13 beste Bitcoin lommebøker for å lagre BTC trygt [2020-utgave]

Før vi begynner å hjelpe deg med å velge den beste bitcoin lommeboken eller den beste lommeboken for deg.

La meg fortelle deg en novelle!

Min venn mistet 3 BTC som han hadde kjøpt ved hjelp av sparepengene sine !!

Han heter Rahul, og vi møttes noen måneder før hvor jeg fortalte ham om bitcoins. Like etter ble han hekta …

Han begynte å gjøre sine undersøkelser, og når han var fornøyd, kjøpte han noen bitcoins. (selvfølgelig, uten å konsultere meg, handlet BTC rundt $ 5000 på den tiden)

Du lurer sikkert på hva som gikk galt?

Vel, jeg var også inntil nylig da han ringte meg, og jeg prøvde å komme til roten til problemet.

Lang historie kort:

Han valgte bare tilfeldig Bitcoin-lommeboken ved å søke i lekebutikken. Lommeboken han valgte var relativt ukjent og var en forvaringslommebok. (Husk at artikkelen vår om private nøkler: ikke nøklene dine, ikke myntene dine har blitt anbefalt en million ganger på TheMoneyMongers)

Det som skjedde neste er bare åpenbart å tenke …

Bitcoins er borte nå for alltid, og han er i dyp dritt.

Men hva er poenget med å fortelle deg alt dette?

Jeg forteller deg dette slik at du kan unngå denne fallgruven. Dette er en kostbar utdannelse (verdt 3 BTC for øyeblikket) at du får det gratis !!

Og neste,

Jeg vet at du søker etter en best mulig BTC-lommebok for å lagre myntene dine på lang sikt. Og jeg må si at du er en klok fyr, i motsetning til min venn som savnet å konsultere meg.

Men før, jeg forteller deg noen av de beste BTC-lommebøkene; Jeg vil at du skal huske disse kriteriene som skal være den bakenforliggende grunnen for at du velger hvilken som helst Bitcoin eller crypto lommebok.

Her er disse kriteriene:

 • Team: Bør ha en god utvikling & markedsføringsteam.
 • Brukervennlighet: Lommebok skal ha brukervennlig brukergrensesnitt & UX.
 • Kompatibilitet: Bør være kompatibel på tvers av forskjellige operativsystemer.
 • Sikkerhet: Bør være kompromissløs med sikkerhetsstandardene.
 • Samfunnet: Bør ha et aktivt fellesskap av brukere.
 • Depot: Bør gi deg tilgang til private nøkler eller frø

Basert på disse kriteriene har vi følgende anbefalinger for deg å velge den beste BTC- og kryptovaluta-lommeboken. De fleste av disse lommebøkene som vi har oppført her, har blitt brukt av oss en eller flere ganger, og noen av disse lommebøkene bruker vi fortsatt.

Så la oss komme i gang med å se dem en om gangen:

Beste Bitcoin & Crypto Wallet 2020 Rask Wallet-lenker
Bitcoin (BTC) maskinvare lommebok Ledger Nano X [Anbefalt]
Ledger Nano S
CoolWallet S
Trezor Model T
Bitcoin (BTC) iOS & Android lommebok Freewallet
Blockstream Green
Blockchain Bitcoin Wallet
Stol på lommeboken
Bitcoin (BTC) Desktop Wallets Electrum
Mosebok
Bitcoin (BTC) Web Lommebøker Coinbase lommebok
Rahakott

Beste Crypto Wallet 2020 [Inkludert Bitcoin (BTC)]

Hardware lommebøker

#1. Ledger Nano X

Ledger Nano X er en annen populær Bitcoin-lommebok som nylig ble lansert av Ledger HQ.

Ledger HQ-basert ut av Paris, Frankrike, er et annet banebrytende selskap når det gjelder produksjon av kryptovaluta maskinvare lommebøker, og det begynte å lansere krypto lommebøker siden 2014.

Ledger Nano X er en flash-enhet som en enhet med en digital skjerm og to knapper på siden. Koblet til den stasjonære og mobile appen, kan du enkelt navigere gjennom kryptoanleggene du har lagret på denne enheten.

