De beste kryptobørsene for amerikanske handelsmenn (2020)

Regulering av kryptovaluta har endret seg dramatisk fra lanseringen av Bitcoin-blockchain i 2009. Den første kryptovalutabørs – den nå nedlagte lanserte i 2010 BitcoinMarket.com – ble lansert i 2010, etterfulgt av den nå beryktede Mt. Gox handelsplattform.

Økosystemet for handel med kryptovalutaer har utviklet seg fra et stort sett uregulert “vill vest” der noen kan handle kryptovaluta uten å gi identitetsinformasjon til et sterkt regulert finansmarked som er overvåket av KYC og AML-krav for de fleste større børser..

Mens økt tilsyn har gjort det mulig for kryptobørser å tilby høyere nivåer av sikkerhet og pålitelighet, har strenge regulatoriske krav etablert et brutt handelsøkosystem der børs tilgjengelighet er delt på geografisk beliggenhet og jurisdiksjon.

Det er nå hundrevis av kryptokursutvekslinger på nettet – å velge riktig betyr å nøye balansere en rekke faktorer som pålitelighet, sikkerhet, historie, gebyrstruktur og støttede kryptokurver. 

Hvis du leter etter en oversikt over de beste kryptovalutautvekslingene globalt, kan du ta en titt på guiden vår som beskriver Beste Crypto-utvekslinger i 2020. Hvis du er basert i USA, må du imidlertid fortsette å lese – de beste kryptovalutautvekslingene for amerikanske baserte handelsmenn er litt forskjellige.

Hvorfor er noen kryptobørs ikke tilgjengelig i USA?

USA legger betydelig regulatorisk stress på kryptobørsene, noe som kan gjøre det vanskelig for USA-baserte kryptohandlere å identifisere hvilke handelsplattformer som passer for deres behov. Børser med kryptovaluta som opererer i USA er underlagt regulering av Commodity Futures Trading Commission (CFTC), som håndhever ulike programmer og krav mot hvitvasking av penger, FinCEN regulering, samt andre regler og forskrifter på tvers av ulike statlige etater.

Valutavekslinger som for eksempel opererer i staten New York, blir sett på som pengeoverføringstjenester – noe som tvinger børser som opererer i regionen for å skaffe seg spesifikk lisensiering. Mange krypto-børser som tillater brukere å handle i kryptoaktiver som er definert som verdipapirer under amerikanske føderale verdipapirlover, må også sikre at de er i samsvar med ulike SEC-krav.

Reguleringen av kryptovaluta i USA har skapt et markedsøkosystem der USA-baserte handelsmenn ikke kan handle eller registrere seg på noen større kryptobørser, eller må bruke dedikerte USA-spesifikke børser. Binance driver for eksempel en dedikert utveksling spesielt for USA-baserte brukere.

Det kan være en kompleks og tidkrevende prosess å avgjøre hvilke amerikanske reguleringsmessige børser som tilbyr størst nivå av sikkerhet, service og konkurransedyktige avgifter. Denne artikkelen vil presentere de 5 beste kryptokursutvekslingene for amerikanske baserte kryptohandlere og investorer. 

Hva du bør vurdere når du velger en amerikansk Crypto Exchange

Det er en rekke standardfaktorer å ta i betraktning når du velger riktig kryptobørs, for eksempel nivået på identifikasjonsdokumentasjon som kreves for å registrere deg, handelsgrenser, valutastøtte og handelsavgifter.

Å velge riktig kryptobørs når du er basert i USA, stiller imidlertid noen ekstra krav til handelsmenn. I tillegg til å se etter gebyrstrukturer, sikkerhet og innskudds- eller uttaksmetoder, er det viktig å sikre at en børs lovlig kan operere innenfor din jurisdiksjon.

Når du vurderer en amerikansk kompatibel kryptobørs, er det viktig å vurdere følgende faktorer:

Overholdelse av regelverk

Å handle kryptovaluta i USA betyr handel på en børs som er i samsvar med amerikansk kryptovaluta-regulering

ID-krav

Mange USA-tilgjengelige kryptovaluta-børser vil kreve mer identifikasjonsdokumentasjon enn deres internasjonale kolleger, for eksempel bevis på adresse.

Fiat Valutasupport

Det er noen kryptobørser som ikke tilbyr fiat-valutastøtte, noe som kan minimere mengden identitetsdata som er nødvendige for å opprette en konto. Hvis du planlegger å handle kryptovaluta for USD, er det viktig å sikre at børsen du bruker, tilbyr USD fiat-støtte.

Handelsgrenser

Noen kryptobørser som er tilgjengelige i USA, begrenser mengden kryptovaluta som kan kjøpes eller handles på en enkelt dag.

