De 16 beste Crypto Trading Bots (vurdert)

Sist oppdatert: 28. desember 2020

Å tjene penger på det svært volatile kryptovalutamarkedet handler om timing og tilgang til sunne handelsstrategier og teknisk analyse. Med hundrevis av eiendeler å velge mellom og markedene er åpne 24/7, er læringskurven for nye kryptohandlere mye brattere, og potensialet for tap er ofte mye større. 

Av disse grunner har kryptohandelsroboter og programvareplattformer blitt avgjørende for mange handelsmenn. Ved å bruke programvare for å handle automatisk på dine vegne, er du ikke bare i stand til å utføre handler når som helst på dagen, men mange kryptohandelsroboter har funksjoner som faktisk hjelper deg med å utvikle og avgrense dine egne handelsstrategier. I det svært volatile kryptomarkedet er sjansen stor for at du allerede handler mot bots, enten du skjønner det eller ikke. 

Denne guiden gir en detaljert oversikt over de beste kryptohandelsrobotene og de unike fordelene de gir, men først går vi gjennom et høyt nivå oversikt over de mest relevante funksjonene å være oppmerksom på når du analyserer forskjellige kryptohandelsroboter verktøy og plattformer.

Hva er en trading bot, og trenger du virkelig å bruke en?

Ethvert automatisert handelssystem er basert på et sett med regler som dikterer når du skal kjøpe eller selge. Bots har blitt brukt i det tradisjonelle aksjemarkedet siden 1980-tallet for å kurere indeksfond og diversifisere porteføljer. Disse robotene automatiserer arbeidet som investorer historisk har utført selv, noe som kan spare viktig tid i det raske kryptomarkedet. 

Så er det tekniske handelsboter som forutsier prisbevegelser og utfører handler basert på signaler og indikatorer. Dette er de mest brukte robotene når kryptohandlere løper for å slå markedet med en vinnende strategi. 

Funksjoner å se etter i kryptohandelsroboter og verktøy

Gratis prøveperiode

Alle handelsrobotene som er omtalt på denne listen har blitt gjennomgått godt i forskjellige kryptohandelssamfunn og nettsteder, men ingenting slår å prøve ut produktet selv. De fleste verktøy og plattformer på denne listen tilbyr en gratis prøveperiode, men sørg for å dobbeltsjekke.

Sosial handel

I tillegg til å utvikle dine egne handelsstrategier, vil du kanskje ha muligheten til å følge andre handelsmenn og andre vanlige strategier som brukes med produktet. En god markedsplass for strategier innebygd i ditt valgte handelsverktøy gjør det enkelt og kostnadseffektivt å dra nytte av lønnsomme handelsstrategier. 

Backtesting

Backtesting lar deg teste handelsstrategier mot historiske data for å se hvordan algoritmen eller handelsstrategien din ville ha utført under reelle markedsforhold. Åpenbart vil du ha tilgang til backtesting-funksjoner som skaper de mest realistiske simuleringene, noe som betyr å ta hensyn til glidning og ventetid. Dette betyr at nøyaktigheten til backtesting-verktøyet bare er like pålitelig som de historiske datakildene det trekker fra. Du vil også se etter et robust samfunn av handelsmenn som deler sine backtesting-konfigurasjoner på fellesskapsfora. 

Indekser 

Mange handelsverktøy tilbyr porteføljeautomatisering, og det er viktig å vurdere hvordan de lager indeksene sine. I motsetning til med aksjer og verdipapirer er det ikke mulig å opprettholde en komplett indeks over alle mynter som for tiden handles i kryptomarkedet. Så en god handelsbot burde ha pedagogisk innhold som beskriver hvilke mynter som samples og hvordan markedsverdi veies i indeksen. 

Skibasert versus serverbasert

De fleste av de nyeste kryptobotene er skybaserte, så hvis bekvemmelighet er høyt prioritert for deg, er dette noe å være klar over. Hvis et handelsverktøy ikke er skybasert, må du hele tiden holde serveren / datamaskinen din i gang for å sikre at du ikke går glipp av noen handler. Selv om det krever teknisk kunnskap for å kjøre handelsprogramvare på din egen server, er oppsiden at den er mer tilpassbar og vanligvis har høyere ytelse. Hvis dette er en prioritet for deg, så er det noen gode open source-programmer på denne listen. 

