3Kommasalternativer du bør prøve nå

Det er forståelig å ikke like noen verktøy til tross for at de er gode eller dårlige.

Dette kan skje med hvem som helst, og hovedsakelig gjelder dette i kryptosfæren når du har så mange alternativer å velge mellom.

Av en eller annen grunn ser det ut som om du ikke er fornøyd med 3Commas-verktøyet og leter etter et alternativ.

Jeg må si at du er på rett sted fordi de siste ukene hadde jeg hell med å teste noen av 3Commas-alternativene.

Jeg vil gjerne dele mine funn med deg i dette innlegget, slik at du effektivt kan fullføre due diligence. Så her er listen min:

3Kommas gratis alternativ

Her er de beste alternativene for 3commas-tjenesten, og alle disse 3commas-konkurrentene er gode nok til å oppfylle dine intensjoner om å handle:

#1. Pionex

Prøv Pionex Grid Trading Bot uten risiko ved å følge disse enkle trinnene:

 • Registrer Pionex ved hjelp av denne lenken
 • Last ned Pionex-appen, du ser et “Profitt ditt, tap vårt” -banneret øverst på hovedsiden.
 • Følg trinnene i kampanjen, den guider deg til å lage din første netthandelbot på Pionex. Pionex vil dekke tapet hvis det er noe fra den boten, og du kan ta all fortjenesten fra den boten. Wowww!!

Pionex er en av verdens første børser med innebygde handelsboter som er for GRATIS. Den samler likviditeten fra Binance og Huobi Global og er en av de største Binance-meglerne.

Som en av de største Binance-meglerne, gir Pionex dyp likviditet som samler Binance og Huobi Globals likviditet sammen med sin egen likviditet fra Pionex-børsen..

I tillegg til den dype likviditeten, gir Pionex 12 gratis handelsroboter, som brukere kan automatisere sin handel 24/7 uten alltid å sjekke markedene.

Noen fremragende funksjoner i Pionex er:

 • Pionex tilbyr 12 gratis handelsroboter for private investorer.
 • Handelsgebyret er det laveste sammenlignet med de fleste større børser. Handelsgebyret på Pionex er 0,05% for produsent og taker.
 • Grid Trading Bot er en av de mest populære handelsbotene på pionex. Det tillater handelsmenn å kjøpe lavt og selge høyt i en bestemt prisklasse.
 • Leveraged Grid Bot gir opptil 5 ganger giring.
 • Spot-Futures Arbitrage bot hjelper detaljister til å gjøre passiv inntekt med lav risiko. Anslått avkastning for denne strategien er 15 ~ 50% i april.
 • Pionex har også utstedt en av de beste Leveraged Tokens i kryptomarkedet.
 • I tillegg tillater Smart Trade-terminalen handelsmenn å sette opp stop-loss, ta fortjeneste, etterfølgende i en handel. Pionex er gitt av U.S. FinCENs MSB (Money Services Business) License.

Prøv Pionex nå

# 2. Kvadens

Oppgrader til Quadency Pro GRATIS ved å følge disse enkle trinnene

 1. Registrere & logg inn Quadency ved hjelp av denne lenken.
 2. Deretter kobler du til din eksisterende byttekonto eller nye byttekonto som (Binance, Kucoin, Liquid, OKeX) med Quadency med ethvert innskuddsbeløp.
 3. Henrette 1 manuell eller automatisert bothandel med partnerbytte fra Quadency.

Etter en vellykket handelskjøring blir kontoen din automatisk oppgradert til Pro for GRATIS (verdt $ 49) innen omtrent 1 time, og utløser et e-postvarsel for å bekrefte.

Ønsker noe enda mer integrert og lettere å bruke?

Vend deg til Quadency.

Quadency er en smartere måte å administrere og handle kryptovalutaene dine på, noe som gjør det til et anstendig 3Commas-alternativ.

Som 3Commas, kommer du til å nå ti populære kryptobørs og skitne hendene på 880+ omsettelige kryptoaktiver som også på en automatisert måte.

Videre får du avanserte kartverktøy og indikatorer for å formulere TA-strategiene dine, der de innebygde robotene i Quadency kan hjelpe deg med å utføre.

 • Vil du sjekke det ut i dybden? Sjekk ut vår komplette Quadency-anmeldelse for deg !!

Jeg liker spesielt backtesting-funksjonen deres, noe som betyr at du gjør det basert på data og tall i stedet for å skyte det i mørket.