Handelspar

Hvis du vil handle en spesifikk kryptovaluta, er det best å sjekke at en børs støtter kryptoaktiva du vil handle før du registrerer deg. Noen amerikanske baserte børser, for eksempel Gemini, støtter ikke så mange forskjellige kryptovalutaer som store internasjonale børser.

Hacks og sikkerhet

Valutavekslinger og handelsmenn er ofte målrettet av hackere. Det er viktig å sikre at sentralen din har en sterk oversikt over sikkerhet og tilbyr sterke sikkerhetsfunksjoner som tofaktorautentisering.

Hva er de beste kryptobørsene i USA?

Følgende 5 krypto-børser tilbyr de beste sikkerhets-, gebyr- og handelsparene for amerikanske kryptohandlere i dag:

Coinbase US Crypto Exchange

1. Coinbase

Coinbase er den mest populære og vellykkede kryptokursutvekslingen med base i USA, og tilbyr en ekstremt brukervennlig brukergrensesnitt og handelsopplevelse. Coinbase ble grunnlagt i 2014 og er basert i San Francisco, og er et godt valg for både nye handelsmenn og profesjonelle investorer.

Coinbase-brukere kan bytte mellom et enkelt kryptovaluta-meglergrensesnitt med forenklet handelskontroll, eller et funksjonsrikt Coinbase Pro-grensesnitt som er ideelt for mer komplekse handelskrav. Coinbase-plattformen er tilgjengelig via et webgrensesnitt eller en dedikert smarttelefonapp, og tilbyr robuste sikkerhetsfunksjoner.

Det er viktig at Coinbase aldri har hatt et stort kryptovalutahack og har en sterk sikkerhetsrekord. I tillegg til å beskytte brukerfond, hindrer Coinbase brukere aktivt i å sende kryptovaluta til kjente svindeladresser, og gir nyere handelsmenn et ekstra beskyttelseslag. Midler som holdes på Coinbase er FDIC-forsikret, noe som betyr at fiat-valuta innskudd på Coinbase-plattformen av innbyggere i USA er forsikret opp til maksimalt $ 250.000.

ID-krav

Innbyggere i USA må oppgi en gyldig myndighetsutstedt ID når de verifiserer en konto hos Coinbase i tillegg til et selvbilde.

Handelsgrenser

Coinbase tillater innbyggere i USA å handle ubegrenset med kryptovaluta hver dag, men begrenser uttak til $ 25 000 per dag i de fleste tilfeller.

Handelsgebyrer

Coinbase tilbyr ikke de mest konkurransedyktige avgiftene i markedet i dag, med takeavgifter mellom 0,05% og 0,25% og produsentavgifter fra 0% opp til 0,15%. De relativt standardavgiftene motregnes imidlertid av det høye sikkerhetsnivået og kundeservicen.

Fiat valutasupport

Coinbase støtter innskudd i USD og en rekke andre fiat-valutaer.

Innskudd & uttaksmetoder

Innskudd og uttak kan gjøres via ACH. Kreditt- eller debetkortkjøp medfører en ekstra avgift på 3,99%, mens uttak av bankoverføring medfører en avgift på $ 10.

Støttede kryptovalutaer

Coinbase støtter et variert utvalg av 39+ kryptovalutaer, inkludert BTC, ETH, DASH, EOS, LINK, XRP og mange flere. Tether støttes imidlertid ikke av Coinbase – US Coinbase-brukere får i stedet USDC som en USD-festet stablecoin.

Binance USA

2. Binance.US

Binance er en dedikert Den eneste versjonen av Binance i USA, en av de mest populære og mest brukte kryptovaluta-børsene i verden. Binance US-plattformen ble lansert for å overholde spesifikke amerikanske regulatoriske krav for kryptovaluta-utveksling, og er, i likhet med Coinbase, basert i San Francisco. 

Binance US-plattformen ble satt i drift i september 2019, og er ansvarlig for omtrent 15 prosent av Binances globale trafikk. En stor forskjell mellom Binance US og den globale Binance exchange-plattformen er antall tilgjengelige kryptoaktiva – Binance US filtrerer kryptoaktiver ved hjelp av kriterier som vurderer de juridiske kravene til børsdrift i USA og kvantitative standarder, noe som reduserer den totale mengden eiendeler som kan handles på Binance US.

Til tross for det relativt begrensede utvalget av kryptoaktiver tilgjengelig på Binance US, er Binance UI stort sett uendret, noe som gjør det ideelt for pro-handelsmenn og kryptoinvestorer som søker mer komplekse handelsverktøy. Det er imidlertid viktig å merke seg at Binance US for øyeblikket ikke er tilgjengelig for amerikanske handelsmenn med base i NY.

ID-krav

I likhet med Coinbase krever Binance US regjeringsutstedt ID og et selvbilde for å verifisere en konto. 