Handelssamfunn

Når det gjelder handel, kan fellesskapet rundt et produkt ofte være like viktig som selve produktet. Du betaler ikke bare for teknologien, men for den levende håndboken som vil hjelpe deg med å bruke den mest effektivt. Hvis du virkelig vil få mest mulig ut av handelsprogramvaren din, er det lurt å sjekke handelssamfunnet som bruker den. Mange av handelsverktøyene på denne listen har gjort store investeringer i samfunnsutvikling, mens andre er mer egnet for de ensomme ulvehandlerne. Sammenlign hvor aktive handelssamfunnene er på Telegram, Reddit eller Discord. Det er også viktig for deg å vurdere land og språk i handelssamfunnet, ettersom kryptoverskriftene er forskjellige over hele verden. 

Brukerstøtte & Opplæringsprogrammer

Når du vurderer hvilke handelsverktøy du skal investere i, kan du ta en titt på det pedagogiske innholdet som er tilgjengelig på nettstedet. For å nå det voksende markedet for nye kryptohandlere, har mange av plattformene på denne listen utviklet opplæringsmoduler, blogger og videoer for å utdanne brukerne. Vurder også støtten som tilbys når ting uunngåelig går galt. Med responsiv chat- eller telefonsupport kan feil og oppdateringer adresseres raskt slik at du kan fortsette med handel, ellers kan du kaste bort verdifull tid på å vente dager eller uker på svar via e-post. 

Crypto Tax Software Integrations

Det kan være enkelt å samle et stort antall handler når du handler med kryptoboter og automatiserte verktøy. Dette kan gjøre rapportering av kryptogevinst og -tap på skatten din utfordrende hvis du ikke har riktig programvare. Det er viktig å se på kryptoskattprogramvareselskapene som er kompatible med din valgte handelsplattform. CryptoTrader.Tax er den ledende krypto-avgiftsprogramvaren som er samarbeidet med mange av de beste kryptohandelsroboter, terminaler og verktøy på denne listen. Å ha god krypto-skatteprogramvare som støtter din kryptohandelsstrategi, vil holde skatterapporteringen ekstremt enkel og stressfri. 

Sjekk ut denne guiden for å lære mer om hvordan kryptoskattrapportering fungerer.

Beste Crypto Trading Bots Infographic

Våre handelsplattformer du velger:

Best for nybegynnere 

– Reker

– CryptoHopper

– Coinrule

Best for avanserte 

– Coinigy

– 3Kommas

– HaasOnline

Best for pris

– Zignaly

– HodlBot

Best for brukergrensesnitt

– Kryll

– Reker

Best for samfunnet

– 3Kommas

– Gunbot

Å bryte ned de beste kryptohandelsrobotene:

1. CryptoHopper

Cryptohopper trading bot

CryptoHopper er en av de mest brukte handelsrobotene på markedet, og den tilbyr mange av funksjonene som en nybegynner bør være på utkikk etter: papirhandel, backtesting, etterfølgende stopptap og et strategidesignerverktøy som gjør det enkelt å tilpasse handelsstrategien din ved hjelp av over 130 indikatorer. De har en robust opplæringsseksjon for nybegynnere, samt muligheten til å kjøpe de beste strategiene og malene fra eksperthandlere. Innenfor signaleringspanelet gjør de det enkelt å abonnere på mange eksterne signalgivere. CryptoHopper er skybasert og støtter opptil 12 børser, og de legger alltid til mer. For avanserte handelsmenn har CryptoHopper en markedsplass for gratis og betalte signaler som du kan kombinere med tekniske indikatorer for å tilpasse din egen strategi. 

Priser

De har en gratis Pioneer-pakke som muliggjør manuell handel og porteføljestyring, men hvis du virkelig vil få en følelse av handelsboten deres, bør du prøve deres 7-dagers gratis prøveversjon av Explorer-pakken. De har tre pakker for et månedlig abonnement som spenner fra $ 19 til $ 99. 

Børs

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitsgap

Bitsgap Crypto Bot

Bitsgap er en nyere bot på markedet som tillater automatisert handel med forhåndsbygde algoritmer. Disse algoritmene lar brukerne dra nytte av svingende markedsbevegelser og ideelt sett generere fortjeneste på uhyggelig handel. I tillegg til out-of-the-box algoritmer, tilbyr Bitsgap signaler til brukere som varsler deg om mynter med størst potensial på kort eller lang sikt.

