Beste maskinvarelommebok for Bitcoin og kryptovaluta [2020]

Husk dette høyt og tydelig:

Dine kryptovalutaer er bare like trygge som kryptolommeboken din.

Likevel går vi på akkord med å få en kryptovaluta maskinvarebok.

Men la meg fortsatt gjenta.

Vi hører ofte at denne beste Bitcoin-utvekslingen eller at kryptoutvekslingen ble hacket, men likevel lærer vi ikke av våre feil.

Vi stoler fortsatt på innebygde lommebøker på nettet av disse børsene, og noen ganger stoler vi også på mobil- eller stasjonære lommebøker ved å lagre store mengder kryptovalutaer på dem..

Men dette kan være dødelig.

Hvis du ikke velger en pålitelig maskinvare lommebok for BTC & beste Bitcoin-lignende kryptokurver, er dagen ikke veldig langt da du mister hele kryptokapitalen din som denne rike karen som tapte $ 24 millioner dollar da den mobile lommeboken hans ble hacket.

Videre bør du ikke stole på noen eller alle cryptocurrency-lommebøker, fordi ikke alle er laget likt. Her er noen av kriteriene som vi liker å skanne ut maskinvarepungevalgene våre:

  • Team: Bør ha god utvikling & markedsføringsteam
  • Brukervennlighet: Lommebok skal ha brukervennlig brukergrensesnitt & UX.
  • Kompatibilitet: Bør være kompatibel & tilgjengelig på tvers av forskjellige operativsystemer
  • Sikkerhet: Bør være kompromissløs med sikkerhetsstandardene
  • Samfunnet: Bør ha et aktivt fellesskap av brukere

I lys av disse kriteriene har vi følgende forslag til deg, hvis du er ute etter en god og robust maskinvareboklån for dine kryptovalutaer som Bitcoin eller Ethereum.

Sammenligning av Bitcoin Hardware Wallet Våre vurderinger
Ledger Nano X 9,5 / 10
Ledger Nano S 9/10
Trezor Model T 8.5 / 10
Ellipal kald lommebok 9/10
Trezor One 7/10

Sammenligning av Bitcoin Hardware Wallet i 2020

Ikke risikere Cryptos! Velg en av disse Best Hardware lommebøkene for å lagre Bitcoin og andre kryptovalutaer trygt i 2020 og utover:

#1. Ledger Nano X

Leter du etter flere alternativer som kan brukes som den sikreste Bitcoin lommeboken?

Vi har fått deg dekket med en annen hardware lommebok kjent som Ledger Nano X. Ledger lommebok er et produkt fra Ledger-selskapet (en global leder innen sikring av krypto eiendeler) og er basert i Paris, Frankrike.

Ledger er i ferd med å innovere lommebøker med kryptovaluta, siden 2014 da de lanserte sitt første produkt Ledger Nano-lommebok. Men det er 2020, nå, og de har fornyet maskinvareboksen til Ledger X.

Ledger Nano X er en toppmoderne enhet for å sikre kryptovalutaene dine på en maskinvareenhet som ser ut som en USB-stasjon. Når det gjelder den fysiske utformingen, har Ledger X også to sideknapper og en OLED-skjerm for å kontrollere enheten.

Du kan enkelt administrere transaksjonene dine fra smarttelefonen eller datamaskinen med Ledger Live-appen som er tilgjengelig for både mobile og stasjonære enheter.

Det blir bedre:

Denne hardware-lommeboken din er Bluetooth-aktivert og tillater end-to-end-kryptering for ekstra sikkerhet mens du handler via mobilen eller skrivebordet.

Selv om noen mener at Bluetooth ikke er den beste funksjonen å ha for pengesikkerheten, ser jeg ikke noe problem med å bruke den hvis du bruker den trygt. Hvis du vil ha en ikke-Bluetooth-versjon av den samme Nano S, kan det være en redning for deg.

Til slutt er det ganske enkelt å ta sikkerhetskopi av gjenopprettingsfrøet på 12 eller 24 ord ved å bruke Ledger Nano X-enheten, og må gjøres på selve tidspunktet for enhetsinitialisering.

Dette frøet er i stand til å produsere en privat nøkkel, for hver av de offentlige adressene for alle lagrede valutaer, siden Nano X også er en HD lommebok.

Jeg har brukt denne lommeboken i noen tid, og jeg kan si at den er en av de mest intuitive maskinvarelommebøkene å bruke, og som gir den nødvendige sikkerheten som du ikke ville gjort på sentralbørser eller programvarelommebøker der du for øyeblikket holder myntene dine.

PS: Kjøp alltid Ledger Nano X fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil, noe som fører til kompromittering av brukernes midler.

Kjøp Ledger Nano X nå

# 2. Ledger Nano S

Som er den mest populære Bitcoin-lommeboken i markedet?

