Beste Bitcoin SV Wallet [2020-utgave]

Første ting først,

Jeg er ikke en fan av Bitcoin SV (aka Bitcoin Satoshi’s Vision), men du må oppgi det markedet vil ha.

Og jeg vet at markedskreftene som deg vil vite om pålitelige Bitcoin SV-lommebøker for å lagre sine BSV-mynter trygt. Denne mynten er også kjent som BCHSV fordi den gafflet seg fra Bitcoin Cash i slutten av 2018.

Den viktigste drivkraften bak dette altcoinet er Craig Wright (såkalt Satoshi Nakamoto) & CoinGeek. Men foreløpig vil jeg ikke komme inn i detaljene og presentere deg en liste om BSV-lommebøker som jeg synes er pålitelige:

Beste BSV-lommebok [iOS, Android, Desktop & Maskinvare]

Beste Bitcoin SV (BSV) maskinvare lommebok Lommeboknavn
Bitcoin SV maskinvare lommebøker Ledger Nano X [Anbefalt]
Ledger Nano S
Bitcoin SV Wallet Android & iOS-apper Coinomi
Mosebok
Bitcoin SV Desktop Wallets ElectrumSV
Mosebok

#1. Ledger Nano X [anbefalt BSV maskinvarepung]

Ledger Nano X er den perfekte enheten til å lagre BSV-mynter.

Det er en nylig lansert maskinvarepungebok av Ledger SAS som kan lagre 1000+ kryptovalutaer inkludert BSV-mynter. Enkelt, det er den mest sofistikerte maskinvarelommeboken du finner i kryptosfæren, da den kommer med en Bluetooth-funksjon som er veldig praktisk.

Ved hjelp av Bluetooth kan du koble iOS- og Android-enhetene dine trådløst til Ledger Nano X og bruke den med Ledger Live-appen.

Men i tilfelle støttes ikke Bitcoin SV Ledger Live-appen. I stedet må du ElectrumSV-grensesnittet ditt for å administrere & lagre BSV-myntene dine.

Du trenger ikke bekymre deg; du lagrer fremdeles BSV på selve maskinvaren, men får tilgang til den via ElectrumSV-grensesnittet. På denne måten forblir du kontroll over dine private nøkler gjennom første frø som du til slutt vil sikkerhetskopiere mens du initialiserer Ledger Nano X

PS: Kjøp alltid Ledger Nano X fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resultert i kompromittering av brukerens midler.

Hvis du har spørsmål om det, kan du stille det i kommentarene nedenfor &# 128578;

Kjøp Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S [Bitcoin SV Hardware Wallet]

Ledger Nano S er forløperen til Nano X.

Ledger Nano S gir samme sikkerhet som Nano X, men den har færre funksjoner. Ledger Nano S har ikke Bluetooth, og et batteri til deg kan ikke bruke det trådløst med mobile enheter.

Ledger Nano S er imidlertid kompatibel med Android-enheter når du bruker en OTG. Men det gode er at Ledger Nano S også kan lagre 1000+ kryptokurver inkludert Bitcoin SV, og har programvaregrensesnittet til Ledger Live.

Men i dette tilfellet støtter Ledger Live ikke Bitcoin SV. Så du blir bedt om å administrere BSV-myntene dine på Ledger Nano S gjennom ElectrumSV-lommeboken.

PS: Kjøp alltid Ledger Nano S fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resulterer i kompromittering av brukerens midler.

Hvis du har lite budsjett og vil ha samme sikkerhet med færre funksjoner, kan du ta en titt på Ledger Nano S hardware wallet for Bitcoin SV.

Kjøp Ledger Nano S

# 3. ElectrumSV [Desktop Wallet]

ElectrumSV er en gaffel med populær Bitcoin-lommebok – Electrum.

ElectrumSV er en lett stasjonær klient vedlikeholdt offisielt av Bitcoin SV. Det gode er at det ikke krever at du laster ned hele Bitcoin SV-blockchain.

Du kan enkelt administrere og lagre BSV-myntene dine på Electrum og fremdeles få tilgang til alle funksjonene i Bitcoin SV blockchain. Electrum SV integreres også med Ledger Nano X & Ledger Nano S for å gi deg det beste fra begge verdener, dvs. sikkerheten til maskinvaren med det brukervennlige grensesnittet til ElectrumSV.

Per nå er ElectrumSV tilgjengelig for Mac & Windows !!

Sjekk ut ElectrumSV

# 4. Exodus [Beste gratis BSV lommebok iOS]

Exodus var en av få lommebøker som støttet Bitcoin SV-gaffelen så snart det skjedde.

Siden den gang har Exodus støttet Bitcoin SV i det fantastiske grensesnittet for stasjonære lommebøker. For de første gangene er Exodus en populær lommebok med flere valutaer som har operert i dette området siden 2016.

Det er også en av mine go-to desktop lommebøker for lagring av altcoins og ERC20 tokens. Den støtter 100+ kryptokurver inkludert BSV nå.

Å være en selv-vert HD-lommebok, forsikrer deg om suvereniteten til dine digitale eiendeler. Du får bare ordene på tidspunktet for oppsett som du trenger for å sikkerhetskopiere trygt.

Den har også en innebygd utveksling som lar deg bytte Bitcoin SV-valuta til andre uten å gå til krypteringsutveksling så raskt.

Exodus er tilgjengelig for Mac, Windows, Linux, iOS, Android.

Ta en titt på Exodus Wallet

# 5. Coinomi [BSV Mobile Wallet Android & iOS]

Coinomi er en annen pålitelig cryptocurrency-lommebok utviklet og vedlikeholdt av et team av dedikerte utviklere fra London, Storbritannia.

Coinomi har vært her i fem år og tjent et navn for seg selv ved å gi den raskeste støtten for gaffelt mynter. Denne gangen var de også en av pionerene innen å tilby støtte til Bitcoin SV-mynten.

Coinomi støtter 100+ blockchain-eiendeler på sin ikke-forvarende lommebokinfrastruktur der du når som helst kan sende, motta, lagre og bytte ut BSV-mynter..

Fra nå av er Coinomi tilgjengelig ikke bare for mobil (iOS & Android), men også for stasjonære maskiner, dvs. Mac & Windows.

Sjekk ut Coinomi lommebok

Hvilken er den beste BSV-lommeboken?

Hvis du er en langsiktig eier av BSV som ønsker å holde det trygt, bør du ikke se lenger enn Ledger Nano X eller Ledger Nano S. De er ikke bare best for BSV, men også for andre 1000+ kryptokurver som du kanskje eier.

Bortsett fra at hvis du har en offensivt liten mengde BSV, kan du gå for Exodus eller Coinomi lommebok. Men husk at denne lille mengden BSV raskt kan bli verdifull i neste bull run.

Så vær trygg og bruk gode lommebøker til å lagre BSV og andre valutaer.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me