Bitsgap-verktøyet tilbyr også en komplett handelsterminal som lar brukerne gjøre handler direkte i appen. Sjekk ut Bitsgap her.

Priser

Selskapet tilbyr en gratis 14-dagers prøveversjon for å komme i gang. Nivåplaner varierer fra $ 19 til $ 110 per måned etter at den gratis prøveperioden utløper.

Børs

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

HaasOnline kryptohandelsplattform

HaasOnline er en av de mest populære automatiserte handelsplattformene for avanserte handelsmenn, og den har en anerkjent rekord siden 2014. De startet med en serverbasert plattform, men har nylig også lagt til et skybasert alternativ. 

Haasonline har en kraftig mottestmotor som trekker fra opptil 56 ukers historisk data. En av de fremste funksjonene er Flash crash bot, som lar deg gjøre en spredningsordrestrategi på markedet du velger. De støtter for øyeblikket 22 børser og marginhandlere vil være fornøyd med det store utvalget av futures trading plattformer tilgjengelig. Selv om det er et flott alternativ for avanserte handelsmenn, forenkler Visual Editor prosessen med å bygge handelsstrategier uten koding. 

Priser

Haasonline tilbyr tre pakker for en engangsbetaling på 0,447 BTC for nybegynnere, 0,083 BTC for enkel og 135 BTC for avanserte. De tilbyr ikke en helt gratis prøveperiode, men du kan prøve premiumplanen deres i 2 uker med rabatt. 

Børs

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Futures, Poloniex

4. 3Kommas

3Comas Trading Bot

3Kommas er en ny konkurrent i det automatiserte trading-botområdet som bruker Dollar Cost Averaging for å informere handelsbeslutninger. Denne plattformen skiller seg spesielt ut for deres etterfølgende stoppverktøy. Dette betyr at du kan dra nytte av en plutselig prisoppgang fordi den etterfølgende stoppen holder posisjonen din så lenge prisen øker. Så snart prisen snur, vil stillingen din automatisk bli stengt. En annen flott funksjon ved 3Commas er at de tilbyr støtte for flere valutaer. 

3Commas er en skybasert plattform og støtter opptil 20 børser. Nybegynnere kan starte med papirhandelfunksjonen for å teste ut strategiene. Avanserte handelsmenn får verdi ut av SmartTrading-verktøyet som tillater handel fra flere børser og par fra deres strømlinjeformede grensesnitt. 

3Commas har også inngikk samarbeid med CryptoTrader.Tax for å bringe automatisk skatterapportering til brukerne.

Priser

3Commas tilbyr en 3-dagers gratis prøveperiode for Pro-pakken, som lar deg prøve alle funksjonene deres. De har månedlige abonnementsplaner fra $ 22, $ 37 og $ 75. Det er 15% rabatt for et 6-måneders abonnement og 25% avslag for et årlig abonnement. Hvis du vil ha tilgang til markedsplasser som er et ekstra abonnement gjennom deres markedsplass. 

Børs

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Reker

Reker krypto trading bot

Reker er en porteføljestyringsplattform som også gir verktøy for automatisert handel. Shrimpy ble kjent for sitt auto-balansering av portofolio-verktøyet; nylig lanserte Shrimpy imidlertid sin egen terminal for handel på flere børser. Terminalen lar deg handle direkte fra Shrimpy-grensesnittet i stedet for å måtte bytte. Dette er en annen plattform som virkelig skiller seg ut for strømlinjeformet brukergrensesnitt og sterk opplæringsdel. De tilbyr et vell av funksjoner, inkludert backtesting, sosial handel og porteføljeavbalansering. 

Shrimpy har et flott fellesskap så vel som sosiale handelsfunksjoner innebygd. Du kan benytte deg av samfunnet gjennom Reddit, Telegram eller Discord for å lære mer om hvordan andre brukere utnytter verktøyet og tjener fortjeneste.

Reker har også inngikk samarbeid med CryptoTrader.Tax for å tilby en enkel løsning for skatterapportering til brukerne. Hvis du blir en rekebruker, kan du sove lett og vite at skatterapporteringen din kan automatiseres med denne CryptoTrader..

Priser

Å komme i gang med å bygge ut din automatiserte portefølje er gratis. Når du har flyttet til mer avanserte funksjoner, er Shrimpy $ 13 – $ 19 per måned. De tilbyr også bedriftspriser for bedrifter og kryptoselskaper som ønsker å utnytte programvaren for handel. 