Pluss at enheten aldri lekker private nøkler, selv når du kobler den til infiserte mobiler eller stasjonære datamaskiner.

Glem heller ikke å ta sikkerhetskopi av frøordene dine på tidspunktet for initialisering av Ledger Nano S, fordi å miste dette frøet vil bety at du mister kryptoene dine.

PS: Kjøp alltid Ledger Nano X fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil, noe som fører til kompromittering av brukernes midler.

Til slutt er denne Bitcoin-lommeboken Bluetooth-aktivert og tillater end-to-end-kryptering for ekstra sikkerhet mens du handler via mobilen eller skrivebordet..

Kjøp Ledger Nano X nå

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S trenger ingen introduksjon.

Det er absolutt den mest berømte Bitcoin- og kryptovaluta-lommeboken produsert av Ledger HQ.

Ledger Nano S er selvfølgelig forløperen til Ledger Nano X, men det kompromitterer aldri sikkerheten din i alle fall.

Hvis du har lite budsjett for å kjøpe en kryptovaluta-lommebok, bør du sjekke ut Ledger Nano S, siden det er ganske billig per nå. Og det beste er at du betaler mindre for samme grad av sikkerhet.

Akkurat som andre lommebøker, lar Ledger Nano S deg ta sikkerhetskopi av frøet ditt, angi en PIN-kode og angi en passordfrase, hvis du trenger det. Bortsett fra det, kan du enkelt lagre 700+ kryptovalutaer og tokens på den og gå over landegrensene. Sjekk her mer detaljert om myntene støttet av Ledger Nano S.

PS: Kjøp alltid Ledger Nano S fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil, noe som fører til kompromittering av brukernes midler.

Kjøp Ledger Nano S No

# 3. CoolWallet S

Jeg er ikke sikker på om du har hørt om CoolWallet S ennå eller ikke !!

Så la meg introdusere deg for det. (Jeg liker å bruke denne lommeboken)

CoolWallet S er den beste kryptovaluta lommeboken du kan få i markedet per nå, og den er veldig kul å håndtere.

Det er en hardware-lommebok som ser ut som et kreditt- eller debetkort og kommer med et innebygd batteri som tar omtrent 2 timer å lade. Skjønnheten til denne slanke lommeboken er at den komfortabelt kan passe inn i din fysiske fiat-lommebok eller hvor du oppbevarer kredittkortene dine.

Fra nå av kan du lagre Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash og ERC20 Tokens, etc. på CoolWallet S, noe som gjør den til den beste Bitcoin-lommeboken som kan brukes på farten. !!

Den har også en mobil lommebok-app, og CoolWallet S kan kommunisere med den ved hjelp av Bluetooth. På denne måten forlater dine private nøkler aldri maskinvaren og gir deg friheten til å bruke kryptovalutaene dine på en mobil enhet uten å gå på bekostning av sikkerheten.

Til slutt, som andre krypto-lommebøker, lar CoolWallet S deg sikkerhetskopiere utvinningsfrøet ditt og er et pålitelig produkt som brukes av mer enn 150 000 kunder over hele verden..

Kjøp CoolWallet S nå

# 4. Trezor Model T

SatoshisLab – pionerfirmaet som oppfant den første Bitcoin-hardware-lommeboken i 2013, har produsert enda en kryptovaluta-lommebok, dvs. Trezor Model T

Trezor Model T er neste generasjons kryptovaluta-lommebok for de du tror på HODLing av pengene sine på lang sikt.

Når du bruker Tezor Model T lommebok, forlater dine private nøkler aldri denne maskinvareenheten, og fremdeles kan du få tilgang til kryptoassets gjennom deres interaktive webapp.

Modell T lar deg også lagre utvinningsfrøet ditt trygt. Du må holde dette frøet ekstremt trygt, ettersom å miste dette kan være å miste hele pengene dine.

