse lommebøkene, les min anmeldelse av Ledger Nano X her. ]

Så det er alt fra min side i dag, og nå forteller du oss hvilke som er din favoritt eller hvilke kryptoer du velger for 2020?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me