Beste Crypto og Bitcoin IRA-alternativer – En detaljert gjennomgang

Kryptovaluta og Bitcoin IRA er blitt en populær måte å investere i den nye aktivaklassen for kryptokurrency mens de samtidig høster noen skattefordeler som ofte er knyttet til pensjonskontoer. I denne guiden vil vi diskutere bitcoin IRA-er i dybden og se på fordelene og ulempene, samt sammenligne og kontrastere noen av de ledende selskapene som tilbyr IRA-kryptovaluta-tjenester.. 

Hva er bitcoin og kryptovaluta?

Bitcoin er den første kryptografisk sikrede peer-to-peer-valutaen i sitt slag. For første gang noensinne tillater kryptokurver som bitcoin to ukjente parter å handle peer-to-peer med hverandre uten behov fra en tredjepart for å verifisere og legitimere sine transaksjoner. Hvis du vil lære mer om kryptovalutaer og bitcoin, er det en mengde informasjon på nettet som vi ikke vil dekke i denne guiden her. Vi oppfordrer deg likevel til å dykke ned i kaninhullet og lære mer. 

Hva er en IRA?

En IRA er en investeringskonto som lar enkeltpersoner spare for pensjon med skattefri vekst eller på skatteutsatt basis. En bitcoin eller kryptovaluta-IRA er ikke vesentlig forskjellig fra en tradisjonell. I en krypto-IRA er imidlertid de underliggende eiendelene du investerer i, kryptovalutaer som bitcoin, i stedet for aksjer / obligasjoner / eller andre investeringer.

Det er ikke kjent at du kan plassere en rekke alternative eiendeler på pensjonskontoen din, som eiendom, edle metaller, private plasseringer og mer. Dette er tillatt i henhold til reglene for selvstyrte IRAer, som bare ekskluderer visse typer investeringer. Da IRS utpekte digitale valutaer som personlig eiendom i 2014, ble Bitcoin og andre digitale valutaer umiddelbart kvalifisert for plassering i en selvstyrt IRA.

For skattebevisste individer kan en bitcoin IRA være attraktiv, ettersom du ikke utløser skattepliktige hendelser når du handler innen disse kontoene som du vanligvis ville gjort når du handler på en vanlig kryptokursutveksling. All inntekten din er utsatt skattefri eller skattefri (i tilfelle en Roth IRA).

Hva er de beste Bitcoin- og Cryptocurrency IRA-plattformene?

Det er flere IRA-plattformer med kryptovaluta der ute i dag. Vi oppfordrer deg til å gjøre din egen forskning når du bestemmer hvilken plattform som passer for deg; men vi tar en titt på noen av markedslederne nedenfor.

Beste krypto-IRA

BitIRA

BitIRA er en topp leverandør av bitcoin IRAer. I likhet med andre på denne listen, kan du enkelt registrere deg for en konto og begynne å lagre bitcoin eller andre kryptovalutaer på en utsatt skatt..

BitIRA tilbyr totalforsikring for kryptovalutaene dine som er lagret på plattformen. I tillegg har de et kaldlagringsalternativ for varetekt som benytter multisignaturteknologi slik at kryptoen din kan oppbevares på din egen enhet. Dette hjelper deg med å beskytte dine private nøkler.

BitIRA er også fullt ut IRS-kompatibel fra et skatteperspektiv. 

BitIRA jobber med Preferred Trust Company (PTC), en lisensiert tillitsverge som spesialiserer seg spesielt på selvstyrte IRAer. Som din forvalter vet PTC nøyaktig hvordan du skal administrere administrasjonsoppgavene til pensjonskontoen din for å sikre at IRA forblir IRS-kompatibel. I tillegg er alle kontantinnskudd i PTC forsikret opp til $ 250 000 per konto.

Beste Bitcoin IRA

Bitcoin IRA

Bitcoin IRA var et av de første selskapene som begynte å tilby en nøkkelferdig løsning som tillot investorer å handle og investere i kryptovalutaer som bitcoin innenfor en IRA-konto. Selskapet har den største brukerbasen i bransjen, som er et bevis på brukervennligheten. Når du bruker Bitcoin IRA, bruker du faktisk en rekke forskjellige løsningsleverandører for å lette IRA. Bitcoin IRA kobler alle disse leverandørene for å gi brukeren en one-stop shop for å aktivere IRA.