Fra nå av er Model T i stand til å lagre 650+ kryptovalutaer og ERC20-tokens. Hvis du vil ha mer innsikt i det, anbefaler vi deg å sjekke artikkelen vår om Trezor-støttede mynter, eller du kan sjekke vår anmeldelse av Trezor vs Ledger.

PS: Kjøp alltid Trezor Model T fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resulterer i kompromittering av brukerens midler.

Kjøp Trezor Model T nå

Beste Mobile Bitcoin (BTC) lommebøker / apper (Android / iOS-apper)

#. Freewallet

Freewallet er en av de mest populære mobil-første lommebøkene i kryptosfæren som serverer brukere siden 2016.

Freewallet, en av de beste verdipapirer med flere valutaer, krypto lommebøker med et totalt publikum over 3 millioner brukere over hele verden, som støtter over 150 krypto eiendeler, inkludert populære som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc

Alle disse eiendelene lagres sikkert på enheten din der bare du har kontroll over disse, ettersom de er lagret i Freewallets sikre fryselager.

Freewallet har også den innebygde utvekslingen for 100+ kryptovalutaer og er tilgjengelig på 13+ språk for å betjene et globalt publikum. Ikke bekymre deg, det er ingen KYC-normer som sådan, og du kan komme i gang med Freewallet med en enkel påmelding og oppsett 2FA, PIN-kode og fingeravtrykksstøtte for å legge til et ekstra lag med sikkerhet.

Freewallet-familien inkluderer Multiwallet tilgjengelig i iOS-, Android- og webversjoner, så sjekk ut Freewallet for å sikre kryptovalutaene dine en gang.

Sjekk ut Freewallet nå

# 5. Electrum

Leter du etter en gratis Bitcoin lett lommebok til mobilenheten din?

Du bør ikke se lenger enn Electrum-lommeboken.

Electrum er en eneste Bitcoin-lommebok som er utviklet og registrert under MIT-lisensen, og er absolutt den mest pålitelige Bitcoin-lommeboken med åpen kildekode.

Det blir bedre:

Electrum lar deg også tilpasse dine Bitcoin-transaksjonsgebyrer, og det er veldig mulig å sende eldre så vel som segwit-transaksjoner gjennom denne lommeboken..

Til slutt scorer Electrum litt lavt når det sammenlignes med sine jevnaldrende når det gjelder brukergrensesnitt, men det er ikke noe som bekymrer deg, ikke bekymre deg for at myntene dine er i en sikker lommebok.

Per nå er Electrum bare tilgjengelig for Android-mobile enheter.

Last ned Electrum Wallet

# 6. Blockstream Green (aka GreenAddress Wallet Review)

Blockstream Green er absolutt den mest avanserte og brukervennlige Bitcoin-lommeboken for mobile enheter.

Blockstream Green er etterfølgeren til GreenAddress-lommeboken og er bygget opp for Bitcoin-brukere som ønsker å nyte fullt privatliv, sikkerhet og brukervennlighet som tilbys av Bitcoin blockchain.

Det er en lommebok med flere signaturer der du har en privat nøkkel, og Green lommebokens servere har en annen. Dette fungerer som en 2-FA-autentisering der brukere fortsatt har kontroll over midlene sine.

Du får også funksjonen med tilpassbare avgifter og segwit-transaksjoner som støttes fullt ut av grønn lommebok i tillegg til funksjonen Erstatt etter gebyrer for overfylte tider.

Til slutt er det ingen KYC til å begynne med, og det er Tor-aktivert lommebok tilgjengelig på flere språk, inkludert brasiliansk portugisisk, kinesisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, russisk, spansk, ukrainsk. Og mer som kommer!

Per nå er Blockstream Green lommebok tilgjengelig for iOS & Android-enheter.

Last ned Blockstream Green Wallet

# 7. Blockchain Bitcoin Wallet

Blockchain lommebok har vært i dette rommet siden 2012 og er en av de mest pålitelige ikke-forvarende kryptovaluta lommebøkene i kryptosfæren med over 30 millioner kunder.

Det beste er at det startet som Bitcoin lommebok som nå har utvidet seg til å støtte mange andre valutaer, men Bitcoin lommebok-brukergrensesnittet er fortsatt robust.

