Den beste Bitcoin Mining-programvaren å bruke (2020)

Bitcoin-gruvedrift er en betegnelse for å beskrive prosessen med å legge til transaksjoner i bitcoin-hovedboken. Det tjener den viktige funksjonen for å sikre og validere blockchain-transaksjoner, og det kan være potensielt lukrativt hvis man nærmer seg strategisk. Vi bryter ned den beste tilgjengelige bitcoin mining-programvaren og de beste måtene å bruke dem i denne artikkelen.

Hva er Bitcoin Mining?

Bitcoin mining refererer ofte til prosessen med å bruke spesialisert programvare og maskinvare for å validere blokker med Bitcoin-transaksjoner. Gruvearbeidere blir kompensert økonomisk (med bitcoin som belønning) for ‘mining bitcoin’, og det er lettere eller vanskeligere å bli belønnet basert på hvor mange andre gruvearbeidere det er i nettverket.

Siden Bitcoin er en desentralisert hovedbok med mange forskjellige enheter som deltar i å beskytte og verifisere nettverket, er det viktig at alle verifikatorer forblir sannferdig for å sikre at nettverket ikke blir kompromittert. For Bitcoin gjøres dette ved hjelp av a bevis på arbeid metode, eller ved å måtte dedikere strøm og datakraft for å løse en kompleks ligning som viser at neste blokk med transaksjoner er legitim. 

Hardware Mining vs. Cloud Mining

Opprinnelig var gruvedrift av Bitcoin bare mulig hvis du satte opp din egen datamaskin med gruveprogramvare. Denne typen “Hardware Mining” var vanskelig og kostbar. Spesialiserte datamaskiner som bare er laget for gruvedrift, kjent som applikasjonsspesifikke integrerte kretser, eller ASIC er standarden for bitcoin mining i dag.

Du kan lære mer om disse maskinene i vår artikkel: Den beste Bitcoin Mining Hardware i 2020 

I stedet for å kjøpe bitcoin-gruvedrift spesifikk maskinvare som ASIC er nevnt ovenfor, har mange gruvearbeidere valgt å bryte Bitcoin ved å leie ut en fysisk gruvedrift fra et kryptovaluta gruveselskap. Denne prosessen blir referert til som “Cloud Mining”. Selv om prosessen med gruvedrift er den samme, tillater sky mining at investorer og entusiaster kan involvere seg i Bitcoin-gruvedrift uten å måtte ha ekspertisen eller den forhåndskapitalen som det vanligvis tar å starte sin egen gruvedrift..

Det er viktig å forstå at inntekten du mottar fra gruvedrift bitcoin eller annen kryptovaluta er en form for skattepliktig inntekt. Det er viktig at du er det rapportering av bitcoin mining inntekt på skatten din. 

For en komplett oversikt over hvordan kryptovalutaavgifter fungerer, sjekk ut denne guiden: Crypto Tax Guide 2020.

Bitcoin gruvedrift programvare

Hvilken type gruvedrift bør du velge?

Det er mange faktorer som bør gå inn på din beslutning om hvordan du planlegger å bryte. Noen av de viktigste faktorene du må vurdere før gruvedrift er:

• lokale strømkostnader

• kostnader for maskinvare, installasjon og vedlikehold

• vanskeligheter med å blokkere gruvedrift

• lønnsomhetstid

• effektivitetsforhold

Siden det er dyrt å kjøpe, installere og kjøre spesialutviklet gruvedrift, og nye ASIC-modeller regelmessig blir utgitt, noe som gjør gamle modeller foreldet, er det viktig å ta hensyn til disse faktorene samt dine kortsiktige og langsiktige gruvedriftsmål før du tar noen hurtige beslutninger . Med den fortsatte veksten i bransjen er det mange muligheter som kan brukes med enten minimal eller inngående kunnskap.

Beste bitcoin sky gruvedrift alternativer

Beste Cloud Mining Alternativer

Hvis du er interessert i å bli involvert i Bitcoin eller cryptocurrency mining, men ikke vet hvor du skal begynne, er sky mining et flott alternativ der du kan begynne å forstå de tekniske aspektene mens du fremdeles blir involvert i rommet. 

Ved å bruke sky mining kan du leie ut et annet selskaps maskinvare for datamaskinutvinning og få tilgang til en brukervennlig plattform som automatisk utvinner og tjener belønninger for deg. 

