BitQT gjennomgang: Er det en svindel eller legitimitet?

Hva er BitQT?

BitQT er et handelssystem for kryptovalutaer som er designet for å hjelpe investorer som aldri har handlet før eller gjort fortjeneste på kryptovalutamarkedet. Handelsprogramvaren fungerer med intelligent teknologi støttet av maskinlæring og AI. Denne intelligente teknologien kan skanne kryptovalutamarkedet, finansmarkedet og globale økonomiske nyheter for handelssignaler på få sekunder. Den oppdateres også med andre sekund, slik at du kan være sikker på at handlene som plasseres av denne algoritmen er basert på sanntidshendelser og endringer på markedet. Et annet pluss er at BitQT er enkel å bruke og navigere og er en av de beste handelsplattformene som brukes i kryptovalutamarkedet.

Er BitQT Legit?

Vi forstår at du kan være mistenksom når det gjelder handelsteknologier, siden det er mange svindel på nettet som lurer mange mennesker til å miste pengene sine. Teamet vårt fant BitQT å være ganske pålitelig. Faktisk har BitQT inngått samarbeid med regulerte og lisensierte kryptokurrencymeglere for å sikre at kontoen din administreres riktig. BitQT-systemet drives av en algoritme og blockchain. Dette betyr at systemet er desentralisert og helt gjennomsiktig. BitQT lar deg overvåke kontoen din. Når som helst kan du sende inn en tvist. 

Huske* Hvis et handelssystem samarbeider med risikable og svindel offshore meglere, er risikoen for tap høy. Heldigvis lisensierte og regulerte BitQT-handelssystembrukerne meglere. 

Handel på BitQT

Du kan forvente en utmattende registreringsprosess, da mange lignende handelsverktøy vanligvis krever mange dokumenter, men med BitQT er prosessen ganske enkel. Her er trinnene for å begynne å handle med BitQT:

 • Registrering

Registreringen er ganske enkel. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor, og en dedikert kontoansvarlig vil kontakte deg kort tid etter.

 • Sett inn midler

Før du starter live handel, må du gjøre et innskudd på € 250. Dette innskuddet på € 250 fungerer også som din første investering. Du trenger ikke være opptatt av å betale registreringsavgift fordi registrering er helt gratis. 

 • Demokonto 

Før du går live, har du muligheten til å utforske demo-kontoen, som i utgangspunktet er en kopi av den live handelsplattformen. Det er en gratis øvingsrunde før du faktisk begynner å handle, og du trenger ikke noen virkelige midler for å bruke denne funksjonen.

 • Aktiver live handel

Når du har gjort innskuddet og utforsket demo-kontoen, kan du fortsette med live handel. Megleren eller kontoadministratoren din vil lede deg gjennom prosessen, men BitQT er veldig brukervennlig, og hvis du gjør deg kjent med demo-kontoen, bør du ikke ha noe problem med å finne veien rundt den live handelsplattformen.. 

 • Kontroller dine handler

Selv om BitQT er helautomatisk, anbefaler vi at du bruker minst 30 minutter om dagen på kontoen din, slik at du er klar over eventuelle endringer på markedet, og at du kan overvåke hvordan dine handler utfører. Din kontoadministrator vil hjelpe deg med å angi handelsparametere og preferanser.

Fordeler og ulemper ved å bruke BitQT

Vi trodde det var viktig for deg å vite fordeler og ulemper ved å bruke BitQT-handelssystemet slik at du er i stand til å ta en god investeringsbeslutning.. 

Fordeler Ulemper
✔️ Registrering er gratis ❌ Det kan ta tid før du finner et passende handelssignal
✔️ Rask og enkel uttaksprosess.
✔️ Responsiv kundesupport.
✔️ Systemet er enkelt å bruke.

Hva du trenger å vite før du investerer 

Det er få viktige funksjoner du bør vite om før du investerer. Vi har listet opp nedenfor:

 • Høy lønnsomhet 

Teamet vårt har funnet ut at BitQT har et stort inntjeningspotensial. Faktisk, hvis du besøker det offisielle BitQt-nettstedet, vil du oppdage at plattformens daglige gjennomsnittlige avkastning er omtrent 90%. Det er mange brukeranmeldelser fra investorer som har hevdet å tjene store inntekter etter bare noen få ukers investering. 

 • Brukervennlig

Teamet vårt var veldig imponert over hvor enkelt det er å bruke BitQT-handelssystemene. Vi er sikre på at nye brukere vil være helt komfortable med å finne veien rundt plattformen. 

 • Sikkerhet av midler

Når du har registrert deg, trenger du ikke bekymre deg for sikkerheten til kontoen din, med mindre du er uaktsom og lar kontoen være åpen eller gir noen dine opplysninger. BitQT-handelssystemet er beskyttet av kryptering, noe som betyr at dine personlige og kontodetaljer er sikre.

 • Regulerte meglere

BitQT benytter seg av regulerte meglere for å hjelpe deg med å administrere kontoen din og sørge for at hver handel går greit. Etter vår mening bør du være forsiktig med handelsverktøy som er uregulert eller overvåket. Disse typer verktøy er vanligvis en svindel.

 • Dedikert kundesupport

Kundesupportteamet kjører 24 timer, syv dager i uken for å hjelpe deg med eventuelle problemer du måtte oppleve på plattformen. Det er ikke noe bedre enn et godt kundesupportteam når du starter på kryptovalutamarkedet. 