Det er en ikke-frihetsberøvende lommebok der du får 12 ords frø til å beholde som en sikkerhetskopi, og du kan også 4-sifret eller biometrisk autentisere med fingeravtrykkgjenkjenning.

Det er en HD-lommebok som støtter BTC, ETH, BCH og XLM per nå på 18 språk.

Blockchain-lommebok støtter både iOS- og Android-enheter per nå !!

Last ned Blockchain Wallet

# 8. Trust Wallet (Cryptocurrency Wallet) [Sponset]

Trust lommebok er en relativt ny spiller i kryptosfæren, da den ble lansert bare i 2017.

Men i denne korte perioden var det i stand til å få oppmerksomhet fra Binance som investorer som fant lommebokteknologien sin bedre enn andre og dermed kjøpte dem.

Selvfølgelig startet Trust lommebok som en pålitelig Ethereum lommebok, men nå har den utvidet seg til å støtte andre kryptovalutaer som BTC, LTC, etc. også.

Trust lommebok gir deg full kontroll over kryptovalutaene dine, ettersom du når som helst kan redde frøet ditt fra denne klienthostede lommeboken. Videre er det en flerspråklig lommebok som kan integreres med Trezor, Ledger, KeepKey etc. som lommebøker

Per nå er Trust lommebok tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter.

Last ned Trust Wallet

Beste Bitcoin (BTC) stasjonære lommebøker

# 9. Electrum (kun Bitcoin-lommebok)

Electrum er en av de mest pålitelige Bitcoin-lommebøkene med åpen kildekode som er registrert og utviklet i MIT-lisensen.

Brukergrensesnittet til Electrum-lommeboken er ikke så bra som de andre jevnaldrende, men det er absolutt det mest avanserte når det gjelder funksjoner. Det er fordi du ved å bruke Electrums desktop-app, som er en lett app, kan tilpasse transaksjonsgebyrene dine samt sende segwit-transaksjoner.

Når det er for mye forsinkelse på Bitcoins blockchain, kan du bruke erstatningen med gebyrer, og barnet betaler for foreldrefunksjonen til Electrum-lommeboken for å fjerne transaksjonen..

Per nå er Electrum lommebok tilgjengelig for Linux, Mac, & Windows.

Last ned Electrum Wallet

# 10. Mosebok

Exodus er en av de første lommebøkene jeg begynte å bruke i mine første dager med kryptovaluta.

Den enkle grunnen til å velge Exodus var at den er veldig intuitiv og enkel å bruke. Og den underliggende grunnen til at selv de utvikler denne lommeboken, er å gjøre den så enkel at selv bestemoren din kan bruke den.

Exodus er en desktopbasert kryptovaluta lommebok som støtter 90+ kryptoassets inkludert BTC, ETH, LTC, etc. I tillegg til UI og UX kompromitterer det ikke sikkerheten din og er håndlaget med nok sikkerhetstiltak.

Ved å bruke denne lommeboken har du full kontroll over kryptovalutaene dine, ettersom det gir deg 12 ord som du trenger å gjøre !!

Exodus Wallet er tilgjengelig for Windows, macOS og Linux

Last ned Exodus Wallet

Beste online Bitcoin (BTC) lommebøker (web lommebøker)

# 11. Coinbase lommebok

Mange starter først med Coinbase når de kjøper Bitcoin.

Selvfølgelig er det ingen skade i det, men Coinbase er en online lommebok som alltid er koblet til internett.

Det er ikke en lommebok der du kontrollerer dine private nøkler. I stedet er det en administrert kryptolommebok der Coinbase-servere har nøklene til pengene dine.

Men hvis du er noen som ikke er så teknisk kunnskapsrik og ikke ønsker å komme inn i det å forstå privat & offentlige nøkler, kan du bruke Coinbase lommebok til å lagre kryptovalutaene dine.

Men dette er veldig risikabelt !!