Prøv Quadency Now

# 3. TradeSanta

TradeSantas tagline er automatisk kryptohandel som er enkel. Dette er ganske mye selvforklarende og formidler at TradeSanta er en kryptobot for handel og et alternativ til 3Commas.

Det som er viktig, er imidlertid evnen til å koble seg til fire store krypto-børser, for eksempel Binance, Bittrex, HitBTC, Bitfinex, for å hjelpe deg å handle samtidig på dem.

Som 3Commans, som bruker TradeSanta, kan du bli allestedsnærværende på disse fire børsene for å formulere så vel som å utføre handelsstrategiene dine..

Nå å bruke TradeSanta kryptohandel vil ikke være en heltidsjobb for deg og bruke lange og korte strategier som kan implementeres med store handelsvolumer uten glidninger.

Prøv TradeSanta nå

# 4. Kryptohopper

Hva med å kjenne ett alternativ til 3Commas?

La meg introdusere deg for Cryptohopper. Cryptohopper er litt overlegen til 3Commas, da den er fullpakket med komplette handelsverktøy i bransjen for å få mest mulig ut av din automatiserte kryptohandel.

Du kan bruke Cryptohoppers 130 indikatorer med ett klikk, kopiere eksperthandlere, etterfølgende stop-loss eller ta fortjeneste og mye mer på ti kryptobørser samtidig.

Å gjøre simulert handel, abitrage på ti kryptobørser og kortslutte noen av de populære kryptovalutaene er veldig mulig å bruke Cryptohopper.

Til slutt deres brød & smør er backtesting av historiske data, så det er ikke slik at du handler med et noob-verktøy.

Prøv Cryptohopper nå

# 5. Reker

Hvis du ikke handler ofte og strategien din hovedsakelig er mot HODL, bør du velge Shrimpy som følgesvenn.

La meg fortelle deg hvorfor !!

For å være sikker er Shrimpy en 3Commas alternativ bot, og det er derfor jeg lister det opp her. Men det er bot spesielt designet for porteføljestyring, indeksering, rebalansering og strategisk backtesting.

Bare HODL er den gamle måten, men HODL med ombalansering av justeringer levert av Shimpy er den nye måten å maksimere dine kryptobeholdninger.

Lag dine tilpassede indeksfond, test dem på nytt og automatiser det for utføring på 10+ kryptobørser.

Prøv reke nå

# 6. Zignaly

Zinglay er en annen bot som 3Commas og har nylig begynt å få litt anstendig trekkraft.

Så langt, i samfunnet mitt, har jeg hørt navnet et par ganger. Jeg har ikke brukt den ennå, men ved første undersøkelse ser den imponerende ut.

Dette er hva jeg har funnet:

Zignaly er et verktøy for kryptovaluta-dagshandlere som ønsker å automatisere handelsstrategiene. Gjør strategiene dine på TradingView outsource det Zignaly å handle for deg på fem store kryptobørser som Binance, Bittrex, Poloniex, KuCoin, BitMex.

Så på denne måten gjør du Zignaly til din handelsterminal for å ha rekkevidde på tusenvis av kryptovalutaer, som du kan handle med bare ett klikk på Zignaly.

Prøv Zignaly nå

Over til deg nå

Du og jeg vet, Reddit er det første stedet folk går for å søke etter gratis alternativer, og la meg fortelle deg at det ikke er noen enkle svar på det.

Jeg tror ikke på gratis verktøy, og det er derfor jeg ikke har søkt etter noe 3Commans-alternativ på Reddit. Hvis du vil, kan du gjøre det, men å stole på gratis verktøy i den ville, ustabile verdenen av kryptokurver er ikke en klok ting å gjøre.

Så langt har jeg klart å finne disse pålitelige alternativene for 3Commas, og jeg er på jakt etter å finne ut mer.

Etter hvert som jeg fant dem, vil jeg liste opp flere alternativer her, men husk deg; de vil få betalt verktøy akkurat som de som er oppført ovenfor.

Og jeg tror at å betale noen få dollar hver måned, eller årlig, ikke burde være et problem for seriøse handelsmenn som ønsker å gjøre anstendig avkastning med ro i sjelen.

Det er alt fra meg i dag, og nå sier du: Hvilket verktøy liker du aller best? Bruker du noe 3Commas-lignende verktøy for kryptohandel? Hvordan har opplevelsen din vært så langt?

Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor; vi er ivrige etter å høre deg ute &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me