Børs

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Coinigy

Coinigy Crypto Trading Bot

Coinigy er en av de ledende kryptovalutaterminalene på markedet. I likhet med noen få andre på denne listen, lar Coinigy-plattformen deg integrere direkte med dine børser etter valg og handel på tvers av alle plattformer direkte fra Coinigy UI.

Coinigy er en skybasert plattform som i tillegg til nettet tilbyr iOS- og android-apper av sitt produkt – slik at brukerne kan handle via mobile enheter. Du kan også bruke Coinigys pakke med over 75 tekniske indikatorer, i tillegg til appene og tredjepartsintegrasjoner for å sikre at du aldri går glipp av en handel.

Coinigy-plattformen har hundretusenvis av brukere som utnytter sin serie med handelsverktøy i dag, slik at du vet at du er i gode hender. 

I tillegg har Coinigy-teamet inngått et samarbeid med CryptoTrader.Tax for å tillate at alle brukere som handler på plattformen har tilgang til enkel skatterapportering. Coinigy-brukere kan importere sine handler direkte til CryptoTrader.Tax, og programvaren oppretter automatisk de nødvendige skatteformene basert på deres historiske handelsdata. Se mer om dette partnerskap her.

Priser

Et månedlig abonnement varierer fra gratis (for akkurat å komme i gang), til $ 18,66, til $ 99. Høyere nivåer får tilgang til en større dybde av funksjoner og verktøy.

Børs

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Zignaly

Zignaly Crypto Trading Bot

Zignaly er en annen ny handelsterminal som tilbyr en gratis prøveperiode med deres papirhandel. Det som startet som en topp leverandør av kryptovaluta-signaler, har vokst til en fullverdig kryptohandelsplattform og en rekke verktøy for handelsmenn. 

Zignaly tilbyr kopihandel, tradingbots og en full kryptoterminal innen plattformen. Det er skybasert programvare, og teamet er fokusert på å være en lav barriere mot inngangsplattform som forenkler hele prosessen fra start til slutt. 

En av de beste funksjonene i Zignaly er dybden av deres signalintegrasjoner. Du kan hente inn signaler fra din favoritt signalleverandør for å handle automatisk på disse signalene. 

Zignaly er en annen handelsplattform som har inngått et samarbeid med CryptoTrader.Tax for å bringe automatisk skatterapportering til brukerne. Se mer om partnerskap her.

Priser

GRATIS. Zignaly er helt gratis å bruke som et resultat av deres partnerskap med forskjellige kryptovaluta-børser. Dette er en stor fordel i forhold til konkurrerende produkter, og det gjør det enkelt å gi plattformen en sjanse!

Børs

KuCoin, Binance, Mer kommer snart …

8. Kryll

Kryll crypto trading bot

Når det gjelder å bygge dine egne handelsstrategier Kryll.io leder markedet med sin enestående brukergrensesnitt. Strategiredigereren deres har et intuitivt dra-og-slipp-grensesnitt som lar deg bygge en handelsstrategi grafisk. Du kan da prøve strategien din gratis i demo-modus; du trenger bare å betale når du begynner å bruke den til ekte handler.

Kryll har et veldig aktivt handelssamfunn som gjør deres Marketplace til en konkurransedyktig funksjon for plattformen. Hvis du tror du har laget en vinnende strategi, kan du velge å publisere strategien din på Marketplace og tjene provisjon fra alle handelsmenn som bruker den. Nybegynnere vil kanskje starte med å leie en strategi fra Marketplace. 

Priser

Krylls prismodell er basert på transaksjonsgebyrer per handel. Alle avgifter betales i KRL-token, og du kan senke disse avgiftene ved å holde KRL. De tilbyr ikke en gratis prøveperiode, men deres betalt per bruk-modell lar deg prøve produktet litt om gangen uten å forplikte deg til et abonnement. Kryll er et spesielt godt alternativ for Binance-brukere, da deres partnerskap kan redusere Binance-handelsavgiftene med opptil 20%.