Videre har Coinbase en versjon av en mobil lommebok som er selvbetjent, noe som betyr at du ved hjelp av denne lommeboken vil kontrollere dine egne private nøkler og dermed dine eiendeler.

Sjekk ut Coinbase

# 12. Rahakott

Rahakott er den beste BTC-lommeboken når du snakker om online- eller nettlommebøker.

Det er så fordi det er en egenhotell lommebok der du styrer de private nøklene. Dette gjør den til den mest pålitelige lommeboken for lagring av bitcoins.

Dessuten er dette også den beste online kryptovaluta lommeboken, hvis du vil ha en depotløsning fordi den støtter syv kryptovalutaer helt (BTC, ETH, LTC, ZEC, DASH, BCH, XMR).

Det blir bedre:

Registrering på Rahakott tar bokstavelig talt 15 sekunder og krever ikke e-post, telefonnummer eller til og med pålogging og passord.

Men akkurat som en ærlig, selvbetjent lommebok:

Rahakott genererer automatisk en mnemonisk setning for deg. Den mnemoniske setningen er nøkkelen til midlene dine; det viktigste er å beskytte det tilstrekkelig og ikke miste det.

Prøv Rahakott-lommeboken gratis

Konklusjon: Hvilken er den beste gratis Bitcoin / Crypto-lommeboken for nybegynnere?

Ummm, du ser fortsatt forvirret ut?

Ikke vær.

Vi har bare oppført de Bitcoin- og kryptovaluta-lommebøkene som er best i å beskytte kryptovalutaene dine. Så du kan fritt velge noen av dem.

Men hvis du er noen som har en betydelig mengde bitcoins eller annen kryptovaluta, bør du vurdere å kjøpe en lommebok som Ledger Nano X eller Ledger Nano S for å beskytte kryptoene dine på lang sikt.

På den annen side, hvis du har kryptovalutaer eller BTC verdt mindre enn $ 500, kan du velge hvilken som helst av de ovennevnte mobil- eller stasjonære lommebøkene som vi har foreslått !!

Det er noen ofte stilte spørsmål som jeg vil ta opp i selve denne guiden:

 • Hvilken Bitcoin lommebok er god, legit, den tryggeste, & den sikreste?

Ledger Nano X & Trezor Model T er de tryggeste og sikreste Bitcoin-lommebøkene der ute i markedet. Bortsett fra det, har vi listet opp over mange andre lommebøker for din anmeldelse.

 • Hvilke bitcoin-lommebøker støtter segwit?

Ledger Nano S, Ledger Nano X, Trezor Model T, og mye annen programvare og mobile lommebøker som Coinomi, Grønn lommebok osv. støtter segwit.

 • Hvilke er de beste Bitcoin-lommebøkene uten gebyrer eller gebyrer?

Det er ingen Bitcoin lommebok uten avgifter. Du må betale et gebyr hvis du vil at Bitcoin-transaksjonen skal lykkes. Denne avgiften går til Bitcoin gruvearbeidere for å tilby denne tjenesten. Så det er ikke noe som heter en Bitcoin lommebok uten transaksjonsgebyrer. Du kan imidlertid sette Bitcoin-lommeboken din på en slik måte at den sender Bitcoin med lave transaksjonsgebyrer eller lavest mulige avgifter. For dette må du bruke Bitcoin lommebøker som har tilpasset gebyrfunksjon. Noen slike lommebøker er Ledger Nano X, Electrum, Green Wallet, Trust wallet osv.

 • Som er den beste bitcoin lommeboken for nybegynnere & nye brukere?

Ledger Nano X og Exodus lommebok bitcoin lommebok er best for nybegynnere.

 • Er det en bitcoin-lommebok som MyEtherWallet?

Rahakott’s lommebok er en Bitcoin-lommebok som ligner MyEtherWallet litt.

Alt fra vår side i denne enorme guiden om kryptolommebøker. Jeg håper du likte denne guiden som også dekker anmeldelser om Bitcoin og crypto wallet …

Ikke glem å dele dette med vennene dine & familiemedlemmer som søker etter den beste krypto lommebøker for å lagre sine kryptovalutaer !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me