Det må absolutt være Ledger Nano S hardware wallet.

Ledger Nano S er et produkt fra det samme selskapet som har lansert Ledger Nano X. Selvfølgelig er selskapet i ferd med å innovere siden 2014 og har erfaring med å lage kryptomaskinlommebøker.

Ledger Nano S forløperen til Ledger Nano X-enheten, men på sitt høydepunkt var det den mest solgte kryptovaluta maskinvare lommeboken i bransjen.

Per nå har millioner av kunder brukt Ledger Nano S fordi det gir uovertruffen sikkerhet sammenlignet med annen lagringsmåte. (Les vår detaljerte sammenligning av Ledger Nano X vs Ledger Nano S)

Selv har jeg brukt Ledger Nano S og Trezor Model T i nesten et år nå, og kan komfortabelt si at disse enhetene konkurrerer om nesten nakke mot nakke når det gjelder ytelse.

Imidlertid er prislappen på Ledger Nano S litt lavere per nå, så hvis du er noen som vil investere mindre enn $ 100 på en kryptovaluta maskinvarebok, bør du ikke se lenger enn til Ledger Nano S.

Du får alle nødvendige funksjoner som sikkerhetskopiering av gjenopprettingsfrø, PIN-kode, to sideknapper, OLED-skjerm, et skrivebord & mobilapp osv. for å administrere kryptovalutaene dine trygt.

Plus Nano S er også i stand til å lagre og administrere 1000+ kryptomynter og tokens, men du kan ikke bruke alle valutaene samtidig gjennom Ledger Live, mens Ledger X gir mer fleksibilitet. Så hvis du vil bruke flere valutaer som alt sammen samtidig, må du sjekke ut Ledger X hardware lommebøker.

Til slutt, når du snakker om de beste maskinvarelommebøkene i budsjettet, har du ikke råd til å gå glipp av Nano S fordi dette er lommeboken som førte hardware-lommebøker til mainstream. Det er lett den beste Bitcoin-lommeboken for å lagre den private nøkkelen til alle offentlige adresser i ett skudd.

PS: Kjøp alltid Ledger Nano S fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil, noe som fører til kompromittering av brukerens midler.

Kjøp Ledger Nano S nå

# 3. Trezor Model T

Trezor Bitcoin lommebok er den sikreste Bitcoin lommeboken du ennå finner i markedet.

Den er utviklet av SatoshiLabs, et Tsjekkisk-basert selskap som var banebrytende for øret til Bitcoin hardware lommebok. SatoshiLabs begynte å lage noen av de beste maskinvarepungene til Bitcoin og andre kryptovalutaer i 2013, og siden den fortsetter den med innovasjonen.

I tråd med det er Trezor Model T neste generasjons kryptovaluta- og Bitcoin-maskinvarepungebok designet nøye for å fungere som en digital safe for dine digitale eiendeler..

Mens du bruker Trezor Model T, forlater din private nøkkel aldri enheten din, og du kan få tilgang til et interaktivt skrivebordsgrensesnitt for å ta full kontroll over kryptovalutaene dine..

Det er enda enklere å ta sikkerhetskopi av dine private nøkler med Trezor Model T, ettersom du bare trenger å ta sikkerhetskopi av gjenopprettingsfrøet på 12 eller 18 ord. Du kan også sette en mnemonic passordfrase på Trezor Model T for å gi et ekstra sikkerhetslag for pengene dine.

Trezor Model T har bare en brikke eller en mikrokontroller for å generere og lagre de private nøklene. Denne brikken er grundig fagfellevurdert og anses generelt som tryggere enn sikre elementbrikker som er lukket kilde, ikke tungt fagfellevurdert.

Til slutt støtter Trezor Model T per nå mer enn 1000 + kryptovalutaer og ERC20-tokens inkludert Bitcoin, og er en lett USB-lignende enhet som brukes av millioner av kryptovaluta-HODLere som er seriøse om sikkerheten til deres kryptovalutaer..

PS: Kjøp alltid Trezor Model T fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resulterer i kompromittering av brukernes midler.

Kjøp Trezor Model T nå

# 4. Ellipal Titan lommebok

Ellipal Titan maskinvare lommebok er en annen lommebok å se opp til i det 21. århundre for å holde krypto eiendeler trygge og sikre.

Ellipal lommebok ble etablert i 2018 og har hovedkontor i HongKong, og har blitt et stadig mer populært valg for mange å fryse lagre sine kryptovalutaer..

Ellipal Titan er 100% luftgappet uten Bluetooth- eller USB-funksjoner for ekstra sikkerhet. I stedet bruker de full QR-kodeintegrasjon som er den beste måten ifølge meg også, da det gjør det motstandsdyktig mot alle typer nettverksangrep.