Inkludert i disse partnerne er Kingdom Trust IRA, BitGo og Lloyd’s of London. Ved å koble sammen alle disse leverandørene, kan Bitcoin IRA gi deg en sikker plattform for lagring, forsikring og tilrettelegging av IRA.

Med BitcoinIRA kan du investere i flere forskjellige kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash og Ethereum Classic.

En ting for investorer å være klar over med Bitcoin IRA er dens høye transaksjon og løpende kontogebyr sammenlignet med andre på denne listen.

Rocket Dollar Crypto IRA

Rakettdollar

Rakettdollar lar deg åpne en egenstyrt IRA eller selvstyrt solo 401K, slik at du kan investere i en rekke eiendeler på pensjonskontoen din – inkludert kryptovaluta. Dette kan være attraktivt for avanserte investorer som ønsker full kontroll over pensjonskontoen sin med muligheten til å investere i ekstra eiendeler som eiendom eller i oppstart..

"Ikke nøklene dine, ikke kryptoen din," er ikke et problem med Rocket Dollar. Du har muligheten til å kontrollere lagringsalternativene dine, og du kan bruke din Rocket Dollar LLC-brukskonto til å kjøpe enten en varm eller kald lommebok, samt fysiske lagringsenheter.

Sammenlignet med andre på denne listen, er Rocket Dollar-prisen veldig konkurransedyktig. For en sjekkhefte IRA, betaler du ganske enkelt $ 360 for oppsett og en $ 15 flat månedlig avgift. Det er ingen AUM-avgifter. Herfra angir den valgte plattformen gebyrer for handel, forvaring og forbrenning.

En ting å være klar over er at Rocket Dollar ikke er bygget for en helt ny kryptoinvestor. I skrivende stund er det ikke en portal for kryptohandel innenfor Rocket Dollar-dashbordet. 

beste selskapet for bitcoin IRA

iTrust Capital

iTrust Capital tilbyr en av de laveste prisene for krypto- og bitcoin-IRA-plattformer. I tillegg til krypto kan du også handle fysisk gull på sine IRA / 401K-kontoer. 

Ifølge iTrust koster avgiftene deres så mye som 90% mindre enn andre IRA-leverandører. Mange Cryptocurrency IRA-selskaper krever opptil 15% transaksjonsgebyrer. Mange fysiske IRA-selskaper tar 30% spredning. iTrust tar en annen tilnærming og tar bare 1% av transaksjonsgebyrene.

Eiendeler i kryptovaluta deponeres med Curv, en løsning med flere autorisasjoner for kryptovaluta-lommebokadministrasjon som gjør det mulig for finansinstitusjoner å oppbevare pengene sine med enestående sikkerhet.

Fysisk gull lagres i de høyt sikrede hvelvene ved Royal Canadian Mint.

Skatt på kryptovaluta

I de fleste land (inkludert USA) behandles kryptovaluta som skattemessig eiendom, ikke som valuta. Akkurat som andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, eiendom – pådrar du deg et skatterapporteringskrav når du selger, handler eller på annen måte avhender kryptovalutaen din for mer eller mindre enn du kjøpte den for. 

Slik sett ser kryptovalutahandel ut som handel med aksjer av skatteformål. 

For eksempel, hvis du kjøpte 0,2 Bitcoin for $ 2000 i mai 2018 og deretter solgte den to måneder senere for $ 3000, har du en gevinst på $ 1000. Du rapporterer denne gevinsten på selvangivelsen, og avhengig av hvilken skattegrense du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatt på gevinsten. Priser varierer basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst. Dette gjelder for alle kryptovalutaer.

Dette er årsakene til at investering gjennom en IRA kan være så kraftig. Du kan unngå mange skattekonsekvenser som eksisterer når du handler krypto normalt.

krypto IRA-avgifter

Crypto Tax Software

Skatteprogramvare for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax brukes av titusenvis av kryptoinvestorer for å automatisere hele kryptoskatt rapportering prosess. Det er som TurboTax for kryptovalutainvestorer. 

Bare koble børsene dine og importer transaksjonshistorikken din. Appen vil håndtere hele antallet knusing og generere automatisk utfylte avgiftsskjemaer for deg ved å klikke på en knapp. Importer disse skjemaene til den foretrukne programvaren for skatteregistrering som TurboTax eller TaxAct eller gi dem til skatteregnskapsføreren.

Å komme i gang med kryptoavgiftene dine er helt gratis med CryptoTrader.Tax.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me