Hvordan fungerer BitQT?

BitQT belaster ikke brukere for å få tilgang til programvaren. Teamet vårt fant at i stedet for å bruke en abonnementsmodell, fokuserer systemet på å ha et stort volum av handler. Alt du trenger for å starte kontoen din er:

 • Registrer kontoen din 
 • Gjør et første innskudd til megleren din
 • Velg innstillingene dine
 • Slå på alternativet for autohandel
 • Overvåk kontoen din i minst 30 minutter om dagen

Hva som skiller BitQT fra konkurrentene

Vi fant noen fordeler du kan bruke på BitQT. Vi har listet dem opp nedenfor

 • BitQTs suksessrate er veldig høy, og ifølge den offisielle nettsiden kan brukere ha en suksessrate på mellom 88-90%. 
 • Registreringsprosessen er daglig enkel og grei. Du trenger ikke massevis av dokumentasjon. Alt du trenger å oppgi er din grunnleggende personlige informasjon for å komme i gang.
 • BitQT har en veldig imponerende demo-kontofunksjon som lar deg lære mer om systemet før du bruker ekte penger på det. 
 • BitQT har en veldig rask uttaksprosess. Når du har fullført en uttaksforespørsel, tar det 24 timer før midlene tømmes på kontoen din. 

Kan du tjene en heftig fortjeneste med BitQT?

Hovedmålet med ethvert handelsverktøy er å gi deg lønnsomme handelsmuligheter. Faktisk er algoritmene bak handelssystemer som BitQT designet for å søke etter lønnsomme handelssignaler på kryptovalutamarkedet. Som med alle investeringer, er det et nivå av risiko investorer bør være klar over før handel. Vanligvis lover et handelsverktøy svært lave risikoer og høy avkastning, det bør være bekymringsfullt. 

Her er noen tips for nybegynnere:

 1. Husk alltid å ta ut inntektene dine. Dette vil hjelpe deg med å skille mellom investeringskapitalen og den faktiske avkastningen. Det vil også hjelpe deg med å administrere kontoen din. 
 2. Uansett hvilket handelssystem du måtte velge å bruke, start alltid i det små. Begynn med minimum. Du kan alltid sette inn mer investeringskapital når du har tjent din første fortjeneste, men å begynne i det lille vil beskytte deg mot å gjøre store tap i begynnelsen av reisen. 
 3. Som enhver investering, bør du investere penger du har råd til å tape. Kryptovalutamarkedet kan være veldig ustabilt, så invester heller disponibel inntekt i stedet for penger du stoler på. 
 4. Hvis du er nybegynner, må du undersøke, se videoopplæringen og lytte til hva andre på markedet sier. Brukeranmeldelser er viktige for oss, og vi ser vanligvis etter dem når vi tester handelssystemer. 

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

 • Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
 • Ashton Kutcher – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter: “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun: første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig, inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel. Hun sa: Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.
 • Drew Carey – En gang twitret: Bare prøvd å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattformen BitPay for kryptovaluta.

BitQT gjennomgang: Vår dom!

Resultatet av analysen vår på BitQT-plattformen fører oss til å støtte påstandene om at BitQT er 100% legitim og kan hjelpe nye og erfarne handelsmenn med å generere en passiv inntekt og øke sin formue. Det hevdes at en ny bruker kan tjene mellom € 200 og € 1000 hver uke. Dette avhenger helt av hvor mye penger brukeren investerer og fortsetter å investere på nytt.

Vi har funnet nok vurderinger og undersøkelser som tyder på at BitQT er pålitelig og tilstrekkelig for ytterligere investering. BitQT er tilgjengelig for brukere i mer enn 150 land.

Vanlige spørsmål

 • Hva er BitQT?

BitQT er en automatisert handelsprogramvare som er programmert til å gjenkjenne muligheter for kryptovalutamarkedet for brukere som er interessert i å begynne å handle.

 • Er det lønnsomt å investere i BitQT?

Det er investorer som hevder å ha inntjening over € 5.000 hver dag. Imidlertid vil brukerne måtte investere store summer for å tjene slik avkastning. Vi anbefaler nye brukere å starte med et minimum innskudd på £ 250 / € 250 og kun handle på deres fortjeneste derfra.

 • Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det er ingen gebyrer for å åpne en ny BitQT-konto. Det er helt gratis.

 • Kan Bitcoins trekkes ut av handelssystemet etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsprogramvaren konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er koblet til din BitQT-konto.

 • Finnes det alternative kryptohandelsplattformer?

Det er lignende handelsplattformer som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blant andre pålitelige kryptovaluta handelsplattformer.

 • Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

 • Hvor mye tid vil jeg ha å bruke på dette?

Det anbefales at den gjennomsnittlige brukeren trenger å legge inn minst 20 minutter om dagen på denne handelsplattformen.

 • Hvilke land er BitQT tilgjengelig i?

BitQT er tilgjengelig i over 150 land, og det er flere betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Du kan enkelt begynne å tjene avkastning på investeringen din fra praktisk talt hvor som helst over hele verden så lenge det er lovlig å bruke BitQT i ditt land

 • Er det tilrådelig å investere alle pengene dine i BitQT?

Nei, invester aldri penger du trenger eller ikke har råd til å tape, du må bare bruke disponibel inntekt. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, noe som gjør det til høy risiko og høy belønning. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me