Vær imidlertid forsiktig, akkurat som med mange kryptovalutautvekslinger, må du gjøre din egen aktsomhet med plattformen du bruker for å sikre at den er legitim. Det er mange svindlere i rommet som prøver å dra nytte av nykommere og intetanende investorer. Nedenfor skisserer vi noen av de beste tilgjengelige alternativene for skymining.

Fin Hash Bitcoin Mining Software

Fin hasj

Fin hasj er den ledende eksterne gruvedriftsplattformen på nettet, slik at brukere fra hele verden kan selge, kjøpe og leie datakraft til interesserte brukere. 

Nice Hash er en hashing-kraftmegler, noe som betyr at de er en plattform som letter handel med hashing-kraft mellom individer. Nice Hash har et brukervennlig oppsett som lar brukerne starte gruvedrift nesten umiddelbart, samt en lønnsomhetskalkulator for å estimere hvor mye du vil lage gruvedrift av Bitcoin basert på dine opprinnelige kostnader. 

Nice Hash har også sin egen kryptovalutautveksling, noe som betyr at du kan selge noen eller alle dine Bitcoin-belønninger du mottok fra gruvedrift umiddelbart uten å måtte bytte plattform. Nice Hash tilbyr konkurransedyktige priser og har etablert seg som plattformen for å etterligne i rommet.

Minergate bitcoin mining programvare

MinerGate

MinerGate er et flott alternativ til Nice Hash, spesielt for brukere som er bekymret for sikkerhet og desentralisering.

En av de største fordelene ved å bruke MinerGate er at brukerne ikke trenger å lagre belønningene sine på MinerGate-plattformen; i stedet blir belønninger betalt direkte i den varme eller kalde lommeboken du velger når du har nådd minimumsutbetalingsnivået. Dette eliminerer mye frykt for å miste gruvebelønningene dine for et hack, svindel eller annet problem i selskapet du ikke har kontroll over, ettersom du er den som har kontroll over lommebokens private nøkler. 

Selv om MinerGate ikke er så mainstream som Nice Hash, er det et flott alternativ med konkurransedyktige avgifter, en brukervennlig plattform og lagt til desentraliserte funksjoner.

honeyminer bitcoin mining programvare

HoneyMiner

HoneyMiner er et interessant sky mining-konsept som lar deg kanalisere overflødig datakraft til hashkraft, og gjør datamaskinen til en de facto gruvedrift. 

Selv om datamaskinen din ikke har muligheten til å generere mye hashingkraft på egenhånd, kan du fremdeles tjene disponibel inntekt på en jevnlig basis når den samles i et gruvedrift. HoneyMiner-appen er tilgjengelig på både Windows- og Mac-datamaskiner og kan lastes ned for å begynne å tjene Satoshis umiddelbart.

Hva er Bitcoin Mining Software?

Hvis du vil maksimere potensiell lønnsomhet via gruvedrift, må du eie og drive din egen gruvedrift og programvare for kryptovaluta. Selv om maskinvare for gruvedrift er et ekstremt viktig aspekt av valideringsprosessen for kryptovaluta, kan bruk av riktig gruveprogramvare være like viktig og avgjørende for lønnsomhet for Bitcoin-gruvedrift.. 

Når du har din gruvedrift konfigurert med en Bitcoin lommebok og adresse, må du velge riktig Bitcoin gruvedrift programvare som vil hjelpe deg med å administrere kryptovaluta gruvedrift prosessen. 

Heldigvis for Bitcoin-gruvearbeidere er det et bredt utvalg av gratis alternativer i dette rommet som gjør at gruvedriften din kan trives og produsere den høyeste produksjonen.

Hva er den beste Bitcoin Mining-programvaren?

CGMiner

CGMiner anses å være en av de beste programvareplattformene for gruvedrift på Bitcoin på grunn av dens brukervennlighet og en mengde funksjoner. 

CGMiner kjører på alle datamaskiner, inkludert Windows, Mac og Linux, og er åpen for alle som ønsker å bekrefte den indre funksjonen til plattformens kode. CGMiner støtter flere forskjellige typer gruvedrift i tillegg til ASIC-er, for eksempel GPU-er og FPGA-er, og tillater også brukere å øyeblikkelig øke sin hashkraft uten forsinkelser. Dette betyr at du kan utvide gruvedriften din uten støt eller ulemper fra programvaren din.

MultiMiner

Hvis dette er ditt første inntog i Bitcoin maskinvareutvinning, vil du kanskje vurdere MultiMiner som gruveprogramvaren din, da det er en av de enkleste og mest intuitive programvareplattformene for gruvedrift tilgjengelig.. 