Handelsgrenser

Binance håndhever ikke strenge handelsgrenser, men innfører en progressiv ordning for innskudd og uttak for innbyggere i USA. Binance amerikanske brukere kan sette inn eller ta ut opptil $ 5.000 USD, noe som øker til opptil $ 30.000 og høyere med påfølgende innskudd eller uttak.

Handelsgebyrer

Binance tilbyr spot trading avgifter på 0,1%, med 0,5% øyeblikkelig kjøp / salg avgift. Handelsgebyr bestemmes ut fra 30-dagers handelsvolum, hvor handelsmenn med høyere volum drar fordel av lavere avgifter.

Fiat valutasupport

Binance US tillater innskudd og uttak i USD.

Innskudd & uttaksmetoder

Binance US støtter innskudd eller uttak via ACH

Støttede kryptovalutaer

Binacne US tilbyr begrenset støtte for kryptovalutaer, som inkluderer BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB og USDT.

CEX.io US Crypto Exchange

3. CEX.io

CEX.io er et relativt nytt tillegg til listen over USA-kompatible kryptokursutvekslinger, og har nylig fått lisensiering av pengesendere i ni stater over hele USA i 2019. Plattformens nye lisensiering utvidet rekkevidden til CEX.io, som tidligere var begrenset til stater der penger senderlisensiering er ikke nødvendig.

CEX.io-sentralen er nå tilgjengelig for innbyggere i USA i 28 stater. CEX.io ble grunnlagt i London i 2014 og ble opprinnelig lansert som en sky mining-leverandør, men svingte i en kryptovaluta-utveksling kort tid etter. CEX.io tilbyr amerikanske handelsmenn et variert utvalg av kryptoer som inkluderer store kryptoaktiver som Bitcoin, Ethereum og Ripple, samt mindre cap-eiendeler som Matic, Ontology og Cosmos.

I likhet med Coinbase tilbyr CEX.io to forskjellige handelsplattformer rettet mot nybegynnere og profesjonelle handelsmenn. Uformelle eller periodiske investorer har tilgang til CEX.ios meglertjeneste, som forenkler innkjøp av kryptovaluta, mens profesjonelle handelsmenn drar nytte av et robust, funksjonsrikt handelsgrensesnitt.

ID-krav

CEX.io skiller brukere basert på bekreftelsesnivå. Grunnleggende bekreftelse krever myndighetsutstedt ID-bekreftelse, mens høyere nivåer krever adressebekreftelse.

Handelsgrenser

Grunnleggende bekreftede kontoer kan kjøpe eller ta ut opptil $ 1000 i kryptovaluta hver dag. Adresseverifiserte kontoer kan kjøpe inntil $ 10.000 i kryptovaluta hver dag, og ta ut opptil $ 50.000,

Handelsgebyrer

CEX.io-handelsavgifter opererer på en produsent / taker-modell, med gebyrer som varierer mellom 0,16 og 0,25 prosent. SEPA-finansiering medfører en 2,99 prosent avgift, mens uttaksgebyrer medfører en avgift på 3 prosent i tillegg til et servicegebyr på $ 25, avhengig av uttaksmetoden som brukes.

Fiat valutasupport

CEX.io støtter USD, EUR, GBP og RUB. USA-baserte handelsmenn blir automatisk registrert med USD som standard kontovaluta.  

Innskudd & uttaksmetoder

CEX.io tillater amerikanske baserte handelsmenn å sette inn og ta ut via ACH-overføringer, samt SWIFT. EUR-uttak eller innskudd kan gjøres via SEPA-overføringer.

Støttede kryptovalutaer

CEX.io tilbyr et relativt bredt utvalg av kryptoaktiver for USA-baserte kunder, og gir sterk likviditet for BTC, ETH, Ripple, DASH, LINK og Litecoin.

Gemini US Exchange

4. Tvillingene

Tvillingene er en av de få USA-baserte børsene som er i full overensstemmelse med NY-statens lovgivning, og er basert i NYC. Lansert av Winklevoss-brødrene i 2014, er Gemini en høyt regulert krypto-utvekslingsplattform som jobber tett med regulatorer for å sikre samsvar – noe som kan gjøre Gemini-verifikasjonsprosessen noe komplisert..

Alle USD-innskudd gjort til Gemini er FDIC-forsikret, noe som gjør Gemini til et attraktivt alternativ for store kryptohandlere og institusjonelle handelsmenn. Gemini er for tiden depotmottaker for over 1 prosent av verdens totale Bitcoin-volum, og er underlagt New Yorks banklov – noe som gjør det til det sikreste alternativet for USA-baserte kryptohandlere.

ID-krav

Tvillingene håndhever strenge ID-verifiseringskrav, og krever myndighetsutstedt foto-ID, adressebekreftelse med en strømregning som er mindre enn 90 dager gammel, og et selvbilde.