Børs

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Liquid 

9. Coinrule

Coinrule crypto trading bot

Hvis du ønsker å prøve bothandel for første gang, så en gratis prøveperiode med Coinrule er et flott sted å starte. Coinrule er basert i Storbritannia og er en av de nyere handelsbotene på markedet, og deres fokus er å gjøre design av handelsstrategi så tilgjengelig som mulig. Med vakker brukergrensesnitt og en omfattende veiledningsseksjon skrevet med enkel terminologi, ble denne plattformen designet med tanke på nybegynnere. I ånden av navnet Coinrule blir handelsordrer referert til som regler. Du kan utvikle disse strategiene innenfor Rule Page-delen ved hjelp av IFFTT-logikk (If-This-Then-That) På denne måten forenkler Rule Page-grensesnittet virkelig prosessen med å sette betingelser og handlinger for dine handler, uten behov for koding.. 

Coinrule har ikke noen skatterapporteringspartnerskap som noen av de andre alternativene på denne listen.

Priser

Coinrule har en gratis prøveperiode som lar deg prøve produktet med 1 bytte og opptil 2 regler. For betalte opsjoner har de 3 pakker for et månedlig eller årlig abonnement. Her er deres månedlige priser: Hobbyistpakken er $ 29, Trader-pakken er $ 59 og deretter er hele Pro-kontoen $ 449. 

Børs 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Liquid, Poloniex, OKEx

10. Handle nissen

TradeSanta kryptobot

TradeSanta er en annen skybasert plattform som tilbyr både en flott gratis plan samt en 5-dagers prøveversjon av deres grunnleggende plan. Deres gratisplan lar deg handle med opptil 2 bots, og den grunnleggende planen opp til 49 bots. 

TradeSanta-nettstedet utmerker seg virkelig når automatisert handel føles enkelt. De har gode opplæringsprogrammer og 24/7 support. Du kan bygge strategien din ved hjelp av deres lange eller korte maler eller tilpasse dine egne fra bunnen av. De støtter for øyeblikket 6 børser med støtte for at BitMEX snart kommer. 

Priser

De har 4 prisplaner basert på månedlige abonnementer: Gratis, $ 20 / måned, $ 100 / måned. De har en plan til som en del av et spesielt partnerskap med. HitBTC som er $ 30 / måned med 0% handelsavgift på HitBTC. Du får ubegrensede handelspar og børser på hver plan. Den eneste forskjellen er at du har tilgang til flere roboter med de dyrere planene. 

Børs

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Hodlbot

Holdbot er en skybasert handelsbot for porteføljedannelse, indeksering og ombalansering. Hvis du er en investor som ønsker å automatisere oppgaver som du allerede ville gjort uansett, er HodlBot et flott alternativ. Deres sterkeste egenskap er kryptomarkedsindeksene som består av de 20 beste myntene etter markedsverdi. For å beholde de beste eiendelene i porteføljen din, trenger du en godt undersøkt indeks, og dette er fordelen som HodlBot gir 

Priser

Du kan prøve HodlBot gratis med en 7-dagers prøveperiode, og etter det er prissettingen basert på porteføljens verdi. Kontoer under $ 500 er $ 3 per måned. Fra $ 500 – $ 100 er et abonnement $ 6 per måned. $ 1000 og over er $ 14 per måned. 

Børs

Binance, Kraken, Kucoin

12. 4C-handel

4C handel

4C-handel er en plattform som tilbyr abonnementer på flere kryptohandelsverktøy. Deres tilnærming er litt annerledes enn andre plattformer, ettersom du må starte med Trade Room-pakken før du kan legge til bots og signaler, men den er basert på en forpliktelse til å skape en utdannet brukerbase. Trade Room inkluderer en treningsmodul for nybegynnere, en ny handelsveiledning hver dag, og tilgang til tre TradingRoom-indikatorer, en spesialbygd Trend Follower-indikator og det ukentlige markedet Diamond Report. Et månedlig abonnement på Trade Room er $ 99 eller $ 900 for året. 

Med et Trade Room-abonnement har du muligheten til å abonnere på bots og signaler. Den Telegram-integrerte Smart USD Trading Bot er et flott alternativ for nye Binance-handelsmenn med helautomatisk handel på BTC / USDT-paret. Denne bot ble designet med tanke på nybegynnere som vil øke porteføljen sin jevnlig. Med dette sammenligningskartet er det tydelig at de er fokusert på å betjene HODLERS som ellers ville oppbevare BTC i en kald lommebok.

Et annet flott verktøy for nye tradere er abonnementet på Copy Trade-handelssignaler for Binance og Bitmex. Med et abonnement kan du forvente å motta rundt 20-30 signaler via Telegram per måned med mulighet for automatisk handel med kopier via API. For de som ønsker å gjøre sin egen undersøkelse, viser 4C ytelsen og resultatene av signalene sine i 4C Dashboard.