På designsiden er det et fullstendig forseglet IP65 anti-manipuleringsmetallhus som gir en angriper vanskelig for å angripe det fysisk, men selv om det åpnes på en eller annen måte, vil det bli skadet og ikke til nytte for en angriper.

På UI-fronten er det enkelt å bruke og håndtere med stor berøringsskjerm sammen med mobilstøtte for kryptobrukere å bruke den hvor som helst mens du er på farten.

Per nå støtter Ellipal 34 blockchain-eiendeler, inkludert populære eiendeler som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, osv. Der du kontrollerer alle eiendeler og transaksjoner med din 12-ords mnemonic.

Kjøp Ellipal Titan Wallet nå

# 5. CoolWallet S

CoolWallet S er den enkleste å bruke kryptovaluta maskinvare lommebok tilgjengelig i markedet, og er passende kalt “krypto on-the-go” lommebok.

CoolWallet S er en maskinvareboklån med kredittkortstørrelse for Bitcoin-, Ethereum-, Litecoin-, XRP-, Bitcoin Cash- og ERC20-tokens osv..

Ved ikke å være som andre Bitcoin hardware lommebøker, som vanligvis er enheter av USB-type, åpner CoolWallet S muligheten til å integrere med mobile enheter direkte.

Denne maskinvarelommeboken kobles enkelt sammen med mobilens CoolWallet-app for å gi deg den sømløse opplevelsen av å bruke kryptovalutaene dine på mobil uten å kompromittere sikkerheten til dine private nøkler.

I likhet med andre hardware-lommebøker, lar CoolWallet S deg sikkerhetskopiere gjenvinningsfrøet ditt og er et pålitelig produkt av mer enn 150.000 kunder over hele verden.

Til slutt er det en ladbar enhet med en kontaktladefunksjon som tar to timer til fulladet. Dette gjør den til den mest avanserte så vel som den kuleste maskinvareplommeboken som er tilgjengelig akkurat nå på markedet, og til og med Bobby Lee – en kryptopioner som også sekunder med dette:

Kjøp CoolWallet S nå

# 5. Trezor One (Trezor hardware wallet)

Trezor One er det første flaggskipproduktet til SatoshisLab-selskapet som var banebrytende for tiden med hardware lommebøker. Denne lommeboken er også populært kjent som Trezor hardware wallet.

Å være forløperen til Trezor Model T har selvfølgelig færre funksjoner, men det er fortsatt brukbart og gir anstendig sikkerhet for dine kryptoassets..

Likevel er det noen dag bedre enn noen innebygd lommebok for mobil eller bytte du kanskje bruker nå. Så hvis du er noen som har lavt budsjett per nå og fremdeles ønsker å sikre sine kryptovalutaer som BTC, ETH, LTC, etc., bør du absolutt kjøpe denne Trezor-lommeboken..

Som andre lommebøker, lar Trezor One deg sikkerhetskopiere ordene dine for gjenoppretting av frø og alltid ha kontroll over dine private nøkler.

Denne Trezor er en USB 2.0-enhet kompatibel med Windows, Linux og macOS (10.8 eller høyere) og beskytter deg for nøkkelloggere som angrepsvektorer.

PS: Kjøp alltid Trezor One fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resultert i kompromittering av brukerens midler.

Kjøp Trezor One nå

Hvilke er de beste maskinvarepungene for Bitcoin & Altcoins?

Jeg vet at noen av dere fremdeles kan være forvirret, hvilken kryptovaluta maskinvare lommebok å velge. Men du burde ikke være det fordi vi ikke har listet opp en lang liste med lommebøker som andre nettsteder for å forvirre deg bevisst.

Alle de seks lommebøkene vi har listet opp er de beste i bransjen, og vi bruker fem lommebøker av disse seks lommebøkene, men hvis du vil ha en enkelt anbefaling fra oss, bør du ikke se lenger enn Ledger Nano X eller Ledger Nano S.

Vi foreslår til og med at du har begge disse lommebøkene for å diversifisere når det gjelder sikkerheten til pengene dine. I fremtiden kan disse to lommebøkene være interoperable på noen måte, hvem vet !!

Noen vanlige spørsmål angående hardware lommebøker …

Hvilken er den beste maskinvarelommeboken for kryptovalutaer?

Det er en vanskelig ting å svare på, men ifølge meg Ledger Nano X & Ledger Nano S er den beste maskinvare lommeboken for kryptovalutaer og perfekt for alle som ønsker mobil og lett å bære maskinvare lommebøker.

Jeg vil også rangere Trezor-lommeboken der inne fordi de er åpen kildekode og mye mer fagfellevurdert enn en annen Bitcoin-maskinvareenhet.

Så du bør i det minste ha en av disse maskinvarelommebøkene hvis du til og med har en viss tro på potensialet i kryptovalutaer, fordi ingen vet hvilken kryptovaluta som blir den neste til å sette stor pris på.