Handelsgrenser

Gemini pålegger ikke handelsgrenser, men begrenser mengden kryptovaluta som kan kjøpes med kreditt- eller debetkort til $ 500 per dag. Det er ingen grenser for bankoverføringer eller digitale eiendelstransaksjoner for bekreftede brukere.

Handelsgebyrer

Gemini opererer på en avgiftsstruktur for produsent / taker som begynner på 0,25%. 

Fiat valutasupport

Gemini støtter USD, i tillegg til HKD, CAD og AUD.

Innskudd & uttaksmetoder

Gemini støtter lokale amerikanske bankkontooverføringer, så vel som bankoverføringer og kreditt- / debetkortkjøp.

Støttede kryptovalutaer

Gemini tilbyr et imponerende utvalg av 26 USD handelspar, som inkluderer BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT og DAI.

Kraken byttes mot USA

5. Kraken

Kraken er en av de lengste løpende kryptokursutvekslingene for å betjene USA, og tilbyr en relativt grei tilnærming til kryptovalutahandel. I motsetning til Coinbase, er Kraken primært fokusert på erfarne kryptohandlere og tilbyr komplekse handelstjenester som marginhandel.

Kraken-plattformen er kun tilgjengelig via nettet, men en mobilapp er under aktiv utvikling og testes for tiden i Tyskland, Spania og Nederland. Kraken er tilgjengelig i alle amerikanske stater bortsett fra Washington State og New York.

Tjenestene som Kraken tilbyr amerikanske handelsmenn inkluderer alle handelsalternativene som blir gjort tilgjengelig for internasjonale handelsmenn, med unntak av EUR-handelspar eller innskudd for innbyggere i New Hampshire eller Texas.  

ID-krav

Kraken krever offentlig utstedt ID og adresseverifisering for USA-baserte handelsmenn.

Handelsgrenser

Kraken beregner handels- og uttaksgrenser basert på verifiseringsnivå – daglige grenser for kryptouttak starter på $ 5000, som strekker seg opp til $ 10 millioner per dag, avhengig av handelsvolum og verifiseringsnivå. 

Handelsgebyrer

Handelsgebyrene for Kraken varierer mellom 0,14% og 0,26% for handelsmenn med mindre enn $ 100 000 i månedlig handelsvolum. 

Fiat valutasupport

Kraken støtter innskudd og uttak i USD for bekreftede brukere, i tillegg til EUR, CAD, AUD, GBP, CHF og JPY.

Innskudd & uttaksmetode

Kraken tilbyr et bredt spekter av uttaksalternativer for amerikanske baserte handelsmenn, som inkluderer FedWire og SWIFT. 

Støttede kryptovalutaer

Kraken tilbyr omfattende støtte for ulike kryptovalutaer, og viser store kryptoer som BTC, ETH og XRP i tillegg til mindre kryptoaktiver som ADA, LINK, REP, DAI og FIL.

Viktige takeaways

Det voksende økosystemet for regulering av kryptovaluta i USA har skapt et marked der amerikanske handelsmenn får fordeler og sikkerhet som ikke er tilgjengelige i andre land – for eksempel FDIC-forsikring for USD-innskudd – med ulempen med ytterligere identitetsbekreftelseskrav.

Når du velger den beste kryptovaluta-utvekslingen for amerikanske kunder, er det viktig å jobbe med en børs som er i full overensstemmelse med kryptokurrencyregelverket i din spesifikke stat. 

Crypto Tax Software

Skattprogramvare for kryptovaluta

IRS tar overholdelse av skatteplikt på kryptovaluta på alvor, og de fleste store amerikanske baserte kryptokursutvekslinger sende 1099 til skattemyndighetene for å sikre at alle deres amerikanske baserte kryptohandlere oppfyller sine skatterapporteringsforpliktelser. For å oppfylle dine skatterapporteringskrav som en amerikanskbasert kryptotrader eller investor, er det viktig å føre en detaljert logg over alle kryptotransaksjoner, da enhver handel er en mulig skattepliktig hendelse.

CryptoTrader.Tax er den ledende programvareplattformen for kryptokurrencyskatt som strømlinjeformer prosessen med å samle kryptohandelsinformasjon for skatterapportering, noe som gjør det enkelt å raskt importere hele handelshistorikk fra børser med enkel integrering. 

Ved å integrere direkte med alle større børser, genererer CryptoTrader.Tax automatisk din nødvendige skatteformer fra din kryptoinvesteringsaktivitet med noen få enkle klikk, reduserer administrativ friksjon og sørger for at kryptoskattrapportering utføres nøyaktig.

Du kan lære mer om hvordan CryptoTrader.Tax fungerer her, eller du kan lese mer om hvordan kryptokurrencyavgifter fungerer her

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me