for skattefordeler: Beregning av kapitalgevinster og tap for kryptovaluta for kunder

Beregning av kryptokurrencygevinster og -tap for å rapportere på skjema 8949 kan være en ulidelig oppgave for regnskapsførere. Fordi kryptokurrency kan overføres av natur og kan sendes fra en plattform til en annen, er det vanskelig å holde oversikt over data om kostnadsbasis og kapitalgevinst / tap. CryptoTrader.Tax er en plattform bygget for å automatisere hele kryptoskatt rapportering behandle og gjøre livet ditt som regnskapsfører mye mindre smertefullt.

Det grunnleggende

Kryptovalutaer som bitcoin blir behandlet som eiendom i lovens øyne, ikke som valuta. Akkurat som andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, eiendom – pådrar du deg kapitalgevinster og kapitaltap som må rapporteres på selvangivelsen når du selger, handler eller på annen måte avhender kryptovalutaen din..

Våre Komplett guide til kryptovalutaavgifter diskuterer disse grunnleggende nærmere.

Hvorfor kryptoskatt rapportering blir så vanskelig

Fordi kryptovaluta-brukere konstant overfører krypto til og ut av forskjellige plattformer og kryptovaluta-utvekslinger, har plattformene selv ingen måte å vite hvordan, når, hvor eller til hvilken pris (kostnadsbasis) brukerne opprinnelig anskaffet sine kryptovalutaer. Den ser bare at de dukket opp i en lommebok på plattformen sin. Dette betyr at børsene heller ikke kan gi rapportering om disse dataene.

Når du overfører krypto til eller ut av en børs, mister den børsen muligheten til å gi deg en nøyaktig rapport som beskriver kostnadsgrunnlaget og virkelig markedsverdi for kryptovalutaene dine, som begge er obligatoriske komponenter for skatterapportering. Med andre ord har ikke kryptokursutveksling muligheten til å gi deg den nødvendige informasjonen for å beregne gevinst og tap. Dette betyr også at de ikke har muligheten til å gi deg en 1099-B.

1099-B er det typiske skjemaet som klienter sender sine skatteregnskapsførere på slutten av året og beskriver deres investeringsbeholdning og aktivitet. Dette er skjemaene regnskapsførere bruker for å beregne totale gevinster og tap, og er vanlige på plattformer som Betterment, Etrade og andre meglerkontoer. Cryptocurrency exchange bør sende noen kunder en 1099-K, som ikke er nyttig for gevinst / tap rapportering. Igjen, fordi børser ikke kan gi de nødvendige dataene, må regnskapsførere bygge 8949-tallet fra bunnen av. Det er der CryptoTrader.Tax kommer godt med.

Crypto Tax Software for regnskapsførere

Hvordan regnskapsførere kan bruke CryptoTrader.Tax

Du kan bruke CryptoTrader.Tax sammen med klientene dine for å automatisere 8949 og hele kryptoskattrapport opprettelse. Lær hvordan i alternativene nedenfor.

1. Bli invitert av klienten din

Hvis klienten din allerede har en konto hos oss, har de muligheten til å invitere deg til å se og få tilgang til kontoen sin. Dette lar deg se og laste ned dine utfylte skjemaer for kryptovaluta-skatt direkte fra ditt skattemessige instrumentbord. Under denne omstendigheten kreves det veldig lite arbeid på din side. Din klient har allerede importert hele kryptovaluta-transaksjonshistorikken og betalt for den fullførte skatterapporten. Du kan få tilgang til skatterapportene deres, laste dem ned og importere dem til din foretrukne programvare for skatteregistrering som ProConnect, Drake, ATX, UltraTax og mer.

fordeler

Fordelene med å gå med denne ruten inkluderer:

 1. Ikke trenger å bekymre deg for å fakturere klienten din for CryptoTrader. Skatteplan – de har allerede betalt.
 2. Hvis det er problemer med klientens CryptoTrader.Tax-konto, løser de det vanligvis med CryptoTrader.Tax-supportteamet.
 3. Det trengs ikke noe arbeid på din side. Alt du trenger å gjøre er å laste ned rapportene og arkivere dem!

2. Opprett en skatteprofesjonell konto

Hvis klienten din har kommet til deg og bedt om hjelp med kryptoavgiften, kan du invitere dem til å bruke CryptoTrader.Tax fra CryptoTrader.Tax Skattefaglig konto. Ved å opprette en Tax Professional-konto innen CryptoTrader.Tax vil du ha ett sted for å administrere alle dine kryptokurrencyklienter på ett sted. Du kan invitere så mange kunder som du trenger under din skatteprofesjonelle konto. Klientinstrumentbordet ditt gir deg en praktisk måte å få tilgang til hver konto, bidra til å avstemme manglende transaksjoner og holde all klientinformasjon beskyttet på ett sted (bildet nedenfor). Å lage en CryptoTrader.Tax Tax Pro-konto er helt gratis. Du kan lære mer om det og registrere deg akkurat her.

Crypto Tax profesjonell programvare Tax Professional Dashboard

fordeler

Fordelene med å invitere klienten din inkluderer:

 1. Tidsbesparelser. Du trenger ikke noe manuelt arbeid.
 2. Din klient får utnytte CryptoTrader.Tax kundesupport.
 3. Du trenger ikke å fakturere klienten for CryptoTrader.Tax – de betaler for rapporten.

3. Gjør arbeidet til din klient

Hvis klienten din ikke er så teknisk kunnskapsrik eller ikke vil røre noe av dette, kan du også lage deres nødvendige skatterapporter for dem ved hjelp av CryptoTrader.Tax. Bare registrer deg for en vanlig CryptoTrader.Tax-konto i dette tilfellet, og gå gjennom prosessen for å opprette rapporten.

Fordeler:

 1. Mer kontroll over kundens skatteengasjement
 2. Prioritert kundesupport
 3. Evne til å kreve en premie til klienten din for å tilby en fullstendig, helhetlig tjeneste 

Ulemper:

 1. Trenger du å få kundens transaksjonshistorikk fra børsene sine (lære hvordan her).
 2. Mer frem og tilbake kreves med klienten din

For å konkludere

Å få klientens kryptovaluta skatterapportering gjort trenger ikke å være en smertefull prosess. Den enkleste måten å administrere kryptokurrency-klienter på og automatisk generere nødvendige kryptoskattrapporter er å opprette en Tax Professional-konto hos CryptoTrader.Tax. Du kan opprette kontoen din gratis i dag! Kom i gang her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me