Mange gruveprogrammer krever at du bruker en visst nivå av koding, men MultiMiner eliminerer alle de forvirrende tekniske aspektene for brukerne. 

Som CGMiner er Multiminer også tilgjengelig på Windows, Mac og Linux, og lar deg også gruve med enten en ASIC- eller FPGA-gruver. Utover brukervennligheten og funksjoner som ekstern overvåking av gruvedriftene dine, gir MultiMiner også brukerne muligheten til å utvinne forskjellige kryptovalutaer på en uanstrengt måte. Disse funksjonene lar deg dra nytte av de mest lønnsomme nettverkene for gruvedrift.

BFGMiner

Sannsynligvis den nest mest populære gruveprogramvaren bak CGMiner, BFGMiner er perfekt for de mer avanserte gruvearbeiderne som ønsker å tilpasse gruvedriftens programvare. 

I likhet med MultiMiner, med BFGMiner kan du overvåke gruvedriftene dine eksternt, og du kan til og med overvåke maskinvarens temperatur for å sikre at den ikke blir overopphetet. En annen funksjon som tilbys av BFGMiner er muligheten til å gruve flere mynter med forskjellige hashingalgoritmer samtidig, noe som gir brukerne muligheten til å bryte regelmessig, sikre eller ta ytterligere risiko ved å bryte forskjellige kryptovalutaer..

Bitcoin Mining Profit

Er det fortsatt lønnsomt å utvinne Bitcoin i 2020?

Med den siste Bitcoin-halveringen som fant sted i mai 2020, reduserte Bitcoin-gruvebelønningen igjen halvparten fra 12,5 til 6,25 BTC per blokk.. 

Med flere og flere enheter som konkurrerer om å generere mest hashing-kraft, er det fortsatt lønnsomt å utvinne Bitcoin i 2020? 

Det er mange faktorer som må tas i betraktning for lønnsomhet for gruvedrift, for eksempel gruvedriftproblemer (hvor mye hashkraft du konkurrerer mot), kryptokurrencypris, strømpris, maskinvarepris, hashingstrøm, og mange flere. 

Siden ASIC-gruvearbeidere stadig blir nyskapet om, er det også en sjanse for at de mektigste ASIC-gruvearbeiderne som for tiden er på markedet vil være foreldet innen 6-12 + måneder.

Når man tar i betraktning alle disse faktorene, er det vanskelig å generelt si om Bitcoin-gruvedrift fortsatt er lønnsomt, da det varierer avhengig av enheten som driver gruvedriften og deres gruvedrift.. 

Er det fortsatt mulig å være ekstremt lønnsom gruvedrift av Bitcoin og andre kryptovalutaer? Ja. Vil det være lønnsomt for hver enkelt person uavhengig av gruvedrift og andre forskjellige faktorer? Ikke nødvendigvis. 

Hvis Bitcoin-prisen fortsetter å stige, vil det være mye lettere for alle gruvearbeidere å opprettholde lønnsomhet. Men hvis prisen faller eller er stillestående, med nedgangen i gruvebelønningen fra halveringen, kan mange gruvearbeidere ha høyere kostnader enn fortjenesten.

Er det noen juridiske begrensninger for Bitcoin Mining?

Foreløpig er det ingen lovlige begrensninger for gruvedrift av Bitcoin, men det er juridiske implikasjoner. En faktor du må vurdere er skatteimplikasjonene du genererer ved gruvedrift av bitcoin.

Du kan lære mer om hvordan du enkelt kan rapportere premier av bitcoin mining på skatten din her.

Konklusjon

Samlet sett er det mange Bitcoin-gruvedriftalternativer for brukere av alle ferdighets- og kunnskapsnivåer som har potensial til å være lønnsomme. 

Ved å bruke sky mining eller riktig programvare for gruvedrift av Bitcoin, er det lettere enn noensinne å komme i gang med gruvedrift av Bitcoin og bidra til å bekrefte blockchain-transaksjoner.

Det er mange kort og langsiktige faktorer som må tas i betraktning før du begynner med gruvedriften din, men det er mange forskjellige alternativer med sine egne fordeler og ulemper som lar deg starte gruvedrift på det nivået du er mest komfortabel med. Selv om Bitcoin-gruvedrift kan være en ekstremt teknisk prosess, kan du starte gruvedrift på en enkel plattform og fortsette å oppgradere etter hvert som du blir mer teknisk kunnskapsrik..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me