Priser 

Et månedlig abonnement på Trade Room er $ 99 eller $ 900 for året. Tillegget av Smart Bot er $ 199 i måneden eller $ 1788 for året. Handelssignaler er $ 75 per måned eller $ 900 per år.

13. ProfitTrailer

ProfitTrailer Bot

ProfitTrailer er en serverbasert teknisk handelsbot som utfører over 16 strategier. Du kan velge mellom bjørnemarked, oksemarked og nøytrale markedsstrategier. Den har en elegant utforming som gjør det enkelt å bruke viktige funksjoner som Dollar Cost Averaging, som hjelper deg med å avhende eiendeler med lav ytelse. ProfitTrailer er et flott alternativ for avanserte handelsmenn, men du kan veksle mellom avanserte og grunnleggende strategiredaktører når du utvikler handelsstrategier.. 

Priser

Du kan sjekke ut deres produkt før du kjøper ved å bruke deres live demo på nettstedet, samt et gratis alternativ for papirhandel. Det er også to gratisversjoner i partnerskap med Binance og Bybit. Betalte versjoner spenner fra et månedlig abonnement på $ 30 til to levetidspakker for $ 799 eller $ 999

Børs

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Zenbot

Zenbot er en åpen kilde bot som er helt gratis. Det skiller seg ut fra Gekko Bot med et rykte om å gi bedre støtte for høyfrekvent handel. Du må være teknisk kunnskapsrik for å bruke Zenbot, da det er en kommandolinje-kryptovalutahandel-bot ved hjelp av Node.js og MongoDB.

Boten har en helautomatisk teknisk analysebasert handelsmetode. Du kan også bruke den innebygde simulatoren for backtesting-strategier mot historiske data.

Hvis du er en utvikler som ønsker å dabble med automatiserte kryptohandelstrategier, kan Zenbot være et fantastisk verktøy for å øke hastigheten på strategien din..

Priser

Gratis og åpen kildekode.

Børs

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Gunbot

Gunbot crypto trading bot

Gunbot er en meget tilpassbar handelsbot for avanserte handelsmenn. Det er ikke skybasert og krever at du setter opp din egen server, så hvis du er opptatt av å beskytte personvernet ditt, er dette et flott alternativ. Gunbot er kjent for sitt entusiastiske handelssamfunn der tusenvis av handelsmenn bidrar til å fikse feil og forbedre produktytelsen, så det er ingen overraskelse at de støtter over 100+ børser. Hvis du er nybegynner, kan du starte med forhåndsinnstilte strategier. Ellers kan du tilpasse dine egne. 

Sørg for at du er komfortabel med å konfigurere denne bot selv. Du bør ha erfaring og komfort med kode og installere ditt eget program. 

Priser

Du kan kjøpe Gunbot for en engangsbetaling som inkluderer ubegrenset oppdatering og støtte. Prisene varierer fra 0,02 BTC til 0,125 BTC for nedlasting.

Børs

100+

Crypto Tax Software + Your Trading Bot

CryptoTrader.Tax

Før du lanserer din første automatiserte handelsstrategi med din favoritt bot eller plattform, bør du sørge for at du har en plan for skatterapportering.

Kryptovaluta behandles som eiendom av offentlige etater som IRS (inntektsavdelingen i USA), noe som betyr at du må rapportere kapitalgevinster og kapitaltap fra hver av dine kryptovalutahandler på din årlige selvangivelse. 

Dette kan være vanskelig å gjøre for hånd hvis du har en rekke handler på tvers av ulike børser. Skatteprogramvare for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax er bygget for å automatisere all krypto-skatterapportering, slik at du ikke trenger å gjøre noe manuelt arbeid. Bare koble børsene og generer skatterapporter med et enkelt klikk. 

CryptoTrader. Skatt trinn 1

CryptoTrader.Tax har inngått et samarbeid med mange av handelsrobotene og plattformene på denne listen, slik at du kan være trygg på at skatterapporteringen din blir enkel.

Hvis du vil lære mer om hvordan kryptovalutaer beskattes, hvordan du rapporterer og hvordan CryptoTrader.Tax kan automatisere prosessen, kan du sjekke ut denne artikkelen her: Den komplette guiden til kryptovalutaavgifter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me