Beste Crypto-utlånsplattformer å bruke i 2020

Det er like mange meninger i krypto som mange involverte.

Noen sier at kryptokurver som Bitcoin og andre bare er egnet som en butikk med verdi, mens noen bare ser dem som et byttemiddel.

Men ingenting blir en butikk av verdi akkurat slik !!

Det tar tid, og det tar lang tid.

Men i dagens hyperforbundne verden kan du komfortabelt anta at ti år mer burde være nok til at kryptokurver som Bitcoin kan betraktes som en verdi av verdi.

10 år er fremdeles lenge for noen av oss, men det gode er at noen usecases som byttemiddel, utlån, lån, refinansiering, cash-back, forsikring kan gjøres akkurat nå !!

Denne armen av desentraliserte kryptokurver kalles desentralisert finansiering (DeFi)

Blant dette er kryptolån det mest spennende. Hvis du vil vite hva de er og hvordan de fungerer, kan du hoppe direkte til denne delen??

Ellers er det bare å utforske denne listen over populære kryptolåneprogrammer:

Topp utlånsplattformer for kryptovaluta & Nettsteder i 2020

Beste Crypto Långivere
YouHodler [Anbefalt, ikke-USA] Få lån nå
Celsius [For amerikanske kunder] Få lån nå
BlockFi Få lån nå
Saltutlån Få lån nå

  #1. YouHodler

Medlem av Crypto Valley Switzerland, YouHodler revolusjonerer for alltid lån som støttes av kryptovaluta.

Det har nylig begynt å få mye trekkraft fra land over hele verden, og siden den gang har de behandlet mer enn $ 10 millioner i lån.

Det blir bedre når du blir kjent med at YouHodler nå støtter populære 12 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin (BTC), BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH osv. Som kan oppbevares som sikkerhet for å få kontantlån og kryptovalutalån i EUR, USD, USDT eller i BTC

Og produktet er virkelig for folk som ikke har bank og fortsetter å gi lån så lave som $ 100 i en periode på maksimalt 120 dager, noe som er mye i visse land.

Også deres Loan-To-Value (LTV) er den høyeste i bransjen, og ved bruk av YouHodler kan du få utlån på opptil 90% LTV.

Med YouHodler kan du få et lån til et beløp så lavt som $ 100 og høyere ved hjelp av denne kampanjelinken. Merk: USA & Kina-brukere ikke tillatt ennå !! Bruk BlockFi i stedet for amerikanske kunder.

Sjekk ut YouHodler

# 3. Celsius Network

Å få kryptovaluta-lån blir det nye normale og ledende i det er selskaper som Celsius Network. Det er en utlånsplattform for digitale eiendeler som allerede har gjort kryptovalutalån verdt $ 100 millioner.

Målet er selvfølgelig å gi bank- og finansfasiliteter gjennom blockchain som ellers nektes slike tjenester med tradisjonelle midler.

Du får kontantlån for å stille sikkerhet i kryptovalutaene dine, og de med ekstra kontanter / kryptoer får høye renter opptil 10% for å sette inn det samme hos Celsius.

Det er vinn-vinn både for låntakere og långivere, ettersom låntakere får pengene de ønsker uten å feste bort fra kryptovalutaene sine, og långivere tjener renter på myntene sine.

På Celsius kan du forvente årlige renter fra 5% til 10% avhengig av sikkerheten din, og du kan få lån opp til en periode på 1 år med en LTV på opptil 50%.

Prøv Celsius Network nå

# 4. BlockFi

BlockFi er et annet amerikanskbasert pionerselskap som gir kryptolån til brukere rundt USA. Virksomheten er hovedsakelig sentrert i USA, og selskapet har fått god trekkraft siden 2018.

Brukere kan låne så lite som $ 5000 med en LTV på opptil 50%.

BlockFi avsluttet nylig opprinnelses- og uttaksgebyrene, noe som gjør det verdt for mange kryptobrukere som har småbruk. De gir også en BlockFi-sparekonto, og du kan forvente en rente på opptil 8,6% gjennom den.

For å kunne bruke BlockFi må du ha minst $ 5000 eller mer i krypto, og for øyeblikket er BlockFi tilgjengelig i hele USA unntatt (NV, SD, VT eller HI).

Prøv BlockFi nå

# 6. Saltutlån

Salt Lending er et annet banebrytende selskap innen kryptolån og tror på å oppfordre brukerne til HODL-krypto og i stedet ta lån mot det.