Pluss 1000+ med støttede mynter og tokens kan lagres og administreres via en enkelt maskinvareenhet, hvorfor investere ikke i dem for å beskytte din totale kryptoportefølje.

Hva er den beste og sikreste Bitcoin lommeboken?

Hvis du bare ønsker å lagre Bitcoin, er den beste hardware-lommeboken for Bitcoin utvilsomt Ledger Nano Xand Trezor-lommeboken. Du kan velge hvilken som helst av disse, ettersom begge er kostnadseffektive og vil gi deg tilstrekkelig sjelefred for sikkerheten til myntene dine, da de er de beste alternativene for fryselagring som er tilgjengelige i markedet..

På denne måten er den private nøkkelen til bitcoins og andre kryptovaluta alltid frakoblet på en sikker enhet som det er nesten umulig å tukle med, med mindre du gjør noe veldig galt.

Hvis du spør meg, bruker jeg tre hardware-lommebøker, det vil si Nano X, Nano S og Model T. Tre lommebøker fordi jeg ikke stoler på mange av programvarelommebøkene og vil diversifisere kryptomyntene mine selv på lommeboknivå.

Hvilken er den beste kryptovaluta maskinvareboksen for ripple?

Ledger Nano X er den beste kryptovaluta maskinvare lommeboken for ripple, da de var den første lommeboken som ordnet ut Ripples tagproblem mens de sendte og mottok Ripple mynter.

Dette er på ingen måte en enkel oppgave, pluss Ledger Nano X har den beste Bitcoin-støtten, så vel som støtten for 1000+ andre støttede mynter. Med Nano X får du også Bluetooth-funksjonen som gjør det enkelt å bruke trådløst på mobile enheter også

Hvordan fungerer en hardware Wallet?

Ledger SAS, som er et banebrytende selskap med å lage noen av de beste maskinvarelommebokløsningene for sikkerheten til kryptomynter, bruker en dobbel chiparkitektur i en enkelt enhet, dvs. både Ledger X og Ledger S. element MCU (SE MCU).

Det sikre elementet er hovedsakelig ansvarlig for sikkerheten til dine seed / private nøkler, og den andre MCU fungerer som et abstraksjonslag for å lette kommunikasjonen mellom SE og brukerens smarttelefon / skrivebord..

Inne i disse MCU-ene er BOLOS-operativsystemet, som er et proprietært system fra Ledger SAS, og denne delen er ikke grundig peer-reviewed fordi den ikke er åpen kildekode.

Men med disse begrensningene kan ikke Ledger hardware lommebøker bare hackes med mindre noen har fysisk tilgang til enheten din og kjenner PIN-koden din. Ellers er det ikke mulig å hacke.

På den andre siden:

Trezor Model T & Trezor One har bare en brikke eller en mikrokontroller for å generere og lagre de private nøklene på maskinvarepungene sine.

Er en maskinvare lommebok nødvendig?

Da ingenting er obligatorisk i livet hvis du velger å se det på den måten, på samme måte hvis du ikke har en betydelig mengde kryptovalutaer, eller hvis du ikke er seriøs med sikkerheten til kryptomyntene dine, er sannsynligvis maskinvarepunger ikke noe for deg.

Hvis du har små mengder valutaer for eksperimentelle formål og ikke tror de vil verdsette i verdi, har du det bedre med programvarelommebøker.

Men noen av de beste Bitcoin-lommebøkene er hardware-lommebøker, så hvis du er en langsiktig spiller, anbefaler vi deg å få i det minste en av de ovennevnte hardware-lommebøkene..

Konklusjon: Beste Crypto Hardware Wallet

Så det er alt fra oss i denne detaljerte veiledningen om de beste maskinvarelommebøkene for kryptovalutaer du kan bruke til å lagre Bitcoin og altcoins.

Til slutt vil jeg si det, ikke vær nøysom.

Du har kommet langt. Du har lært om Bitcoin og kryptovalutaer. Du har gjort undersøkelsene dine og investert i disse valutaene også for et anstendig beløp.

Så hvorfor nå kompromiss med å holde dem så sikre som mulig. Hvis du mister myntene dine, hva er poenget med å ha gjort all læringen og søket etter å investere i dem i utgangspunktet?

Tenk på dette.

Få deg den beste Bitcoin hardware lommeboken, hvis du har BTC og hvis du også har andre valutaer, MÅ du få den beste hardware lommeboken uansett hva du bruker et par dollar mer

Nå forteller du oss: Hvilken lommebok synes du er best? Bruker du noen av disse lommebøkene? Hvilken lommebok planlegger du å kjøpe for å beskytte kryptovalutaene dine?

Fortell oss i kommentarene nedenfor, og ikke nøl med å stille spørsmål, vi venter på å høre fra deg &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me