Selskapet opererer siden 2016, men det var bare i bjørnemarkedet i 2018, det begynte virkelig å få mye trekkraft. Fra nå, gjennom Salt Crypto Lending-plattformen, kan du få en kreditt på 30-70% LTV opp til en periode på 12 måneder.

Men minimum lånebeløp er $ 5000 uten opprinnelses- eller forskuddsbetalingskostnader, og når du låner ut, kan du forvente at renten blir tilbake på opptil 5,95%.

Saltutlån

Hva er krypto-støttede lån & Hvordan kryptovalutalån fungerer?

Kryptovalutalån, som navnet tilsier, er lånene man kan ta opp mot kryptovalutaene man har. I denne typen lån fungerer kryptoen du eier som sikkerhet, og du kan deretter låne penger i USD, EUR eller en stablecoin i en viss rasjon av verdien av sikkerheten din.

Det beste med kryptovalutalån er at du ikke trenger en kreditthistorikk, eller en bankkonto eller en FICO-score for å få lånene dine.

Mye papirarbeid og operativt arbeid diskonteres også i kryptovalutalån. Derfor er kryptovalutalån veldig enkle og nesten øyeblikkelige å få.

Så i utgangspunktet her hvordan de fungerer:

Kryptovalutaene (som BTC, ETH eller XRP) som du eier, må sikkerhetstilles med så mye personlig informasjon du kan gi til en kryptolåneplattform.

Når du har gjort det, har alle disse kryptolåneplattformene forskjellige LTV-forhold satt for å gi deg et lån. Så for eksempel, hvis LTV er 50% og du har stilt sikkerhet på 20 000 USD i krypto, har du rett til å låne opptil 10 000 USD.

Pluss for de lånte $ 10.000 må du betale renten du har avtalt med plattformen eller långiveren. For eksempel, hvis du har avtalt en årlig rente på 5%, må du betale $ 500 årlig for å låne $ 10.000 mot den opprinnelige sikkerheten på $ 20.000..

La oss si etter seks måneders lån, den totale verdien av kryptovalutaene dine har økt til $ 40.000, og dette gjør deg nå kvalifisert for mer $ 10.000.

Dette skjer fordi den totale verdien av kredittlinjen din har økt på grunn av at du øker verdien av sikkerheten din. Men vær oppmerksom på at omvendt også er sant !!

Dette kalles også den øyeblikkelige kryptokredittlinjen.

Hvorfor vil man låne ut krypto når de har kryptovalutaer??

Dette var det første spørsmålet som dukket opp i tankene mine da jeg lyttet til begrepet kryptostøtte lån for første gang.

Selvfølgelig bør dette være spørsmålet ditt, for det er åpenbart at folk som holder krypto ganske enkelt kan selge kryptoen sin for å få pengene de ønsker i stedet for å ta et lån på den.

Ved videre graving kunne jeg finne ut at disse menneskene som trenger lån til tross for HODLing-krypto, er de menneskene som trenger likviditet uten å selge sine kryptovalutaer.

De vil ha ekstra penger til å betale for regningene eller for en annen investering uten å gi opp fordelen ved å ha kryptovalutaer.

Og begrepet kryptolån (eller bitcoinlån) gjør det mulig, og det er derfor du vil finne kryptolåneprogrammer som jeg har nevnt ovenfor, gjør det bra i bjørnemarkedet også.

Noen ofte stilte spørsmål Rente- og låneaktiver …

Hva er Crypto Lending & Låneplattformer?

  • Utlån av kryptovaluta for å tjene interesse for dine ideelle liggende kryptovaluta kalles Crypto-utlån. Man kan låne ut eiendeler som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, etc. for å tjene ekstra penger gjennom renter. Stedene der man kan låne eller låne kalles kryptolåneplattformer.

Kan du låne Crypto?

  • Ja, hvem som helst kan også låne krypto, men renten på å gjøre er vanligvis høy. Dette gjøres for det meste av erfarne spillere for å få innflytelse over sine handler.

Hva er Crypto Credit?

  • Når man holder kryptoaktiva som Bitcoin, Ether, Ripple som sikkerhet for lån, er det man faktisk gjør å åpne en kryptokredittlinje som er sikkerhet mot verdien av kryptovalutaene dine..

Så det er alt fra meg i denne innledende veiledningen om kryptolån og kryptolåneplattformer.

Håper å høre fra deg snart, når du har prøvd disse plattformene. Personlig prøver jeg Nexo og en annen India-basert utlånsplattform.

Jeg vil snart dele min erfaring med deg !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me